Què és Port Forwarding?

Ara s’introdueix la prova premium de 7 dies per treballar, binge, & mantingueu-vos segur


Què és Port Forwarding?

La reenviament de ports és una característica important que permet accedir a un dispositiu, servidor o servei des de qualsevol lloc del món. En termes senzills, la desviació de ports permetrà als usuaris crear servidors dedicats, executar diferents tipus de serveis i molt més.

Tenint en compte la importància d’aquesta funció, PureVPN va desenvolupar el potent complement de reenviament de ports, que permet als usuaris reenviar qualsevol port mentre utilitzen la xarxa VPN simultàniament.

Per entendre totalment aquest complement i els seus beneficis, consulteu la guia completa.

img

Per a què serveix el reenviament de ports?

És una tècnica que s’utilitza àmpliament per redirigir l’ordinador trànsit a través de ports seleccionats entre ordinadors LAN (xarxa local) i ordinadors remots (Internet).

En definitiva, és un procés que permet enviar el trànsit a la xarxa a través d’un número de port que escolliu i fer-lo accessible per a altres de la xarxa local o d’Internet.

Normalment, s’utilitza un programa VPN o proxy per fer aquesta redirecció. Tot i així, també es pot fer mitjançant components de maquinari com ara un encaminador, un servidor intermediari o un tallafoc.

Obteniu més informació sobre el que és el número de port?

Tipus de reenviament de ports

Cartografia de port, existeix de diverses formes. A continuació s’esmenten les formes més utilitzades:

Reenviament local del port

És el més utilitzat en comparació amb altres tipus de reenviament de ports. Generalment s’utilitza per enviar dades d’una aplicació de client diferent al mateix sistema. Amb la transmissió de ports locals, podeu connectar-vos des de l’ordinador local a un altre servidor fàcilment. També podeu obtenir cerca tallafocs que bloquegen determinades pàgines web mitjançant l’enviament de ports locals.

Reenviament de port remot

Permet que les aplicacions que es troben al costat del servidor de la connexió Secure Shell (SSH) accedeixin a serveis del client del SSH. Hi ha altres esquemes de túnels propietaris que utilitzen el reenviament de ports remots amb el mateix propòsit general. En paraules senzilles, la remissió de ports remots permet connectar-se des del costat del servidor d’un túnel a un servei de xarxa remot situat al client del túnel. costat.

Reenviament de ports dinàmics

Us permet recórrer un tallafoc o NAT mitjançant els passadors de tallafoc. L’objectiu d’aquest mètode és permetre als clients connectar-se de forma segura amb un servidor de confiança que actua com a intermediari per enviar / rebre dades a un o a molts servidors de destinació..

Com funciona l’expedició de ports?

Per enviar qualsevol sol·licitud per Internet, es creen i s’envien paquets de dades per internet. Aquests paquets contenen els detalls de la sol·licitud, que també inclou la destinació del vostre ordinador o dispositiu.

Normalment, un encaminador de xarxa examina l’encapçalament d’un paquet IP abans d’enviar-lo a qualsevol interfície enllaçada i adequada. Al seu torn, després envia les dades a la destinació que es troba a la capçalera.

Però el reenviament de port canvia les coses una mica. En el reenviament de ports, l’aplicació interceptadora (el client VPN) llegeix la capçalera del paquet, anota la destinació i reescriu la informació de la capçalera abans d’enviar-la a un altre ordinador o servidor, una que és diferent de l’ordinador / servidor que teníeu previst..

Aquest destí d’amfitrió secundari pot ser un servidor diferent que utilitzi una adreça IP diferent, un port diferent o una combinació completament diferent dels dos. En el cas de VPN o proxy, aquesta destinació secundària solen ser els servidors utilitzats pel proveïdor que emmascaren o cobreixen la vostra adreça IP original..

Una ullada a la reenviament de ports

El següent exemple us explicarà com funciona la funció de reenviament de ports.

En el següent exemple, l’adreça IP 101.0.0.1 envia una sol·licitud al 101.0.0.3 al port 90. Un host intermediari —101.0.0.2— intercepta els paquets, reescriu les capçaleres dels paquets i els envia a l’adreça IP 101.0.0.4 al port 9090 :

101.0.0.1->101.0.0.2->101.0.0.4
Fa una sol·licitud aEn realitat envia a
101.0.0.3:90101.0.0.4:9090

L’amfitrió, 101.0.0.4, respon a aquesta sol·licitud, enviant-la a 101.0.0.2. A continuació, 101.0.0.2 reescriu el paquet —indicant que la resposta és del 101.0.0.3— i l’envia a 101.0.0.1:

101.0.0.4->101.0.0.2->101.0.0.1
Envia la seva resposta aReenvia la resposta a
101.0.0.2:9090101.0.0.1:90

Pel que fa al 101.0.0.1, ha enviat una sol·licitud al 101.0.0.3 al port 90 i ha rebut una resposta des del 101.0.0.3 al port 90. Però això no va passar. El trànsit mai no va tocar 101.0.0.3. Però, a causa de la manera de reescriure els paquets, el 101.0.0.1 veu que ha rebut una resposta a partir del 101.0.0.3..

