Com amagar l’adreça IP


Com amagar l’adreça IP

Alguna vegada us heu preguntat com un lloc web en concret troba la vostra ubicació a la xarxa? Potser us haureu preguntat com Facebook, Netflix o qualsevol altre servei web coneix el vostre país, fins i tot quan heu desactivat la configuració GPS de la configuració.


El motiu pel qual és fàcil detectar la vostra ubicació és que la vostra adreça IP es detecta fàcilment per a qualsevol lloc web d’internet. I ja que la vostra adreça IP pot revelar molta informació sobre vosaltres, sempre us serà útil aprendre a emmascarar l’adreça IP.

Abans de continuar amb això, primer heu d’aprendre què és una adreça IP.

Com amagar l'adreça IP

Què és una adreça IP?

Una adreça IP o un protocol d’Internet és una cadena única de números que s’utilitzen sovint per identificar qualsevol dispositiu que es connecta a Internet.

Cada dispositiu que tingueu té una adreça IP única. Aquesta adreça funciona de manera similar a una carta de correu. Si, per exemple, la consulta en línia és una carta, la vostra adreça IP funciona com a adreça de retorn del sobre. Totes les consultes que realitzeu tenen escrit la vostra adreça IP. I la resposta a la vostra consulta s’envia a aquesta adreça de retorn, que és el vostre sistema.

L’adreça IP del dispositiu no s’assigna a l’atzar. Normalment, el vostre ISP els proporciona. Això vol dir que es pot utilitzar la vostra adreça IP per esbrinar la vostra ubicació física real.

Per què necessito amagar la meva IP?

Potser us estareu preguntant per què he d’amagar la meva IP. Els motius són molts i sovint es relacionen amb la vostra privadesa al web. Algunes persones volen mantenir-se amb molta precaució a l’hora de navegar pel web. I tenen motius per ser-ho. Això és perquè es coneixen moltes entitats poderoses que espien la gent a Internet. S’inclouen agències governamentals potents com la NSA, la CIA, etc..

Si no sabeu la gravetat que suposa aquesta amenaça per a la vostra privadesa, només heu de consultar les revelacions publicades per Edward Snowden no fa massa temps. Segons ell, les agències utilitzen la vostra adreça IP per comprovar l’historial de navegació. I no s’aturen allà. També se’ls ha conegut per piratejar càmeres i espiar gent fins i tot durant els seus moments més íntims.

Tot i que l’anonimat en línia no és una cosa que t’interessaria, hi ha raons perquè puguem aprendre a amagar la meva IP en línia. Una altra raó per aprendre les tècniques de mascarisme IP o fantasma d’IP és obtenir accés a canals de streaming al web.

Si, per exemple, voleu accedir i reproduir Disney + des d’una ubicació on no estigui disponible, haureu d’emmagatzemar la vostra adreça IP original i fer ús d’una adreça IP falsa. Però, com podeu fer això? És fàcil!

Com puc amagar la meva adreça IP?

Com heu explicat anteriorment, amagar la vostra adreça IP és necessari en molts casos. I la millor manera d’amagar la vostra adreça IP és aplicar camuflatge. Això significa que romandreu ocults mentre estigueu a la vista. I cap entitat del web no podrà trobar la vostra ubicació real o la seva identitat.

Hi ha moltes maneres d’amagar la vostra adreça IP. Alguns d’aquests esmenten a continuació:

Com amagar la IP amb VPN?

La manera més fàcil d’aplicar camuflatge a la vostra adreça IP és utilitzar una VPN. L’ús d’una VPN té molts avantatges. No ofereix només anonimat en línia; també us permet canviar la vostra IP a una ubicació diferent i accedir als vostres canals favorits amb facilitat.

Una VPN és bàsicament una xarxa de servidors als quals es pot accedir mitjançant l’aplicació client VPN. Aquests servidors es distribueixen generalment a diferents països. I tenen una funció principal: ajudar-vos a canviar la vostra adreça IP.

Sempre que us connecteu a un servidor VPN, l’adreça IP adopta la forma de l’adreça IP d’aquest servidor. També canvia la vostra ubicació IP i es pot fingir que sigui un visitant d’un país encara que visqui a milers de quilòmetres de distància.

Les VPN tenen diferents formes. Els millors serveis VPN són els premium. Aquests inclouen els gustos de PureVPN, entre d’altres. Aquests serveis VPN ofereixen accés a les xarxes de servidors més grans i també ofereixen les millors funcions de seguretat i privadesa als seus usuaris.

PureVPN, per exemple, ofereix accés a més de 2.000 servidors en 140 països. Ofereix accés a més de 300.000 adreces IP a les quals podeu canviar. També ofereix xifratge de punta a punt per mantenir les vostres comunicacions en línia segures. A més, podeu accedir als vostres canals favorits, com ara Netflix US i Disney + des de qualsevol lloc.

La connexió a un servei com PureVPN és la forma més segura i senzilla d’ocultar la meva adreça IP.

Utilitzant Tor per rebotar l’adreça IP

Tor és una altra eina que us ajuda a ocultar l’adreça IP. També és el mètode més antic per emmascarar una adreça IP. A principis dels anys 2000, Tor va trobar una manera de mantenir-te amagat a la xarxa.

Bàsicament, Tor és com un navegador que pot rebotar la vostra adreça IP a diferents ubicacions. El trànsit en línia passa per diferents servidors d’arreu del món. Això el manté ocult a la xarxa.

Tot i això, hi ha alguns problemes per utilitzar Tor. Per un, és lent. La vostra IP ha de passar per diferents servidors, cosa que redueix la velocitat. Una altra raó per no fer servir Tor és que les agències de vigilància ja han estat compromeses en diverses ocasions. Hi ha hagut casos en què es va enquestar a innocents perquè semblaven sospitosos quan utilitzaven Tor.

Proxy d’escampi IP

L’ús d’un servidor intermediari és una altra manera d’amagar la meva adreça IP. És l’opció més bàsica que podeu utilitzar per ocultar la vostra IP. Tot i això, un proxy és una mica massa bàsic i sovint no té la perfecció que comporta utilitzar un servei VPN. Se sap que filtren les vostres adreces IP. I no tenen moltes funcions importants de seguretat necessàries per mantenir la vostra IP oculta.

Per què utilitzar PureVPN per ocultar la vostra adreça IP?

Hi ha diverses maneres de mantenir oculta la vostra adreça IP. La millor manera d’ocultar la vostra adreça IP és utilitzar PureVPN. Amb PureVPN, podeu accedir i utilitzar més de 300.000 adreces IP de 140 països. Podeu gaudir de la millor seguretat i anonimat que podeu obtenir. Mentrestant, també podeu accedir i reproduir els vostres canals de reproducció favorits des de qualsevol lloc!

Més informació sobre les adreces IP

 • Quina és la meva IP
 • Com amagar l’adreça IP
 • IP anònima
 • Porta d’enllaç per defecte
 • Adreça IP de l’encaminador
 • IP del Router Netgear
 • Número de port
 • Què és una adreça IP privada
 • El que és Adreça IPv6
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map