Com instal·lar Kodi VPN: una guia completa per a tots els dispositius


Com instal·lar Kodi VPN: una guia completa per a tots els dispositius

Actualitzat: 03 de novembre de 2019


Obteniu més informació sobre com instal·lar Kodi VPN al dispositiu per accedir a diversos addons i desplaçar-vos fàcilment pels blocs ISP. L’ús de PureVPN pot ajudar-vos a superar els blocs ISP i accelerar-vos des de qualsevol lloc. PureVPN també ofereix una nova prova de 7 dies a només 0,99 dòlars per ajudar els subscriptors de Kodi a accedir a altres addons durant aquest període de bloqueig.

img

** Actualització: Ja està disponible una versió més recent de la nostra aplicació Kodi. Hem solucionat alguns errors & va introduir millores de rendiment importants. Actualitzeu l’aplicació existent a la versió 1.8.0 (si encara no la teniu) aquí. **

Gairebé tot és gratuït a Kodi. Si voleu veure la televisió en directe o si esteu interessats en enganxar els vostres programes i pel·lícules de televisió preferits, Kodi ho té tot. Només necessiteu obtenir els addons adequats que us permetrien accedir a tot el contingut que preferiu.

Kodi no és segur però. Com que és una plataforma de codi obert, hi ha milers d’addons que no estan regulats ni moderats. Alguns d’ells han estat acusats d’espiar usuaris, mentre que d’altres, els pirates pirates d’accés a les dades confidencials dels usuaris.

Els complements de Kodi estan disponibles per reproduir pel·lícules, programes de televisió, TV en directe, esports, documentals, notícies i molt més. Kodi VPN s’ha convertit en una solució única per als observadors de binge.

A banda de l’oferta infinita de complements que ofereix Kodi, hi ha un gran inconvenient i les limitacions regionals. Centenars de milers, si no milions de complements de Kodi, són contingut bloquejat per la ubicació i no es pot accedir fora de les seves respectives regions.

De la mateixa manera, els problemes d’infracció dels drets d’autor i els DMCA poden tenir problemes amb les autoritats policials. Però, podeu accedir fàcilment a contingut limitat amb complements i romandre anònim en línia amb Kodi VPN.

Per què necessita una VPN per a Kodi?

Milions de persones de tot el món tenen Kodi instal·lat en diversos sistemes operatius i plataformes de maquinari com ara televisors i comandaments a distància. Atès que Kodi permet als usuaris reproduir i veure la majoria de suports de reproducció en línia, com ara vídeos, música i podcasts, juntament amb fitxers de suports digitals de suports d’emmagatzematge locals i de xarxa, els usuaris de Kodi necessiten la capacitat integrada d’una VPN per ajudar-los a accedir bloquejats en la ubicació. complements i contingut disponibles a diferents regions.

PureVPN és un creient enorme en accessibilitat il·limitada. Les seves funcions us permeten navegar per qualsevol lloc d’Internet i transmetre els vostres canals favorits com Netflix US, Hulu, Amazon Prime, etc., a les millors velocitats. Amb la nostra VPN de Kodi, podeu aprofitar al màxim Kodi i totes les seves característiques i serveis.

A més, un bon servei VPN també ajuda a combatre els atacs de pirates i agències de vigilància que es produeixen a Internet. A més dels avantatges de seguretat d’una VPN, aquesta combinació millora la diversió i l’entreteniment. Els que prefereixen els serveis de tall de cable per televisió per cable entenen la importància d’un servei VPN.

Com utilitzar Kodi amb VPN? [Vídeo]

Com ajuda una VPN amb Kodi?

En poques paraules, una VPN de Kodi no només permet als usuaris d’Internet navegar lliurement per Internet connectant-se a diferents servidors VPN de tot el món a través de la seva xarxa global, sinó que també emmascara la seva adreça IP, fent-los completament invisibles per a ciberdelinqüents, pirates informàtics, i agències de tercers

Kodi es pot configurar en diversos dispositius com ara Android, iOS, Linux, Windows, Mac OS, Xbox i PlayStation.

