Πού μπορώ να βρω δωρεάν Wi-Fi στο Λος Άντζελες;


Πού μπορώ να βρω δωρεάν Wi-Fi στο Λος Άντζελες?

Το Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, είναι μια όμορφη πόλη με πολλά μαγευτικά και ήσυχα σημεία. Η πόλη είναι επίσης πλούσια σε τεχνολογίες και δωρεάν Wi-Fi hotspots. Ωστόσο, εάν σκέφτεστε ότι κάθε γωνιά φιλοξενεί ένα δωρεάν σημείο πρόσβασης Wi-Fi, τότε θα έχετε λάθος στην υπόθεσή σας. Αναλαμβάνοντας τον εαυτό μας για να διευκολύνουμε τα πράγματα, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για το πώς και πού μπορείτε να βρείτε δωρεάν Wi-Fi στο Λος Άντζελες. Επιπλέον, θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να εκτελέσετε με ασφάλεια την εργασία σας σε αυτά τα ανοιχτά δίκτυα χωρίς να τραβήξετε την προσοχή των χρηστών στον κυβερνοχώρο.

π.χ.

Πηδάω σε…

Δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τα δημόσια σημεία πρόσβασης Wi-Fi. Πρόκειται για ανοιχτά δίκτυα όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, συμπεριλαμβανομένων των χάκερ και των snoopers. Ως αποτέλεσμα, δεν διατρέχουν μόνο τα προφίλ κοινωνικών μέσων ή οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αλλά και τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες.

Οι συνεχώς αυξανόμενοι κίνδυνοι του δημόσιου δικτύου Wi-Fi

Για να πολεμήσετε έναν εχθρό, πρέπει πρώτα να μάθετε περισσότερα για τον εχθρό και τις τακτικές του. Με την κατανόηση περισσότερων για τον εχθρό, θα είστε σε θέση να προστατευτείτε και να λάβετε αποτελεσματικά αντίμετρα. Στην περίπτωσή μας, ο εχθρός είναι αόρατος και μπορεί να είναι παρών σε κάθε δημόσιο Wi-Fi. Ας δούμε μερικές κοινές απειλές που σχετίζονται με δημόσια Wi-Fis.

Ευπαθή σε επιθέσεις:

Εάν πιστεύετε ότι τα πρωτόκολλα ασφαλείας Wi-Fi όπως τα WPA, WPA 2 και WPA 3 είναι αρκετά για να ασφαλίσουν τις δραστηριότητές σας στο δίκτυο, δεν θα μπορούσατε να κάνετε λάθος. Τα προηγούμενα περιστατικά έχουν αποδείξει ότι αυτά τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεν είναι τόσο σταθερά όσο θεωρούνταν κάποτε. Ακόμα και αν έχετε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, διαβάστε περισσότερα για την ευπάθεια του KRACK Wi-Fi.

Διαθέσιμο από Hacking Kits:

Το σπάσιμο της αδύναμης ασφάλειας ενός δικτύου Wi-Fi δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Εξάλλου, τώρα διαθέτουμε δωρεάν και επί πληρωμή εργαλεία στον ψηφιακό χώρο που μπορούν να επιτρέψουν ακόμη και σε έναν μη-τεχνολογικό χρήστη Wi-Fi να θέσει σε κίνδυνο το δίκτυο και να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση σε αυτό.

Οι επιθέσεις Men-in-the-Middle είναι ύπουλοι:

Εάν είστε μη τεχνολογικός άνθρωπος, δεν θα μπορούσατε ποτέ να εντοπίσετε οποιαδήποτε απόπειρα πειρατείας, πόσο μάλλον μια παραβίαση ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, ακόμη και οι χρήστες που γνωρίζουν την τεχνολογία δυσκολεύονται να εντοπίσουν μια ύπουλη επίθεση όπως το MITM, γνωστό και ως επίθεση Men-in-the-Middle. Σε αυτόν τον τύπο επίθεσης, ο εισβολέας αποκτά πρόσβαση στο δίκτυο και κάθεται μεταξύ δύο επικοινωνιών, δηλαδή εσείς και το Wi-Fi, για να παρακολουθείτε την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να την τροποποιείτε.

Δεν είναι όλα τα Hotspots Πραγματικά:

Οι χάκερ και οι κατασκοπευτές γνωρίζουν τον τρόπο αντιμετώπισης τρωτών σημείων και εκμεταλλεύσεων δικτύου. Δεν είναι δύσκολο για αυτούς να βρουν τρόπους να παραβιάσουν οποιοδήποτε δίκτυο. Μία από τις πιο κοινές αλλά αποτελεσματικές πρακτικές που χρησιμοποιούν είναι η δημιουργία ψεύτικων hotspots. Οι χάκερ μπορούν να δημιουργήσουν κακόβουλα hotspots που μπορούν να παρακολουθούν και να καταγράφουν τα δεδομένα των χρηστών.

Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε δωρεάν Wi-Fi στο Λος Άντζελες με αυτήν τη λίστα ελέγχου ασφαλείας

Τώρα που κατανοείτε τους κινδύνους του κοινού ή των δωρεάν σημείων πρόσβασης στο Διαδίκτυο, είναι σημαντικό να λάβετε αυστηρά μέτρα για να τα αποφύγετε:

Πάντα να συνδεθείτε με γνήσιο Wi-Fis

Τα δίκτυα Wi-Fi έρχονται από τις δωδεκάδες μόλις φτάσετε σε έναν δρόμο για φαγητό, πάρκο και ψυχαγωγία ή οποιοδήποτε άλλο δημόσιο σημείο. Και δεδομένου ότι οι χάκερ γνωρίζουν πόσο απελπισμένοι χρήστες είναι για δωρεάν σύνδεση στο Διαδίκτυο, βρίσκουν μια εξαιρετική ευκαιρία να δελεάσουν αυτούς τους χρήστες δημιουργώντας ένα ψεύτικο ή κακόβουλο hotspot. Σε τέτοια κακόβουλα δίκτυα, ο εισβολέας όχι μόνο μπορεί να κατασκοπεύει τις ιδιωτικές δραστηριότητες κάθε χρήστη που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο, αλλά και να τροποποιεί τα αιτήματα και τις ζημιές με πολλούς άλλους τρόπους.

Επομένως, συνιστάται πάντα η σύνδεση μόνο με αυθεντικά δίκτυα. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις πίσω από ένα κακόβουλο ή ψεύτικο δίκτυο, όπως ένα όνομα δικτύου που μοιάζει με ήχο, αλλά με ένα τυπογραφικό λάθος ή οποιοδήποτε άλλο γράμμα λείπει ή προστίθεται. Επιπλέον, θα πρέπει πάντα να ζητάτε από το προσωπικό για την αυθεντικότητα του Wi-Fi hotspot.

Να ελέγχετε πάντα την κοινή χρήση δικτύου

Λάβετε υπόψη ότι εάν δώσετε στους χάκερ ακόμη και μια παραμικρή ευκαιρία να εισέλθουν στη συσκευή σας, θα το κάνουν. Η αυτόματη κοινή χρήση δικτύου είναι μια τέτοια ευκαιρία που μπορεί να οδηγήσει σε παραβίαση του απορρήτου σας. Μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά εάν δεν γνωρίζετε την κοινή χρήση που ενδέχεται να έχει ρυθμιστεί να ανοίγει αυτόματα όταν συνδέεται σε νέο δίκτυο. Επομένως, είναι απαραίτητο να ελέγξετε εάν η δυνατότητα κοινής χρήσης δικτύου είναι απενεργοποιημένη ή όχι.

Ποτέ μην διεξάγετε εμπιστευτικές δραστηριότητες σε δημόσιο Wi-Fi

Τα δημόσια σημεία πρόσβασης στο Διαδίκτυο είναι τα λιγότερο ιδανικά δίκτυα για πληρωμές λογαριασμών, τραπεζικές συναλλαγές ή διαδικτυακές αγορές. Μετά από όλα, έχουμε συζητήσει παραπάνω τους πολλούς κινδύνους που έρχονται με τέτοια δίκτυα. Επομένως, αποφύγετε πάντα να κάνετε οποιαδήποτε εργασία ευαίσθητη στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σε ένα δημόσιο σημείο πρόσβασης.

Ενισχύστε την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο με δωρεάν Wi-Fi στο Λος Άντζελες με ένα VPN

Επειδή δεν μπορείτε να σταματήσετε να συμμετέχετε σε ένα δωρεάν Wi-Fi και, φυσικά, ποιος μπορεί, μπορείτε τουλάχιστον να μειώσετε τον κίνδυνο στο μηδέν δημιουργώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, γνωστό και ως VPN στη συσκευή σας.

Το PureVPN σας προσφέρει τόσο την προστασία της ιδιωτικής ζωής όσο και την ασφάλεια σε όλα τα προβλήματά σας, είτε δεν είναι ασφαλές Wi-Fi ή άλλες διαδικτυακές απειλές. Ενισχύουμε την προστασία και την ανωνυμία των δεδομένων σας με την κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, δηλαδή τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης AES 256-bit. Έτσι, είτε συμμετέχετε στο Διαδίκτυο από οικιακό δίκτυο, δίκτυο γραφείων ή από δημόσιο σημείο πρόσβασης, σας διαβεβαιώνουμε την ακεραιότητα των δεδομένων σας και το απόρρητο των δραστηριοτήτων σας στο Διαδίκτυο.

Για να διπλασιάσουμε τη διαβεβαίωσή μας για ασφάλεια υψηλότερου επιπέδου, προσφέρουμε ακόμη και μια ειδική δυνατότητα Wi-Fi, το Secure Wi-Fi. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία και να κάνετε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες σε οποιοδήποτε δίκτυο με απόλυτη ηρεμία.

Εκτός από την προστασία δεδομένων και την εμπιστευτικότητα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία VPN μας για πολλούς άλλους σκοπούς. Για παράδειγμα, μπορείτε να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο ή υπηρεσία για συγκεκριμένη χώρα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρώιμη πρόσβαση στα αγαπημένα σας online παιχνίδια. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κράτηση πτήσεων σε σχετικά φθηνότερη τιμή.

Βρείτε δωρεάν WiFi σε

  • Ηνωμένες Πολιτείες
  • Νέα Υόρκη
  • Φοίνιξ
  • Σαν Ντιέγκο
  • Φιλαδέλφεια
  • Σικάγο
  • Χιούστον
  • Φλόριντα
  • McDonalds
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me