Υπηρεσία VPN της Ιταλίας


Υπηρεσία VPN της Ιταλίας

Καθώς ο κοροϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται, η Ιταλία βρίσκεται σε εθνικό επίπεδο. Η κυβέρνηση έχει περιορίσει τα περιττά ταξίδια και οι επιχειρήσεις έχουν ζητήσει από τους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι. Σε αυτό το σενάριο, μια υπηρεσία VPN της Ιταλίας σάς παρέχει τη δυνατότητα να εκτελείτε εργασίες απομακρυσμένα, διατηρώντας ταυτόχρονα τα διαδικτυακά δεδομένα και την παρουσία σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλή.


σημαία

5+ Multi Login

Συνδέστε και ασφαλίστε πολλές συσκευές με το καλύτερο VPN της Ιταλίας.

Οι εφαρμογές PureVPN είναι διαθέσιμες για: συσκευή

Επίσης συμβατό με κονσόλες που περιλαμβάνουν SmartTV, Kodi, Amazon fire, Chromecast, Routers, Computers και άλλες έξυπνες συσκευές.

Δείτε πώς το VPN της Ιταλίας σάς προσφέρει πλήρη ελευθερία στο διαδίκτυο

π.χ.

Αποφύγετε τη διατήρηση μεταδεδομένων

Η υπηρεσία VPN VPN προστατεύει το απόρρητο και τα δεδομένα σας από αδιάκριτα μάτια. Με πρόσφατους νόμους σχετικά με τη διατήρηση δεδομένων να ψηφίζονται γρήγορα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, να είστε προληπτικοί και να υπερασπίζετε την ελευθερία του λόγου και της ιδιωτικής ζωής σας με το καλύτερο VPN για την Ιταλία. Τα πολλαπλά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης κρύβουν όλες τις διαδικτυακές σας επικοινωνίες.

π.χ.

Ζήστε την απόλυτη ελευθερία στο Διαδίκτυο

Οι γεω-περιορισμοί και η λογοκρισία στο Διαδίκτυο αποτελούν αγκάθι για πολλούς χρήστες. Το Wikileaks ανέφερε το 2009 ότι η Ιταλία έχει απαγορεύσει σχεδόν 300 ιστότοπους. Η ελεύθερη ροή πληροφοριών είναι απαραίτητη και με το καλύτερο VPN για την Ιταλία, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τυχόν ιστότοπους και εφαρμογές όποτε θέλετε, όπου θέλετε με ένα μόνο κλικ.

π.χ.

Μείνετε κρυμμένοι

Με μια ραγδαία αύξηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, όπως το ransomware και η κλοπή ταυτότητας, είναι σχεδόν αδύνατο για τον μέσο όρο να προστατεύσει τον ψηφιακό τους κόσμο. Ωστόσο, με την υπηρεσία VPN της Ιταλίας μπορείτε να περιηγηθείτε στον Ιστό με πλήρη ανωνυμία. Μόλις λάβετε ιταλική διεύθυνση IP, η IP σας αποκρύπτεται αυτόματα, η οποία σταματά τους προσκεκλημένους και διατηρεί την συσκευή σας ασφαλή.

Διακομιστές VPN στην Ιταλία

Με περισσότερους από 2.000+ διακομιστές σε στρατηγική τοποθεσία σε 180+ πόλεις σε όλο τον κόσμο, το δίκτυο του PureVPN είναι κατασκευασμένο για εκπληκτικές ταχύτητες. Το καλύτερο VPN της Ιταλίας παρέχει μια απρόσκοπτη διαδικτυακή εμπειρία στους χρήστες του για πάνω από μια δεκαετία. Όσον αφορά την ασφάλεια, την ανωνυμία και την ταχύτητα, η υπηρεσία μας είναι απαράμιλλη.

Για να βάλει το κερασάκι στο κέικ, το PureVPN διαθέτει 15+ διακομιστές VPN στην Ιταλία σε στρατηγική τοποθεσία, με 8 διακομιστές που υπάρχουν στο Μιλάνο και οι υπόλοιποι κατανέμονται ομοιόμορφα μεταξύ Ρώμης, Νάπολης, Τορίνου και Πορτσίας. Δεδομένου ότι οι διακομιστές VPN στην Ιταλία είναι αυτοσυντηρούμενοι, σας εγγυόμαστε τις ταχύτερες ταχύτητες περιήγησης VPN και 99,99% χρόνο λειτουργίας.

