Προστατευμένο VPN DDoS


Contents

Προστατευμένο VPN DDoS

Η υπηρεσία VPN με προστασία DDoS είναι αρκετά ικανή να αντέξει τις πιο περίπλοκες επιθέσεις DDoS. Δεδομένου ότι η πραγματική σας διεύθυνση IP είναι κρυμμένη, ένας DDoSer δεν θα μπορεί ποτέ να πλημμυρίσει το σύστημά σας με επιθέσεις DDoS. Όλη η επισκεψιμότητά σας περνά πρώτα από τους αποκλειστικούς διακομιστές VPN anti-DDoS που είναι ικανοί να απορροφήσουν τις μεγαλύτερες επιθέσεις DDoS.



Αγοράστε VPN για να αποκτήσετε μια καλύτερη και ασφαλή εμπειρία στο Διαδίκτυο

Μην χάσετε την προσφορά! Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών χωρίς προβλήματα.

1- Επιλέξτε το σχέδιό σας Αλλαγή νομίσματος: Δολ ΗΠΑ

 • Δολ ΗΠΑ

Πρόγραμμα 1 μήνα Χωρίς έκπτωση Εξοικονομήστε 0% 10,95 $ ανά μήνα ανά μήνα Αποκτήστε 1 Μήνα Πρόγραμμα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών Πλήρης πρόσβαση. Χωρίς όρια. Αγαπημένο! Δοκιμή 7 ημερών + Έκπτωση 47% μετά Εξοικονομήστε 0% 0,99 $ 10,95 $ / μήνα 5,82 $ / μήνα μετά τη δοκιμή * 10,95 $ / μήνα 5,82 $ / μήνα μετά τη δοκιμή * Λάβετε ΔΟΚΙΜΗ 7 ημερών Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών

Μετά από 7 ημέρες, θα εγγραφείτε αυτόματα στο 1-ετή πρόγραμμα μας στο 10,95 $ / μήνα 5,82 $ / μήνα

Πρόγραμμα 6 μηνών 24% ΕΚΠΤΩΣΗ Εξοικονομήστε 24% 8,33 $ ανά μήνα ανά μήνα Λάβετε 6 μήνες εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών Προσοχή παρακαλώ!Μη χάσετε τη δοκιμή 7 ημερών στα 0,99 $. Πρόγραμμα 1 έτους Εξοικονομήστε 82% 1,99 $ / μήνα ανά μήνα Λάβετε 1 έτος εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών 2- Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας Ασφαλής και κρυπτογραφημένη πληρωμή mcafee-εικονίδιο Επιλέξτε Μέθοδος πληρωμής Πιστωτική κάρτα PayPal Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις επιλογές πληρωμής Περίληψη παραγγελίας 0,99 USD

Περίληψη της παραγγελίας σας

Δοκιμή 7 ημερών PureVPN + Έκπτωση 47% μετά 0,99 USD επιπλέον

Σύνολο 0,99 USD ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΥΠΟΥΝ; Ισχύουν Χ

Εισαγάγετε ένα έγκυρο όνομα κατόχου κάρτας.

Εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση email.

Έχω πιστωτική κάρτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μου PayPal Pay With Πιστωτική κάρτα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών

Ασφαλείς και κρυπτογραφημένες πληρωμές

Με την υποβολή αυτής της φόρμας αποδέχεστε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου.

Επιτυχής Πληρωμή

Ευχαριστούμε που δοκιμάσατε το demo καλαθιού PVPN. (Δεν χρεώθηκαν χρήματα στη διαδικασία).

Θέλετε να προσθέσετε ένα Αφιερωμένη IP Για 0,99 USD?
Τι είναι Αφιερωμένη IP? Παίρνω Αφιερωμένη IP Κατάργηση πρόσθετου Επιλογή χώρας

 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Σιγκαπούρη
 • Μάλτα
 • Χονγκ Κονγκ (SAR)
 • Γερμανία
 • Αυστραλία
 • Καναδάς

Παίρνω Αφιερωμένη IP Θέλετε να προσθέσετε ένα Προώθηση λιμένα Για 0,25 USD?
Τι είναι Προώθηση λιμένα? Παίρνω Προώθηση λιμένα Κατάργηση πρόσθετου Θέλετε να προσθέσετε ένα Προστασία DDos Για 0,99 USD?
Τι είναι Προστασία DDos? Παίρνω Προστασία DDos Κατάργηση πρόσθετου Επιλογή χώρας

 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Νέα Ζηλανδία
 • Ολλανδία
 • Αυστραλία
 • Καναδάς
 • Γερμανία
 • Γαλλία

Παίρνω Προστασία DDos × Αφιερωμένο IP VPN

Με το Dedicated IP VPN του PureVPN, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό το πρόσθετο χρησιμεύει ως μια εξαιρετική λύση για τα άτομα και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να περιορίσουν την πρόσβαση στα δίκτυά τους.

Γιατί χρειάζομαι αποκλειστικό IP VPN?

