Obteniu VPN amb adreça IP dedicada


Obteniu VPN amb adreça IP dedicada

PureVPN ofereix la millor VPN IP dedicada de diversos països. Podeu gaudir d’una òptima seguretat i total llibertat en línia amb la IP dedicada de PureVPN.




Compra una IP estàtica per a un accés remot segur & Anonimat complet

No us perdeu l’oferta! Garantia de devolució de diners de 31 dies sense problemes.

1- Trieu el vostre pla Canvia moneda: USD

 • USD

Pla d’1 mes Sense descompte Estalvieu 0% 10,95 dòlars per mes per mes Obtenir 1 pla Pla Garantia de devolució de 31 dies per accedir complet. Sense limits. El més preferit Test de 7 dies + 47% de descompte Després Estalvieu 0% 0,99 USD 10,95 dòlars / mes 5,82 USD / mes després del judici * 10,95 dòlars / mes 5,82 dòlars / mes després de la prova * OBTENIU PROVA DE 7 DIES Garantia de devolució de 31 dies

Després de 7 dies, sereu subscrits automàticament al nostre pla d’1 any a 10,95 dòlars / mes 5,82 dòlars / mes

Pla de 6 mesos 24% de descompte Estalvieu un 24% 8,33 dòlars Per mes per mes Obtenir 6 mesos Planificar Garantia de devolució de 31 dies Atenció si us plau!No us perdeu la prova de 7 dies a 0,99 USD. 1 any Pla Estalvieu el 82% 1,99 dòlars / mo al mes Obteniu un pla de 1 any Garantia de devolució de 31 dies 2- Seleccioneu el vostre mètode de pagament Pagament segur i xifrat mcafee-icon Seleccioneu el mètode de pagament PayPal amb targeta de crèdit Feu clic aquí per veure totes les opcions de pagament. Resum de la comanda 0,99 USD

Resum de comanda

PureVPN 7 dies de prova + 47% de descompte Després Addons 0,99 USD

Total 0,99 USD TENEN CODI DE PARES? Sol·licitar x

Introduïu un nom de titular de targeta vàlid.

Introdueix un correu electrònic vàlid.

Tinc una targeta de crèdit enllaçada amb el meu compte PayPal Targeta de crèdit

Garantia de devolució de 31 dies

Pagaments segurs i xifrats

En enviar aquest formulari, accepteu les nostres Condicions del servei i la nostra Política de privadesa.

Pagament correcte

Gràcies per provar la demostració del carret PVPN. (No es va cobrar diners en el procés).

Voleu afegir una IP dedicada per 0,99 USD?
Què és IP dedicada? Aconseguir IP dedicada Elimina el complement Seleccioneu país

 • Regne Unit
 • Estats Units
 • Singapur
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Alemanya
 • Austràlia
 • Canadà

Aconseguir IP dedicada Voleu afegir una Reenviament de ports per 0,25 USD?
Què és Reenviament de ports? Aconseguir Reenviament de ports Eliminar el complement Voleu afegir un Protecció DDos per 0,99 USD?
Què és Protecció DDos? Aconseguir Protecció DDos Elimina el complement Seleccioneu país

 • Estats Units
 • Regne Unit
 • Nova Zelanda
 • Països Baixos
 • Austràlia
 • Canadà
 • Alemanya
 • França

Aconseguir Protecció DDos × VPN IP dedicada

Amb la VPN IP dedicada de PureVPN, podeu fer molt més del que podeu imaginar. Aquest complement serveix de gran solució per a aquelles persones i empreses que vulguin restringir l’accés a les seves xarxes.

Per què necessito VPN IP dedicada?

Accés remot als servidors amb xifrat

Independentment de quin servidor d’accés remot us connecteu, podeu fer-ho fàcilment sense haver de preocupar-vos de ser compromès, sobretot perquè teniu el recolzament d’un xifrat de qualitat militar..

Perfecte per a negocis

Les persones i les empreses poden connectar-se a xarxes i servidors restringits. En lloc de qualsevol persona amb una IP compartida que accedeixi a una xarxa, només els que tinguin una adreça IP específica poden fer-ho, reforçant així la seguretat a pas mínims..

Les possibilitats són il·limitades

Tant si voleu accedir a càmeres de televisió CCTV, comptes bancaris com si voleu visualitzar informació confidencial ubicada en una xarxa hospitalària segura, les possibilitats són il·limitades.

× VPN protegida DDoS

Amb la VPN IP dedicada de PureVPN, podeu fer molt més del que podeu imaginar. Aquest complement serveix de gran solució per a aquelles persones i empreses que vulguin restringir l’accés a les seves xarxes.

