Καλύτερο VPN Telegram για να το ξεκλειδώσετε από οπουδήποτε


Καλύτερο VPN Telegram για να το ξεκλειδώσετε από οπουδήποτε

Εάν ζείτε σε χώρες όπως η Ρωσία και η Αίγυπτος, δεν θα έχετε πρόσβαση στο Telegram. Χρησιμοποιώντας το PureVPN, είναι εύκολο να ξεπεράσετε αυτά τα οδοφράγματα. Απλά αποσπάστε την τοποθεσία σας σε άλλη χώρα όπου λειτουργεί το Τηλεγράφημα και είστε έτοιμοι να πάτε.


Λογότυπο VPN Telegram

Το Telegram είναι μια υπηρεσία VoIP που βασίζεται σε σύννεφο και υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων με περισσότερους από 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα, να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και μεγάλα αρχεία έως 1,5 Gigabyte (GB). Υπάρχουν κομψές και διαισθητικές εφαρμογές διαθέσιμες τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για πλατφόρμες για κινητές συσκευές, οι οποίες συνοδεύονται από ένα ευρύ φάσμα εντυπωσιακών λειτουργιών.

Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, κανάλια Telegram, αυτοκόλλητα κινουμένων σχεδίων, μυστικές συνομιλίες και κοινή χρήση ζωντανής τοποθεσίας. Ενώ το Telegram έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των χρηστών σε όλο τον κόσμο, ορισμένες κυβερνήσεις δεν το λατρεύουν ιδιαίτερα. Εάν ζείτε σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν, εκτός εάν εγκαταστήσετε ένα αξιόπιστο Telegram VPN στη συσκευή σας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα:

Λόγοι που χρειάζεστε ένα τηλεγράφημα VPN

Τα παρακάτω είναι μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το Telegram:

1. Για πρόσβαση σε αυτό από οπουδήποτε

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Telegram είναι αναμφίβολα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους με ασφάλεια. Επιπλέον, η επανειλημμένη άρνησή τους να παρέχουν πρόσβαση σε κλειδιά κρυπτογράφησης σε κυβερνήσεις έκαναν γρήγορα την εφαρμογή την κορυφαία προτιμώμενη επιλογή για άτομα που έχουν συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής.

Ωστόσο, η φήμη της υπηρεσίας ως ασφαλούς τόπου συνομιλίας την οδήγησε να αποκλειστεί πλήρως ή εν μέρει σε αυταρχικές χώρες όπως η Κίνα, το Ιράν, η Ρωσία και η Αίγυπτος. Με ένα VPN, μπορείτε να παρακάμψετε αυτήν τη λογοκρισία δρομολογώντας την επισκεψιμότητά σας μέσω ενός διακομιστή σε άλλη χώρα όπου το Telegram δεν απαγορεύεται.

2. Για να ξεπεράσετε το εύρος ζώνης

Ο περιορισμός εύρους ζώνης είναι βασικά όταν οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) επιβραδύνουν σκόπιμα τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Συνήθως καταφεύγουν σε αυτήν την πρακτική όταν οι χρήστες καταναλώνουν υπερβολικές ποσότητες δεδομένων λόγω ροής βίντεο ή χρησιμοποιούν εφαρμογές VoIP. Όπως θα περίμενε κανείς, αυτό επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα των κλήσεών σας!

Εάν δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN πριν χρησιμοποιήσετε το Telegram, θα είναι σχεδόν αδύνατο για τον ISP σας να καθορίσει τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο. Όλα τα δεδομένα σας θα εμφανίζονται ως ασυνήθιστα λόγω της στρατιωτικής κρυπτογράφησης που εφαρμόζεται σε αυτό. Δεδομένου ότι δεν θα μπορούν να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο, δεν μπορούν να επιταχύνουν τις επικοινωνίες VoIP σας.

Σχετική ανάγνωση: Τι είναι ένα VoIP VPN και γιατί χρειάζεστε ένα?

PureVPN – Το καλύτερο VPN τηλεγραφημάτων!

Για την καλύτερη υπηρεσία Telegram VPN, μην ψάχνετε άλλο από το PureVPN. Βρισκόμαστε στη δικαιοδοσία φιλική προς το απόρρητο του Χονγκ Κονγκ και, ως εκ τούτου, δεν έχουμε υποχρεωτικούς νόμους για τη διατήρηση δεδομένων. Καμία από τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες δεν είναι συνδεδεμένη στους διακομιστές μας.

Το PureVPN είναι πιστοποιημένο ως υπηρεσία VPN χωρίς καταγραφή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής σύνδεσης ή δραστηριότητας. Ακόμα κι αν υποβληθεί ένα νομικό αίτημα, δεν θα έχουμε τίποτα να το κοινοποιήσουμε σε κανέναν! Προσφέρεται επίσης μια ποικιλία δυνατοτήτων ασφάλειας και απορρήτου, ώστε να μπορείτε να τηλεγραφείτε χωρίς να σηκώνετε κόκκινες σημαίες.

