Αγοράστε VPN για να αποκτήσετε μια καλύτερη και ασφαλή εμπειρία στο Διαδίκτυο




Contents

Αγοράστε VPN για να αποκτήσετε μια καλύτερη και ασφαλή εμπειρία στο Διαδίκτυο

Μην χάσετε την προσφορά! Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών χωρίς προβλήματα.

1- Επιλέξτε το σχέδιό σας Αλλαγή νομίσματος: Δολ ΗΠΑ

 • Δολ ΗΠΑ

Πρόγραμμα 1 μήνα Χωρίς έκπτωση Εξοικονομήστε 0% 10,95 $ ανά μήνα ανά μήνα Αποκτήστε 1 Μήνα Πρόγραμμα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών Πλήρης πρόσβαση. Χωρίς όρια. Αγαπημένο! Δοκιμή 7 ημερών + Έκπτωση 47% μετά Εξοικονομήστε 0% 0,99 $ 10,95 $ / μήνα 5,82 $ / μήνα μετά τη δοκιμή * 10,95 $ / μήνα 5,82 $ / μήνα μετά τη δοκιμή * Λάβετε δοκιμή 7 ημερών Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών 6 μήνες 24% ΕΚΠΤΩΣΗ Εξοικονομήστε 24% 8,33 $ ανά μήνα ανά μήνα Λάβετε 6 μήνες εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών Προσοχή παρακαλώ!Μη χάσετε τη δοκιμή 7 ημερών στα 0,99 $. Πρόγραμμα 1 έτους Εξοικονομήστε 82% 1,99 $ / μήνα ανά μήνα Λάβετε 1 έτος εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών 2- Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας Ασφαλής και κρυπτογραφημένη πληρωμή mcafee-εικονίδιο Επιλέξτε Μέθοδος πληρωμής Πιστωτική κάρτα PayPal Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις επιλογές πληρωμής Περίληψη παραγγελίας 0,99 USD

Περίληψη της παραγγελίας σας

Δοκιμή 7 ημερών PureVPN + Έκπτωση 47% μετά 0,99 USD επιπλέον

Σύνολο 0,99 USD ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΥΠΟΥΝ; Ισχύουν Χ

Εισαγάγετε ένα έγκυρο όνομα κατόχου κάρτας.

Εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση email.

Έχω πιστωτική κάρτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μου PayPal Pay With Πιστωτική κάρτα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών

Ασφαλείς και κρυπτογραφημένες πληρωμές

Με την υποβολή αυτής της φόρμας αποδέχεστε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου.

Επιτυχής Πληρωμή

Ευχαριστούμε που δοκιμάσατε το demo καλαθιού PVPN. (Δεν χρεώθηκαν χρήματα στη διαδικασία).

Θέλετε να προσθέσετε ένα Αφιερωμένη IP Για 0,99 USD?
Τι είναι Αφιερωμένη IP? Παίρνω Αφιερωμένη IP Κατάργηση πρόσθετου Επιλογή χώρας

 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Σιγκαπούρη
 • Μάλτα
 • Χονγκ Κονγκ (SAR)
 • Γερμανία
 • Αυστραλία
 • Καναδάς

Παίρνω Αφιερωμένη IP Θέλετε να προσθέσετε ένα Προώθηση λιμένα Για 0,25 USD?
Τι είναι Προώθηση λιμένα? Παίρνω Προώθηση λιμένα Κατάργηση πρόσθετου Θέλετε να προσθέσετε ένα Προστασία DDos Για 0,99 USD?
Τι είναι Προστασία DDos? Παίρνω Προστασία DDos Κατάργηση πρόσθετου Επιλογή χώρας

 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Νέα Ζηλανδία
 • Ολλανδία
 • Αυστραλία
 • Καναδάς
 • Γερμανία
 • Γαλλία

Παίρνω Προστασία DDos × Αφιερωμένο IP VPN

Με το Dedicated IP VPN του PureVPN, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό το πρόσθετο χρησιμεύει ως μια εξαιρετική λύση για τα άτομα και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να περιορίσουν την πρόσβαση στα δίκτυά τους.

Γιατί χρειάζομαι αποκλειστικό IP VPN?