Per què necessito una VPN protegida DDoS?

Blocs de trànsit injustificat

Amb un trànsit injustificat, cal esperar una disminució de la velocitat i dels retards d’internet. Però aquest no deixarà de ser el cas de la nostra VPN protegida DDoS.

És vigorós en tot moment

En lloc d’haver d’activar manualment la nostra VPN protegida DDoS cada vegada, estarà activa en tot moment. Un cop es detecti un atac, el nostre VPN protegit amb DDoS el neutralitzarà immediatament.

Perfecte per a jugadors també

La nostra VPN protegida DDoS serveix com a capa addicional de protecció per als jugadors, que són objectius periòdics de ciberdelinqüents i jugadors que competeixen. Estigues segur; tindràs una experiència de joc competitiva i segura.

× Reenviament del port

La funció de desviament de ports resulta útil quan necessiteu accedir a un dispositiu / servei connectat a Internet des de qualsevol lloc del món.

De què em beneficia la transmissió de ports?

Suposem que voleu accedir al vostre PC, portàtil o servidor des de qualsevol lloc del món. El nostre complement de reenviament de ports us permetrà fer això.

Si voleu compartir accés al vostre lloc web / FTP o a qualsevol altre servei, necessitareu el nostre complement de reenviament de ports.

Si voleu jugar un joc en línia amb els vostres amics, necessitareu el nostre complement de Reenviament de Ports per permetre als vostres amics unir-vos al vostre servidor de jocs.

Si utilitzeu PureVPN al router, necessitareu el complement de reenviament de ports per permetre qualsevol port específic a PureVPN IP.

× Seguretat empresarial del grau & Privacitat

Les funcions avançades de Next Generation proporcionen seguretat sòlida en roca & privadesa Anteriorment, la tecnologia només estava disponible per a empreses & Empreses. Us ofereix Anti-Malware / Anti-Virus, bloqueig d’anuncis, Filtratge d’aplicacions, Mecanisme de prevenció d’intrusions i Filtratge d’URL / Categoria. Penseu-hi com "Superpotències" per a la vostra VPN habitual.

Nota 1:

Fins ara, la seguretat de nivell empresarial & El complement de privadesa no funciona simultàniament amb el nostre complement IP dedicat. Tanmateix, podeu utilitzar qualsevol altre mode de les nostres aplicacions VPN per habilitar la seguretat Enterprise-Grade & Complement de privadesa.

Nota 2:

Tingueu en compte que actualment, la configuració manual de PureVPN no admet la configuració del nostre grau Enterprise Security & Complement de privadesa. Utilitzeu les nostres aplicacions VPN per activar-les.

× Protecció P2P

El complement de protecció P2P garanteix que fins i tot la configuració de decoracions més intel·ligents per part de pirates informàtics o agències governamentals no s’aconsegueix al vostre dispositiu o ordinador. La nostra protecció proactiva bloquejarà automàticament fitxers destructius com ara virus, programari maliciós, ransomware, troians, etc., emmascarats com descàrregues i manteniment del dispositiu de forma segura..

El pla PureVPN inclou:

 • Aplicacions per a
 • Seguretat de nivell empresarial
 • Iniciar sessió de 10 multi, de manera que podeu utilitzar un compte en 10 dispositius alhora.
 • 2000+ servidors segurs en més de 140 països
 • Atenció al client les 24 hores del dia

nologs i atenció al client Trustpilot

Paga amb la targeta de crèdit i obté un 10% de descompte més!

Pagaré amb targeta de crèdit Continua amb Alipay ×

S’ha detectat un error

Sí No

Necessitar ajuda? Parlem amb el nostre servei d’atenció en directe les 24 hores

El seu pagament s’ha rebutjat

Proveu de pagar mitjançant Bluesnap.

Trieu la forma de pagament

Obteniu aquesta oferta ara Continua amb

Què obteniu amb els PureVPN
VPN IP dedicada?

Obteniu una IP dedicada per PureVPN i gaudiu del control total de la vostra IP. Hi ha molts serveis web, sobretot funcions de treball corporatives que requereixen una IP estàtica per accedir a determinades bases de dades. Així doncs, una VPN IP dedicada pot demostrar-se el passaport a determinades xarxes, bases de dades, servidors i molt més mitjançant el procés de llista blanca de IP..

Millor Entreteniment

Obteniu accés instantani a programes / pel·lícules de televisió i gaudiu d’un streaming en línia ultra ràpid amb una adreça IP dedicada.

Seguretat bancària en línia

Limiteu les dades bancàries a una adreça IP dedicada i accedeixi-hi de manera segura des de qualsevol racó del món.