Amb una VPN de Kodi, podeu fer el següent:

 1. Transmissió d’alta velocitat: podeu gaudir de contingut de streaming a velocitat intensa amb una VPN de Kodi independentment del lloc on esteu.
 2. Connexió simple amb un clic: instal·lar una VPN de Kodi és molt més fàcil del que creieu. Amb un simple clic, se us redirigeix ​​a la pàgina de descàrrega d’un determinat dispositiu i el procés comença a l’instant.
 3. Navega amb el 100% d’anonimat: amb la millor VPN de Kodi, no hauràs de preocupar-te perquè el teu ISP agiliti la teva velocitat o que tercers controlin les seves activitats d’internet. Ets completament indetectable al web!

És legal Kodi?

Kodi no és il·legal. Tot i que molts productors de contingut i mitjans de comunicació ho odien. Com que Kodi és de codi obert, qualsevol pot crear qualsevol tipus de complement que es pugui utilitzar per accedir a contingut des de fonts no autoritzades.

Tot i això, només perquè algunes persones utilitzin Kodi amb mala intenció per accedir a contingut pirata, seria injust prohibir o restringir Kodi. Intenteu entendre-ho així; hi ha pilots déus i hi ha pilots d’erupció. El fet que existeixin conductors d’erupció no fa del cotxe un mal invent.

Sabíeu que una part important d’internet s’amaga? És aquí on entren les VPN de Kodi. Permeten als usuaris de Kodi accedir a contingut ocult, com ara els fluxos en viu i els addons restringits.

Com configurar Kodi en diferents dispositius (Windows / Mac / Android / iOS / Apple TV)

A continuació, es mostra com podeu configurar Kodi en els vostres dispositius:

Com configurar Kodi al Windows

Configurar Kodi al Windows 7, 8 o Windows 10 és més fàcil i senzill que altres sistemes operatius. Aquí és com:

 1. Aneu a la pàgina de descàrrega de Kodi i seleccioneu l’opció Instal·lador 32Bit.
 2. Si sou un usuari habitual del sistema operatiu Windows, podreu veure les opcions comuns: Correr, Desa o Cancel · lar.
 3. Tria Desa per descarregar l’aplicació a la ubicació desitjada.
 4. Feu doble clic al fitxer descarregat per instal·lar Kodi.
 5. Durant la instal·lació, podeu demanar que seguiu uns passos fàcils. El millor és anar amb la configuració predeterminada.
 6. Fet!

Com configurar Kodi al Mac

Per als amants del Mac, Kodi es pot configurar als seus dispositius Mac. A continuació, es mostra com podeu configurar Kodi al Mac:

 1. Comenceu a descarregar l’última aplicació de Kodi per al vostre Mac. Tingueu en compte que l’aplicació té un format d’imatge de disc.
 2. Feu doble clic al fitxer per obrir-lo. Per instal·lar aquesta aplicació al Mac, simplement Arrossegueu la icona Kodi a la versió Aplicacions carpeta.
 3. Ara, prova d’obrir l’aplicació Kodi.
 4. Tot i que depèn del seu corrent Gatekeeper a la primera configuració, és possible que tingueu un error al primer intent que seria com aquest: no es pot obrir perquè prové d’un desenvolupador no identificat. Per evitar-ho, simplement CMD + clic l’aplicació Kodi i seleccioneu Obert per jugar a Kodi. O també podeu anar al vostre OSX Seguretat & Privacitat configuració des de Preferències del sistema i trieu On sigui on diu Permet que les aplicacions es descarreguin de.
 5. Viola! Ja estàs preparat per observar Kodi.