Απομακρυσμένη πρόσβαση σε διακομιστές με κρυπτογράφηση

Ανεξάρτητα από το διακομιστή απομακρυσμένης πρόσβασης με τον οποίο συνδέεστε, μπορείτε εύκολα να το κάνετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για παραβίαση, ειδικά επειδή υποστηρίζετε κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού.

Ιδανικό για επιχειρήσεις

Τα άτομα και οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδεθούν σε περιορισμένα δίκτυα και διακομιστές. Αντί για οποιονδήποτε με κοινό IP να έχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο, μόνο εκείνοι με μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP μπορούν να το κάνουν, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια με άλματα..

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες

Είτε θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάμερες CCTV, τραπεζικούς λογαριασμούς είτε θέλετε να δείτε εμπιστευτικές πληροφορίες που βρίσκονται σε ασφαλές νοσοκομειακό δίκτυο, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

× DDoS προστατευμένο VPN

Με το Dedicated IP VPN του PureVPN, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό το πρόσθετο χρησιμεύει ως μια εξαιρετική λύση για τα άτομα και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να περιορίσουν την πρόσβαση στα δίκτυά τους.

Γιατί χρειάζομαι το DDoS Protected VPN?

Αποκλείει την αδικαιολόγητη επισκεψιμότητα

Με την αδικαιολόγητη κίνηση, αναμένεται μείωση των ταχυτήτων και των καθυστερήσεων στο Διαδίκτυο. Αλλά αυτό δεν θα ισχύει πλέον με το προστατευμένο VPN DDoS.

Είναι σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή

Αντί να χρειάζεται να ενεργοποιείτε χειροκίνητα το προστατευμένο VPN DDoS κάθε φορά, θα είναι ενεργό ανά πάσα στιγμή. Μόλις εντοπιστεί μια επίθεση, το προστατευμένο VPN DDoS θα το εξουδετερώσει αμέσως.

Ιδανικό για παίκτες

Το προστατευμένο VPN DDoS χρησιμεύει ως ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους παίκτες, οι οποίοι στοχεύονται τακτικά από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και ανταγωνιστές παίκτες. Μείνε ήσυχος; θα έχετε μια ανταγωνιστική και ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού.

× Προώθηση θύρας

Η λειτουργία Port Forwarding είναι βολική όταν πρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια συσκευή / υπηρεσία συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς με ωφελεί το Port Forwarding?

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή ή το διακομιστή σας από οπουδήποτε στον κόσμο. Το πρόσθετο Port Forwarding θα σας επιτρέψει να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε την πρόσβαση στον ιστότοπό σας / το FTP ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, τότε θα χρειαστείτε το πρόσθετο Port Forwarding.

Εάν θέλετε να παίξετε ένα διαδικτυακό παιχνίδι με τους φίλους σας, τότε θα χρειαστείτε το πρόσθετο Port Forwarding για να επιτρέψετε στους φίλους σας να συμμετέχουν στο διακομιστή παιχνιδιών σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το PureVPN στο δρομολογητή σας, τότε θα χρειαστείτε το πρόσθετο Port Forwarding για να επιτρέψετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη θύρα στο PureVPN IP.

× Ασφάλεια βαθμού επιχείρησης & Μυστικότητα

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά Next Generation παρέχουν σταθερή ασφάλεια & μυστικότητα. Προηγουμένως η τεχνολογία ήταν διαθέσιμη μόνο στις επιχειρήσεις & Επιχειρήσεις. Σας παρέχει Anti-Malware / Anti-Virus, Ad-blocker, Applications Filtering, Intrusion Prevention Mechanism και URL / Category Filtering. Σκεφτείτε το ως "Υπερδυνάμεις" για το κανονικό σας VPN.

Σημείωση 1:

Από τώρα, το Enterprise-Grade Security & Το πρόσθετο απορρήτου δεν λειτουργεί ταυτόχρονα με το αποκλειστικό πρόσθετο IP. Μπορείτε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία στις εφαρμογές VPN για να ενεργοποιήσετε την Ασφάλεια επιπέδου επιχείρησης & Πρόσθετο απορρήτου.