Απομακρυσμένη πρόσβαση σε διακομιστές με κρυπτογράφηση

Ανεξάρτητα από το διακομιστή απομακρυσμένης πρόσβασης με τον οποίο συνδέεστε, μπορείτε εύκολα να το κάνετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για παραβίαση, ειδικά επειδή υποστηρίζετε κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού.

Ιδανικό για επιχειρήσεις

Τα άτομα και οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδεθούν σε περιορισμένα δίκτυα και διακομιστές. Αντί για οποιονδήποτε με κοινό IP να έχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο, μόνο εκείνοι με μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP μπορούν να το κάνουν, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια με άλματα..

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες

Είτε θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάμερες CCTV, τραπεζικούς λογαριασμούς είτε θέλετε να δείτε εμπιστευτικές πληροφορίες που βρίσκονται σε ασφαλές νοσοκομειακό δίκτυο, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

× DDoS προστατευμένο VPN

Με το Dedicated IP VPN του PureVPN, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό το πρόσθετο χρησιμεύει ως μια εξαιρετική λύση για τα άτομα και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να περιορίσουν την πρόσβαση στα δίκτυά τους.

Γιατί χρειάζομαι το DDoS Protected VPN?

Αποκλείει την αδικαιολόγητη επισκεψιμότητα

Με την αδικαιολόγητη κίνηση, αναμένεται μείωση των ταχυτήτων και των καθυστερήσεων στο Διαδίκτυο. Αλλά αυτό δεν θα ισχύει πλέον με το προστατευμένο VPN DDoS.

Είναι σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή

Αντί να χρειάζεται να ενεργοποιείτε χειροκίνητα το προστατευμένο VPN DDoS κάθε φορά, θα είναι ενεργό ανά πάσα στιγμή. Μόλις εντοπιστεί μια επίθεση, το προστατευμένο VPN DDoS θα το εξουδετερώσει αμέσως.

Ιδανικό για παίκτες

Το προστατευμένο VPN DDoS χρησιμεύει ως ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους παίκτες, οι οποίοι στοχεύονται τακτικά από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και ανταγωνιστές παίκτες. Μείνε ήσυχος; θα έχετε μια ανταγωνιστική και ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού.

× Προώθηση θύρας

Η λειτουργία Port Forwarding είναι βολική όταν πρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια συσκευή / υπηρεσία συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς με ωφελεί το Port Forwarding?

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή ή το διακομιστή σας από οπουδήποτε στον κόσμο. Το πρόσθετο Port Forwarding θα σας επιτρέψει να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε την πρόσβαση στον ιστότοπό σας / το FTP ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, τότε θα χρειαστείτε το πρόσθετο Port Forwarding.

Εάν θέλετε να παίξετε ένα διαδικτυακό παιχνίδι με τους φίλους σας, τότε θα χρειαστείτε το πρόσθετο Port Forwarding για να επιτρέψετε στους φίλους σας να συμμετέχουν στο διακομιστή παιχνιδιών σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το PureVPN στο δρομολογητή σας, τότε θα χρειαστείτε το πρόσθετο Port Forwarding για να επιτρέψετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη θύρα στο PureVPN IP.

× Ασφάλεια βαθμού επιχείρησης & Μυστικότητα

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά Next Generation παρέχουν σταθερή ασφάλεια & μυστικότητα. Προηγουμένως η τεχνολογία ήταν διαθέσιμη μόνο στις επιχειρήσεις & Επιχειρήσεις. Σας παρέχει Anti-Malware / Anti-Virus, Ad-blocker, Applications Filtering, Intrusion Prevention Mechanism και URL / Category Filtering. Σκεφτείτε το ως "Υπερδυνάμεις" για το κανονικό σας VPN.

Σημείωση 1:

Από τώρα, το Enterprise-Grade Security & Το πρόσθετο απορρήτου δεν λειτουργεί ταυτόχρονα με το αποκλειστικό πρόσθετο IP. Μπορείτε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία στις εφαρμογές VPN για να ενεργοποιήσετε την Ασφάλεια επιπέδου επιχείρησης & Πρόσθετο απορρήτου.

Σημείωση 2:

Λάβετε υπόψη ότι προς το παρόν, η μη αυτόματη εγκατάσταση του PureVPN δεν υποστηρίζει τη διαμόρφωση του Enterprise Grade Security & Πρόσθετο απορρήτου. Χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές VPN για να την ενεργοποιήσετε.

× Προστασία P2P

Το πρόσθετο P2P Protection διασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο έξυπνοι τρόποι ρύθμισης από χάκερ ή κυβερνητικές υπηρεσίες δεν το κάνουν στη συσκευή ή τον υπολογιστή σας. Η προληπτική μας προστασία θα αποκλείσει αυτόματα καταστρεπτικά αρχεία όπως ιούς, κακόβουλα προγράμματα, ransomware, Trojans κ.λπ., τα οποία καλύπτονται ως torrents από τη λήψη και διατηρούν τη συσκευή σας ασφαλή και ασφαλή.

