Política de privadesa de PureVPN


PureVPN
Política de privacitat

NO guardem cap registre que pugui identificar o ajudar a controlar l’activitat d’un usuari.

Política de privadesa de PureVPN

Ets invisible, fins i tot no podem veure què feu en línia

NO guardem cap registre de les vostres activitats de navegació, registres de connexió, registres de les IP VPN assignades, les vostres IP originals, el vostre temps de connexió, l’historial de la vostra navegació, els llocs que vau visitar, el vostre trànsit sortint, el contingut o les dades. heu accedit o a les consultes DNS que us generi.
Volem que tinguis la seguretat de saber que recopilem dades mínimes, l’únic objectiu de les quals és operar el nostre servei VPN i Proxy i mantenir-lo en bon funcionament. Els nostres sistemes, processos i servidors estan dissenyats per a no conservar dades sensibles / identificables personalment. Això es fa mitjançant el disseny per assegurar-nos que no tenim dades per compartir, fins i tot quan la legislació ho requereixi.

No només ho reivindiquem, sinó que ho hem demostrat tenint auditats els nostres sistemes i configuracions per un auditor independent líder líder als Estats Units, Altius IT. L’auditor ha certificat que:
“No s’ha trobat cap evidència de configuracions del sistema i / o fitxers de registre del sistema / servei que de forma independent o col·lectiva puguin conduir a identificar una persona específica i / o l’activitat de la persona quan s’utilitza el servei PureVPN.”

Taula de continguts

 • Informació que recollim a la inscripció
 • El que no sabem, el que sabem & Què conservem
 • Informació inclosa en els registres de connexió VPN
 • Detalls NO inclosos en els registres de connexió VPN
 • Amplada de banda total consumida
 • Servei autònom de DNS – Gravitat
 • Filtre d’URL & App Blocker de PureVPN
 • Anàlisi de programari, estadístiques & Diagnòstics
 • Dades de correus electrònics, xats en viu i formularis de comentaris
 • Transferències internacionals de dades
 • Mesures de seguretat per protegir la vostra informació
 • Política de retenció de dades & Els vostres drets de protecció de dades
 • Lleis aplicables
 • Cookies i PureVPN
 • Llocs web de PureVPN i de tercers
 • Restriccions de consentiment i edat
 • Bases legals
 • Nota important
 • Informació de contacte


Informació que recollim a la inscripció

 • El teu nom
 • Correu electrònic
 • Mètode de pagament


Com utilitzem aquesta informació

 • Per proporcionar, operar i mantenir els nostres Serveis
 • Per millorar, personalitzar i ampliar els nostres Serveis
 • Per comunicar-se, directament o a través d’un dels nostres socis, inclòs per al servei d’atenció al client, per proporcionar-vos actualitzacions i altra informació relacionada amb el Servei, amb finalitats de màrqueting i promocions
 • Per processar les vostres transaccions
 • Per trobar i prevenir el frau
 • A efectes de compliment, inclosos l’aplicació de les nostres Condicions del servei, o altres drets legals


PureVPN i dades associades als pagaments

De forma similar a la majoria de negocis de comerç electrònic o en línia, PureVPN també utilitza processadors de pagaments de tercers. Excepte uns quants processadors de pagament que ens exigeixen processar el pagament, totes les dades de pagament corresponen als respectius processadors de pagament. En els casos en què se’ns requereixi processar les dades, les processem en temps real i les transmetem al servei de protecció del processador i de recàrrega sense tenir cap registre de la informació amb nosaltres. Visiteu la política de privadesa del processador de pagaments escollit per conèixer millor la informació que recopila, emmagatzema i utilitza.

Com que som grans creients en l’anonimat, hem inclòs els pagaments de monedes i les targetes de regal (mètodes de pagament 100% anònims) a la llista de mètodes de pagament acceptats per nosaltres.

PureVPN no comparteix, no ven ni lloga la seva informació personal amb ningú a part d’utilitzar la seva informació per proporcionar productes o serveis per als quals ha sol·licitat..


