LastPass és segur?


LastPass està segur?

Amb l’augment dels nostres comptes en línia, recordar el nom d’usuari i la contrasenya de cadascun d’ells s’ha convertit en un repte i tancar la sessió dels comptes amb freqüència només perquè heu perdut la contrasenya.


No us atrevireu a pensar de nou a utilitzar la mateixa contrasenya, perquè segons un estudi de Microsoft Research citat sovint, l’usuari mitjà té 6,5 contrasenyes, cadascuna de les quals es comparteix en 3,9 llocs diferents? Cada usuari té uns 25 comptes que requereixen contrasenyes i escriu una mitjana de 8 contrasenyes al dia.

Amb un compte per a Facebook a un compte del portal dels vostres col·legis, només es pot fer una prova per recordar les vostres credencials. És per això que algú en algun lloc va acabar amb la brillant idea de desenvolupar un gestor de contrasenyes!

Essencialment, un gestor de contrasenyes actua com a organitzador que conserva les vostres contrasenyes de forma segura a cada compte en línia, de manera que no haureu de rascar-vos constantment el cap intentant recordar una contrasenya. Aquest gestor de contrasenyes és LastPass, un servei xifrat a nivell mundial encomiable.

està segur de pas

Què és LastPass i qui és el propietari?

LastPass va ser llançat inicialment el 22 d’agost de 2008. Des d’octubre de 2015, LogMeIn Inc ha estat adquirit per LastPass per 110 milions de dòlars..

LastPass és un gestor de contrasenyes i generador de contrasenyes que posa les contrasenyes i la informació personal en una volta segura.

Des de la volta LastPass, podeu emmagatzemar contrasenyes i inicis de sessió, crear perfils de compres en línia, generar contrasenyes fortes, rastrejar informació personal en notes i molt més.

Amb LastPass, eviteu bloquejar-vos dels comptes en línia o lluitar amb frustrants restabliments de contrasenyes.

LastPass també ofereix una versió premium que ofereix avantatges addicionals com ara compartir il·limitat de contrasenyes, articles i notes, 1 GB d’emmagatzematge d’arxius xifrat, autenticació multi-factor premium, suport de tecnologia prioritària i una autenticació d’empremta digital d’escriptori..

Contrasenya mestra

Cal configurar una contrasenya principal principal per configurar un nou compte LastPass. Es tracta de la contrasenya que es xifra, en cas que es pirateixi LastPass, de manera que la vostra contrasenya principal no hi seria a la base de dades..

Només recordeu la vostra contrasenya mestra de LastPass i LastPass omplirà automàticament el navegador web i els registres d’aplicacions.

Com està segur LastPass??

LastPass funciona sota el model de seguretat de coneixement zero on totes i totes les dades sensibles emmagatzemades a LastPass es xifren a nivell del dispositiu amb xifratge AES-256 bits abans de sincronitzar-se amb Transport Layer Security (protocol criptogràfic destinat a proporcionar seguretat de comunicacions a través d’una xarxa informàtica ) per protegir-lo contra els atacs de l’home al mig.

Actualització freqüent dels sistemes

Addicionalment, LastPass utilitza les millors pràctiques de seguretat de la indústria per assegurar la seva infraestructura mitjançant la actualització freqüent dels seus sistemes, i també utilitza centres de dades redundants per reduir el risc d’aturada o un punt de fracàs únic. Segons consta, LastPass ha estat provat pel mercat per més de 43.000 empreses, incloses Fortune 500 i empreses de tecnologia més punteres.

Xifrat i desxifrat les dades

El xifratge i el desxiframent funciona perfectament verificant la clau. Un cop verificada la clau significa que heu introduït correctament la contrasenya, només podreu veure les contrasenyes desades a LastPass..

Auditories periòdiques i proves de penetració

Pertanyent a un servei que proporciona seguretat, no cal dir que les mesures de seguretat són essencials per a una rutina diària a LastPass. Igual que PureVPN, LastPass també realitza almenys una prova anual per ajudar a fortificar i validar la seguretat del seu producte tal com es revisen els serveis d’examen de seguretat..

Participació en programes de recompte d’errors

LastPass també participa en programes de recompensa d’errors a BugCrowd, on els investigadors de barrets blancs revelen correctament els errors per tal que les empreses puguin millorar el seu producte i reforçar-lo encara més contra els pirates informàtics i els ciberdelinqüents. Això solidifica la seva promesa de mantenir les contrasenyes dels usuaris segurs tal com haurien de ser.

Què passa si LastPass és pirat?

És l’edat dels pirates informàtics i deia que gairebé tot el que es pot utilitzar a Internet es pot veure com LastPass s’ocupa de la seva seguretat.Com a administrador de contrasenyes, la seguretat és la nostra prioritat màxima. Ens esforcem a garantir que la informació més sensible dels nostres clients es mantingui privada i segura a tota costa. Com a empresa de programari, els errors i problemes apareixen de forma natural i, mentre que són incòmodes i preocupants, formen part del procés natural que fa que LastPass sigui tan segur com és.

Segons LastPass, només han viscut un incident de seguretat únic al seu historial de deu anys que data del 2015. Afortunadament, les dades de la volta xifrada no es van veure compromeses.

Les proves LastPass amb freqüència són infraestructures i fins i tot en proves extremes, els seus sistemes han resistit sobretot i han protegit la volta xifrada que allotja dades complicades dels seus usuaris. Això confirma encara més la nostra confiança en la xarxa infalible que han desenvolupat.

Si LastPass pateix un pirateig, els hackers realment no obtindran res més que la informació. Això es deu al fet que utilitzen el xifratge de bits AES-256 que codifica les dades fins a un nivell que no la serveix per a cap persona que no sigui el destinatari real amb una clau de desxiframent vàlida..

Ara també són necessaris alguns protocols de seguretat a tenir en compte per mantenir les vostres dades segures.

Tu pots:

 • La millor pràctica és crear una contrasenya nova i forta per a cada compte que realitzeu.
 • No us deixeu mai registrat si feu servir una extensió del navegador, ja que hi ha més possibilitats que el dispositiu es robi i el pirata informàtic pugui accedir a totes les contrasenyes amb facilitat.
 • Mantingueu al dia el vostre programari i antivirus.
 • Per últim, però no per això menys important protegir-se dels pirates informàtics amb PureVPN.

Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map