Σημείωση 2:

Λάβετε υπόψη ότι προς το παρόν, η μη αυτόματη εγκατάσταση του PureVPN δεν υποστηρίζει τη διαμόρφωση του Enterprise Grade Security & Πρόσθετο απορρήτου. Χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές VPN για να την ενεργοποιήσετε.

× Προστασία P2P

Το πρόσθετο P2P Protection διασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο έξυπνοι τρόποι ρύθμισης από χάκερ ή κυβερνητικές υπηρεσίες δεν το κάνουν στη συσκευή ή τον υπολογιστή σας. Η προληπτική μας προστασία θα αποκλείσει αυτόματα καταστροφικά αρχεία όπως ιούς, κακόβουλα προγράμματα, ransomware, Trojans κ.λπ..

Το πρόγραμμα PureVPN περιλαμβάνει:

 • Εφαρμογές για
 • Ασφάλεια εταιρικού επιπέδου
 • 10-Multi συνδέσεις, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό σε 10 συσκευές ταυτόχρονα.
 • 2000+ ασφαλείς διακομιστές σε 140+ χώρες
 • 24/7 υποστήριξη πελατών

nologs και υποστήριξη πελατών Trustpilot

Πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα και κερδίστε έκπτωση 10%!

Θα πληρώσω με πιστωτική κάρτα Συνέχεια με Alipay ×

Εντοπίστηκε σφάλμα

ναι όχι

Χρειάζεστε βοήθεια? Μιλήστε με την 24/7 ζωντανή υποστήριξη

Η πληρωμή σας απορρίφθηκε

Δοκιμάστε να πληρώσετε μέσω Bluesnap.

Διαλέξτε μέθοδο πληρωμής

Αποκτήστε αυτήν την προσφορά τώρα Συνεχίστε με

Συχνές ερωτήσεις δοκιμής 7 ημερών

Στα νέα

Οι υπηρεσίες του PureVPN αναγνωρίζονται και επαινούνται από κορυφαίους οργανισμούς.

TJ McCue

«Το PureVPN δεν αποθηκεύει καμία από τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, περίοδο. Έχει πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής περιήγησης. “

Ariel Bogle

«Η εταιρεία κατέταξε τα κορυφαία VPN για χρήση στην Αυστραλία»

Κρις Τζάγκερ

"Μία από τις ταχύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές στην Αυστραλία είναι το PureVPN, το οποίο πρόσφατα επιλέξαμε ως κορυφαίος πέντε πάροχος VPN του 2019."

σφραγίδα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών

Είμαστε η μόνη υπηρεσία VPN με μια οικογένεια 3 εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο. Έχουμε ό, τι χρειάζεται για να σας κρατήσουμε ευτυχισμένους, ιδιωτικούς και προστατευμένους. Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι από εμάς, θα επιστρέψουμε την πληρωμή σας. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς κίνδυνο.

Αποκτήστε το PureVPN τώρα!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών

PureVPN Συμβατότητα, τοποθεσίες διακομιστή & Χαρακτηριστικά

Εξαιρετικά ιδιωτικό & Ασφαλής

Το PureVPN χρησιμοποιεί ασφαλή κρυπτογράφηση 256-bit σε όλες τις συνδέσεις. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο με μανδύα απορρήτου και ασφάλειας.

Επιτρέπεται P2P

Η ασφαλής υπηρεσία VPN παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανεβάζουν και να κατεβάζουν ανώνυμα δεδομένα από το Διαδίκτυο.

Ταχύτερη ταχύτητα VPN

Η ταχύτητα με την ταχύτητα μπορεί να μετατρέψει την διαδικτυακή ψυχαγωγία σε απογοητευτικούς bummers. Με το PureVPN, μπορείτε να ξεπεράσετε όλα τα όρια ταχύτητας με απόλυτη ευκολία και άνεση.

24/7 Υποστήριξη πελατών

Μισείς τα chatbots; Στο PureVPN, οι ομάδες υποστήριξής μας είναι ενεργές. Εργαζόμαστε ακούραστα όλες τις ώρες για να ικανοποιήσουμε τα παράπονα και τις απαιτήσεις σας.