El que no sabem, el que sabem & Què conservem

No tenim registres ni registres de:

 • La vostra adreça IP d’origen
 • Adreça IP del servidor VPN assignada
 • Horari de sessió VPN
 • Les vostres activitats de navegació
 • Peticions DNS


En poques paraules:

 • No sabem què accedeix, navega, carrega o descarrega amb el nostre servei.
 • No podem identificar-nos en quin moment us vau connectar a la VPN, amb quina adreça IP i quina IP de VPN us havia assignat.
 • Encara que estiguem obligats a compartir informació de l’usuari, simplement no ho podem fer perquè no tenim res identificable personalment per compartir.


Informació inclosa en els registres de connexió VPN

Sabem el dia en què vau connectar-vos a una ubicació VPN específica i des del qual proveïdor de serveis d’Internet Es necessita aquest conjunt mínim de dades per ajudar-vos amb assistència tècnica, resoldre problemes de connexió i superar problemes específics de la regió.

També coneixem la longitud de la connexió i la quantitat de connexions que feu quan utilitzeu el nostre servei VPN, sense marques de temps de connexió, amb l’únic propòsit de categoritzar el vostre perfil com a usuari potencial, bàsic o informal. Aquesta categorització ajuda els nostres equips de productes a millorar i satisfer les necessitats de diversos grups d’usuaris segons les seves preferències.


Detalls NO inclosos en els registres de connexió VPN:

 • La vostra IP d’origen
 • IP de VPN
 • L’hora específica en què us heu connectat al nostre servidor
 • Les vostres activitats després de connectar-vos al nostre servidor

Nota: només en cas que hagueu adquirit el nostre complement IP dedicat, se li assigna una IP fixa i dedicada (IP VPN). Durant la durada de la subscripció que roman la vostra IP VPN als nostres registres


Amplada de banda total consumida

Tots els usuaris de PureVPN pagats tenen accés a una amplada de banda il·limitada, independentment de com s’utilitzi aquell ample de banda. Controlem l’amplada de banda total que consumim per assegurar-nos que tots els usuaris de PureVPN obtinguin el nivell més alt de velocitat i experiència amb PureVPN. Si sospitem d’abús del nostre servei per part d’alguns usuaris on es trobi a l’usuari que consumeixi una quantitat d’ample de banda no natural i que pertorbi el servei per a altres usuaris, llavors ens reservem el dret de contactar amb aquest usuari i els demanem que expliquin la seva conducta..

Anàlisi de programari, estadístiques

“PureVPN recopila informes i estadístiques mínimes de connexió. La recollida es fa per garantir una qualitat superior del servei i atenció al client. Tanmateix, les dades recollides com a estadístiques i informes no inclouen mai i mai inclouran dades ni comportaments d’usuari identificables de manera exclusiva, com ara dades de trànsit, adreces IP i sol·licituds DNS..

Realitzem diagnòstics de VPN i controlem els informes d’error per entendre millor la funcionalitat del nostre programari, la freqüència amb la qual s’utilitza l’aplicació, els esdeveniments que es produeixen dins de l’aplicació, l’ús agregat, dades de rendiment, intents de connexió fallits i subministrament de velocitat sense tap per garantir una fluïdesa. funcionament de les nostres aplicacions, extensions i altre programari de client.

Utilitzem per a aquest propòsit algunes eines del nostre programari client, els detalls de les quals són:

Google Analytics: visiti aquí les Condicions de Google.

iTunes: visiteu la Política de privadesa aquí.

Crashlytics: visiteu la Política de privadesa aquí.

Apptentive: visiteu la Política de privadesa aquí.

Firebase: visiteu la Política de privadesa aquí.

Nova relíquia: visiteu la Política de privadesa aquí.

MixPanel: visiteu la Política de privadesa aquí.

Facebook Pixel: visiteu la Política de privadesa de Facebook aquí. Podeu aturar l’ús de les vostres dades amb l’objectiu de mostrar anuncis de Facebook fent clic aquí.