Com configurar Kodi a Android

Sempre podeu gaudir de Kodi en els vostres dispositius alimentats amb Android. Tot el que heu de fer és seguir aquests senzills passos:

 1. Vés al menú d’Android i busca Configuració.
 2. Obert Configuració i després aneu a la secció Seguretat menú.
 3. Cerqueu el Fonts desconegudes i marqueu la casella per habilitar-la. La funció us permetrà instal·lar l’aplicació Kodi per a Android.
 4. Ara, aneu a la secció Google PlayStore per descarregar i gaudir de l’última aplicació Kodi.
 5. Haureu de seguir els mateixos passos per al vostre televisor Android quan els menús són iguals a l’aplicació.

Com configurar Kodi a iPhone / iOS

Configurar Kodi al vostre iOS és un procés senzill i senzill que no requereix massa temps. El millor és que el procés d’instal·lació de Kodi és el mateix en diferents dispositius iOS com iPhone, iPad, iPod Touch, iPad Mini i iPad Pro:

Per gaudir de Kodi al vostre iPhone o qualsevol altre dispositiu amb tecnologia iOS, haureu de descarregar els fitxers importants següents:

 • L’últim fitxer de debat de Kodi.
 • El cantant d’aplicacions iOS.
 • L’aplicació Xcode, disponible en Mac App Store.

Un cop hàgiu descarregat els fitxers esmentats anteriorment, passem a la configuració de Kodi:

 1. Comença per connectar el teu iPhone o qualsevol altre dispositiu mòbil alimentat amb iOS al Mac. Un cop connectat el dispositiu, obriu l’aplicació de codi X que heu baixat des de la Mac App Store.
 2. Ara, selecciona Creeu un nou projecte Xcode, aleshores Sol·licitud de vista única, i feu clic Pròxim.
 3. Omplir nom del producte i Camps Identificador d’organització. A continuació, feu clic a Pròxim.
 4. Se us demanarà que deseu el fitxer, que podeu desar a l’escriptori. Feu clic a Crear.
 5. Depèn de tu si vols compartir les dades de contacte amb Xcode, ja que l’aplicació sol sol·licitar aquest permís. Tot i això, no és obligatori!
 6. Selecciona Corregiu el problema, que obrirà un quadre de diàleg. Feu clic a Afegiu. Ara, introduïu el vostre ID d’apple per iniciar la sessió.
 7. Un cop iniciat la sessió, seleccioneu Tria obrir Signant d’aplicació. A continuació, seleccioneu Navega per triar i obrir Fitxer Kodi deb heu baixat anteriorment.
 8. Ara, tria el perfil que has creat anteriorment amb l’identificador. Vés a afegir Kodi com a Nom de visualització de l’aplicació, abans de fer clic Començar.
 9. Introduïu un nom de fitxer abans de fer clic Desa.
 10. Obriu de nou Xcode i trieu Windows. Tria Dispositius per seleccionar la vostra al plafó esquerre. Un cop hàgiu seleccionat el dispositiu, cerqueu un Més signeu a la part inferior del quadre dret i feu clic a ell per triar i obrir el quadre .fitxer ipa, creat anteriorment.
 11. Ara, desconnecteu el vostre iPhone i desbloqueu-lo.
 12. De vegades és possible que tingueu un Desenvolupador no confiat error quan obriu el dispositiu. Per eliminar l’error, aneu a la secció Configuració del dispositiu Toqueu General i, a continuació, Gestió de dispositius. Cerqueu el compte a la secció Aplicació per a desenvolupadors. Ara, toca Confia “Nom del compte” i toqueu Confia de nou.

Ja podeu gaudir Kodi al vostre iOS 12 o el seu iPhone mitjançant una VPN Kodi.

Com configurar Kodi a Apple TV

Tens un Apple TV? Podeu configurar Kodi al vostre Apple TV i gaudir d’un streaming d’alta velocitat amb l’aplicació.

