Αποκτήστε πρόσβαση στο δωρεάν δίκτυο WiFi της McDonald


Αποκτήστε πρόσβαση στο δωρεάν δίκτυο WiFi της McDonald

Η McDonald’s προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους πελάτες της από το 2010. Δεν υπάρχει εύρος ζώνης ή χρονικό όριο και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να το χρησιμοποιήσουν για όσο διάστημα επιθυμούν. Μόνο στις ΗΠΑ, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε περισσότερες από 14.000 τοποθεσίες σε εθνικό επίπεδο.


Μπορείτε εύκολα να εργαστείτε, να ελέγξετε τα e-mail σας ή να συνδεθείτε με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για να συνδεθείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε Waypot_Access στη λίστα των δικτύων WiFi και αποδεχτείτε τους «Όρους Συμφωνίας» .

σύνδεση wcdonalds wifi

Πηδάω σε…

Σημείωση: Δεν χρειάζεστε ειδική σύνδεση για να συνδεθείτε στο δωρεάν WiFi του McDonald’s

Αποκτήστε πρόσβαση στο Wi-Fi της McDonald σε φορητό υπολογιστή

Είτε πρόκειται για φορητό υπολογιστή είτε για οποιαδήποτε άλλη συσκευή, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα στο δωρεάν Wi-Fi της McDonald.

Ακολουθεί η διαδικασία σύνδεσης στο δωρεάν Wi-Fi της McDonald:

 • Ξεκινήστε μετακινώντας τον κέρσορα στη δεξιά πλευρά του Γραμμή εργασιών των Windows και εντοπίστε το Εικονίδιο Wi-Fi που θα δείτε “wayport_access«Δίκτυο.
 • Πατήστε Συνδέω-συωδεομαι για να δημιουργήσετε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Μόλις το δίκτυο πραγματοποιήσει σύνδεση στο Διαδίκτυο, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα ανοίξει αυτόματα τους Όρους της McDonald’s & Ιστοσελίδα όρων. Αποδεχτείτε τους όρους των προϋποθέσεων για να συνεχίσετε και επιλέξτε Συνδέομαι.
 • Μόλις συνδεθεί, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα κατάστασης στο επάνω μέρος της σελίδας "Είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi της McDonald’s. Απολαμβάνω!"
 • Τώρα που έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να ανοίξετε μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησής σας και να επισκεφθείτε οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε. Μπορείτε να αποσυνδέσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όπως θέλετε.

Αποκτήστε πρόσβαση στο Wi-Fi της McDonald με Android

Παρόμοια με τη σύνδεση οποιασδήποτε συσκευής, μπορείτε επίσης να συνδέσετε το τηλέφωνό σας Android στο δωρεάν δίκτυο Wi-Fi της McDonald. Δεν έχει σημασία ποιο τηλέφωνο Android χρησιμοποιείτε, καθώς τα βήματα είναι τα ίδια.

 • Προχωρήστε στα τηλέφωνά σας Ρυθμίσεις και επιλέξτε Wi-Fi.
 • Θα δείτε μια λίστα δικτύων, επιλέξτε wayport_access και κάντε κλικ συνδέω-συωδεομαι.
 • Θα δείτε ένα συνδεδεμένος κατάσταση.
 • Τώρα, ανοίξτε το κινητό σας φυλλομετρητής και θα ανοίξει αυτόματα Σελίδα σύνδεσης McDonald’s Wi-Fi.
 • Παρακέντηση Δωρεάν σύνδεση και Συμφωνώ με τους Όρους και Προϋποθέσεις για σύνδεση στο δίκτυο Wi-Fi και πρόσβαση στη δωρεάν σύνδεση στο Διαδίκτυο της McDonald’s.

Αποκτήστε πρόσβαση στο Wi-Fi της McDonald στο iPhone

Εάν το iPhone σας έχει το "συνδέεται αυτόματα" ενεργοποιημένη λειτουργία, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο Wi-Fi McDonald’s. Πατήστε Συνέχεια για σύνδεση αφού διαβάσετε τους όρους συμφωνίας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 • Ανοίξτε το iPhone σας Ρυθμίσεις μενού και πατήστε Wi-Fi.
 • Επιλέγω Wayport_access. Θα παρατηρήσετε ότι ακριβώς κάτω από το όνομα Wi-Fi θα υπάρχει ένα μικρό μήνυμα: Μη ασφαλές δίκτυο.
 • Τώρα, ανοίξτε το Safari ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης και θα οδηγηθείτε αυτόματα στο Δωρεάν σελίδα σύνδεσης Wi-Fi της McDonald’s. Παρακέντηση Συνδέομαι για να ξεκινήσετε την περιήγηση.

Πώς να ελέγξετε εάν το McDonald’s Outlet διαθέτει δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi?

Το έτος 2010, AT&Η T, η οποία ήταν προηγουμένως γνωστή ως WayPort, παρείχε σύνδεση με περίπου 28.000 τοποθεσίες στις ΗΠΑ. Οι μισοί από αυτούς ήταν για δωρεάν WiFi του McDonald’s. Η εύρεση και η σύνδεση με ένα Wi-Fi McDonald είναι εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρίσκεστε εντός της γκάμας ενός εστιατορίου McDonald’s όπου υπάρχει η δωρεάν εγκατάσταση δικτύου Wi-Fi. Το McDonald’s προσφέρει δωρεάν εγκατάσταση Wi-Fi σε πάνω από το 82% των τοποθεσιών του στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλες πιθανότητες να βρείτε μια τοποθεσία που διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.

