Δωρεάν WiFi Hotspots στη Βοστώνη


Δωρεάν WiFi Hotspots στη Βοστώνη

Η Βοστώνη είναι η πρωτεύουσα της Μασαχουσέτης και είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η πόλη φημίζεται για τη φιλανθρωπία της. Και αυτή η γενναιοδωρία επεκτείνεται και σε άλλα μέρη, όπως η παροχή περισσότερης ευκολίας σε κάθε άτομο που ζει ή επισκέπτεται αυτήν την καταπληκτική πόλη.

Αυτή η ευκολία περιλαμβάνει την παροχή δωρεάν δημόσιων σημείων πρόσβασης Wi-Fi στην πόλη. Αν επισκέπτεστε τη Βοστώνη ή απλά περιπλανιέστεστε στους δρόμους αυτής της όμορφης πόλης, θα βρείτε εκατοντάδες μέρη από όπου μπορείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς κόστος. Υπάρχουν πολλά δημόσια δίκτυα Wi-Fi σε εστιατόρια, καφέ και αεροδρόμιο για να αναφέρουμε μερικά.

Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε δωρεάν WiFi στη Βοστώνη!

π.χ.

Πηδάω σε…

Το δημόσιο Wi-Fi μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά μπορεί να είναι παιδότοποι για κυβερνοχώρους, περιμένοντας στις σκιές να δελεάσουν ανυποψίαστους χρήστες και να κλέψουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Επομένως, δεν είναι συνετό να συνδεθείτε με οποιοδήποτε WiFi συναντάτε χωρίς να έχετε εργαλεία για την προστασία των δεδομένων σας.

Οι κίνδυνοι του δημόσιου δικτύου Wi-Fi

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά δημόσια δίκτυα Wi-Fi σε όλη τη Βοστώνη. Αυτά τα δίκτυα μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για οποιονδήποτε χρήστη. Είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τη διαβόητη φύση ενός δημόσιου δικτύου Wi-Fi. Ενώ παρέχει πρόσθετη ευκολία στον συνδεδεμένο χρήστη, τα ιδιωτικά δεδομένα αυτού του ατόμου μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο σοβαρά.

Ευπαθές δίκτυο: Οι δρομολογητές Wi-Fi διαθέτουν τυπικό σύνολο τεχνολογιών κρυπτογράφησης που είναι εγκατεστημένα σε αυτά, όπως WPA, WPA2 ή WPA3. Αλλά αυτές οι τεχνολογίες κρυπτογράφησης δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο θα περίμενε κανείς. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν όπου αυτά τα τυπικά πρωτόκολλα παραβιάστηκαν με επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού. Η ευπάθεια του KRACK Wi-Fi είναι ένα παράδειγμα του πώς το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να διαταράξει την ασφάλεια του Wi-Fi.

Εργαλεία εισβολής: Είναι καλύτερο να παραμείνετε σε αξιόπιστα δίκτυα, όπως αυτό στα Starbucks ή τα McDonalds, παρά ένα τυχαίο hotspot που εμφανίζεται σε μια άθλια τοποθεσία. Θα μπορούσαν να είναι νόμιμα, αλλά αν κάποιος μπορεί απλώς να συνδεθεί σε αυτό δωρεάν, πώς ωφελεί τον κάτοχο του δικτύου; Το να είστε πολύ προσεκτικοί και να χρησιμοποιείτε λίγο κοινή λογική θα προστατεύσει τα δεδομένα σας από το να παραβιαστούν σε δημόσια δίκτυα.

Man-in-the-Middle Threat: Πρόκειται για μια δραστηριότητα κατασκοπείας δεδομένων που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση διαδικτυακών επικοινωνιών που μεταφέρονται από και προς ένα σύστημα. Το MITM είναι μια διαβόητη επίθεση που επιτρέπει στους χάκερ να παρακολουθούν τι κάνετε χωρίς να γνωρίζετε ακόμη και ότι παρακολουθείτε.

Αντίγραφα Hotspots: Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου έρχονται πάντα με νέους και μοναδικούς τρόπους για να παραβιάζουν τους surfers στο web και να παραβιάζουν τις συσκευές τους χωρίς να τους ειδοποιούν. Μια εύκολη τακτική εισβολής σε συσκευές χρηστών είναι η δημιουργία αντιγράφων δικτύων Wi-Fi με τα ίδια ονόματα. Όταν οι χρήστες συνδέονται σε αυτό το συμβιβασμένο σημείο πρόσβασης Wi-Fi, ο εισβολέας μπορεί να εισβάλει αμέσως σε αυτήν τη συσκευή.

Η λίστα ελέγχου που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν συμμετέχετε σε δωρεάν WiFi στη Βοστώνη

Τα παραπάνω σημεία θα έπρεπε να σας πείσουν ότι τα ανοιχτά δίκτυα μπορεί να είναι απίστευτα επικίνδυνα. Φροντίστε να ακολουθήσετε τη λίστα ελέγχου ασφαλείας που αναφέρεται παρακάτω πριν εγγραφείτε σε ένα δωρεάν δίκτυο WiFi.