Όλοι οι λογαριασμοί PureVPN έχουν τις ακόλουθες δυνατότητες

Εφαρμογές VPN & Συμβατότητα

Λογισμικό VPN / Εφαρμογές Ιδιόκτητες εφαρμογές αναπτύχθηκαν και συντηρήθηκαν εσωτερικά για να διασφαλιστεί το απόρρητο. Υποστηριζόμενες συσκευές & OS Windows, Mac, iOS, Android, Linux ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, σας καλύπτουμε.

Αριθμός διακομιστών

Βόρεια Αμερική 667 εξαιρετικά βελτιστοποιημένοι διακομιστές Βόρειας Αμερικής Κεντρική Αμερική 12 εξαιρετικά βελτιστοποιημένοι διακομιστές Κεντρικής Αμερικής Νότια Αμερική 84 εξαιρετικά βελτιστοποιημένοι διακομιστές της Νότιας Αμερικής Ασία 321 εξαιρετικά βελτιστοποιημένοι διακομιστές της Ασίας Αφρική 150 εξαιρετικά βελτιστοποιημένοι διακομιστές της Αφρικής Ευρώπη 807 εξαιρετικά βελτιστοποιημένοι ευρωπαϊκοί διακομιστές Ωκεανία 93 εξαιρετικά βελτιστοποιημένοι διακομιστές της Ωκεανίας

Προσφορές PureVPN

Πολλαπλά πρωτόκολλα ασφαλείας PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, OpenVPN & το επαναστατικό πρωτόκολλο Stealth. Ο λογαριασμός Multi Logins One PureVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε 10 συσκευές. Secure Wifi Οι χρήστες Android μπορούν να ασφαλίσουν οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. IP Leak Protection Λάβετε πλήρη προστασία έναντι διαρροών IPv6, DNS και WebRTC. Πλήρης ανωνυμία Προσφέρουμε πρόσβαση σε 300.000+ διευθύνσεις IP για άθραυστη ανωνυμία. Νικήστε το ISP Speed ​​Throttling Γίνετε αόρατοι ακόμη και στον ISP σας για να αποτρέψετε την ταχύτητα του γκάζι. Internet Kill Switch Το IKS μας προστατεύει την ταυτότητά σας και τα προσωπικά σας στοιχεία όταν διακοπεί η σύνδεσή σας. Απεριόριστοι διακομιστές Εναλλαγή διακομιστών Όσες φορές θέλετε με οποιονδήποτε λογαριασμό. Χωρίς όρια στο εύρος ζώνης Το PureVPN προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης με οποιονδήποτε λογαριασμό. Premium πρόσθετα Τέλειος συνδυασμός premium πρόσθετων όπως Dedicated IP, Port Forwarding και P2P Protection.

SEPA:

Υποστηριζόμενες χώρες αγοραστών: Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρος, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, αιθέρες, Πορτογαλία, Άγιος Μαρίνος, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία
Υποστηριζόμενα νομίσματα: Ευρώ

Μπολέτο Μπανκαρίου:

Υποστηριζόμενες χώρες αγοραστών: Βραζιλία
Υποστηριζόμενα νομίσματα: BRL

ιδανικό:

Υποστηριζόμενες χώρες αγοραστών: Ολλανδία
Υποστηριζόμενα νομίσματα: EUR

paysafecard:

Υποστηριζόμενες χώρες αγοραστών: Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακική Δημοκρατία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες
Υποστηριζόμενα νομίσματα: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Υποστηριζόμενες χώρες αγοραστών: Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο
Υποστηριζόμενα νομίσματα: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Υποστηριζόμενες χώρες αγοραστών: Σιγκαπούρη
Υποστηριζόμενα νομίσματα: SGD

WebMoney:

Υποστηριζόμενες χώρες αγορών: Αρμενία, Λευκορωσία, Δημοκρατία της Κιργιζίας (Κιργιστάν), Καζακστάν, Ρωσία, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν
Υποστηριζόμενα νομίσματα: USD

Skrill:

Υποστηριζόμενες χώρες αγοραστών: Όλες οι χώρες υποστηρίζονται από το BlueSnap
Υποστηριζόμενα νομίσματα: Όλα τα νομίσματα υποστηρίζονται από το BlueSnap

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me