Com utilitzar iOS VPN Connect sota demanda o sempre amb iphone vpn al vostre iPhone o iPad?


Com utilitzar iOS VPN Connect sota demanda o sempre amb iphone vpn al vostre iPhone o iPad?

Obteniu el millor d’ambdós mons amb la funcionalitat VPN d’iOS en demanda. Al dispositiu iOS, dirigiu el trànsit a Internet pel túnel VPN xifrat i el vostre ISP alhora. Maximitzeu el potencial real i utilitzeu al màxim el servei VPN.


Ruta de forma segura el trànsit d’internet a través de la VPN i el vostre ISP simultàniament.

Taula de contingut

Què significa connectar-se en demanda?

VPN sota demanda o VPN permanent a l’iPhone ios o el dispositiu ipad de Apple ios és una característica / servei enginyosa per a dispositius iOS. La tecnologia s’assegura que el trànsit d’internet flueix a través de la xarxa VPN i de la vostra xarxa d’ISP simultàniament. En aquest cas, la VPN s’estableix automàticament quan predefiniu els llocs web que haurien d’obrir-se amb un servei VPN connectat a l’iPhone ios o al dispositiu ipad de l’iPhone mitjançant VPN permanent..

Com puc aconseguir que el meu iPhone es connecti automàticament a VPN?

Per exemple, si voleu accedir a les vostres dades bancàries mitjançant una connexió VPN segura ios iphone, podeu assegurar-vos que us connecteu afegint les adreces del lloc web. Cada vegada que obriu el vostre navegador i escriviu l’adreça web bancària, la funcionalitat del perfil VPN sempre connectat sempre o On Demand VPN detectarà la vostra sol·licitud d’Internet i activarà la connexió VPN sempre a l’iPhone o sempre a la connexió VPN IPP de sempre. Podeu dur a terme les vostres activitats en línia de forma segura.

Com puc tornar a connectar automàticament la meva VPN?

Aquest mètode funciona per a qualsevol lloc web que enumereu a la drecera vpn ios com sempre, Perfil VPN sota demanda a l’opció d’iPhone. La connexió VPN a demanda de PureVPN millora la conformitat reduint les possibles robatoris de dades i fuites de dades. La funcionalitat perfecta i sense friccions aporta comoditat a la vostra vida diària a Internet sense haver-vos d’utilitzar al perfil de xarxa VPN sempre cada vegada físicament..

Per què necessita VPN sota demanda?

En poques paraules, la configuració VPN On Demand afegeix comoditat a les vostres vides a Internet. La funció millora l’eficiència i proporciona seguretat a prova d’error en el cas que us oblideu d’activar la VPN. La configuració VPN On Demand és especialment útil quan:

• Teniu una mà d’obra remota: Una mà d’obra remota significa que tens empleats o treballadors autònoms que podrien treballar des de diverses ubicacions geogràfiques. Assegurar que les seves activitats en línia són segures i proporcionar-los un accés segur cada vegada pot ser un repte. VPN on Demand eludeix aquest inconvenient.

• Admet una política BYOD: Si sou d’una d’aquestes organitzacions amb una cultura de dispositiu personalitzada, assegureu-vos que pot disminuir els costos de la infraestructura, però sens dubte augmenta els riscos per a la seguretat. La raó és que no esteu segurs dels dispositius que tenen els empleats perquè el seu programari podria estar desfasat. Una aplicació VPN on-demand garanteix que la vostra connexió en línia és segura, fins i tot si us connecteu a xarxes Wi-Fi no segures.

• Els empleats viatgen a ubicacions de clients: El negoci és un negoci ja que requereix que aneu a altres parts del món. A mesura que els vostres empleats viatgen a ubicacions de clients, hauran d’accedir a la vostra xarxa empresarial privada. Una VPN on Demand us assegureu que esteu connectat a la xarxa privada de les organitzacions independentment de la vostra ubicació geogràfica i de les limitacions del lloc web regional. També mantingueu segur en els punts d’hots Wi-Fi públics com aeroports, hotels, cafeteries i molts altres.

