Τι είναι το VPN; Μια επεξήγηση του εικονικού ιδιωτικού δικτύου


Τι είναι το VPN?
Μια επεξήγηση του εικονικού ιδιωτικού δικτύου

ΕΝΑ VPN, ή Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την προσθήκη απορρήτου και ασφάλειας μέσω του Διαδικτύου, αποκρύπτοντας την πραγματική σας διεύθυνση IP και κρυπτογραφώντας την κίνηση σας. Τα VPN σας επιτρέπουν επίσης να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο ελεύθερα και ανώνυμα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για παρακολούθηση ή λογοκρισία.


Ρομπότ λέγοντας Μάθετε τι είναι το VPN σε ένα λεπτό

Τι είναι το VPN και πώς λειτουργεί?

Ένα VPN δημιουργεί μια εικονική σήραγγα που εκτείνεται από τη συσκευή σας στον διακομιστή Διαδικτύου. Η σήραγγα κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα που περνούν από αυτό, εμποδίζοντας έτσι τους ISP, τους χάκερ ή οποιονδήποτε καταπατητή να βλέπει τη δραστηριότητα ή τα δεδομένα σας.

π.χ. 1 Σύνδεση ISP

Ο ISP σας δεν παρέχει καθόλου κρυπτογράφηση, γεγονός που καθιστά τα δεδομένα σας ευάλωτα σε χάκερ και άλλους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο.

2 VPN πελάτη

Όταν ρυθμίζετε και συνδέεστε με τον πελάτη VPN, η σύνδεσή σας είναι ασφαλής χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 256-bit.

3 διακομιστής VPN

Συνδεθείτε στο παγκόσμιο δίκτυο διακομιστή VPN για να αποκτήσετε ανώνυμη IP και παράκαμψη λογοκρισίας και αποκλεισμών τοποθεσίας.

Ένα VPN κρύβει την πραγματική σας διεύθυνση IP, δείτε πώς

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους οι χρήστες χρησιμοποιούν μια υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου είναι να αποκρύψουν την πραγματική διεύθυνση IP της συσκευής τους. Κατά τη σύνδεση, όλα τα δεδομένα σας περνούν από έναν απομακρυσμένο διακομιστή VPN. Στη συνέχεια σας εκχωρεί μια άλλη διεύθυνση IP, αποκρύπτοντας την πραγματική σας ταυτότητα κατά τη διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι τρίτα μέρη όπως ιστότοποι, εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και ISP θα μπορούν να βλέπουν μόνο τη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN αντί της αρχικής σας IP. Το αποτέλεσμα? Μπορείτε να αποκτήσετε ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, να περιηγηθείτε ανώνυμα, να αποφύγετε ενοχλητικές διαφημίσεις και πολλά άλλα!

Τι κάνει το vpn & γιατί χρειάζομαι ένα?

Ένα VPN προσθέτει πολλές ευκολίες στην ψηφιακή σας ζωή που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς!

 • Ξεπεράστε τα μπλοκ περιοχής Η ελευθερία σας στο Διαδίκτυο διακυβεύεται από λογοκρισία ή περιφερειακούς περιορισμούς. Αποκτήστε το και αποφύγετε κάθε ψηφιακό εμπόδιο χρησιμοποιώντας ένα VPN.
 • Προστατέψτε το απόρρητο Η εποπτεία τρίτων ή κυβερνήσεων έχει γίνει κανόνας. Απόκρυψη όλων των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων με ασφαλή και ανώνυμα IP.
 • Κρυπτογράφηση δεδομένων Δεν θα θέλατε τα δεδομένα σας να πέσουν σε λάθος χέρια. Μείνετε προστατευμένοι από κλοπή δεδομένων και υποκλοπή με κρυπτογράφηση AES.
 • Περιεχόμενο ροής Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι οι ISP πετάζουν τα δεδομένα για να εξοικονομήσουν εύρος ζώνης. Παράκαμψη του ISP πεταλούδας και απολαύστε απρόσκοπτη εμπειρία HD και 4K.
 • Ασφαλής τραπεζική Η τράπεζά σας δεν μπορεί πάντα να σας προστατεύει από κλοπή ταυτότητας ή απάτη. Απολαύστε ασφαλείς συναλλαγές με ένα VPN.

Αποκτήστε το PureVPN

Οφέλη από τη χρήση εικονικού ιδιωτικού δικτύου

Μεταδώστε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς να φοβάστε το όριο εύρους ζώνης ή τα μπλοκ χωρών.

Ποτέ μην ανησυχείτε για παραβίαση δεδομένων με ασφάλεια κρυπτογράφησης AES 256-bit.

Κρατάτε πάντα τη διεύθυνση IP και την τοποθεσία σας κρυφή από ανεπιθύμητα μάτια

Συνδεθείτε στο δίκτυο της επιχείρησής σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Προστατέψτε όλες τις συσκευές στο σπίτι σας από παραβιάσεις απορρήτου.

Αποφύγετε την επιτήρηση της κυβέρνησης καθώς και τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο

Ένα VPN κρυπτογραφεί δεδομένα. Πώς με ωφελεί?

Οι κρυπτογράφηση σώζουν εσάς, την οικογένειά σας και την επιχείρησή σας από τους κινδύνους που κρύβονται στο Διαδίκτυο.

 • Σας προστατεύει από παραβιάσεις δεδομένων
 • Διατηρεί την ακεραιότητα των δεδομένων σας
 • Σας βοηθά με ασφαλείς συναλλαγές
 • Ασφαλίζει δεδομένα σε διαφορετικές συσκευές
 • Αποτρέπει την απώλεια πνευματικής ιδιοκτησίας
 • Διατηρεί ανέπαφο το απόρρητό σας

Είναι νόμιμο VPN?

