Δωρεάν WiFi Hotspots στο Σαν Ντιέγκο


Δωρεάν WiFi Hotspots στο Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, δεν είναι γνωστό μόνο για τον ευχάριστο καιρό, τις όμορφες παραλίες, το περπάτημα μπροστά στο λιμάνι, τα υπέροχα πάρκα ή τις εκδηλώσεις Comic-con. Η πόλη είναι επίσης αρκετά δημοφιλής για τον συνεχώς συνδεδεμένο τρόπο ζωής του στο Διαδίκτυο. Η πόλη κατατάσσεται ως η 15η πιο συνδεδεμένη περιοχή στην Καλιφόρνια, ακολουθούμενη από το Santee και το Coronado.

Μπορείτε να βρείτε πάνω από εκατοντάδες δημόσια Wi-Fis στο Σαν Ντιέγκο, όπως σε εστιατόρια, καφέ και αεροδρόμια για να αναφέρουμε μερικά. Εάν μόλις μετακομίσατε σε αυτήν την όμορφη πόλη ή πηγαίνετε εκεί για διακοπές, σίγουρα θα βρείτε αυτόν τον οδηγό πραγματικά χρήσιμο για την εύρεση δωρεάν WiFi στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

π.χ.

Πηδάω σε…

Οι κίνδυνοι των δημόσιων δικτύων WiFi

Δημόσια ή δωρεάν δίκτυα Wi-Fi στο Σαν Ντιέγκο, ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή, είναι επικίνδυνα και δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι επιτακτική ανάγκη ότι ως έξυπνος χρήστης του Wi-Fi, πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια βασική κατανόηση των απειλών και πώς αυτές οι απειλές μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των δεδομένων σας και του απορρήτου σας.

Εργαλεία εισβολής: Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η παρακώλυση ενός δικτύου Wi-Fi δεν είναι περίπλοκη. Επιπλέον, γίνεται πιο εύκολο να σπάσετε αυτά τα ανοιχτά δίκτυα με κάποια κιτ hacking διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας τέτοια δημόσια διαθέσιμα εργαλεία, οι επίδοξοι χάκερ ή οι snoopers πειραματίζονται στις πιο ευάλωτες συσκευές του δικτύου.

Rogue Hotspots: Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου δεν σταματούν ποτέ να έρχονται με μοναδικούς τρόπους για να κάνουν χρήστες στο διαδίκτυο ή να παραβιάζουν τις συσκευές τους χωρίς να τους ειδοποιούν. Μια τέτοια μέθοδος που χρησιμοποιούν οι χάκερ για να προσελκύσουν χρήστες είναι η δημιουργία ενός ψεύτικου δημόσιου hotspot Wi-Fi. Έχοντας πλήρη έλεγχο στο δίκτυο, ο εισβολέας μπορεί να κάνει οτιδήποτε για να κλέψει τα δεδομένα των χρηστών.

Man-in-the-Middle Threat: Το MITM είναι ο τύπος επίθεσης όπου κάθε χάκερ ή snooper εκμεταλλεύεται την ευπάθεια στο Wi-Fi ή σε οποιοδήποτε άλλο δίκτυο και ακούει κρυφά κάθε επικοινωνία που πραγματοποιείται σε αυτό. Ο χάκερ μπορεί όχι μόνο να χρησιμοποιήσει αυτές τις επιθέσεις για κατασκοπεία, αλλά και να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και να τροποποιήσει τα αιτήματα.

Ευάλωτο Δίκτυο: Οι δρομολογητές Wi-Fi διαθέτουν ένα τυπικό σύνολο τεχνολογιών κρυπτογράφησης όπως WPA, WPA2 ή WPA3. Δυστυχώς, αυτές οι τεχνολογίες πρόσβασης ασφάλειας Wi-Fi δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο περιμένετε. Στην πραγματικότητα, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου αυτά τα τυπικά πρωτόκολλα παραβιάστηκαν με επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού. Ας πάρουμε για παράδειγμα, την ευπάθεια KRACK Wi-Fi που ανέτρεψε τον κόσμο της ασφάλειας το 2017 με την ανακάλυψή του.

Η λίστα ελέγχου που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν συμμετέχετε σε δωρεάν Wi-Fi στο Σαν Ντιέγκο

Είστε τελικά πεπεισμένοι πόσο επικίνδυνα είναι τα δημόσια ή ανοιχτά δίκτυα; Εάν ναι, ακολουθήστε τη λίστα ελέγχου ασφαλείας πριν εγγραφείτε σε ένα δωρεάν σημείο πρόσβασης Wi-Fi.

Πάντα να συμμετέχετε σε αυθεντικό Wi-Fis

Μην επιτρέπετε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί την επιθυμία σας να συμμετάσχετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν Wi-Fis. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν συμμετέχετε σε τέτοια δίκτυα, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε ένα δίκτυο σε ένα φημισμένο μέρος. Για παράδειγμα, το Starbucks είναι μια διεθνής μάρκα και έτσι έχει τεράστια δημοτικότητα. Εάν βρίσκεστε στο Starbucks και συναντήσετε πολλά δίκτυα με παρόμοια ονόματα, ρωτήστε τα πράγματά τους εάν το δίκτυο είναι γνήσιο ή όχι.

