Qualitat del meu adreça IP?


Qualitat del meu adreça IP?

000.00.000.00 La vostra posició: el vostre proveïdor de serveis d’Internet: img Una adreça IP i una combinació univoca de nombres assegnats al vostre dispositiu, que permeten comunicar-vos amb altres dispositius a Internet.


Instruments per a la privacitat de PureVPN:

 • Prova la filtració de WebRTC
 • Prova la filtració DNS
 • Prova la filtració IPv6
 • Qualitat i el meu IP

Passa a:

 • No hi ha una adreça IP?
 • Indirizzi IPv4 vs IPv6
 • Indirizzi IP privats vs publicats
 • Gli indirizzi IP publicats poden rivelar molt del vostre te!
 • Vés a modificar el teu adreça IP i la teva posició amb una VPN
 • No es va adreçar un IP IP privat amb PureVPN

Spiegazione di que no és una adreça IP! (Vídeo):

No hi ha una adreça IP?

No s’adreçava a protocols d’Internet, més comunament no s’adrecen a IP, i no s’identifica univoc que assegura un ordinador cada un o bé. Gli indirizzi IP sono extremadament classificats en les versions degudes. L’IPv4 consisteix en un sol nombre d’etiquetes, vingui a l’exemple 204.68.45.80. L’IPv6, en canvi, consisteix en una combinació de números i xifres esadecimali vingudes el 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Una part d’aquest, quan no es pot establir en xarxa, es pot assegurar per diferents tipus d’IP: una publicació IP i un IP privat. Tra i due, és l’indirizzo IP publicat que permet fer connexions a Internet i navegar fàcilment.

Indirizzi IPv4 vs IPv6

No hi ha un motiu per a qui Internet hagi versions diverses que es dirigeixin a IP: IPv4 i IPv6.

IPv4

És la versió més datada i d’ús comú.
Ha una dimensió de 32 bits.
Hi ha un espai adreçat de 4.294.967.296 (232) combinazioni univoche.
Ès un càlcul de xifra, comprese tra 0 i 255.
Èssim limitats numèricament i, per tant, destinats a aquesta afirmació en un temps breu.
È scritto en format 204.68.45.80

IPv6

L’estat creato va quasi deceniar dopo il suo predecessor.
Ha una dimensió de 128 bits.
Ha un ampli espai d’adreces de 340 milions de combinacions univoche.
Ès composto da numeri i cifre esadecimali.
Miliardi Occorrerebbero i miliardi d’anys afinats a una piscina IPv6 venga esaurito.
È scritto in format 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Indirizzi IP privats vs publicats

imge

Indirizzi IP privats

Gli indirizzi IP privats s’utilitzen quan es retiren privats per identificar i compartir dades i dispositius (és a dir, stampants, tauletes, etc.) que si poden trobar la vostra stessa rete. Cada ordinador o qualsevol altre sistema pot instal·lar una adreça IP sobre privadesa d’univoc que els seus usuaris s’assenyalen des d’un router que tramita el protocol DHCP. Nulla al di fuori della rete locale è en grau d’identificació o de connexió amb aquests dispositius.

Indirizzi IP publici

Els vostres adreces IP s’apliquen al vostre proveïdor de serveis d’Internet (ISP). És l’IP de permetre la connexió a Internet i navegar en xarxa. Totes les seves aplicacions en un lloc web es poden dedicar a la vostra adreça IP publicada per Internet a Internet, des del moment en què el mateix router es condueix a la mateixa IP..

Gli indirizzi IP publicats poden rivelar molt del vostre te!

I sono una nova mercè d’intercanvi. Ecco en el vostre mode el vostre adreça IP publicat en publicitat que s’adjuntarà a aquest comerç en creixement:

Movimenti

Dal tuo paese è stato al tuo codice postale e alla tua tua via, il tuo indirizzo IP pubblicava rivela tutto ciò che riguarda la tua posizione. En última analisi, cosa que pot posar en pràctica a la vostra privacitat, pot haver-hi informació sobre un consentiment informàtic i criminalitzat sobre accés al vostre sistema..

Activitat per Internet

La seva necessitat de fer Internet, els llocs web visiten i la cronologia web es recupera al vostre navegador, que tot memoritza i fa monitoratge. Di fatto, alguns governi ricaven a l’ISP de registrar i dati.

Abitudini d’acquisto

No es tracta només dels vostres dades demogràfiques: l’inserció d’inserció monitorano del vostre comportament d’acquisto, els vostres interessos i el seu preferencia personal. Si, a més de posar-vos en risc la vostra privadesa, també podeu permetre una part de la seva influència sobre la vostra opinió i sobre la vostra interacció personal.

Vés a modificar el teu adreça IP i la teva posició amb una VPN

És fàcil de falsificar o modificar el vostre IP i, per tant, la vostra posició virtual. Ciò de qui necessita és necessàriament una xarxa privada virtual (VPN). Una VPN, a més de sostindre el vostre IP IP actual, no es va adreçar a la vostra adreça IP, però també es va dirigir al vostre trànsit per Internet que tramita un servidor VPN que cripta el seu tràfic (dades) i es pot crear totes les activitats en línia. Ecco come fare:

Pas 1 Lancia la VPN pas 2 Connettiti un servidor pas 3 Goditi una navegació privada

No es va adreçar un IP IP privat amb PureVPN

PureVPN ofereix altres usuaris d’experiència en línia sense precedents. Els vostres propietats IP poden privar-se, perquè els usuaris poden connectar-se a un servidor PureVPN i tenir una connexió a la seva història, des del moment que els vostres IP es reserven solament als altres usuaris de PureVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map