Per garantir la compatibilitat amb els nostres termes i condicions, és responsabilitat dels clients mantenir les seves aplicacions actualitzades en tot moment. Per facilitar-ho, hem simplificat el procés d’actualització i hem fet tot el possible per notificar als usuaris les actualitzacions sempre que sigui possible.

Dades de correus electrònics, xats en viu i formularis de comentaris

És necessari que mantinguem el registre de la vostra correspondència amb nosaltres per assegurar una bona entrega del servei i un servei superior al client. Així doncs, mantenim un registre de la vostra correspondència amb nosaltres, tant si es tracta de preguntes, queixes o compliments enviats per vostè a través de les nostres aplicacions, lloc web o extensions..

Utilitzem diverses plataformes de tercers per a assistència i correspondència: Zendesk per a entrades de suport, LiveChat inc. per proporcionar assistència via xat, Mailchimp i SendGrid per a correus electrònics i MixPanel per mantenir una relació amb els nostres usuaris. Quan es correspon amb nosaltres mitjançant aquestes plataformes, els registres de correspondència, inclòs el vostre nom i adreça de correu electrònic, es guarden als seus sistemes. Totes aquestes plataformes utilitzen pràctiques de seguretat modernes i el xifrat HTTPS.

Visiteu la Política de privadesa de Zendesk per obtenir més informació sobre les seves pràctiques de dades.

Visiteu la Política de privadesa de LiveChat aquí per obtenir més informació sobre les seves pràctiques de dades.

Visiteu la Política de privadesa de Mailchimp aquí per obtenir més informació sobre les seves pràctiques de dades.

Visiteu la Política de privadesa de SendGrid aquí per obtenir més informació sobre les seves pràctiques de dades.

Visiteu la Política de privadesa de MixPanel per obtenir més informació sobre les seves pràctiques de dades.

Transferències internacionals de dades

El nostre servei està estès a nivell mundial i, per tant, les vostres dades viatgen a través dels nostres servidors globals, que poden o no estar fora del vostre país de residència. Confiem en alguns proveïdors de serveis de tercers per permetre’ns oferir els nostres serveis. Sempre que transferim la vostra informació, fem mesures per protegir-la. Tenim acords de protecció de dades estrictes amb tercers per protegir les dades que puguem compartir amb ells.

Reconeixeu i enteneu que la vostra informació serà transferida, processada i emmagatzemada tal com s’explica, ja que és necessari proporcionar els nostres serveis i estar al dia de les nostres Condicions d’ús..

Mesures de seguretat per protegir la vostra informació

Totes les claus i contrasenyes de PII, públiques i privades es protegeixen de manera segura mitjançant algorismes criptogràfics forts, quan sigui necessari.

Es prenen mesures de seguretat adequades per a la protecció d’aquesta informació contra l’accés no autoritzat, la alteració no autoritzada, la destrucció o la divulgació de dades. L’accés a informació personal per part dels empleats, contractistes i agents de PureVPN està restringit. Aquests funcionaris requereixen aquesta informació per poder operar, desenvolupar o millorar els nostres serveis, però estan obligats a obligacions de confidencialitat. Poden ser objecte d’accions disciplinàries, que inclouen la terminació i la persecució penal, quan no compleixin aquestes obligacions.

Entengueu que hem pres fins i tot mesures de precaució per garantir que les vostres dades es mantenen protegides, però no hi ha cap sistema que es pugui declarar 100% insensible, protegit i segur.