Ξέρετε τώρα τι είναι το VPN. Τώρα ανησυχείτε εάν ένα VPN είναι απολύτως νόμιμο για χρήση; Το VPN αναπτύχθηκε αρχικά για να εξασφαλίσει ασφαλείς διαδικτυακές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Τώρα, χρησιμοποιείται επίσης από εκατομμύρια χρήστες για την προστασία της ακεραιότητας των δεδομένων τους και την αποφυγή ανεπιθύμητης παρακολούθησης τρίτων. Ναι, είναι νόμιμο να το χρησιμοποιείτε.

Θα γνωρίζει ο ISP μου για μένα χρησιμοποιώντας ένα VPN?

Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας γνωρίζει όλα όσα κάνετε στο Διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε ένα VPN για να σταματήσετε τον ISP σας από περαιτέρω κατασκοπεία. Όταν συνδέεστε σε ένα VPN, ο ISP σας δεν θα μπορεί να πει τι κάνετε στο διαδίκτυο λόγω κρυπτογράφησης. Το μόνο που θα γνωρίζουν είναι ότι χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN.

Αναρωτιέστε είναι το νόμιμο VPN;

Πρωτόκολλα VPN

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία ισχυρών πρωτοκόλλων VPN για την κρυπτογράφηση της κίνησης και των δεδομένων που στέλνετε μέσω του δικτύου μας. Κάθε πρωτόκολλο έχει το δικό του σύνολο πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων όσον αφορά την ταχύτητα, την ασφάλεια και την υποστήριξη συσκευής / λειτουργικού συστήματος.

 • PPTP

  Είναι ένα από τα παλαιότερα πρωτόκολλα VPN σήμερα. Το PPTP παρέχει γρήγορες ταχύτητες για ροή, λήψη και περιήγηση. Σε τελική ανάλυση, χρησιμοποιεί χαμηλή κρυπτογράφηση.

 • L2TP

  Το L2TP / IPSec είναι ένα πιο αξιόπιστο και ασφαλές πρωτόκολλο VPN από τον προκάτοχό του, το PPTP. Αλλά η επιπλέον ασφάλεια έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερες ταχύτητες.

 • SSTP

  Το SSTP παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας όπως το OpenVPN. Ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ταχύτητας εκτός εάν έχετε αρκετό εύρος ζώνης.

 • OpenVPN

  Το OpenVPN είναι το πιο δημοφιλές πρωτόκολλο VPN εκεί έξω. Είναι εξαιρετικά ασφαλές, γρήγορο και συμβατό με τις περισσότερες πλατφόρμες.

Proxy έναντι VPN

Οι υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης έχουν δημιουργηθεί για να αποκρύπτουν μόνο τη διεύθυνση IP σας αποκρύπτοντάς την. Αλλά αυτό είναι το μόνο που κάνει, τίποτα περισσότερο!

Γνωρίστε τη διαφορά VPN διακομιστή μεσολάβησης
Κρυπτογράφηση δεδομένων
Συμβατότητα πολλαπλών συσκευών
HD & Προσβασιμότητα ροής 4K
Ιός & Προστασία κακόβουλου λογισμικού
Πρόληψη του ISP
DNS & Προστασία διαρροών IPv6

Ποιο είναι καλύτερο, Tor ή VPN?

Tor VS VPN

Θέλετε ασφάλεια και ανωνυμία, έτσι δεν είναι; Ένα VPN χρησιμοποιεί σύνδεση από σημείο σε σημείο στον διακομιστή Διαδικτύου χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα ασφαλείας, κρυπτογράφηση AE και ανώνυμες IP. Ως αποτέλεσμα, είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει ασφάλεια στο Διαδίκτυο, ανωνυμία και ταχύτητα.

Η Tor, από την άλλη πλευρά, κάνει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ανώνυμες κατευθύνοντας την κυκλοφορία σας μέσω ενός δικτύου ρελέ (υπολογιστών), τα οποία δεν είναι κρυπτογραφημένα. Έτσι, μπορεί να μπορείτε να απολαύσετε την ανωνυμία, αλλά με κόστος την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Πρέπει να έχετε χαρακτηριστικά ενός καλού VPN

Ένα καλό VPN είναι πάντα εξοπλισμένο με τις σωστές δυνατότητες για να διασφαλιστεί εγγυημένη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας

εύρος ζώνης

Δεν πρέπει να συμβιβάζεστε με απεριόριστη ροή και λήψη.

Διακομιστές VPN

Όσο περισσότερος είναι ο αριθμός των διακομιστών, τόσο περισσότερες τοποθεσίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση.

Ταχύτητα

Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει βέλτιστες ταχύτητες περιήγησης και ροής.

Κρυπτογράφηση

Ποτέ μην εγκατασταθείτε σε κάτι λιγότερο από κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού.

Συμβατότητα

Η καθολική συμβατότητα μεταφράζεται σε περισσότερες συσκευές με προστασία VPN.

24-7 Υποστήριξη VPN

Πρέπει πάντα να υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τα κόλπα.

Μάθετε περισσότερα για το VPN

 • Τι είναι η κρυπτογράφηση
 • Ανωνυμία
 • Είναι VPN ασφαλές?
 • Τα VPN είναι νόμιμα?
 • Πώς να αποκτήσετε ένα VPN
 • Περιήγηση ανώνυμα
 • Πρωτόκολλα VPN
 • Δοκιμή ταχύτητας VPN
 • Ασφαλές VPN

Τι είναι το VPN
Συχνές Ερωτήσεις

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map