Suprimeix el compte Kik definitivament o desactiva Kik


Suprimeix el compte Kik definitivament o desactiva Kik

Com moltes altres aplicacions de missatgeria disponibles a les botigues de reproducció digital de manera similar, Kik és una popular aplicació de missatgeria per a usuaris tant a Android com a iOS. Tanmateix, no totes les aplicacions de missatgeria s’ajusten a les necessitats de tothom i, en aquest cas, l’aplicació Kik pot ser que no sigui la adequada per a vosaltres.


Els usuaris voldrien conèixer els passos per eliminar el compte Kik o, en alguns casos, desactivar temporalment el compte Kik. El motiu pot ser que els vostres amics ja no utilitzin l’aplicació i que canviïn a una altra aplicació o perquè no teniu edat per utilitzar aquesta aplicació per a mòbils o altres problemes relacionats amb la privadesa. Siguin quins siguin els vostres motius, aquesta guia us oferirà una breu visió general de com esborrar o desactivar el vostre compte Kik.

Kik-eliminat del compte img

 • Desactivació de la mitjana del vostre compte Kik
 • Desactivació temporal vs permanent
 • Com eliminar el Kik
 • Que segueix

Com desactivar el kik i suprimir el compte de kik

En primer lloc, si no voleu suprimir el vostre compte Kik, podeu agafar una ruta alternativa per desactivar el vostre compte. Un dels inconvenients d’aquesta aplicació és que no permet suprimir ni desactivar el compte de l’aplicació mòbil. En lloc d’això, haureu d’obrir el navegador web del vostre smartphone o PC per continuar.

Per començar, visiteu la pàgina d’ajuda de desactivació del compte Kik per obtenir més informació. Desactivar el vostre compte Kik significaria que:

 1. No podreu rebre cap missatge ni correu electrònic de Kik sobre el vostre compte
 2. La gent no pot buscar el vostre nom d’usuari
 3. El vostre nom se suprimirà de les llistes de contactes dels que heu interactuat

Si decidiu repensar la vostra decisió, sempre podeu tornar al vostre compte i activar-la de nou iniciant-vos la sessió normalment. Si voleu restablir-la a la configuració predeterminada, ho podeu fer sempre que tingueu un compte de correu electrònic utilitzable. Per desactivar temporalment el cap de compte a la pàgina de desactivació de Kik.

Haureu d’introduir el vostre identificador de correu electrònic que es fusioni amb el vostre compte Kik. Kik t’enviarà l’enllaç de desactivació a aquest correu electrònic a través del qual pots completar la teva desactivació.

esborrant-compte-kik

Desactivació temporal vs permanent

Hi ha una petita diferència entre desactivar temporalment un compte i suprimir definitivament el compte. La desactivació temporal significa que deixaràs de rebre els missatges, correus electrònics i notificacions de Kik del compte, el nom d’usuari i la vostra adreça de correu electrònic no seran buscats per la resta d’usuaris i la vostra llista de contactes..

Tanmateix, sempre podreu reactivar-lo només iniciant la sessió amb la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya. Si voleu suprimir el vostre compte Kik, dirigiu-vos a la pàgina web de Kik a través de qualsevol dispositiu i utilitzeu la secció d’ajuda d’aplicacions, escriviu “Elimina el compte”.

A més, suprimir definitivament el compte Kik significa que no podreu utilitzar el mateix compte en el futur una vegada finalitzat. Mai no rebrà cap missatge de correu electrònic, missatges i banners de text a la pantalla de casa. A més, altres usuaris no us podran buscar mai ja que se suprimeix el vostre compte per sempre.

Tanmateix, si voleu reprendre l’ús de Kik, haureu de crear un compte amb un ID de correu electrònic recentment associat. Per als usuaris que busquen una manera de suprimir definitivament el compte Kik, haureu de referir-se a la següent secció a continuació.

desactiva el compte-kik

A continuació, us detallem com esborrar el vostre compte Kik definitivament

Seguiu aquests passos per eliminar el vostre compte.

 1. Dirigiu-vos a la pàgina del compte Kik de desactivació
 2. Un cop allà, introduïu les vostres credencials que són el nom d’usuari, la contrasenya i l’ID de correu electrònic integrat
 3. Seleccioneu un motiu per deixar Kik des del menú desplegable
 4. Kik us demanarà informació addicional per deixar Kik, però és opcional que l’usuari l’ompli
 5. Marqueu la casella
 6. Premeu el botó “GO”
 7. rebrà l’enllaç per desactivar definitivament Kik
 8. Feu clic a l’enllaç per finalitzar el procediment

Presa! El procediment per desactivar definitivament el vostre compte Kik s’ha completat i és bo anar-hi.

com esborrar un compte kik

Que segueix

Quan estigueu comunicant-vos en aplicacions de missatgeria, assegureu-vos que teniu el xifratge de còpia de seguretat de la vostra comunicació en línia. A mesura que les fallades i les filtracions de dades es comuniquen, és fonamental que utilitzeu una VPN per protegir les vostres activitats en línia i les dades que envieu o rebeu a les aplicacions de missatgeria..

permanent-delete-kik

A continuació, es mostren una guia més per esborrar encara més la vostra presència en línia:

Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

 • Com esborrar un compte skype
 • Com esborra el compte de zoom
 • Com suprimir el compte de Gmail del dispositiu intel·ligent
 • Com eliminar el vostre historial de cerques de Google de forma permanent
 • Com impedir que algú espioni al mòbil
 • Com suprimir definitivament el vostre compte de Yahoo
 • Com suprimir Google Fotos
 • Com protegir la teva càmera web de ser pirat
 • Eliminar l’historial de navegació de cerques del Firefox
 • Com amagar l’historial del navegador des d’ISP
 • Com esborrar un telèfon
 • Com difondre la vostra ubicació
 • Com eliminar el vostre historial de Google Voice
 • Com eliminar Safari en Mac o iOS
 • Com eliminar el compte Pokémon Go de manera permanent
 • Com desinstal·lar Dropbox de l’escriptori o del mòbil
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map