Política de retenció de dades & Els vostres drets de protecció de dades

Si és resident a l’EEE, tens els drets de protecció de dades següents:

 • Sempre podeu accedir, corregir i actualitzar la informació que ens vau proporcionar, dins del perfil d’àrea del vostre membre.
 • Teniu dret a desactivar les comunicacions de màrqueting que us enviem en qualsevol moment des del perfil de l’àrea del vostre membre. També podeu exercir aquest dret si feu clic a "donar-se de baixa" o "desactivació" enllaç als correus electrònics de màrqueting que us enviem.
 • També podeu sol·licitar la supressió del vostre perfil d’usuari personal, si decidiu deixar els nostres serveis completament. Podeu fer-ho en qualsevol moment enviant un correu electrònic a [email protected]. Si sol·liciteu la supressió del vostre perfil, pot trigar un mes (30 dies) a completar-se. La vostra adreça de correu electrònic es conservarà i s’utilitzarà per evitar duplicitats del compte i creació de comptes falsos al vostre nom. La vostra adreça de correu electrònic es suprimirà només un cop rebem una sol·licitud explícita de vosaltres.

Lleis aplicables

PureVPN va escollir específicament Hong Kong (HK) per a la seva seu central perquè n’hi ha "No hi ha lleis obligatòries de conservació de dades" a Hong Kong. Per tant, no estem obligats legalment a emmagatzemar les dades dels usuaris i compartir-los amb ningú. A més, com s’ha dit anteriorment, no tenim dades que valgui la pena compartir amb qualsevol organisme d’aplicació de la llei de cap país concret del món. Tot i que i quan rebem cites legalment confirmades al jutjat de Hong Kong, no us serà de gran ajuda ja que gairebé no tenim valor de compartir..

Cookies i PureVPN

PureVPN utilitza diversos tipus de cookies (fitxers de text petits) per emmagatzemar informació relacionada amb la vostra visita al nostre lloc web, per proporcionar-vos la millor experiència i per enviar missatges publicitaris i ofertes que us siguin rellevants. Consulteu la nostra Política de cookies per tenir una millor idea sobre les cookies que utilitzem, quin tipus de dades es recopilen, com s’utilitzen aquestes dades i com es pot desactivar l’acceptació d’aquestes cookies..

Llocs web de PureVPN i de tercers

El lloc web de PureVPN podria contenir enllaços a altres llocs web de tercers. Si us plau, sabeu i enteneu que no controlem el seu funcionament de les seves pràctiques de privacitat i no ens fem responsables.

Restriccions de consentiment i edat

Si continua utilitzant el nostre lloc web, aplicacions, extensions o serveis, el prendrem com a acord a la nostra Política de privadesa i a les nostres Condicions d’ús..

El servei proporcionat per PureVPN està dirigit a persones de 18 anys o més. Si creieu que el vostre fill / a ha proporcionat informació per utilitzar-lo, contacteu-nos immediatament.

Bases legals

La nostra base legal per recopilar i utilitzar la vostra informació personal depèn de:

 • La informació personal en qüestió
 • El context específic en què el recollim.

L’única vegada que recopilem informació personal de vosaltres és (i) quan necessitem la informació personal per contractar un contracte amb vosaltres; (ii) quan la tramitació sigui dels nostres legítims interessos i no infringeixi els vostres drets.

Nota important

PureVPN pot modificar i modificar la seva Política de privadesa de vegades. PureVPN té l’únic dret a canviar i modificar la seva Política de privadesa sempre que es consideri necessari per fer-ho. Sempre que es faci una revisió, la data de revisió actualitzada es mostrarà a la part superior d’aquesta pàgina. Us recomanem que reviseu amb freqüència aquesta pàgina per trobar-vos canvis per mantenir-vos informats. Reconeixeu i esteu d’acord que és responsabilitat vostra revisar aquesta política de privadesa periòdicament i tenir coneixement de les modificacions. Com que no hi ha cap altra manera que ens assegurem de saber si coneixeu els canvis en la política, l’entendrem com a acord entre vostè i PureVPN sobre la política de privadesa si continueu utilitzant PureVPN.

Informació de contacte

Si qualsevol cosa esmentada a la nostra política de privadesa no està clara o si necessiteu més claredat, envieu la vostra consulta a l’adreça de correu electrònic següent: [email protected]

* Aquestes funcions no s’ofereixen a través de les nostres aplicacions iOS ni es recopila aquesta informació mitjançant aplicacions iOS

Darrera actualització el 31 d’agost de 2019

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map