La destinació percebuda és sempre des de la perspectiva de l’ordinador sol·licitant. Com es pot veure al diagrama: malgrat que el 101.0.0.4 es converteixi en la destinació en temps real del trànsit a partir del 101.0.0.1, la destinació per a tot el trànsit (pel que ho sap l’amfitrió sol·licitant) és 101.0.0.3.

Podeu obtenir més informació sobre el funcionament del reenviament de ports mitjançant el vídeo següent:

Casos d’ús del reenviament de ports

La funció de reenviament de ports és molt útil per fer moltes coses que fem a casa o a la feina. A continuació, es detallen alguns casos d’ús importants de la transmissió de ports:

 • Accediu a les vostres càmeres de seguretat quan esteu fora
 • Reenviament de ports a les consoles Xbox i PlayStation
 • Configuració d’un servidor a casa vostra, com Minecraft o Teamviewer
 • Acceleració de descàrregues.
 • Trobar el router a la xarxa.
 • Optimitzant el vostre router.
 • Prova dels ports de la vostra xarxa.
 • Recupereu les contrasenyes del router perdudes.
 • La reenviament de ports us permet accedir al vostre PC, portàtil o servidor des de qualsevol lloc del món.
 • Us permet compartir accés al vostre lloc web / FTP o a qualsevol altre servei.
 • Et permet jugar un joc en línia amb els teus amics, permetent als teus amics unir-se al servidor de jocs.
 • Per enviar missatges de correu electrònic de forma segura.
 • Per accedir a llocs web restringits des de qualsevol lloc.
 • Per connectar-se amb servidors d’allotjament mitjançant un tallafoc al nivell del centre de dades des de qualsevol lloc.
 • Per millorar la resistència contra els atacs DDoS.
 • A efectes p2p.
 • Per obtenir accés remot (RDP).
 • Per accedir a aplicacions de xarxa privada darrere de NAT per a accés remot.
 • Per connectar amb Fantasy Grounds des de diversos encaminadors.
 • Per accedir a serveis en un NAS de Synology.
 • Per accedir a serveis en un Plex.

Com puc activar la reenviament de ports a la meva VPN?

Tens problemes per aconseguir que els teus jocs o jocs de xat preferits per connectar-se a Internet? El navegador web de la vostra tauleta falla malgrat que estigui connectat a una xarxa Wi-Fi? És possible que el vostre problema sigui el port bloquejat del vostre router i això sigui fàcil de solucionar.

El vostre encaminador es troba entre els vostres dispositius i Internet, assegurant-se que les dades que entren i surten estan dirigides correctament.

Imagineu-vos el vostre enrutador com un mur que evita el trànsit no desitjat i nociu mentre obriu ports per permetre trànsit útil com pàgines web, jocs i programes per compartir fitxers. Els ports són com portes a la paret reservades només per a trànsits útils i el vostre encaminador fa un bon treball per configurar automàticament la majoria dels ports que necessiteu per utilitzar Internet segurament..

En alguns casos, però, heu de dir al vostre enrutador que obri un determinat port perquè no es bloqueixi un programa. Aquí és necessari la funció de reenviament de ports de PureVPN.

Reenviament de ports amb complement PureVPN

Hi ha moltes raons per les quals necessitareu el complement de reenviament de ports de PureVPN. És conegut que les VPN i Port Forwarding no solen treballar conjuntament. Si voleu utilitzar el desviament de ports, haureu d’apagar el servei de VPN. Però això us exposarà a amenaces en línia de tot tipus.

És aquí on entra el complement de reenviament de ports de PureVPN. Amb aquest complement us permetrà utilitzar simultàniament Port Forwarding i PureVPN simultàniament.

De la mateixa manera, el desviament de ports no funciona al vostre PC. Però, amb el complement PureVPN, també funcionarà al vostre PC.

Obriu els ports per a qualsevol partida que trieu amb la prova addicional de complement de reenviament de ports de PureVPN per només 0,99 dòlars

Obteniu més informació sobre el complement de PureVPN

Beneficis de l’ús de PureVPN i la transmissió de ports simultàniament

La reenviament de ports et protegeix dels pirates informàtics. Els vostres dispositius i servidors romanen protegits d’accés no desitjat, mentre que les vostres activitats romanen ocultes de tot tipus d’espies i pirates informàtics. El reenviament de ports és transparent per a l’usuari final, mentre que afegeix una capa addicional de seguretat a les xarxes.