Η εύρεση του εστιατορίου είναι εύκολη, ακολουθήστε τα βήματα:

 • Επισκεφθείτε τη σελίδα εντοπισμού εστιατορίων της McDonald’s. Μόλις φτάσετε εκεί, απλά πρέπει να πληκτρολογήσετε το όνομα του δικού σας πόλη στο πεδίο αναζήτησης
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στα αποτελέσματα και βρείτε μια τοποθεσία που διαθέτει Wi-Fi κάτω από Υπηρεσίες.

Μόλις βρίσκεστε κοντά στο εστιατόριο, απλώς κατευθυνθείτε στο πλαίσιο Wi-Fi των συσκευών σας και αναζητήστε το δίκτυο »Δωρεάν WiFi του McDonald

Πόσο γρήγορα είναι το δωρεάν δίκτυο Wi-Fi της McDonald’s?

Τα δωρεάν δίκτυα Wi-Fi είναι συνήθως αργά και αποσυνδέονται συχνά, σωστά; Ωστόσο, οι χρήστες έχουν πολλά να πουν για το δωρεάν δίκτυο Wi-Fi της McDonald και αν είστε περίεργοι πόσο καλή θα μπορούσε να είναι μια δωρεάν σύνδεση στο Διαδίκτυο, τότε είναι τα αποτελέσματα των δοκιμών:

Το Lifewire έκανε μια αυστηρή δοκιμή και τα αποτελέσματά τους δείχνουν ότι το δωρεάν εύρος ζώνης μεταφόρτωσης και λήψης Wi-Fi της McDonald είναι τόσο καλό όσο θα περίμενε κανείς από ένα δίκτυο Wi-Fi υψηλής ταχύτητας σε γραφεία και στο σπίτι σας.

Ενώ η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο Wi-Fi του McDonald’s, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι υπόλοιπες τοποθεσίες ενδέχεται να έχουν τα ίδια αποτελέσματα:

 • Η δοκιμή έδειξε ταχύτητες λήψης 58 Mbps.
 • Η ταχύτητα μεταφόρτωσης ήταν 14 Mbps.
 • Η μη φορτωμένη καθυστέρηση που καταγράφηκε με ελάχιστη δραστηριότητα στο δίκτυο ήταν 27 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
 • Με μεγάλη χρήση δεδομένων, ο λανθάνων χρόνος θα φτάσει τα 517 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Ενώ έχετε έρθει στο McDonald’s για McCafe, Big Mac ή κοτομπουκιές, μπορείτε εύκολα να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες χωρίς καθυστέρηση.

Φίλτρα δικτύου Wi-Fi

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε δωρεάν δίκτυο Wi-Fi, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί ως προς το τι μπορείτε να περιηγηθείτε και να κάνετε ροή. Ως υπενθύμιση, τα εστιατόρια της McDonald’s είναι φιλικά προς την οικογένεια, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν ορισμένα φίλτρα δικτύου για ακατάλληλο ή μη ασφαλές περιεχόμενο.

Εάν έχετε έρθει στο McDonald’s και προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες δραστηριότητες, θα σας ζητηθεί ένα μήνυμα που λέει ότι ο ιστότοπος είναι αποκλεισμένος ή απρόσιτος.

 • Ιστότοποι για ενήλικες
 • Λήψη ιστότοπων
 • Πελάτες P2P και άλλες υπηρεσίες πειρατείας
 • Ιστότοπος με κακόβουλο περιεχόμενο

Ορισμένοι ιστότοποι αποκλείονται για να διατηρήσουν την εγκατάσταση ασφαλή από ρητή ατμόσφαιρα.

Προστατέψτε τον εαυτό σας σε δωρεάν δίκτυα Wi-Fi

Τα δωρεάν WiFi Hotspots και ιδιαίτερα τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi αποτελούν σημείο εκκίνησης για χάκερ και παρόμοια. Δεδομένου ότι η McDonald’s προσφέρει ένα δωρεάν δημόσιο δίκτυο Wi-Fi, προσελκύει αυτόματα κακόβουλους φορείς να εκμεταλλευτούν το δίκτυό τους.

Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε συνδέεται στο δωρεάν Wi-Fi της McDonald ή σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο δίκτυο Wi-Fi κινδυνεύει να εκθέσει τις ιδιωτικές του δραστηριότητες στο Διαδίκτυο. Αν σκέφτεστε να απολαύσετε μια δωρεάν υπηρεσία, γνωρίζετε ότι είναι δωρεάν μόνο επειδή είστε το προϊόν!

Οι εταιρείες εξόρυξης δεδομένων και οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο στοχεύουν ενεργά μη ασφαλή δίκτυα Wi-Fi (McDonald’s στην περίπτωσή μας) και συλλέγουν δεδομένα και ιδιωτικές δραστηριότητες εκατομμυρίων χρηστών. Για να αποφύγετε τέτοια παρακολούθηση, πρέπει να προστατευτείτε με κρυπτογράφηση.

Συνδεθείτε στο PureVPN και καλύψτε την πραγματική σας ταυτότητα σε συνδυασμό με κρυπτογράφηση που θα διατηρεί τις δραστηριότητες σας στο Διαδίκτυο ασφαλείς και υγιείς. Καθώς εκχωρείται μια εικονική IP σε εσάς, οι διαδρομές σας στο Διαδίκτυο μέσω της κρυπτογραφημένης σήραγγας VPN, διατηρώντας τις ιδιωτικές σας επικοινωνίες ιδιωτικές.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me