Το πρόγραμμα PureVPN περιλαμβάνει:

 • Εφαρμογές για
 • Ασφάλεια εταιρικού επιπέδου
 • 10-Multi συνδέσεις, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό σε 10 συσκευές ταυτόχρονα.
 • 2000+ ασφαλείς διακομιστές σε 140+ χώρες
 • 24/7 υποστήριξη πελατών

nologs και υποστήριξη πελατών Trustpilot

Πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα και κερδίστε έκπτωση 10%!

Θα πληρώσω με πιστωτική κάρτα Συνέχεια με Alipay ×

Εντοπίστηκε σφάλμα

ναι όχι

Χρειάζεστε βοήθεια? Μιλήστε με την 24/7 ζωντανή υποστήριξη

Η πληρωμή σας απορρίφθηκε

Δοκιμάστε να πληρώσετε μέσω Bluesnap.

Διαλέξτε μέθοδο πληρωμής

Αποκτήστε αυτήν την προσφορά τώρα Συνεχίστε με

Πώς λειτουργεί το PureVPN DDoS Protected VPN?

Η λειτουργία anti-DDoS του PureVPN κρύβει την πραγματική σας διεύθυνση IP από τους εισβολείς και φιλτράρει την εισερχόμενη κίνηση στη σύνδεσή σας μέσω των διακομιστών μετριασμού κατά του DDoS.

Προστασία από το DDoS

Το DDoS του PureVPN διαχειρίζεται τις επιθέσεις DDoS με ακρίβεια και είναι εξοπλισμένο με μηχανισμούς για την καταπολέμηση μιας σοβαρής επίθεσης DDoS 480Gbps, διατηρώντας σας προστατευμένους ανά πάσα στιγμή.

Ενεργοποιείται αυτόματα

Η προστασία DDoS ενεργοποιείται αυτόματα και ενεργοποιείται αμέσως όταν κάποιος προσπαθεί να σας επιτεθεί.

Ασφαλής σύνδεση για παίκτες

Η υπηρεσία VPN gaming του PureVPN σε συνδυασμό με την προστασία DDoS διατηρεί τα πράγματα δίκαια και ανταγωνιστικά, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού.

Στατική σύνδεση για ζωντανή μετάδοση

Οι διακομιστές που μεταδίδουν μια ζωντανή ροή μπορούν να παρέχουν αδιάλειπτη και γρήγορη ροή στους πελάτες τους με προστασία DDoS του PureVPN.

Αποκλείει όλη την αδικαιολόγητη επισκεψιμότητα

Η αδικαιολόγητη κίνηση σημαίνει μειωμένη ταχύτητα ή διακοπή λειτουργίας. Η προστασία DDoS του PureVPN αποκλείει όλη την αδικαιολόγητη κυκλοφορία που φτάνει στο μηχάνημά σας.

Διατηρεί το σύστημά σας ομαλό

Η Προστασία DDoS σάς προσφέρει απόλυτη ηρεμία με το σύστημά σας να λειτουργεί άψογα χωρίς διακοπές σύνδεσης.

Χαρακτηριστικά του PureVPN

Κρυπτογράφηση δεδομένων

Το PureVPN κρυπτογραφεί κάθε συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων, για να σας προσφέρει αδιαπέραστη κρυπτογράφηση.

Διαδικτυακή ασφάλεια

Το PureVPN εμποδίζει τους εισβολείς να εισέλθουν στα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφώντας όλη την κίνηση στο Διαδίκτυο.

Διαδικτυακή ανωνυμία

Το PureVPN καθιστά αδύνατο για τους ISP & τρίτα μέρη για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας και σας βοηθά να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ανώνυμα.

Πλήρης ελευθερία

Το PureVPN σάς επιτρέπει να περιηγείστε στον Ιστό με πλήρη ελευθερία στο Διαδίκτυο, χωρίς διακοπές ή εμπόδια.

Επιλεγμένο & Προτείνεται απο

Οι υπηρεσίες του PureVPN αναγνωρίζονται και επικροτούν τακτικά από άλλες εταιρείες.

Το PureVPN δεν αποθηκεύει καμία από τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, περίοδο. Έχει πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής περιήγησης.

Το PureVPN προστατεύει τη διαδικτυακή δραστηριότητα, έτσι ώστε οι χρήστες να μην ανησυχούν για το ποιος μπορεί να προσπαθεί να παρακολουθεί τι κάνει στο διαδίκτυο.

"Με το PureVPN, όλες οι συσκευές σας προστατεύονται πλήρως."

Η εταιρεία κατέταξε τα κορυφαία VPN για χρήση στην Αυστραλία.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών

Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το PureVPN, θα σας επιστρέψουμε την πληρωμή σας. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς κίνδυνο.

Αποκτήστε το PureVPN

Κριτικές πελατών PureVPN

Trustpilot

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me