Είναι ασφαλές το Wi-Fi μου; Πώς να ασφαλίσετε το WiFi Home Network με απλά βήματα;


Είναι ασφαλές το Wi-Fi μου; Πώς να ασφαλίσετε το WiFi Home Network με απλά βήματα?

Ακολουθεί μια βασική λίστα ελέγχου που πρέπει να ακολουθήσετε για να ασφαλίσετε το ασύρματο δίκτυό σας:

 • Να αλλάζετε πάντα το όνομα του οικιακού σας δικτύου (SSID) περιοδικά.
 • Να δημιουργείτε πάντα έναν μοναδικό και ισχυρό κωδικό πρόσβασης και να τον ενημερώνετε συχνά.
 • Πάντα να χρησιμοποιείτε και να ενεργοποιείτε την ισχυρότερη κρυπτογράφηση δικτύου.
 • Φιλτράρετε τη διεύθυνση MAC στο δίκτυό σας.
 • Ποτέ μην κοινοποιείτε τα διαπιστευτήρια του δικτύου σας με τους καλεσμένους σας.
 • Περιορίστε το εύρος των ασύρματων σημάτων σας.
 • Απενεργοποιήστε το Wi-Fi όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι.
 • Διατηρήστε ενημερωμένο το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας.
 • Χρησιμοποιήστε προϊόντα ασφάλειας δικτύου όπως ένα VPN για μέγιστη ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό παρακάτω σχετικά με τον τρόπο ασφάλισης του Wi-Fi.

Η σύνδεση Wi-Fi εξασφαλίστηκε με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού του PureVPN.

Πώς λειτουργεί το Secure Wi Fi Security?

Το WiFi είναι το πιο περιζήτητο σημείο εισόδου που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου για να διεισδύσουν στη σύνδεσή σας Wi-Fi για να αποκτήσουν δεδομένα όπως έναν κωδικό πρόσβασης (Αποφύγετε τη χρήση προσωπικών πληροφοριών (π.χ. όνομα κατοικιδίου) για τον κωδικό πρόσβασης) μέσω του δρομολογητή σας. Το ειρωνικό είναι ότι οι χάκερ καταφέρνουν να το κάνουν αυτό χωρίς να βάλουν ούτε ένα βήμα μέσα στο σπίτι σας για να πάρουν τον κωδικό πρόσβασής σας και να χαράξουν το δρομολογητή σας χωρίς να είναι φυσικά εκεί.

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, η εξάρτησή μας από αξιόπιστο ασφαλές ασύρματο δίκτυο Wi-Fi μέσω δρομολογητή ή οποιασδήποτε συσκευής αυξάνεται. Μια ασφαλής σύνδεση Wi-Fi λειτουργεί κρυπτογραφώντας τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο με κρυπτογράφηση AES 256-bit. Μόλις συνδεθείτε στο δίκτυο με το δίκτυο VPN εγκατεστημένο στο δρομολογητή σας ή σε οποιαδήποτε συσκευή, οι διαδικτυακές επικοινωνίες σας όπως ο κωδικός πρόσβασης ταξιδεύουν μπρος-πίσω μέσω της ασφαλούς μετάβασης ασύρματου δικτύου Wi-Fi.

Πώς δεν είναι ασφαλές το δημόσιο ασύρματο δίκτυο WiFi?

Η τεράστια κλίμακα της δημόσιας κάλυψης ασύρματου δικτύου Wi-Fi μέσω δρομολογητή ή οποιασδήποτε συσκευής και η ευκολία της, και οι δύο έρχονται σε τιμή. Οι ίδιοι λόγοι για τους οποίους τα μη ασφαλή σημεία πρόσβασης ασύρματου δικτύου Wi-Fi μέσω δρομολογητή ή οποιασδήποτε συσκευής είναι επιθυμητά για τους χρήστες είναι αυτό που προσελκύει τους χάκερ, καθώς ένα δημόσιο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi δεν απαιτεί έλεγχο ταυτότητας ή κωδικό πρόσβασης που δημιουργεί την ευκαιρία για τον χάκερ να λάβει απεριόριστη πρόσβαση στις συσκευές σας.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που σχετίζεται με μια δημόσια κυκλοφορία ασύρματου δικτύου Wi-Fi είναι η ικανότητα του χάκερ να τοποθετηθεί ανάμεσα σε εσάς και το σημείο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, όπως οι ασύρματοι δρομολογητές. Όταν το δίκτυο είναι σε κίνδυνο, αντί να μιλάτε απευθείας με το δρομολογητή hotspot (π.χ.), στέλνετε την πρόσβαση πληροφοριών ασύρματου δικτύου σας όπως όνομα δικτύου, διευθύνσεις mac, κωδικός πρόσβασης Wi-Fi, προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης, ρυθμίσεις δρομολογητή, μοντέλο δρομολογητή, επισκέπτης κωδικού πρόσβασης δρομολογητή δίκτυο και οικιακό δίκτυο, διεύθυνση IP, στον χάκερ, ο οποίος στη συνέχεια το μεταδίδει.

