Com protegir la teva càmera web que no es pirata?


Com protegir la teva càmera web de ser pirat?

En lloc de posar una cinta a la càmera web, es recomana seguir les mesures enumerades i frenar l’espionatge no desitjat:


 • Utilitzeu una coberta de la càmera
 • Utilitzeu una eina Anti-malware
 • No feu clic a Enllaços sospitosos
 • Actualitzar els pedaços de seguretat del sistema operatiu
 • Activa el tallafoc del sistema operatiu
 • Utilitzeu el xifrat de 256 bits de PureVPN

Llegiu aquesta guia detallada per protegir la vostra càmera web de pirateria i obtenir detalls sobre cada mesura enumerada.

com protegir-icona de la càmera web de l'ésser piratejat

Els perills de l’espiació de càmeres web

Els pirates informàtics professionals són capaços de dissenyar formes intrusives per incomplir la vostra privadesa i espiar les seves activitats o robar-te les dades privades..

Especialment dissenyat per programari maliciós

Es tracta d’eines malintencionades i malintencionades que es poden dissenyar de qualsevol manera que serveixi per a qualsevol tipus de propòsit que el pirata informàtic vulgui. Algunes estan dissenyades principalment per explotar una vulnerabilitat de seguretat en una càmera web o micròfon.

Un dels casos seria el programari maliciós RAT desenvolupat per un pirata informàtic suec de 24 anys. El programari maliciós va acabar infectant més de mig milió de dispositius. A banda d’això, un laboratori d’investigació canadenc va revelar una llista de 21 països implicats en espionatge a nivell nacional amb programari maliciós similar.

El 2016, es va introduir un nou tipus d’amenaça al món, Delilah, i es va orientar especialment al sector empresarial. L’eina maliciosa es va utilitzar per accedir als fluxos de càmeres web d’una empresa i als xantatges i fins i tot a tota l’empresa.

A més, el 2017, WikiLeaks va exposar un conjunt de documents confidencials sobre com havia estat (i continua sent) ocupat el govern explotant l’electrònica de consum, incloses les càmeres web dels televisors intel·ligents..

Permisos del navegador

L’espionatge de càmeres web no es limita als atacs de programari maliciós. Alguns llocs web també demanen diferents permisos que poden incloure l’accés a la vostra càmera. El navegador sol sol·licitar una confirmació, però la majoria dels usuaris solen ignorar-lo i fer clic a “Sí” o “D’acord”.

Recordeu que no tots els llocs web s’han de confiar, especialment aquells que no tenen cap empresa que accedeixi a la vostra càmera web. El més important és que la vostra privacitat suposa un risc enorme en permetre que un lloc web accedeixi a la vostra càmera web que ni tan sols tingui protecció SSL..

Permisos d’aplicacions

Igual que els vostres navegadors, les vostres aplicacions mòbils també demanen permisos. De forma similar al cas esmentat, no totes les aplicacions necessiten accés a la vostra càmera web, però tot i així demana permís. Assegureu-vos que no permeteu les aplicacions que no confieu o les aplicacions que heu baixat de botigues de tercers.

Mesures efectives que podeu adoptar per a la protecció de la càmera web

Utilitzeu una coberta de la càmera

Els trucs més antics del llibre, però els més efectius de tots. Tot i que la gent l’utilitzava per a edats, la pràctica es va guanyar tracció quan una imatge del portàtil de Mark Zuckerberg es va tornar viral. Després de l’incident, cada cop més usuaris van començar a tapar les lleves amb paper o cintes. Tot i això, ara hi ha fundes de lleves disponibles a les botigues amb aquest propòsit exacte.

Utilitzeu una eina Anti-malware

Ara que ja sabeu com poden ser els atacs maliciosos mortals, és important que instal·leu i utilitzeu una eina antimware. I no s’aturen en això. També heu de mantenir actualitzades les definicions de virus de l’eina i fer una exploració regular del dispositiu per detectar i eliminar qualsevol vulnerabilitat.

No feu clic a Enllaços sospitosos

La descàrrega dels fitxers adjunts de correu electrònic sense pensar-ho ha estat una vegada força arriscada. Els correus electrònics de phishing sempre han estat un mètode eficaç perquè els hackers estafin a les persones, els espionessin i fins i tot els robin la seva identitat. De fet, aquests correus electrònics també poden provocar pirateria per càmera web. El pirata informàtic només necessita que feu clic a l’enllaç i la resta és a mercè del pirata informàtic. Per tant, no feu clic en cap fitxer adjunt o enllaç que sembli sospitós o enviat per un remitent desconegut.

Actualitzar els pedaços de seguretat del sistema operatiu

Sovint es redueix la importància dels pegats de seguretat. De fet, és la vulnerabilitat en un sistema que permet als pirates informàtics obtenir accés no autoritzat al dispositiu i fer tot el que els agradi. En realitat, les vulnerabilitats de seguretat del sistema operatiu són els primers aspectes que es busca un pirata informàtic quan s’intenta comprometre un dispositiu o una xarxa. Per tant, es recomana mantenir actualitzats els patges del sistema operatiu, especialment els pedaços de seguretat.

Activa el tallafoc del sistema operatiu

L’objectiu d’un tallafoc és mantenir la xarxa segura contra l’accés no autoritzat supervisant tot el trànsit entrant i sortint i controlant també quina connexió bloquejar. Si el tallafoc està desactivat per motius desconeguts, activeu-lo i mantingueu-lo així per garantir la màxima protecció.

El xifrat de 256 bits de PureVPN garanteix la seguretat el més alt possible

Els consells esmentats anteriorment us podran estalviar fins a cert punt de la pirateria i espionatge de càmeres web. No obstant això, com s’ha esmentat anteriorment, els hackers experimentats coneixen el seu camí per evitar obstacles. L’única manera ideal d’assegurar-vos que la vostra càmera web segueixi segura contra qualsevol intent de pirateria és un servei VPN.

No necessiteu cap guia extensa sobre com protegir la vostra càmera web de la pirateria. El que heu de fer és subscriure-us a PureVPN, descarregar-lo al dispositiu i gaudir d’una protecció total.

Un cop us connecteu a Internet mitjançant els nostres servidors VPN segurs, tota la vostra comunicació o dades es xifra. Per tant, fins i tot si algun cibercriminal intenta infiltrar-se a les vostres dades, només obtindran importància com a recompensa.

A part del xifratge, podeu espatllar la vostra adreça IP real per llençar els seguidors no desitjats (hackers) a un sèrum de persecució d’oca que intenten localitzar-vos des de la vostra adreça IP o ubicació..

Per tant, gaudiu de conversa de vídeo segura i segura amb internet mitjançant PureVPN.

Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map