Δωρεάν WiFi στο Σικάγο


Δωρεάν WiFi στο Σικάγο

Το Σικάγο είναι η πρωτεύουσα του Ιλλινόις και είναι η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η πόλη φημίζεται για την εξαιρετική υποδομή της και τα υπέροχα μέρη για τους τουρίστες να επισκεφθούν και να απολαύσουν.

Όπως αναμενόταν από έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, το Σικάγο είναι γεμάτο από δημόσια σημεία πρόσβασης Wi-Fi. Εάν επισκέπτεστε το Σικάγο και ενώ περιπλανιέστε στους όμορφους δρόμους αυτής της πόλης, θα βρείτε εκατοντάδες μέρη όπου μπορείτε να συνδεθείτε στον Ιστό δωρεάν.

Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε δωρεάν WiFi στο Σικάγο και επίσης θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς σε όλα αυτά τα μέρη!

π.χ.

Πηδάω σε…

Τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Χωρίς να γνωρίζετε καν τους κινδύνους αυτών των δικτύων, αυτά τα δίκτυα χρησιμοποιούνται ως παιδικές χαρές από κυβερνοβόλους, περιμένοντας στις σκιές για να δελεάσουν ανυποψίαστους ανθρώπους και να κλέψουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Δεν θα ήταν συνετό να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε σημείο πρόσβασης Wi-Fi που συναντάτε χωρίς να έχετε εργαλεία για την προστασία των δεδομένων σας.

Οι κίνδυνοι του δημόσιου δικτύου Wi-Fi

Θα βρείτε πολλά δημόσια δίκτυα Wi-Fi στο Σικάγο. Αυτά τα δίκτυα μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα για οποιοδήποτε web surfer. Είναι σημαντικό για εσάς να κατανοήσετε τη διαβόητη φύση ενός δημόσιου δικτύου Wi-Fi. Αν και παρέχει πρόσθετη ευκολία σε οποιονδήποτε είναι συνδεδεμένο σε αυτό, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο σοβαρά τυχόν ιδιωτικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συνδεδεμένη συσκευή.

Αντίγραφα Hotspots

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου πάντοτε εισήγαγαν καινοτόμους τρόπους εισβολής σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο hotspot χωρίς καν να τους ειδοποιήσουν. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δημιουργήσετε αντίγραφα δίκτυα Wi-Fi με τα ίδια ακριβώς ονόματα. Η συσκευή θα συνδεθεί σε αυτό το hotspot χωρίς να το γνωρίζετε. Και αυτό θα έθετε σε σοβαρό κίνδυνο τη συσκευή σας.

Εργαλεία εισβολής

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η εισβολή σε ένα δίκτυο Wi-Fi είναι πολύ εύκολη, χάρη σε ένα πλήθος εργαλείων που διατίθενται στον ιστό. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα κιτ hacking που εγγυώνται την πρόσβαση σε οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi χωρίς την άδεια του χρήστη. Οποιοσδήποτε επίδοξος χάκερ μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα εργαλεία για να θέσει σε κίνδυνο οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi της επιλογής του.

Ευάλωτο δίκτυο

Οι δρομολογητές Wi-Fi διαθέτουν εγκατεστημένο τυπικό σύνολο κλειδιών κρυπτογράφησης, όπως τα WPA, WPA2 ή WPA3. Αυτά τα κλειδιά κρυπτογράφησης δεν είναι πολύ αξιόπιστα και υπήρξαν πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν όπου παραβιάστηκαν αυτά τα πρωτόκολλα με κακόβουλο λογισμικό. Η ευπάθεια του KRACK Wi-Fi είναι ένα παράδειγμα του πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι ένα κακόβουλο λογισμικό για την ασφάλεια του Wi-Fi.

Ανδρική απειλή

Το MITM είναι μια απειλή κατασκοπείας δεδομένων που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της διαδικτυακής σας κίνησης. Η επίθεση MITM είναι διαβόητη και επιτρέπει στους χάκερ να κοιτάξουν τα δεδομένα σας και να δουν τι κάνετε χωρίς να το γνωρίζετε.

Λίστα ελέγχου ασφαλείας πριν εγγραφείτε σε δωρεάν WiFi στο Σικάγο

Τώρα που γνωρίζετε πόσο επικίνδυνα είναι τα δημόσια σημεία πρόσβασης Wi-Fi, είναι καιρός να αρχίσετε να βεβαιώνεστε ότι ακολουθείτε τη λίστα ελέγχου ασφαλείας που αναφέρεται παρακάτω:

Εγγραφείτε μόνο σε αυθεντικό Wi-Fis

Η χρήση δωρεάν Wi-Fi είναι διασκεδαστική. Όλοι κάναμε το λάθος να συνδεθούμε σε ένα άγνωστο δίκτυο Wi-Fi όταν καθόμαστε σε μια καφετέρια ή ένα ξενοδοχείο. Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, οι χάκερ είναι γνωστό ότι δημιουργούν hotspot ρεπλίκα για να συνδεθείτε. Αυτά τα hotspots μπορεί να διαταράξουν την ασφάλεια της συσκευής σας. Γι ‘αυτό πρέπει να φροντίσετε να συμβουλευτείτε το προσωπικό της περιοχής και να τους ζητήσετε να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το σωστό σημείο πρόσβασης Wi-Fi.

