La meva wifi és segura? Com assegurar la xarxa domèstica WiFi en senzills passos?


La meva wifi és segura? Com assegurar la xarxa domèstica WiFi en senzills passos?

A continuació, es mostra una llista de verificació bàsica que heu de seguir per protegir la vostra xarxa sense fils:


 • Canvieu sempre el nom de la vostra xarxa domèstica (SSID) periòdicament.
 • Creeu sempre una contrasenya única i forta i actualitzeu-la amb freqüència.
 • Utilitzeu i activeu sempre el xifrat de xarxa més fort.
 • Filtra l’adreça MAC a la xarxa.
 • No compartiu mai les credencials de xarxa amb els vostres convidats.
 • Limiteu l’interval de senyal sense fils.
 • Apagueu la connexió wifi a casa no.
 • Manteniu el firmware actualitzat del vostre router.
 • Utilitzeu productes de seguretat de xarxa com ara una VPN per obtenir la màxima seguretat.

Per obtenir més informació, llegiu la guia detallada a continuació sobre com assegurar el wifi.

La connexió Wi-Fi està segura amb el xifratge militar de PureVPN.

Com funciona la seguretat Wi-Fi segura?

La connexió WiFi és el punt d’entrada més buscat que els ciberdelinqüents utilitzen per infiltrar-se a la connexió Wi-Fi per obtenir dades com una contrasenya (eviteu utilitzar informació personal (per exemple, el nom d’una mascota) per a la vostra contrasenya) a través del router. El que és irònic és que els hackers aconsegueixen fer-ho sense fer un sol pas dins de casa per obtenir la vostra contrasenya i piratejar el router sense estar-hi físicament.

A mesura que la tecnologia avança, augmenta la nostra dependència de xarxa sense fils segures i sense fils segurs a través d’un enrutador o qualsevol dispositiu. Una connexió Wi-Fi segura funciona xifrant les vostres activitats d’internet amb xifratge de 256 bits AES. Una vegada que us connecteu a la xarxa amb la xarxa VPN instal·lada al vostre enrutador o qualsevol dispositiu, les vostres comunicacions en línia, com ara la contrasenya, viatjaran i tornen a través del passatge de xarxa sense fils Wi-Fi segura.

Com de segur és la xarxa sense fils públics de WiFi?

La magnífica escala de cobertura de xarxa sense fils pública pública mitjançant un encaminador o qualsevol dispositiu i la seva comoditat, tots dos tenen un preu. Les mateixes raons per les quals es desitjable per als usuaris hotspots de xarxa sense fils sense seguretat mitjançant un encaminador o qualsevol dispositiu és el que atrau els pirates informàtics, ja que una xarxa sense fils Wi-Fi pública no requereix cap autenticació o contrasenya, cosa que crea una oportunitat perquè el pirata informàtic. accés sense restriccions als vostres dispositius.

El major risc associat a un trànsit públic de xarxa sense fils és la possibilitat del pirata informàtic de situar-se entre vosaltres i el punt d’accés a Internet com els encaminadors sense fil. Una vegada que la xarxa es vegi compromesa, en lloc de parlar directament amb l’encaminador hotspot (per exemple), estàs enviant l’accés d’informació de xarxa sense fils com nom de xarxa, adreces mac, contrasenya wifi, contrasenya predeterminada, configuració del router, model d’encaminador, contrasenya del router convidat. xarxa, adreça IP i xarxa domèstica, al hacker, que després el retransmet.

Sabeu a què us registreu?

Val a dir que heu d’estar familiaritzat amb els Termes i Condicions. En general, quan us connecteu a la xarxa, la xarxa Wi-Fi pública apareix en T&La pàgina Cs abans que us concedeixin accés a les xarxes sense fils d’Internet, i és responsabilitat vostra d’assegurar-vos de llegir la vostra pròpia seguretat i quin tipus de dades recopilaran sobre la vostra informació personal de la sessió de la vostra xarxa d’internet abans d’accedir-hi, i què fan amb això.

Tot i que no està clar si el consentiment pot utilitzar-se per mal en termes i condicions, ajuden a protegir el proveïdor de xarxa Wi-Fi, però no només fan clic a ceguesa a qualsevol de les pantalles emergents amb què es presenti quan esteu activats. . Busqueu sempre el nom de la xarxa, independentment de quina connexió wi-fi tingueu accés amb un protocol anomenat WPA2 o Wireless Accés protegit2, WPA2 és el més fort en ús ara mateix per al router sense fils. I si us demanen que instal·leu alguna extensió de programari o navegador o que necessiteu accés al vostre telèfon, assegureu-vos que feu una copia de seguretat ràpida per a la vostra pròpia seguretat i accedeix a qualsevol altra xarxa segura que proporciona protecció wi-fi..