Μάθετε τι θέλετε να εγγραφείτε

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τους Όρους και Προϋποθέσεις. Γενικά, όταν συνδέεστε στο δίκτυο Το δημόσιο δίκτυο Wi-Fi εμφανίζει το T&Σελίδα Cs προτού σας παραχωρήσουν πρόσβαση στα ασύρματα δίκτυα Διαδικτύου και είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει για τη δική σας ασφάλεια και τι είδους δεδομένα θα συλλέγουν σχετικά με τα Προσωπικά σας στοιχεία από τη συνεδρία του διαδικτυακού σας δικτύου προτού αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, και τι κάνουν με αυτό.

Παρόλο που δεν είναι σαφές εάν η συγκατάθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κακό σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις – συμβάλλουν στην προστασία του παρόχου δικτύου Wi-Fi – αλλά μην κάνετε απλώς κλικ στα τυφλά ό, τι αναδυόμενες οθόνες σας παρουσιάζονται όταν είστε . Πάντα αναζητήστε το όνομα δικτύου ανεξάρτητα από τη σύνδεση Wi-Fi που έχετε πρόσβαση με ένα πρωτόκολλο που ονομάζεται WPA2 ή Wireless Προστατευμένη πρόσβαση2, το WPA2 είναι το ισχυρότερο που χρησιμοποιείται τώρα για τον ασύρματο δρομολογητή. Και αν σας ζητήσουν να εγκαταστήσετε επιπλέον λογισμικό ή επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης ή χρειάζεστε πρόσβαση στο τηλέφωνό σας, φροντίστε να απομακρυνθείτε γρήγορα για τη δική σας ασφάλεια και να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο ασφαλές δίκτυο που παρέχει προστασία μέσω Wi-Fi.

Εκτός αν χρησιμοποιείτε VPN

Το δίκτυο Wi-Fi είναι ευαίσθητο. Σκοπός τους δεν είναι μόνο η μετάδοση του δικτύου Διαδικτύου σε ραδιοσήματα, αλλά η διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ συσκευών δρομολογητή που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο Wi-Fi. Η τεράστια ροή δεδομένων (διευθύνσεις mac, δίκτυο wifi, ρυθμίσεις δρομολογητή, διεύθυνση IP, οικιακό δίκτυο, δίκτυο επισκεπτών, όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) τα καθιστά θερμό στόχο, εκτός εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN στους ασύρματους δρομολογητές σας, το οικιακό δίκτυο, το δρομολογητή κ.λπ. φροντίστε να παρέχετε προστασία σε διευθύνσεις mac, δίκτυα Wi-Fi, οικιακό δίκτυο, διεύθυνση IP, ρυθμίσεις δρομολογητή, διεύθυνση mac συσκευών, ασφάλεια δικτύου δρομολογητή για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αυξήσει την ασφάλεια wifi στα δίκτυα Wi-Fi ή στο δίκτυο Wi-Fi.

WiFi VPN

Ένα VPN που έχει διαμορφωθεί σε έναν δρομολογητή θα διασφαλίσει την ασφάλεια σύνδεσης Wi-Fi όλων των συσκευών (διεύθυνση δρομολογητή και mac συσκευής κ.λπ.) που είναι συνδεδεμένες στον δρομολογητή. Εάν ένα VPN έχει διαμορφωθεί σε μια συσκευή, θα καταφέρει να εξασφαλίσει μόνο την ασφάλεια της συσκευής και όχι άλλους που χρησιμοποιούν το Wi-Fi για πρόσβαση στο δίκτυο Διαδικτύου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή αντί της διεπαφής του προγράμματος περιήγησης ιστού για να διαμορφώσετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης και για τα δίκτυα Wi-Fi ή το δίκτυο Wi-Fi.

Το ασφαλές Wi-Fi του PureVPN είναι για όλους

Το PureVPN είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας που διατηρούν τη σύνδεση Wi-Fi σας ασφαλή από όλες τις εξωτερικές απειλές για την ασφάλεια του ασύρματου δικτύου σας. Το PureVPN παρέχει ασφάλεια κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού 256-bit που μπορεί να προστατεύσει το ασύρματο δίκτυο δρομολογητή σας από κάθε είδους χάκερ, εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και ακόμη και σημαντικές υπηρεσίες παρακολούθησης για την προστασία του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης, της διεύθυνσης mac, της ασφάλειας δικτύου δρομολογητών κ.λπ..