• Voleu comunicacions i navegació segures: No hi ha dubte que els llocs web estan actualitzant cada vegada més a HTTPS (parcialment assegurats); No obstant això, hi ha molts altres que encara confien en HTTP (connexió no segura). Una connexió Wi-Fi no segura pot exposar dades sensibles, com ara contrasenyes i dades comercials. La connexió de l’aplicació VPN On Demand de PureVPN (totalment segura) us protegeix de ciberatacs i lladres de dades..

Si sou un usuari d’internet mitjà que sou majoritàriament a casa i feu servir la vostra connexió Wi-Fi segura, pot ser que no sigui necessària una VPN a la vostra petició. El fet és que és molt probable que siguis l’única persona que utilitzi la vostra xarxa Wi-Fi segura, de manera que no us haureu de preocupar gaire de que els pirates informàtics us robin la informació..

Al mateix temps, no fa mal utilitzar la capa de seguretat addicional que necessiteu en l’època moderna d’avui, en què els ciberataques i les infraccions de dades són habituals. Els ciberdelinqüents són coneguts per ser despietats i per trobar explotacions tret que tingueu una còpia de seguretat que us doni una còpia de seguretat.

PureVPN iOS VPN sota demanda

En general, l’objectiu de VPN On Demand és mantenir-vos connectat a Internet a través d’una línia segura el màxim possible quan estigueu en públic i on trobareu zones d’hotspot Wi-Fi públiques conegudes per ser un lloc de cria. per a pirates informàtics i similars.

Si sou una persona que viatja molt i us connecteu als punts d’hotspot Wi-Fi públics, VPN On Demand és només la funció que heu d’aprofitar perquè us proporciona privadesa en línia, seguretat en línia i afavoreix la tranquil·litat..

Com utilitzar aquesta funció?

A continuació, es mostra com activar aquesta funció

1. A l’aplicació de menú, toqueu Paràmetres.

ios6 vpn sota demanda

2. Toqueu “VPN sota demanda”

iphone vpn

3. Afegeix els URL desitjats i toca “Fet”

wifi a demanda

4. Obriu el navegador

ios vpn

5.Entreu l’URL, veureu que PureVPN es connectarà automàticament abans de carregar l’URL desitjat.

vpn sota demanda

PureVPN WiFi Funcions exclusives

icona

WiFi segur

Els usuaris d’Android es poden connectar a qualsevol wifi amb total confiança i tranquil·litat

icona

Tunnelització dividida

Obteniu la llibertat de distribuir el vostre trànsit d’Internet com vulgueu entre PureVPN i el vostre ISP

icona

Hotspot VPN

Transforma el dispositiu Windows en un punt de seguretat per protegir tots els dispositius connectats

icona

Configuració de l’encaminador

PureVPN és compatible amb una àmplia gamma d’encaminadors per protegir la vostra llar o xarxa d’oficines

icona

WiFi segur

Els usuaris d’Android es poden connectar a qualsevol wifi amb total confiança i tranquil·litat

icona

Tunnelització dividida

Obteniu la llibertat de distribuir el vostre trànsit d’Internet com vulgueu entre PureVPN i el vostre ISP

icona

Hotspot VPN

Transforma el dispositiu Windows en un punt de seguretat per protegir tots els dispositius connectats

icona

Configuració de l’encaminador

PureVPN és compatible amb una àmplia gamma d’encaminadors per protegir la vostra llar o xarxa d’oficines

Més informació sobre les funcions de PureVPN

 • Tunnelització dividida
 • Xifratge AES
 • WiFi segur
 • Compartició d’arxius segura P2P
 • Protecció contra filtracions IPv6
 • Interruptor de matar a Internet
 • Protecció de filtracions DNS
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map