Com suprimir el compte de Telegram


Com suprimir el compte de Telegram

Per molt que sigui increïble i segur que sigui una aplicació, no pot simplement agradar a tothom. Les persones són diferents i sovint tenen preferències diferents. La majoria de la gent segueix provant aplicacions diferents fins que trobi la que més s’adapti a ells. A diferència d’altres aplicacions que permeten als usuaris desactivar els seus comptes de manera instantània en pocs clics, el procés de desactivació del compte de Telegram és bastant complicat i complicat. A diferència d’altres aplicacions en competició, no podeu suprimir el vostre compte de Telegram directament suprimint la seva aplicació iOS o Android.


Per desactivar el vostre compte de Telegram, heu d’iniciar sessió a través d’escriptori o d’un navegador mòbil. A més, hi ha algunes coses que heu de saber abans de suprimir el compte de Telegram. Segons la política de Telegram, no podreu utilitzar el servei durant diversos dies un cop hagueu optat per desactivar el compte. Així, si voleu tornar a ser usuari de Telegram, potser haureu d’esperar diversos dies per tornar-vos a registrar.

img

Taula de contingut

Per què potser voleu suprimir el vostre compte de telegrama

Al llarg dels anys, Telegram ha patit diversos problemes de seguretat. Des dels ciberataques fins a incompliments de dades, s’ha sabut que Telegram va estendre programari maliciós als ordinadors Windows.

És comprensible que, després de sentir-se al dia sobre incompliments i filtracions de dades, desitgeu suprimir el compte de Telegram. A continuació es mostren algunes raons per les quals voleu suprimir l’aplicació:

 1. El 2017, Telegram va experimentar un incompliment de seguretat massiu on els hackers van aconseguir difondre programari maliciós als ordinadors Windows mitjançant Telegram. L’aplicació també és coneguda per filtrar metadades dels seus usuaris.
 2. Com a participant, teniu menys control sobre les vostres converses. Com que qualsevol del grup pot eliminar els missatges de l’altre, pot causar confusió i manipulació.
 3. Telegram ha estat utilitzant un protocol de seguretat conegut com a MTProto, la seguretat i la seva fiabilitat encara no són segurs. Els criptògrafs de la indústria han rebutjat el protocol perquè no són prou segurs.

Mètodes per eliminar el compte de Telegram

Com que vam trobar molta gent que preguntava sobre com esborra el compte de telegrama en línia, vam decidir crear una guia completa per facilitar les persones que ho necessiten. Hi ha dues maneres de suprimir el compte de Telegram: el mètode d’autodestrucció i la desactivació manual. Ara explicarem amb detall els dos processos.

Mètode d’autodestrucció per eliminar el compte de Telegram

Com havíem dit anteriorment, Telegram és un amic de l’entusiasta de la seguretat i la privadesa. Aquesta és la raó per la qual Telegram té una funció d’autodestrucció integrada. Si un usuari de Telegram roman inactiu durant un període de temps determinat, l’aplicació està dissenyada per a l’autodestrucció. Aquesta funció no només eliminarà el vostre compte de Telegram, sinó que també suprimirà les converses i fitxers transferits anteriors.

L’aplicació s’autodestruirà si un usuari ha restat inactiu durant el període de 6 mesos, aquest és el temporitzador d’autodestrucció de l’aplicació per defecte. Malauradament, un usuari no pot desactivar aquesta característica, però, podeu augmentar o disminuir el temps d’autodestrucció. El temporitzador d’autodestrucció es pot configurar entre un mes i un any. Seguiu els passos següents per canviar el temporitzador d’autodestrucció:

 1. Accés “Configuració” de l’aplicació Telegram.
 2. Anar a “Privadesa i seguretat” fitxa.
  com esborrar un compte de telegrama
 3. Sota “Privadesa i seguretat” opcions, busqueu “Esborra el meu compte”.
  com esborrar un compte de telegrama
 4. Configureu el temporitzador d’autodestrucció a 1 mes i és bo anar.
  com esborrar un compte de telegrama

Eliminació manual a través d’un navegador d’escriptori o mòbil

Com s’ha comentat abans, Telegram no permet als usuaris desactivar o eliminar els seus comptes de l’aplicació. Per tant, si voleu suprimir el compte de Telegram a l’instant, haureu d’esborrar-lo manualment a través d’un escriptori o d’un navegador mòbil. Seguiu els passos següents per eliminar el compte de Telegram:

 1. Accés Pàgina de desactivació del telegrama des d’un navegador d’escriptori o mòbil.
 2. Et demanaran el teu informació d’inici de sessió. Per favor introduïu el número us heu registrat i premeu al costat.
  suprimir el compte de telegrama

 3. Un cop hàgiu introduït la informació i heu procedit, rebrà un codi de confirmació a l’aplicació Telegram.
 4. A la pestanya Codi de confirmació, introduïu el codi rebut a l’aplicació i premeu Iniciar la sessió.
 5. El camp que indica ‘per què marxes?’ és opcional. Podeu proporcionar els vostres comentaris o bé saltar-vos.
  suprimir el compte de telegrama
 6. Tan aviat com haureu presionat, apareixerà un missatge que us demanarà si esteu segurs de la vostra decisió. El missatge també mostra un avís que indica que ja no podreu utilitzar Telegram durant diversos dies un cop heu optat per desactivar-vos. Feu clic a “Sí, suprimeix el meu compte” i continueu.
  suprimir el compte de telegrama

S’ha suprimit el compte amb èxit

Enhorabona! Heu suprimit el vostre compte de Telegram amb èxit. Com heu comentat abans, no podreu utilitzar ni registrar-vos a Telegram durant diversos dies un cop hàgiu suprimit el compte. Per tant, si simplement voleu fer una pausa amb l’aplicació, us suggerim que ajusteu el temps d’autodestrucció i que simplement resteu inactiu de moment, més aviat opteu per desactivar manualment. Tanmateix, si us heu decidit, continueu amb el procés anteriorment suprimit del vostre compte de Telegram de manera permanent.

Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map