Το PureVPN μπορεί επίσης να διατηρήσει την πραγματική τοποθεσία σας ανώνυμη στον ιστό, καθιστώντας αδύνατο για οποιονδήποτε να σας εντοπίσει χρησιμοποιώντας το δρομολογητή σας. Το PureVPN είναι επίσης μια καλύτερη εναλλακτική λύση για πρόσβαση στις δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης του δρομολογητή που εκθέτει τη διεπαφή που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον Ιστό.

Πώς μπορεί να σας ωφελήσει το PureVPN?

Θα ρωτούσατε, Είναι ασφαλές το wifi; Η απάντηση είναι ναι. Μεταξύ δεκάδων πλεονεκτημάτων που συνδέονται με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο με ένα VPN, το PureVPN παρέχει εξαιρετική διαδικτυακή ασφάλεια, έτσι ώστε η πραγματική σας ταυτότητα και τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή έναντι ιχνηλατών, πρακτορείων μάρκετινγκ, εγκληματιών στον κυβερνοχώρο και ομάδων επιτήρησης.

• Κρυπτογράφηση AES 256-bit– Αν και ένα πρότυπο κρυπτογράφησης δεκαετίας, είναι το πιο διάσημο μεταξύ της κοινότητας VPN, καθώς προσφέρει απόλυτη εμπιστευτικότητα των δεδομένων σας.

• Διαχωρισμός σήραγγας– Διαχωρίστε τα αιτήματά σας που σχετίζονται με το Διαδίκτυο μεταξύ του διακομιστή VPN και του Διαδικτύου μέσω του Split Tunneling και να είστε σίγουροι για το διαδικτυακό σας απόρρητο.

• Ασφαλής απομακρυσμένη πρόσβαση – Μπορείτε να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στη συσκευή σας συνδέοντας σε ένα δίκτυο Wi-Fi από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου, εφόσον είστε συνδεδεμένοι με ασφάλεια στο δίκτυο VPN.

• Προστασία από την εισπνοή πακέτων – Οι χάκερ δημιουργούν κακόβουλο λογισμικό για να διαβάσουν τις επικοινωνίες σας στο Διαδίκτυο. Το ασφαλές Wi-Fi του PureVPN σας προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό υποκλοπής spyware ανά πάσα στιγμή.

• Διακόπτης Kill Διαδικτύου– Το Διακοπτό Διαδικτύου του PureVPN είναι ένα κουμπί ασφαλούς αποτυχίας που εξασφαλίζει ότι το διαδικτυακό σας απόρρητο παραμένει ανέπαφο ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης VPN.

PureVPN Αποκλειστικά χαρακτηριστικά

εικόνισμα

Ασφαλές WiFi

Οι χρήστες Android μπορούν να συνδεθούν σε οποιοδήποτε Wi-Fi με πλήρη αυτοπεποίθηση και σιγουριά

εικόνισμα

Διαχωρισμός σήραγγας

Αποκτήστε την ελευθερία να διανείμετε την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο όπως θέλετε μεταξύ του PureVPN και του ISP σας

εικόνισμα

Hotspot VPN

Μεταμορφώστε τη συσκευή παραθύρων σας σε ένα hotspot για να ασφαλίσετε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές

εικόνισμα

Διαμόρφωση δρομολογητή

Το PureVPN είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα δρομολογητών για την ασφάλεια του δικτύου σας στο σπίτι ή στο γραφείο

εικόνισμα

Διακόπτης Kill Διαδικτύου

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία IKS ασφαλούς αποτυχίας για να διασφαλίσετε ότι η πραγματική διαδικτυακή ταυτότητά σας παραμένει μυστικό

εικόνισμα

Κρυπτογράφηση 256-Bit

Το PureVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit AES στρατιωτικού βαθμού για να εξασφαλίσει την κυκλοφορία του δικτύου Wi-Fi

εικόνισμα

Προστασία διαρροών

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία μας για να παραμείνετε προστατευμένοι από διαρροές IPv6, WebRTC και DNS ανά πάσα στιγμή

εικόνισμα

Ανώνυμη περιήγηση

Απόκρυψη της πραγματικής διεύθυνσης IP με το PureVPN και απολαύστε ανώνυμη περιήγηση στον ιστό

Μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες του PureVPN

 • Διαχωρισμός σήραγγας
 • Κρυπτογράφηση AES
 • Διακόπτης Kill Διαδικτύου
 • Ασφαλής κοινή χρήση αρχείων P2P
 • Προστασία διαρροών IPv6
 • iOS κατ ‘απαίτηση
 • Προστασία διαρροών DNS
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me