Per gaudir de Kodi al vostre Apple TV de 4a generació, heu de tenir un compte Apple Developer gratuït o actiu. A més, també haureu de descarregar els fitxers importants següents:

 • Xcode 7.2+ (disponible a Mac App Store)
 • App signador d’iOS per a Mac
 • L’últim fitxer Kodi .deb del vostre TvOS

Un cop hàgiu descarregat els fitxers esmentats anteriorment, passem a la configuració de Kodi:

 1. Comenceu a connectar el vostre Apple TV al vostre Mac mitjançant un cable USB-C a USB-A.
 2. Un cop connectat el dispositiu, obriu-lo Xcode i trieu Creeu un nou projecte Xcode. Selecciona Aplicació al menú principal situat a la secció TvOS secció Ara, tria Sol·licitud de vista única, abans de fer clic Pròxim.
 3. Ara, continueu creant un “Projecte nou”. Podeu emplenar el document nom del producte i nom de l’organització camps amb els detalls que vulgueu. Feu el mateix quan empleneu el document Identificador de paquet i aquí els detalls s’escriurien en un estil de domini invers, per exemple, com.arcade.kodiappletv. Assegureu-vos que tots els camps s’omplen abans de fer clic Pròxim. Finalment, guardeu el projecte a l’escriptori o a qualsevol altra ubicació des d’on pugueu accedir al fitxer fàcilment.
 4. Ara, torneu a la finestra principal del codi X, on haureu de veure un error que indica Coincideix amb el perfil d’aprovisionament no es pot trobar Per obtenir un error i solucionar-lo, simplement feu clic Corregiu el problema.
 5. Tanmateix, per solucionar el problema anterior, necessitaríeu un actiu gratuït Desenvolupador d’Apple compte. Per tant, procediu a iniciar la sessió utilitzant el associat ID d’apple i contrasenya. Tot i que l’aplicació continua demanant detalls, es pot passar per alt ja que no és obligatori. Continua seleccionant l’ID Apple correcte i fent clic Tria. Un cop fet, l’aplicació Xcode solucionarà el problema per crear un perfil de subministrament.
 6. Ara, tria Apple TV al menú desplegable que podeu trobar a la part superior esquerra de l’aplicació Xcode, juntament amb altres opcions com ara els botons Reproduir i aturar.
 7. Un cop hagueu acabat amb l’aplicació Xcode, obriu l’aplicador iOS App Signer. Ara, tria el dret Certificat de signatura i procediu a emplenar el document Perfil de provisió camp. Trieu el nom del projecte que heu creat anteriorment a l’aplicació Xcode. Selecciona Fitxer d’entrada per navegar, localitzar i seleccionar Fitxer Kodi .deb, descarregat anteriorment. Correspon a vosaltres si voleu omplir el document Camp de nom de la visualització de l’aplicació i posa-li un nom únic o deixa’l.
 8. Feu clic a Començar després d’assegurar-se que s’han omplert tots els camps amb els detalls correctes. Un cop feu clic al botó d’inici, l’aplicació es procedirà a crear .fitxer ipa que podeu instal·lar al Apple TV.
 9. Torneu a la secció Xcode, i anar a Finestra, aleshores Dispositius, i tria poma.
 10. Ara, tria el fitxer IPA que acaba de crear. L’aplicació ara instal·larà els fitxers al vostre Apple TV.
 11. Ja podeu gaudir de Kodi a la vostra quarta generació d’Apple TV.

Com configurar Kodi VPN mitjançant encaminadors

Si sou un usuari de Kodi i voleu accedir al contingut des de complements limitats geogràficament a tots els dispositius al mateix temps, ho podeu fer instal·lant el nostre VPN de Kodi a tots els dispositius de forma individual. Aquesta aplicació VPN altament optimitzada admet fins a deu multi-sessions de sessió, cosa que significa que podeu utilitzar el mateix compte VPN en 10 dispositius alhora.