VPN της Ρώμης

Φλωρεντία VPN

Βενετία VPN

VPN Μιλάνου

Σας υποσχόμαστε!

Πλήρης διαδικτυακή ελευθερία

Η λογοκρισία στο Διαδίκτυο θα γίνει αρχαία ιστορία με το Καλύτερο VPN για την Ιταλία, καθώς μπορείτε πλέον να προβάλετε οποιοδήποτε περιορισμένο ή αποκλεισμένο περιεχόμενο. Δείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή.

Πολιτική μηδενικής καταγραφής

Το απόρρητο των χρηστών μας είναι πάντα πρώτο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, η οποία εγγυάται ότι κανένα από τα δεδομένα σας δεν θα αποθηκευτεί ούτε θα δημιουργηθεί έσοδα.

Γρήγορες ταχύτητες

Έχουμε τοποθετήσει στρατηγικά τους διακομιστές μας στις σωστές τοποθεσίες, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες.

Το VPN της Ιταλίας παρέχει ασύγκριτη ασφάλεια

Αποφύγετε την επιτήρηση

Αποφύγετε τη συλλογή των μεταδεδομένων σας και περιηγηθείτε στον ιστό με ασφάλεια.

Ανώνυμη περιήγηση

Απόκρυψη των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων από peeping-Toms όπως ISP και εταιρείες τρίτων

Απόλυτη ελευθερία

Προβάλετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο όποτε θέλετε με το VPN της Ιταλίας.

Δημόσια προστασία Wi-Fi

Προστατέψτε τον εαυτό σας από χάκερ, καταστολείς στον κυβερνοχώρο και κλέφτες ταυτότητας σε δημόσια Wi-Fi Hotspots.

Απόλυτη προστασία

Το Italy VPN διαθέτει ένα έξυπνο antivirus που σας προστατεύει από διαδικτυακές απειλές και κακόβουλα προγράμματα.

Χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας

Το Italy VPN βελτιώνει το διαδικτυακό σας απόρρητο και την ασφάλεια μέσω των ακόλουθων δυνατοτήτων:

Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού 256-bit

Κανείς δεν μπορεί να παρακολουθεί τις επικοινωνίες σας καθώς όλα τα δεδομένα που μεταδίδετε μέσω του Διαδικτύου περνούν μέσω της ασφαλούς κρυπτογραφημένης σήραγγας, καθιστώντας αδύνατο για τους χάκερ και τις εταιρείες τρίτων να αποκτήσουν πρόσβαση στη συσκευή σας ή να παρακολουθήσουν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

Απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή

Με την υπηρεσία VPN της Ιταλίας, δεν υπάρχει όριο για το πόσες φορές μπορείτε να κάνετε εναλλαγή από έναν διακομιστή στον άλλο, ανεξάρτητα από το πακέτο-πρόγραμμα που αγοράσατε.

Πολλαπλά πρωτόκολλα

Με πρωτόκολλα κεντρικού υπολογιστή τοποθετημένα για την ευκολία σας, μπορείτε να περιηγηθείτε στον Ιστό με απόλυτη ελευθερία και προστασία όλο το εικοσιτετράωρο. Μερικά από τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP και IKEv2.

Φίλτρο περιεχομένου

Το φίλτρο περιεχομένου μας αποκλείει ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη συσκευή σας.

Διαχωρισμός σήραγγας

Αυτές οι χρήσιμες δυνατότητες σάς δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε ποια δεδομένα θα στείλετε μέσω του VPN της Ιταλίας σας και ποια να στείλετε μέσω του ISP σας, καθιστώντας σας τον κυρίαρχο της διανομής δεδομένων.

Προστασία από ιούς

Πείτε το Adios σε απατηλή κακόβουλα προγράμματα και ιούς. Αυτή η λειτουργία παρακολουθεί την πλάτη σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να περιηγηθείτε στον ιστό χωρίς να ανησυχείτε.

2000+ διακομιστές σε 141+ χώρες

Το παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών μας σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας αμέσως. Το PureVPN δεν είναι μόνο γρήγορο, αλλά και ασφαλές και παγκόσμιο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map