Μπορείτε να εφαρμόσετε την ίδια πρακτική όταν βρίσκεστε σε καφέ, αεροδρόμιο ή ακόμα και σε ξενοδοχείο. Το βασικό πακέτο εδώ είναι ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί ανά πάσα στιγμή.

Απενεργοποιήστε πάντα την αυτόματη κοινή χρήση

Οι χάκερ έχουν πάντα διαφορετικές τακτικές στα μανίκια τους και η εύρεση τρωτών σημείων είναι στην κορυφή της λίστας τους. Το να διατηρείτε ανοιχτή την κοινή χρήση σας σε ένα δίκτυο δεν είναι μια ευπάθεια από μόνη της, αλλά είναι κάτι που μπορεί να δώσει στους χάκερ εύκολη πρόσβαση στο σύστημά σας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη όταν εργάζεστε σε δημόσιο δίκτυο ή σημείο πρόσβασης.

Αποφύγετε ευαίσθητες δραστηριότητες σε δωρεάν σημεία πρόσβασης WiFi

Αν και είναι αλήθεια ότι τα δωρεάν hotspots σας δίνουν την ευκολία να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και να κάνετε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες εν κινήσει. Ωστόσο, οι κίνδυνοι που κρύβονται σε αυτά τα δωρεάν δίκτυα υπερτερούν των ευκολιών ή των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν. Επομένως, συνιστάται να αποφεύγετε τυχόν ιδιωτικές δραστηριότητες σε αυτά τα δίκτυα.

Προστατέψτε τη συσκευή σας από οποιεσδήποτε απειλές σε δημόσια Wi-Fis με ένα VPN

Η συμμετοχή σε δωρεάν σημεία πρόσβασης Wi-Fi μπορεί να είναι επικίνδυνη, εκτός εάν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας, όπως ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Το PureVPN σας δίνει την ηρεμία όταν πρόκειται για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Οι διακομιστές VPN μας προστατεύονται με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού. Οι εξαιρετικά κρυπτογραφημένοι διακομιστές προστατεύουν το απόρρητο και την ακεραιότητα των δεδομένων σας, ανεξάρτητα από τον τύπο του δικτύου στο οποίο είστε συνδεδεμένοι, δηλαδή, οικιακό ή δημόσιο Wi-Fi.

Εκτός από την ικανότητα παθητικής κρυπτογράφησης, η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη με μια δυνατότητα ασφάλειας Wi-Fi που διπλασιάζει την ασφάλεια των δεδομένων σας, ειδικά σε δημόσια δίκτυα.

Με το PureVPN να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας της ασφάλειας της διαδικτυακής σας κίνησης ή ευαίσθητων δεδομένων, μπορείτε επιτέλους να πραγματοποιείτε διαδικτυακές συναλλαγές, να πληρώνετε λογαριασμούς ή να κάνετε τις αγορές σας στο διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε καθόλου.

Πέρα από την ασφάλεια, οι υπηρεσίες μας VPN συνοδεύονται από τις ευέλικτες δυνατότητες που σας βοηθούν να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο για συγκεκριμένη χώρα, να βρείτε παιχνίδια από διαφορετικές τοποθεσίες, να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την κράτηση πτήσεων και πολλά άλλα.

Μέρη με δωρεάν Wi-Fi στο Σαν Ντιέγκο

Τώρα γνωρίζετε τις βέλτιστες πρακτικές και επιλογές για την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων σας, είναι καιρός να μάθετε πώς να αποκτήσετε δωρεάν Wi-Fi όταν ταξιδεύετε στο Σαν Ντιέγκο.

McDonalds

Η McDonald’s διαθέτει χιλιάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο και έχουν επίσης αλυσίδες στο Σαν Ντιέγκο. Επομένως, εάν σχεδιάζετε ένα brunch στο McDonald’s, περιμένετε και ένα εντελώς δωρεάν internet.

Δείτε πώς μπορείτε να συνδεθείτε στο McDonalds Free WiFi

Starbucks

Είναι το ιδανικό μέρος για να είστε αν επιθυμείτε ένα φλιτζάνι καφέ ή λίγο χρόνο από τη δουλειά. Απλώς συνδεθείτε στο δωρεάν internet στο Starbucks, πιείτε τον αγαπημένο σας καφέ και περιηγηθείτε.

Άγρια πτέρυγα Buffalo

Προσιτά και νόστιμα γεύματα happy-hour δεν είναι το μόνο πράγμα που θα θέλατε στο Buffalo Wild Wings. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε εντελώς δωρεάν Διαδίκτυο ενώ απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας γεύματα.

Εκτός από το προφανές, μπορείτε να βρείτε δωρεάν Wi-Fi στο Σαν Ντιέγκο στο Barnes & Noble, Apple Stores, Target, Hotels, Airport, Gym studios και ακόμη και δημόσια πάρκα.

Ακολουθούν μερικοί ακόμη οδηγοί για δωρεάν WiFi στις ΗΠΑ:

 • Δωρεάν WiFi στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Δωρεάν WiFi στη Βοστώνη
 • Δωρεάν WiFi στο Σικάγο
 • Δωρεάν WiFi στο Λος Άντζελες
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me