Però, no és avorrit instal·lar VPN en tots els vostres dispositius per separat quan només podeu configurar-lo al vostre encaminador i obtenir una funcionalitat VPN per defecte en tots els vostres dispositius? És correcte. Instal·lar VPN al router Wi-Fi és senzill i ràpid. Es necessita molt poc esforç per instal·lar la VPN i funciona molt bé en tots els routers Wi-Fi populars.

Com configurar Kodi VPN en altres plataformes i dispositius

Com configurar Kodi en dispositius OpenELEC

Nota: Configurar Kodi per assolir els màxims beneficis requereix un procés pas a pas, que gairebé no triga gaire temps.

Assessorament: Entenem que el procés conté argot que potser no us és familiar. No teniu res de què preocupar-vos ja que us portem coberts. Simplement segueix el procés fàcil per obtenir la millor experiència a Internet.

Si voleu instal·lar una versió anterior de Kodi al dispositiu, per a Kodi v.15 ISENGARD, feu clic aquí. Per a Kodi v.16 Jarvis, feu clic aquí

Pas 1: descarregueu Kodi al dispositiu OpenELEC (Raspberry Pi)

 • Dirigiu-vos al lloc web de Kodi.
 • Descarregueu el fitxer.
 • Instal·leu el fitxer descarregat.

Un cop fet, seguiu el mètode:

Pas 2: descarregueu i instal·leu el complement de VPN Kodi.

Seguiu els passos que es descriuen a continuació per instal·lar el complement PureVPN Kodi al vostre dispositiu.

 1. Obriu el navegador i visiteu “https://s3.amazonaws.com/purevpn-dialer-assets/kodi/app/service.purevpn.monitor-1.8.0.zip”
 2. El fitxer es descarregarà automàticament
 3. Un cop descarregat, busqueu el fitxer d’instal·lació a la seva carpeta.

Pas 3: poseu el fitxer descarregat a la unitat USB.

Col·loca el fitxer descarregat “service.purevpn.monitor-1.3.0.zip”A una unitat USB i connecteu-la a la unitat USB Caixa de Kodi OpenElec.

Pas 4: Inicieu KODI i instal·leu VPN Addon per a KODI.

 1. Desplaceu-vos a la pàgina principal i feu clic a “Complements.”
 2. Feu clic a “FitxersIcona ”.
 3. A continuació, feu clic a “Instal·leu des del fitxer zip.”
 4. Desplaceu-vos a la secció Dispositiu USB on heu situat el lloc fitxer d’instal·lació.
 5. Feu clic una vegada a “service.purevpn.monitor-1.3.0.zip”Per començar la instal·lació del complement.

Pas 5: Configuració del complement de PureVPN Kodi

 1. Desplaceu-vos a la pestanya Complements i feu clic a PureVPN Monitor OpenVPN.
 2. Apareixerà una finestra nova, feu clic a Configuració del complement.
 3. Introduïu el vostre nom d’usuari i contrasenya.
 4. Seleccioneu el país o la regió des d’on vulgueu accedir al contingut que trieu. Feu clic a Display Status VPN per comprovar la vostra adreça IP actual i la vostra ubicació.
 5. Feu clic a Canvia o desconnecta la connexió VPN per mostrar la llista de servidors. Connecta’t al país que desitgis.

Fet! Ara podeu accedir als addons de Kodi per a continguts específics de la regió amb un anonimat complet a través de les nostres VPN de Kodi.

Com configurar Kodi a Amazon Fire Stick, Fire TV i Fire Cube

Kodi també es pot configurar en dispositius Amazon. A continuació, us mostrem com podeu configurar Kodi a Amazon Fire Stick o a Amazon Fire TV:

