¿Què és la meva direcció IP?


Què és la meva direcció IP?

000.00.000,00 Su ubicació: el seu proveïdor de serveis d’Internet: img La direcció IP és una combinació única de nombres que siguin assignats al seu tractament, la qual cosa permet que es pugui comunicar amb altres dispositius a través d’Internet.


Herramients de privacitat de PureVPN:

 • Prova de filtracions WebRTC
 • Prova de filtracions DNS
 • Prova de filtracions IPv6
 • La meva IP és la meva direcció

És un:

 • Què és una adreça IP?
 • Direccions IPv4 vs. IPv6
 • Direccions IP privades vs públiques
 • Les direccions IP públiques poden revelar informació sobre tu!
 • Com canviar la seva direcció IP i la seva ubicació amb una VPN
 • Obtenir una direcció IP privada amb PureVPN

Explicació sobre què és una adreça IP! (Vídeo):

Què és una adreça IP?

Una direcció de protocol d’Internet, més coneguda com a direcció IP, és un identificador únic assignat a cada dispositiu o informàtica. Les direccions IP també es classifiquen en dues versions. El IPv4 consisteix exclusivament en etiquetes numèriques, com el 204.68.45.80. L’IPv6, per un altre costat, consisteix en una combinació tant numèrica com hexadecimal, per exemple, 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

A més, quan es connecta a una xarxa vermella no s’assenyalen diferents tipus d’IP: una publicació IP i una IP privada. Aquestes són dues, la direcció pública pública és la que permet connectar-se a Internet i navegar fàcilment.

Direccions IPv4 vs. IPv6

No hi ha raó per la qual cosa Internet tingui dues versions diferents d’una mateixa direcció IP: IPv4 i IPv6.

IPv4

És la versió més antiga i la que s’utilitza més freqüentment.
Té un mida de 32 bits.
Teniu un espai destinat a direccions amb 4.294.967.296 (232) combinacions úniques.
Es composa per dígits que van de 0 fins al 255.
Es manté un nombre limitat de números i, per tant, pot ser aviat.
Es pot escriure com a 204.68.45.80

IPv6

Fue creat gairebé tres dècades després del seu predecesor.
Té un mida de 128 bits.
Compte amb un espai immens per a direccions, amb 340 sextillons de combinacions úniques.
Es composa de dígits així com d’hexadecimals.
Cal necessitar milles i milles de milions d’anys per un alcance de l’IPv6 sobre el seu límit màxim.
Escrivim com a 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Direccions IP privades vs públiques

imge

Direccions IP privades

Les direccions IP privades es fan servir per les xarxes privades per identificar i compartir dades sobre dispositius (per exemple, impressores, tauletes, etc.) que es troben en el mateix vermell. Cada computadora o qualsevol altre sistema en un vermell té una direcció privada privada que l’enrutador li assignava mitjançant el protocol DHCP o un protocol de configuració dinàmica d’amfitrió. Nada que estigui centrada fora del vermell local pot identificar-se o connectar amb aquests dispositius.

Direccions IP públiques

Les direccions IP públiques assignades pel seu proveïdor de serveis d’Internet (ISP). Aquesta és la IP que permet connectar-se a Internet i navegar per la web. Tots els dispositius d’un compartiment local vermell a la mateixa direcció pública pública per connectar-se a Internet, ja que el propi enrutador comparteix la mateixa IP..

Les direccions IP públiques poden revelar informació sobre tu!

Els dades són el nou article de consum (negoci). Així és com la seva direcció IP s’aconsegueix un negoci creixent:

Ubicació

Des del seu país i l’estat fins al seu codi postal i el seu carrer, la seva direcció IP pública es revela tot sobre la seva ubicació. En l’última instància, que es basa en risc sobre la seva privacitat, ja que aquesta informació permet que els cibercriminals puguin accedir fàcilment al seu sistema.

Activitats a Internet

Les busques que es fan a Internet, els llocs web que van visitar i el web històric que es guarda en el seu navegador, tot el magatzem i la seva estreta. De fet, alguns gèneres exigen als proveïdors de serveis d’Internet (ISP) que registren aquesta informació.

Servei de compra

Cap solitari té dades demogràfiques, sinó que els anunciants estan supervisant els seus comportaments de compra, interessos i preferencies personals. No és possible que poni sol en risc sobre la seva privacitat, a més de permetre que aquest tercer tingui influència en la seva opinió i interessos personals.

Com canviar la seva direcció IP i la seva ubicació amb una VPN

És fàcil simular o canviar la seva IP i, per tant, la seva ubicació virtual. Només necessita una privada vermella virtual (VPN). Una VPN no es reemplaça en solitari al seu IP real amb una direcció IP anònima, també es registra en el seu trànsit d’Internet mitjançant un servidor VPN que cifriï el trànsit (dades) i que opera tot el que té en línia. A continuació s’explica com fer-ho:

Pas 1 Inicie la VPN pas 2 Connecteu a qualsevol servidor pas 3 Disseny de la navegació privada

Obtenir una direcció IP privada amb PureVPN

PureVPN ofereix als usuaris una experiència en línia com ningú més. Amb IP privades reservades, els usuaris poden connectar-se a qualsevol servidor de PureVPN i obtenir una connectivitat instantània, ja que les IP estan reservades solament per als usuaris de PureVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map