A menys que utilitzeu una VPN

Les xarxes Wi-Fi són de naturalesa delicada. El seu propòsit no és només transmetre la xarxa d’internet en senyals de ràdio, sinó facilitar la comunicació entre dispositius d’encaminador connectats a la xarxa wifi. L’immens flux de dades (adreces mac, xarxa wifi, configuració del router, adreça IP, xarxa domèstica, xarxa de convidats, nom d’usuari i contrasenya) els converteix en un objectiu calent tret que utilitzeu una VPN als routers sense fils, xarxa domèstica, encaminador, etc. assegureu-vos de proporcionar protecció a adreces mac, xarxes wi-fi, xarxa domèstica, adreça IP, configuració del router, adreça mac dels dispositius, seguretat de la xarxa del router per assegurar-vos que augmenteu la seguretat wifi a les vostres xarxes wifi o xarxa wifi..

WiFi VPN

Una VPN que estigui configurada en un encaminador garantirà la seguretat de la connexió wi-fi de tots aquells dispositius (encaminador i adreça mac del dispositiu, etc) que estiguin connectats al router. Si es configura una VPN en un dispositiu, només serà capaç de garantir la seguretat del dispositiu i no d’altres que utilitzin la connexió Wi-Fi per accedir a la xarxa d’internet. Podeu utilitzar l’aplicació en lloc de la interfície del navegador web per configurar la contrasenya per defecte també per a les vostres xarxes wifi o xarxa wifi.

La Wi-Fi segura de PureVPN és per a tothom

PureVPN està equipat amb moderns protocols de seguretat que protegeixen la connexió Wi-Fi de totes les amenaces externes per protegir la vostra xarxa sense fil. PureVPN proporciona seguretat de xifrat de 256 bits de qualitat militar que pot protegir la vostra xarxa d’encaminadors sense fils de tot tipus de pirates informàtics, ciberdelinqüents i fins i tot d’agències de vigilància importants per protegir el vostre nom d’usuari i contrasenya, adreça de mac, seguretat de xarxa d’encaminadors, etc..

PureVPN també pot mantenir la vostra ubicació real en el lloc web anònima, cosa que permet que ningú us faci un seguiment mitjançant l’encaminador. PureVPN també és una millor alternativa per accedir a les funcions de gestió remota del router que exposen la seva interfície basada en un navegador web a la web.

Com pot beneficiar-te PureVPN?

Preguntaríeu, és wifi segur? La resposta és: Sí. Entre desenes d’avantatges associats a la connexió a Internet amb una VPN, PureVPN proporciona una seguretat en línia excepcional de manera que la vostra identitat real i les seves dades estiguin assegurades contra rastrejadors, agències de màrqueting, ciberdelinqüències i grups de vigilància..

• Encriptació AES de 256 bits– Tot i que estàndard de xifrat d’una dècada, és el més famós entre la comunitat VPN, ja que ofereix la confidencialitat suprema de les vostres dades.

• Túnel dividit– Divideix les sol·licituds relacionades amb Internet entre el servidor VPN i Internet mitjançant Split Tunneling i estigui segur de la seva privadesa en línia.

• Accés remot segur – Podeu accedir de forma remota al vostre dispositiu connectant-vos a una xarxa Wi-Fi des de qualsevol racó del món sempre que esteu connectat de manera segura a la xarxa VPN.

• Protecció contra l’enfosquiment de paquets – Els pirates informàtics plantegen programari maliciós per llegir les vostres comunicacions a Internet. La Wi-Fi segura de PureVPN us manté protegits en tot moment contra programari maliciós i espia.

• Interruptor d’assassinat a Internet– L’Internet Kill Switch de PureVPN és un botó de seguretat falla que garanteix que la vostra privadesa en línia es mantingui intacta en tot cas en cas que la connexió VPN caigui.

PureVPN Funcions exclusives

icona

WiFi segur

Els usuaris d’Android es poden connectar a qualsevol wifi amb total confiança i tranquil·litat

icona

Tunnelització dividida

Obteniu la llibertat de distribuir el vostre trànsit d’Internet com vulgueu entre PureVPN i el vostre ISP

icona

Hotspot VPN

Transforma el dispositiu Windows en un punt de seguretat per protegir tots els dispositius connectats

icona

Configuració de l’encaminador

PureVPN és compatible amb una àmplia gamma d’encaminadors per protegir la vostra llar o xarxa d’oficines

icona

Interruptor de matances a Internet

Feu servir la nostra característica IKS segura per evitar que la vostra identitat en línia real sigui un secret

icona

Xifrat de 256 bits

PureVPN utilitza el xifrat de 256 bits AES de qualitat militar per assegurar el trànsit de xarxa Wi-Fi

icona

Protecció de filtracions

Utilitzeu el nostre servei per mantenir-vos protegits contra fuites IPv6, WebRTC i DNS en tot moment

icona

Navegació anònima

Amaga la teva adreça IP real amb PureVPN i gaudeix de la navegació web anònima

Més informació sobre les funcions de PureVPN

 • Tunnelització dividida
 • Xifratge AES
 • Interruptor de matances a Internet
 • Compartició d’arxius segura P2P
 • Protecció contra filtracions IPv6
 • iOS sota demanda
 • Protecció de filtracions DNS
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map