Una única adreça IP dedicada

De la mateixa manera, el reenviament de ports és beneficiós per a aquells que vulguin adherir-se a una sola adreça IP quan utilitzeu Internet. Aquests poden ser empresaris o persones que treballen per a una entitat corporativa. Normalment se subscriuen a una IP dedicada mitjançant un proveïdor VPN i utilitzen la funció de reenviament de ports per connectar-se amb aquesta adreça IP única..

El reenviament de ports també és útil per a aquells que vulguin executar un servidor web o un servidor de jocs en una sola xarxa. Els que vulguin connectar-se a aquesta xarxa poden fer-ho fàcilment mitjançant la funció de reenviament de ports.

PureVPN us permet accedir a la funció de reenviament de ports, alhora que us assegureu que romangueu segurs durant el procés. Totes les dades que envieu des del vostre dispositiu romanen 100% protegits i segurs. I, per molt que ho intenti un pirata informàtic, les vostres comunicacions en línia romanen ocultes i segures amb els millors mètodes de xifrat.

Llavors, què esteu esperant? Proveu ara PureVPN i utilitzeu Port Forwarding sense estar exposat a les seves vulnerabilitats.

Preguntes freqüents(Preguntes freqüents)

Com comprovar si el meu port està obert?

Podeu comprovar si el vostre port està obert o no mitjançant serveis de revisió de ports com CanYouSeeMe.org i ismyportopen.com.

L’enviament de port és segur?

Un desafiament durant la configuració del reenviament de port manualment mitjançant un encaminador és que les vostres comunicacions en línia no podran romandre segures. Quan s’utilitza la desviació de ports, hi ha diverses vulnerabilitats en línia, és per això que necessiteu una VPN de desviació de ports per protegir les vostres activitats en línia.

A més, els hackers no poden accedir mitjançant ports reenviats. Tot depèn dels ports de la destinació o de com de bo sigui el tallafoc del vostre enrutador i la seguretat que és tant interna com externament.

Què és el port de desencadenament?

El desencadenament del port és similar al reenviament de ports excepte algunes diferències clau. Quan configureu l’activació del port, tanca el port que heu triat. Aquest port només s’obrirà quan es produeixi mitjançant una comunicació sortint. El port es tancarà després d’un període de temps especificat un cop finalitzi la comunicació de sortida que va desencadenar l’obertura del port.

Això és útil per augmentar la seguretat de la connexió perquè dóna control al dispositiu local per obrir la connexió, o bé manté el port tancat. Això ajuda a eliminar els riscos associats a la reenviament de ports quan un port roman obert durant molt de temps, fins i tot quan no s’utilitza.

El reenviament de ports necessita una IP estàtica?

Sí, per realitzar el reenviament de ports, caldrà que l’adreça IP estàtica del vostre dispositiu. De manera predeterminada, el vostre ISP li assigna una adreça IP dinàmica, que sempre canvia. És per això que el reenviament de ports no podrà fixar el dispositiu a la xarxa domèstica.

El reenviament de ports redueix el ping?

En alguns casos, el reenviament de ports pot reduir el vostre ping. Tot i això, per a alguns usuaris, el ping pot augmentar dràsticament. Tot depèn del servidor al qual us connecteu i de quina distància es troba aquest servidor de la vostra ubicació física.

Quina diferència hi ha entre el reenviament de ports i el desencadenament de ports?

Com ja sabreu, algunes aplicacions i jocs requereixen que s’obrin determinats ports per funcionar correctament. La reenviament de ports i la commutació de ports es poden utilitzar per permetre als dispositius accedir a serveis fora de la xarxa. Tot i això, els seus processos són lleugerament diferents.

El reenviament de ports permet connexions externes per un període indefinit de temps, de manera que es considera menys segur ja que es deixen els ports oberts al router. Tanmateix, el desencadenament del port permet connexions externes durant un període de temps determinat, cosa que la fa més segura i flexible que la seva contrapart.

Què és UPnP?

UPnP, també conegut com Universal Plug and Play, és un protocol que resol alguns dels problemes de seguretat plantejats pel reenviament de ports. Permet que les aplicacions dels vostres dispositius obrin ports quan calgui i tanquin-les un cop finalitzades. És més convenient ja que us estalvia de la molèstia d’obrir i tancar ports manualment.

Obteniu més informació sobre el que és upnp

Com obrir ports al vostre encaminador?

Trobar i obrir ports al router és fàcil. Seguiu els passos següents:

 • Cerqueu l’adreça IP del vostre enrutador.
 • Dirigiu-vos a la configuració del vostre enrutador.
 • Introduïu les vostres credencials (nom d’usuari i contrasenya).
 • Busqueu la pestanya Reenviament de ports.
 • Obriu el port preferit. Per exemple, escriviu 8840 per obrir port 8840. Si voleu obrir dos ports, escriviu 8840, 8820 o 8810-8815 per obrir ports de 8810 a 8815.
 • Desa la configuració.
 • Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map