 1. Comença a activar el dispositiu Amazon i, a continuació, a la secció Configuració > Sistema i llavors Opcions de desenvolupament.
 2. Seleccioneu i activeu la secció Aplicacions de fonts desconegudes, i després Depuració ADB opcions.
 3. Podeu veure una alerta d’avís quan activeu la font desconeguda, però podeu seleccionar-la D’acord ignorar l’avís ja que sempre podeu desactivar-lo més tard.
 4. Vés a la pantalla principal de Fire Stick. Ara, vés a Cerca i tipus Descàrrega triar-la. Selecciona Aconseguir.
 5. Un cop seleccionats Aconseguir, la baixada començarà. Un cop finalitzada la baixada, apareixerà una notificació a la cantonada inferior dreta.
 6. Anar a la Menú i tria Llança ara.
 7. Trieu la secció d’URL per baixar qualsevol de les dues versions compatibles: Krypton 17 i Leia 18. Per a Krypton, escriviu l’URL següent, bit.ly/ kodi17apk. Per instal·lar l’última v18, escriviu bit.ly/kodi18apk al quadre URL.
 8. Feu clic a Pròxim i llavors descarregar per obtenir la versió Kodi desitjada.
 9. Feu clic a Instal·leu quan finalitzeu la baixada i aviat començarà la instal·lació de Kodi.
 10. Un cop finalitzada la instal·lació, obriu Kodi i gaudiu dels vostres espectacles preferits.

Pregunta freqüent (PMF)

Què és Kodi?

Kodi és un reproductor de mitjans de codi obert que compta amb milions d’usuaris a tot el món. La seva popularitat es pot atribuir al fet que conté milers de complements gratuïts i us permet accedir a contingut infinit. El kodi no és només el video streaming de què es coneix. Molta gent utilitza Kodi per escoltar música també.

Kodi es pot instal·lar a pràcticament qualsevol dispositiu que tingui pantalla i es connecti a Internet. És completament gratuït i ofereix un streaming de bona qualitat.

Què és Kodi VPN?

Molts productors de contingut han acusat a Kodi d’acollir contingut pirata. Per això no funciona bé a molts països. Si viviu en un país on Kodi no funciona o si esteu en una regió on un complement específic no funciona correctament, una VPN de Kodi us pot ajudar a configurar les coses bé.

Amb una VPN Kodi, podeu canviar la vostra ubicació i accedir a tot el contingut en un instant. Una VPN de Kodi també us protegirà de qualsevol malícia en línia com ara ciberatacs i ransomware.

Com configurar la VPN a Kodi?

La nostra VPN té una aplicació dedicada a Kodi. Aquesta aplicació ha estat dissenyada tenint en compte els usuaris de Kodi i els seus hàbits de streaming. És una excel·lent eina que us permet descarregar i instal·lar qualsevol complement i reproduir contingut amb total llibertat i seguretat en línia. Independentment del dispositiu de streaming que teniu, podeu utilitzar VPN a Kodi.

VPN gratuïta o VPN pagada? Quin és millor?

Una VPN gratuïta sembla ser una elecció atractiva per a la majoria dels usuaris. Tot i això, és molt arriscat utilitzar una VPN gratuïta. El fet és que una VPN gratuïta et faci totalment vulnerable en línia i t’exposa a tots els riscos en línia que poden paralitzar la teva privadesa. Utilitzeu sempre una VPN de pagament per a qualsevol cosa que feu en línia.

Com afegir canals a Kodi?

Per a qualsevol cosa que vulgueu veure a Kodi, haureu d’instal·lar un complement rellevant. Si voleu reproduir contingut de diferents canals, busqueu un complement que proporcioni el contingut que trieu.

És important saber que només es poden trobar alguns complements al dipòsit de complements oficials de Kodi. Si busqueu un complement que no estigui disponible al dipòsit oficial, haureu de baixar des d’una font no oficial, també coneguda com a dipòsit. També haureu d’activar les descàrregues / instal·lacions de fonts desconegudes al menú de configuració.

Com puc solucionar el buffering de Kodi?

Si el flux continua embrutant i arruïnant la vostra experiència de streaming, pot ser degut a restriccions d’ampliació de l’ISP o a l’amplada de banda imposades pel vostre ISP. Podeu defugir aquestes restriccions i obtenir la màxima experiència de transmissió lliure de buffer sense obtenir una VPN per a Kodi i convertir-vos en línia totalment anònima..

