Wat είναι mijn IP-adres;


Το Wat είναι mijn IP-adres?

000.00.000.00 Je locatie: Je internetprovider: π.χ. Een IP-adres is een unieke combinatie van nummers die aan je apparaat is toegewezen, waardoor het met andere apparaten op het internet kan communiceren.

Απόρρητο hulpmiddelen van PureVPN:

  • WebRTC-lektest
  • DNS-lektest
  • IPv6-lektest
  • Το Wat είναι mijn IP-adres

Γα ναρ:

  • Το Wat είναι een IP-adres?
  • IPv4- el IPv6-διεύθυνση
  • Privé en openbare IP-διεύθυνση
  • Openbare IP-adressen kunnen veel over je onthullen!
  • Zo wijzig je IP-adres en locatie met VPN
  • Ο Krijg een privé-IP-adres συναντήθηκε με το PureVPN

IP-adressen uitgelegd! (βίντεο):

Το Wat είναι een IP-adres?

Το Een Internet Protocol-adres, το beter bekend als een IP-adres, είναι το ίδιο και το ίδιο χαρακτηριστικό του ηλεκτρονικού υπολογιστή wordt toegewezen. IP-adressen zijn verder onderverdeeld σε twee versies. IPv4 bestaat alleen uit numerieke label, bijvoorbeeld 204.68.45.80. IPv6 daarentegen bestaat uit een combinatie van zowel numerieke als hexadecimale waarden, bijvoorbeeld 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334.

Afgezien daarvan worden er twee verschillende soorten IP-adressen aan u toegewezen wanneer je verbonden bent met een netwerk: een openbaar IP-adres en een privé-IP-adres. Het openbare IP-adres is waarmee je verbinding maakt met het internet en browset.

IPv4- el IPv6-διεύθυνση

Το Er is een reden waarom het internet twee verschillende versies van een IP-adres heeft: IPv4 el IPv6.

IPv4

Het είναι de oudste en meest gebruikte versie.
Het heeft een grootte van 32 bits.
Het Heeft Een Adresruimte Van 4.294.967.296 (232) Unieke Combinaties.
Het bestaat uit cijfers, van 0 t / m 255.
Το Het aantal είναι τσουγκράνα.
Het wordt geschreven als 204.68.45.80

IPv6

Het is bijna drie decennia na zijn voorganger ontstaan.
Het heeft een grootte van 128 bits.
Het heeft een enorme adresruimte van 340 sextiljoen unieke συνδυασμοί.
Αποκτήστε τα καλύτερα και εξαδεκαμερείς.
Het zou miljarden en miljarden jaren duren voordat een IPv6-pool opgebruikt είναι.
Het wordt geschreven als 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Privé en openbare IP-διεύθυνση

καταλαβαίνω

Privé IP-διεύθυνση

Privé-IP-adressen worden door privénetwerken gebruikt om gegevens te identificeren en delen tussen appenenen (zoals printers, tablets, enz.) Die zich op hetzelfde netwerk bevinden. Ηλεκτρονικός υπολογιστής elk ander apparaat openen netwerk heeft een uniek privé-IP-adres dat door de router wordt toegewezen μέσω het DHCP-protocol. Niets buiten het lokale netwerk kan deze appenentenen of er verbinding mee maken.

Publieke IP-διεύθυνση

Openbare IP-adressen worden toegewezen door je internetprovider. Het is het IP-adres waarmee je verbinding maakt met het internet en het web surft. Elk apparaat op een lokaal netwerk deelt hetzelfde openbare IP-adres om verbiling te maken met het internet, omdat de router zelf hetzelfde IP-adres deelt.

Openbare IP-adressen kunnen veel over je onthullen!

Τα δεδομένα είναι de nieuwe grondstof (handel). Dit είναι hoe je openbare IP-adres bijdraagt ​​aan deze groeiende handel:

Τοποθεσία

Van je land en Provincie tot je postcode en straat, je openbare IP-adres onthult alles over je locatie. Het brengt uiteindelijk je privacy στο gevaar, omdat het de informatie is die cybercriminelen eenvoudig toegang geeft tot je apparaat.

Internetactiviteiten

De zoekopdrachten die je op internet uitvoert, de website die je bezoekt en de webgeschiedenis die wordt opgeslagen στο πρόγραμμα περιήγησης je, alles wordt opgeslagen en bijgehouden. Sommige regeringen eisen zelfs van provider dat ze de gegevens καταχωρητής.

Koopgedrag

Het is niet alleen je demografie, maar adverteerders volgen je koopgedrag, interesses en persoonlijke voorkeuren. Het brengt niet alleen je privacy στο gevaar, maar stelt ook derden in staat om je persoonlijke mening en interesses te beïnvloeden.

Zo wijzig je IP-adres en locatie met VPN

Het is eenvoudig om je IP-adres en daardoor je virtuele locatie te spoofen. Wat je simpelweg nodig hebt, είναι το netwerk (VPN). Een VPN vervangt niet alleen je werkelijke IP-adres πόρτα een anoniem IP-adres. Het routeert ook je internetverkeer μέσω een VPN-server die het verkeer (gegevens) versleutelt en verbergt wat je online doet. Γκαλερί volgt te werk:

βήμα 1 Ξεκινήστε το VPN βήμα 2 Ο Maak verbinding γνώρισε διακομιστή βήμα 3 Geniet van privé περιήγηση

Ο Krijg een privé-IP-adres συναντήθηκε με το PureVPN

PureVPN biedt gebruikers een online ervaring als geen ander. Met gereserveerde privé-IP-adressen kunnen gebruikers verbening maken met elke PureVPN-server en instant connectiviteit krijgen omdat de IP-adressen alleen voor PureVPN-gebruikers zijn gereserveerd.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me