Διακόπτης θανάτωσης στο Διαδίκτυο, κρυπτογράφηση AES 256-bit και προστασία διαρροής DNS χρησιμοποιείται για την προστασία των τηλεπικοινωνιών σας. Επιπλέον, λειτουργούμε ένα παγκόσμιο δίκτυο 2.000+ διακομιστών και 300.000+ IP σε 180+ τοποθεσίες, επιτρέποντάς σας να έχετε εύκολη πρόσβαση στο Τηλεγράφημα από οπουδήποτε είναι αποκλεισμένο.

Οι φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές είναι διαθέσιμες για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές, διευκολύνοντας τη χρήση του PureVPN για πρόσβαση στο Τηλεγράφημα σε οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, το απεριόριστο εύρος ζώνης σας δίνει την ελευθερία να συνομιλείτε όσο θέλετε.

Ακόμα μπερδεμένος σχετικά με το αν το PureVPN είναι κατάλληλο για εσάς; Θα χαρείτε να μάθετε ότι προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών για όλα τα σχέδιά μας. Αυτό σας δίνει αρκετό χρόνο για να δείτε την υπηρεσία χωρίς κίνδυνο!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Telegram με ένα VPN?

Είναι μια απλή διαδικασία. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω και απολαύστε την εύκολη πρόσβαση στο Telegram από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου:

 1. Αγοράστε μια συνδρομή PureVPN μεταβαίνοντας στη σελίδα παραγγελιών μας.
 2. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε την εφαρμογή που προτιμάτε.
 3. Μόλις τελειώσετε, συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια PureVPN.
 4. Συνδεθείτε σε μια τοποθεσία διακομιστή σε οποιαδήποτε χώρα όπου είναι προσβάσιμο το Telegram.
 5. Περιμένετε να δημιουργηθεί η σύνδεση VPN.
 6. Τώρα, ξεκινήστε την εφαρμογή Telegram και μείνετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Telegram και τα VPN:

Γιατί το τηλεγράφημα δεν λειτουργεί στην Κίνα Ακόμα και με VPN?

Εάν δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε το Telegram στην Κίνα παρά τη χρήση ενός VPN, τότε οι πιθανότητες είναι ότι ο παροχέας σας δεν είναι σε θέση να παρακάμψει το Μεγάλο Τείχος προστασίας. Εκτός αυτού, δεν λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες VPN στην Κίνα, ακόμα κι αν ισχυρίζονται ότι το κάνουν.

Το PureVPN, σε αντίθεση με ορισμένους από τους διαγωνισμούς, εκπληρώνει τις υποσχέσεις του. Είμαστε πλήρως βελτιστοποιημένοι για την Κίνα και δεν θα σας απογοητεύσουμε όσον αφορά την πρόσβαση στο Telegram – ή σχεδόν για οποιαδήποτε άλλη αποκλεισμένη υπηρεσία – από εκεί!

Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για τηλεγράφημα?

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Τηλεγράφημα από μια χώρα στην οποία έχει αποκλειστεί, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται ανεξάρτητα από το τι. Αναρωτιέστε γιατί; Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθείτε να παρακάμψετε τους περιορισμούς που επιβάλλονται από την κυβέρνησή σας, οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νομικές επιπτώσεις εάν τα πράγματα πάνε στραβά.

Τα δωρεάν VPN, ωστόσο, έρχονται με σοβαρά μειονεκτήματα, όπως κακές ταχύτητες και αδύναμη κρυπτογράφηση. Ισχυρίζονται ότι είναι δωρεάν, αλλά δεν διαφέρουν από οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση. Άλλωστε, τέτοιες υπηρεσίες πρέπει επίσης να βγάλουν λεφτά για να παραμείνουν στη ζωή. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι γνωστό ότι συλλέγουν και πωλούν τα δεδομένα των χρηστών τους σε τρίτα μέρη, όπως διαφημιστές, για κέρδος.

Για αυτούς τους λόγους και πολλά άλλα, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα αποκτήσετε την εμπειρία premium που αναζητάτε εάν χρησιμοποιείτε δωρεάν VPN. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Telegram ιδιωτικά και με σιγουριά, σας συνιστούμε να ακολουθείτε τις υπηρεσίες VPN επί πληρωμή.

Τελειώνοντας τα πράγματα

Η πρόσβαση στο Τηλεγράφημα από οπουδήποτε είναι εύκολη και γρήγορη με το σωστό VPN και ακριβώς εκεί έρχονται ονόματα όπως το PureVPN!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map