Quina és la millor creació de Kodi?

Hi ha moltes funcions de Kodi que ofereixen molts complements, plugins i grans pells que podeu configurar amb un sol clic. Estalvien molt de temps, que d’altra manera us faríeu per trobar complements adequats per al vostre plaer de veure. Els millors formats que ofereixen un gran contingut i tenen pells agradables per a la vista són Misfit Mods Lite i Titanium Build.

La meva connexió Kodi és segura? Algú pot esbrinar què em transmet?

Kodi és un reproductor de mitjans de codi obert, cosa que el fa força insegur i fàcil d’explotar. Les investigacions i estadístiques demostren que els afiliats de Kodi estan sotmesos al major nombre de ciberatacs, com ara la ciberassocialitat i els hacks.

Un pirata informàtic que pot haver obtingut l’entrada a la vostra xarxa pot saber què estàs veient i amb qui es comunica. Fins i tot pot escoltar les vostres converses prenent el control sobre els micròfons dels vostres dispositius, com ara telèfons intel·ligents i assistents domèstics..

Quina és la versió més recent de Kodi?

L’última versió de Kodi és v18.6, coneguda com Leia. És extremadament estabilitat i té una interfície d’interès molt millor, i és per això que molta gent canvia de versions anteriors. A més, en aquesta creació s’han abordat una gran quantitat d’errors i limitacions que havien paralitzat les versions anteriors de Kodi, la qual cosa en última instància ajuda a fer que l’usuari tingui una experiència molt més fluida i agradable…

El millor país per connectar VPN per utilitzar Kodi?

Els Estats Units són els millors països per connectar la vostra VPN per utilitzar Kodi. A diferència de la majoria de països on les estrictes lleis cibernèriques dificulten l’accés als addons que necessiteu, els EUA tenen una gran quantitat de llibertat en línia. Als Estats Units no hi ha molt pocs serveis, però la majoria dels Estats Units poden accedir a tots. Per això, us heu de connectar a un servidor nord-americà.

Un cop connecteu la vostra VPN en un servidor nord-americà, tot el que voleu veure estarà al vostre accés. Atès que PureVPN us proporciona una gran seguretat en línia, també us quedarà segur de ser penalitzat o processat per accedir a contingut restringit.

Per què necessita VPN per a Kodi?

Hi ha molts problemes relacionats amb la reproducció en streaming a Kodi en una connexió insegura. Pot exposar-vos a programari maliciós, ciberatacs, hacks, segrest i moltes altres activitats en línia malicioses que us poden causar danys.

Sense una bona VPN Kodi, podeu acabar obtenint velocitats de transmissió molt lentes que poden arruïnar la vostra experiència en streaming. Un cop hàgiu configurat una VPN al vostre Kodi, tornareu a ser completament invisible en línia, la qual cosa us ajudarà a mantenir-vos fora de perill de tota la malícia en línia.

Veredicte final

Kodi és una aplicació de reproductor de mitjans de comunicació totalment gratuïta i de codi obert desenvolupada per la XBMC Foundation, una organització tecnològica sense ànim de lucre. Si bé el reproductor multimèdia és de codi obert i el contingut és gratuït, permet obrir infinites possibilitats d’entreteniment de vídeo per a streamers de tot el món..

A causa de la seva naturalesa de codi obert, Kodi té la seva igualtat de problemes, la majoria dels quals giren al voltant dels pirates informàtics i dels intrusos que poden accedir als vostres dispositius per arrabassar-vos i robar-vos les dades. Amb els serveis VPN de Kodi, els usuaris poden romandre segurs a la xarxa mentre gaudeixen de la transmissió ininterrompuda i de gran qualitat dels seus programes de TV, esports i pel·lícules preferits a qualsevol lloc i quan vulguin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map