Reputació en línia sense risc

Amb una IP única, podeu controlar la seva reputació en contraposició a una IP dinàmica on altres poden perjudicar la vostra reputació.

Seguretat de blocs personals

Millora la seguretat del teu bloc en línia només permetent que la teva adreça IP dedicada accedeixi al backend.

Protecció de la càmera de seguretat de la llar

Feu el vincle de càmera en directe només a la vostra IP estàtica. Manteneu-vos segur i apagueu el radar amb una adreça IP dedicada.

Accés remot segur

L’adreça IP dedicada ofereix tranquil·litat als empresaris, ja que els seus empleats tenen accés segur a la xarxa.

Accés FTP segur

Reforceu la seguretat del vostre lloc web limitant només l’accés FTP a la vostra IP. Fer més coses amb la IP dedicada de PureVPN.

Autenticació de dos factors

Configura l’autenticació de dos factors al lloc web, els comptes bancaris i altres recursos en línia delicats.

Seguretat del servidor de bases de dades

Afegiu la seguretat del vostre servidor de bases de dades i estigueu lluny dels pirates informàtics, ja que sou l’únic que té accés.

Què és una IP dedicada?

Eviteu l’accés no autoritzat i gaudiu d’una reputació en línia fiable amb l’adreça IP dedicada de PureVPN. Ja sigui per a un lloc web o per a empleats remots, tindreu un accés fàcil a les xarxes restringides a IP. Com que una adreça IP estàtica pertany a un sol compte, permet una seguretat en línia suprema.

què és una IP dedicada i diferència

IP estàtica i IP dinàmica

El tipus d’adreça IP que repercuteix en les vostres activitats en línia. Aquí hi ha la diferència entre una adreça IP estàtica i una adreça IP dinàmica.

IP estàtica

 • La mateixa adreça IP s’utilitza cada vegada que es connecta a Internet.
 • Capacitat d’acollir un lloc web. Ideal per a empreses que reben gran quantitat de trànsit.
 • Ofereix una connexió més estable i un temps de reducció reduït a mesura que la IP no es restableixi mai.
 • Les IP estàtiques són vulnerables als atacs, per la qual cosa haurien de prendre mesures addicionals de seguretat.
 • Cal configurar-ho manualment.

IP dinàmica

 • La vostra adreça IP canvia cada vegada que es connecta a Internet.
 • Les IP dinàmiques tenen una reputació en línia neta i estan disponibles a un preu més baix.
 • Possible desconnexió a mesura que la xarxa es congesta a causa de l’alta circulació.
 • Menys vulnerable als atacs en línia ja que l’adreça canvia periòdicament cada vegada.
 • La xarxa es configura automàticament,

Destacats & Recomanat per

Altres empreses reconeixen i aplaudeixen regularment els serveis de PureVPN.

PureVPN no emmagatzema cap de les vostres activitats en línia. Té una política de registres sense navegació.

PureVPN protegeix l’activitat en línia de manera que els usuaris no hagin de preocupar-se de qui pot estar intentant fer un seguiment del que fan en línia.

És una de les eines de VPN més ràpides que hi ha, cosa que significa que la vostra connexió no s’ha de desaccelerar en qualsevol moment des dels seus servidors.

La companyia va classificar les principals VPN per utilitzar a Austràlia.

Protegeix la teva privadesa amb PureVPN

Inscriviu-vos a PureVPN per obtenir seguretat i privadesa en línia completa amb una adreça IP oculta i trànsit a Internet xifrat.

Obteniu PureVPN

SEPA:

Països compradors amb suport: Àustria, Bèlgica, Xipre, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Etherlands, Portugal, San Marino, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya
Monedes suportades: Euro

Boleto Bancário:

Països compradors amb suport: Brasil
Monedes compatibles: BRL

iDeal:

Països compradors amb suport: Països Baixos
Monedes suportades: EUR

targeta de pagament:

Països compradors amb suport: Àustria, Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, França, Alemanya, Gran Bretanya, Grècia, Irlanda, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, República Eslovaca, Eslovènia, Espanya, Suècia, Suïssa, Regne Unit, Estats Units
Monedes compatibles: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

SOFORT

Països compradors amb suport: Àustria, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Polònia, Espanya, Suïssa, Regne Unit
Monedes compatibles: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Països compradors amb suport: Singapur
Monedes suportades: SGD

WebMoney:

Països compradors amb suport: Armènia, Bielorússia, República Kirguiz (Kirguizistan), Kazakhstan, Rússia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraïna, Uzbekistan
Monedes suportades: USD

Skrill:

Països compradors compatibles: Tots els països recolzats per BlueSnap
Monedes compatibles: totes les monedes compatibles amb BlueSnap

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map