Com trobar nom d’usuari i contrasenya del router (no es requereix restabliment)


Com trobar nom d’usuari i contrasenya del router (no es requereix restabliment)

De vegades és possible que estiguis tan implicat en la teva feina que pot ser difícil que hi hagi una pista de les coses que giren al teu voltant. De la mateixa manera, és el cas quan oblideu la vostra contrasenya del router i intenteu pensar en una solució per recordar-la. Tot seguit, intenteu trobar la contrasenya del router però no aconsegueixen fer-ho. Una de les maneres seria utilitzar la funció de restabliment per esborrar totes les configuracions del router.


Però, i si no voleu restablir el vostre enrutador, sinó recuperar només les seves credencials d’alguna manera, hi ha alguna altra manera de trobar nom d’usuari i contrasenyes del router? Bé, hi ha algunes tècniques per revelar-ho, però només descriurem quatre maneres senzilles ja que altres mètodes són força complexos de realitzar.

A més, tingueu en compte que podríeu tenir prohibit iniciar la sessió si feu tres o cinc intents amb alguns tipus d’encaminador. Ara donem un cop d’ull a la manera de trobar el nom d’usuari i la contrasenya del router sense restablir-los.

Utilitzeu el Kracker de la clau de l’encaminador

Contrasenya del router Kracker és una eina gratuïta per utilitzar per recuperar el nom d’usuari i les contrasenyes perdudes dels encaminadors. També es pot utilitzar per recuperar contrasenyes de mòdems. Generalment, els encaminadors i els mòdems controlen l’accés a la seva xarxa mitjançant la tècnica d’autenticació HTTP. Això vol dir que quan connecteu el vostre sistema amb el vostre enrutador, se us demanarà que introduïu el vostre nom d’usuari i contrasenya. No heu de restablir l’encaminador només per trobar el seu nom d’usuari i contrasenya.

Si oblideu el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya del router, no podreu fer canvis pel vostre enrutador o mòdem. En casos com aquest, Kracker ajudarà a reviure les contrasenyes perdudes. Aquest mètode us pot ajudar quan intenteu obrir un sistema de seguretat. Aquesta tècnica utilitza una tècnica de diccionari de recuperació per endevinar la contrasenya correcta del router, ja que té una base de dades plena de contrasenyes.

De manera predeterminada, ve amb un fitxer de diccionari per a encaminadors. A més, podeu trobar llistes de paraules del diccionari de contrasenyes en línia. Per tant, si teniu una contrasenya oblidada molt complexa del vostre enrutador, pot ser que aquesta eina no sigui per a vosaltres. El Kracker conté contrasenyes que normalment configuren les persones, cosa que fa que la possibilitat de trencar la contrasenya sigui relativament alta. Si heu creat una contrasenya o un nom d’usuari, podeu suposar que Kracker us facilitarà, ja que generalment creu que l’heu configurat.

Utilitzeu RouterPassView

Quan deseu els paràmetres de configuració del vostre enrutador a l’ordinador portàtil o al PC, RouterPassView proporcionarà una taxa d’èxit més elevada en esbrinar la vostra contrasenya oblidada. Per explicar-ho en termes senzills, aquesta eina pot descodificar tot el codi present a la vostra configuració. Quan tingueu molt de temps, podreu recuperar el vostre nom d’usuari i contrasenya amb èxit.

Ara molts routers moderns permeten fer una còpia de seguretat de la configuració en un fitxer i, a continuació, podeu restaurar aquest fitxer quan calgui. El fitxer de còpia de seguretat normalment conté algunes dades altament sensibles, com ara les credencials dels encaminadors, la clau de xarxa sense fil i altres detalls. Si heu oblidat la contrasenya del router Asus o la vostra clau, però heu desat el fitxer de configuració, llavors RouterPassView us pot ajudar a trobar la contrasenya perduda del fitxer dels vostres encaminadors..

Cerqueu l’adhesiu a la part posterior del vostre enrutador

La manera més fàcil de trobar la contrasenya dels encaminadors és comprovant l’adhesiu que hi ha a la part posterior de la caixa de l’encaminador. L’adhesiu us mostrarà la contrasenya juntament amb altres detalls com ara el número de sèrie, l’adreça de mac i altres detalls que haureu d’accedir a la interfície del router..

Si no es troba l’adhesiu, sempre podeu trucar al vostre agent d’atenció al client per obtenir la informació que necessiteu i demostrar-los la vostra identitat. Obtindreu ràpidament el vostre nom d’usuari i contrasenya per defecte.

Utilitzeu el nom i la contrasenya predeterminats del router

Sempre podeu baixar el programari de contrasenyes predeterminades del router, que és compatible amb dispositius amb Windows 7 i posteriors. A continuació, només cal extreure el programari i continuar-lo utilitzant. L’eina tractarà de trobar l’adreça IP adjunta amb el vostre encaminador i proporcionarà un enllaç perquè el vostre enrutador accedeixi a la seva interfície. Només heu de fer clic en aquest enllaç per dirigir-vos a la pàgina de la consola del router sense haver de detectar adreces IP manualment.

Tot seguint, podeu triar l’encaminador o el mòdem que utilitzeu i el programari localitzarà el nom d’usuari i la contrasenya predeterminats del vostre enrutador. Finalment, podeu copiar les credencials a la interfície i iniciar la sessió. Si no trobeu la llista de la vostra marca d’encaminador, sempre podeu intentar utilitzar contrasenyes per defecte de la mateixa línia de productes.

Com reenviar ports sense saber la contrasenya

Voleu reenviar els ports de la vostra interfície del router per a jocs, servidors o qualsevol altre programa relacionat amb la xarxa? Podeu fer-ho sense conèixer la contrasenya. Això també serà útil si utilitzeu la xarxa d’una altra persona i no teniu accés a la seva contrasenya.

Molts routers són competents per connectar-se i reproduir-se (UPnP), la qual cosa permet que els programes del vostre sistema els obrin o no. Si teniu un programa que no proporciona el mapeig i el reenviament de ports, podeu utilitzar una eina anomenada UPnP PortMapper per reenviar ràpidament els ports des d’una aplicació d’escriptori.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map