Πάντα να συμμετέχετε σε αυθεντικό WiFis

Όλοι αγαπάμε τη χρήση δωρεάν δικτύων Wi-Fi. Υπάρχουν χάκερ που αγαπούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την παρόρμηση και να σας αναγκάσουν να κάνετε λάθη που οδηγούν σε κίνδυνο των προσωπικών σας δεδομένων. Φροντίστε να αποφύγετε τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε αντίγραφα δικτύων Wi-Fi. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στο Starbucks και παρατηρήσετε ότι υπάρχουν πολλά δωρεάν hotspot Wi-Fi, φροντίστε να ζητήσετε από το προσωπικό το σωστό δίκτυο και να συνδεθείτε μόνο σε αυτό το δίκτυο.

Η ίδια πρακτική πρέπει επίσης να επαναλαμβάνεται σε καφέ, αεροδρόμια και σε άλλα μέρη όπου διατίθενται δωρεάν δίκτυα.

Απενεργοποιήστε πάντα την αυτόματη κοινή χρήση

Οι χάκερ χρησιμοποιούν πολλές τακτικές για να εισβάλουν στο δίκτυό σας. Η εύρεση τρωτών σημείων στη συσκευή σας αποτελεί πάντα κορυφαία λίστα. Η μεγαλύτερη ευπάθεια σε αυτήν την περίπτωση είναι να επιτρέπει στους χάκερς να έχουν εύκολη πρόσβαση στο σύστημά σας. Είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης κοινοποίησης όταν εργάζεστε σε δημόσιο δίκτυο ή σημείο πρόσβασης.

Αποφύγετε ευαίσθητες δραστηριότητες σε δωρεάν σημεία πρόσβασης Wi-Fi

Τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi σάς παρέχουν τη μέγιστη ευκολία, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στον Ιστό. Ωστόσο, οι κίνδυνοι που κρύβονται σε αυτά τα δίκτυα υπερτερούν των ευκολιών και των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται. Συνιστάται επομένως να αποφεύγετε την κοινή χρήση ιδιωτικών ή εμπιστευτικών σε αυτά τα δίκτυα με κάθε κόστος.

Προστατέψτε τη συσκευή σας από οποιεσδήποτε απειλές σε δημόσια Wi-Fis με ένα VPN

Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε δωρεάν σημείο πρόσβασης Wi-Fi μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, εκτός εάν έχετε ένα εργαλείο που μπορεί να προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια στις διαδικτυακές σας επικοινωνίες. Το PureVPN σάς προσφέρει αυτή την ηρεμία βελτιώνοντας την διαδικτυακή σας ασφάλεια και διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε ασφαλείς όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα δημόσιο δίκτυο Wi-Fi.

Το PureVPN προσφέρει πρόσβαση σε ειδικούς διακομιστές που είναι γεμάτοι με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την προστασία της διαδικτυακής σας ασφάλειας. Το PureVPN προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού που διασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο εποχιακοί χάκερ δεν μπορούν να κάνουν hack μέσα στα προσωπικά σας δεδομένα.

Υπάρχουν επίσης λειτουργίες όπως η δυνατότητα ασφάλειας Wi-Fi που διπλασιάζει την ασφάλεια των δεδομένων σας όταν συνδέεστε σε δημόσιο δίκτυο Wi-Fi.

Εκτός από τη φροντίδα των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων, το PureVPN σας κάνει επίσης ανώνυμους στον Ιστό και σας παρέχει πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή περιεχόμενο διαθέσιμο στον Ιστό. Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα με το PureVPN ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα δωρεάν δίκτυο Wi-Fi.

Μέρη με δωρεάν WiFi στη Βοστώνη

Τώρα που γνωρίζετε για τις βέλτιστες πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε όταν συνδέεστε σε ένα δημόσιο hotspot Wi-Fi, τα παρακάτω είναι μερικά μέρη που προσφέρουν δυνατότητα σύνδεσης με δωρεάν internet στη Βοστώνη.

Δωρεάν WiFi στο Cristopher Columbus Park

Εκτός από το υπέροχο τοπίο αυτού του τόπου, μπορείτε επίσης να απολαύσετε δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του δημόσιου Wi-Fi που διατίθεται στην περιοχή.

Δωρεάν WiFi στο Coppa

Ένα ιταλικό εστιατόριο γνωστό για την υπέροχη κουζίνα του, το μέρος προσφέρει επίσης πρόσβαση σε δωρεάν δίκτυο Wi-Fi στους πελάτες του.

Δωρεάν WiFi στο Μουσείο Καλών Τεχνών

Εκτός από τις υπέροχες συλλογές που προσφέρονται, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε ελεύθερα και άνετα στον Ιστό από τις υπέροχες επιπλωμένες αίθουσες του μουσείου.

Εκτός από το προφανές, μπορείτε να βρείτε δωρεάν WiFi στη Βοστώνη στο Lenox Hotel, την πλατεία Copley, το Flour Bakery, τα ξενοδοχεία, το αεροδρόμιο, τα γυμναστήρια και ακόμη και τα δημόσια πάρκα..

Ακολουθούν μερικοί ακόμη οδηγοί για το δωρεάν WiFi στις ΗΠΑ:

 • Δωρεάν WiFi στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Δωρεάν WiFi στο Σικάγο
 • Δωρεάν WiFi στο Λος Άντζελες
 • Δωρεάν WiFi στο Σαν Ντιέγκο
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me