Η ίδια πρακτική πρέπει επίσης να επαναλαμβάνεται σε καφετέριες, αεροδρόμια ή σε άλλα μέρη όπου διατίθενται δωρεάν hotspot.

Απενεργοποιήστε πάντα την αυτόματη κοινή χρήση

Οι χάκερ έχουν στην κατοχή τους πολλές τακτικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εισβολή στο δίκτυό σας. Η εύρεση τρωτών σημείων είναι ο καλύτερος τρόπος για να εισβάλλετε στη συσκευή σας. Και η μεγαλύτερη ευπάθεια είναι η δυνατότητα αυτόματης κοινοποίησης που επιτρέπει στους χάκερ να έχουν εύκολη πρόσβαση στο σύστημά σας. Είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης κοινής χρήσης κάθε φορά που είστε συνδεδεμένοι σε ένα δημόσιο σημείο πρόσβασης.

Αποφύγετε ευαίσθητες δραστηριότητες σε δωρεάν σημεία πρόσβασης Wi-Fi

Τα δημόσια σημεία πρόσβασης Wi-Fi παρέχουν τη μέγιστη ευκολία, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στον Ιστό. Ωστόσο, οι κίνδυνοι που κρύβονται σε αυτά τα δίκτυα υπερτερούν των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται. Επομένως, σας συνιστούμε να αποφύγετε την κοινή χρήση όλων των ιδιωτικών και εμπιστευτικών δεδομένων σε αυτά τα δίκτυα με κάθε κόστος.

Προστατέψτε τη συσκευή σας από οποιεσδήποτε απειλές σε δημόσια Wi-Fis με ένα VPN

Η συμμετοχή σε δωρεάν δίκτυα Wi-Fi είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, εκτός εάν έχετε τα απαραίτητα εργαλεία που μπορούν να προσφέρουν πρόσθετη ασφάλεια στην διαδικτυακή σας κυκλοφορία. Το PureVPN μπορεί να σας προσφέρει αυτή την ηρεμία βελτιώνοντας την ασφάλεια του ιστού σας και διατηρώντας σας ασφαλείς οποιονδήποτε ανώνυμο όταν συνδέεστε σε ένα δημόσιο δίκτυο Wi-Fi.

Το PureVPN διαθέτει ειδικούς διακομιστές με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για τη διασφάλιση της διαδικτυακής σας ασφάλειας. Το PureVPN προσφέρει ασφάλεια στρατιωτικού επιπέδου με τη μορφή των καλύτερων προτύπων κρυπτογράφησης που διασφαλίζουν ότι ακόμη και οι πιο έμπειροι χάκερ δεν μπορούν να κάνουν hack στην κυκλοφορία σας.

Θα βρείτε επίσης λειτουργίες όπως η ασφάλεια Wi-Fi που διπλασιάζει την ασφάλεια της κυκλοφορίας σας όταν συνδέεστε σε ένα δημόσιο δίκτυο Wi-Fi.

Εκτός από την εξασφάλιση των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο, το PureVPN σας κάνει επίσης ανώνυμους. Παρέχει επίσης πρόσβαση σε οποιοδήποτε διαθέσιμο περιεχόμενο στον Ιστό. Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα με το PureVPN ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα δωρεάν σημείο πρόσβασης Wi-Fi.

Μέρη με δωρεάν Wi-Fis στο Σικάγο

Τώρα που γνωρίζετε τις βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε πριν συνδεθείτε σε ένα δημόσιο σημείο πρόσβασης Wi-Fi, τα παρακάτω είναι μερικά μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε για να απολαύσετε δωρεάν σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Δωρεάν Wi-Fi στο Millennium Park

Εκτός από το υπέροχο τοπίο αυτού του πάρκου, μπορείτε επίσης να απολαύσετε δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω των δημόσιων σημείων πρόσβασης Wi-Fi που διατίθενται στην περιοχή.

Δωρεάν Wi-Fi στο Four Seasons Hotel

Ενώ απολαμβάνετε καταπληκτικό φαγητό στις ανέσεις του δωματίου σας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την πρόσβαση σε δωρεάν δίκτυα Wi-Fi.

Δωρεάν Wi-Fi στο The Art Institute of Chicago

Υπάρχουν υπέροχες συλλογές για να δείτε και μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε ελεύθερα στον Ιστό από τις υπέροχα επιπλωμένες αίθουσες αυτού του καταπληκτικού μουσείου.

Εκτός από το προφανές, μπορείτε να βρείτε δωρεάν Wi-Fi σε ξενοδοχεία, αεροδρόμιο, γυμναστήρια, εστιατόρια και ακόμη και δημόσια πάρκα στο Σικάγο.

Ακολουθούν μερικοί ακόμη οδηγοί για το δωρεάν WiFi στις ΗΠΑ:

 • Δωρεάν WiFi στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Δωρεάν WiFi στη Βοστώνη
 • Δωρεάν WiFi στο Λος Άντζελες
 • Δωρεάν WiFi στο Σαν Ντιέγκο
 • Δωρεάν WiFi στη Νέα Υόρκη
 • Δωρεάν WiFi στο Φοίνιξ
 • Δωρεάν WiFi στο Χιούστον
 • Δωρεάν WiFi στη Φιλαδέλφεια
 • Δωρεάν WiFi στα Mcdonalds
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me