Τι είναι το Split Tunneling VPN;


Τι είναι το Split Tunneling VPN?

Το Split Tunneling κάνει ακριβώς αυτό που σημαίνει: χωρίστε την κίνηση στο Διαδίκτυο. Με το split Tunneling VPN, έχετε τη δυνατότητα να δρομολογήσετε την κίνηση στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου VPN ή του τοπικού σας δικτύου..

Το VPN Split Tunneling προστατεύει την επισκεψιμότητα που δρομολογείτε μέσω του δικτύου VPN και ταυτόχρονα, δεν χάνετε καμία πρόσβαση στο τοπικό σας δίκτυο και στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό το δίκτυο. Διατίθεται σε Windows, Android, Android TV.

Split Tunneling VPN: Διαδρομή κυκλοφορίας που διακλαδίζεται σε δύο κατευθύνσεις: η μία περνά μέσω σήραγγας VPN και η άλλη μέσω κανονικής σύνδεσης.

Γιατί χρειάζομαι το Split Tunneling?

Όταν ο χρήστης συνδέεται με τον διακομιστή VPN, δημιουργεί μια ασφαλή κρυπτογραφημένη σήραγγα που στη συνέχεια περνά στο ευρύτερο Διαδίκτυο. Από προεπιλογή, οποιαδήποτε και όλη η διαχωρισμένη κυκλοφορία σήραγγας που αποστέλλεται μέσω του δικτύου VPN περνά μέσω του διακομιστή χωριστής σήραγγας VPN με κρυπτογραφημένο τρόπο.

Ωστόσο, με το split tunneling, έχετε την επιλογή να επιλέξετε ποια κίνηση / πληροφορίες περνά από το δίκτυο VPN (κρυπτογραφημένη σήραγγα) και τα υπόλοιπα μέσω του ISP σας (όχι κρυπτογραφημένης σήραγγας). Η επιλογή δρομολόγησης της επισκεψιμότητάς σας μέσω της σύνδεσης VPN ή του ISP σας είναι μια ευλογία, ειδικά όταν δεν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους χωρίς καμία κρυπτογράφηση.

Οφέλη από το split-tunneling:

 • Με αυτήν τη δυνατότητα ενεργοποιημένη, παρακολουθήστε ξένες τηλεοπτικές εκπομπές / ταινίες ενώ χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο με τοπικές διευθύνσεις IP
 • Μοιραστείτε αρχεία P2P χωρίς να διακυβεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε συσκευές στο τοπικό σας δίκτυο ενώ χρησιμοποιείτε το VPN

Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τη Διασύνδεση Διαίρεσης:

 • Δεν θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο εξωτερικό και στο τοπικό περιεχόμενο ταυτόχρονα
 • Η μετάδοση όλων των δεδομένων μέσω του ISP ολοκληρώνει το εύρος ζώνης σας
 • Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συσκευές LAN ενώ είστε συνδεδεμένοι με τον πελάτη VPN

Το πραγματικό πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της δυνατότητας είναι ότι προέρχεται από την ευκολία του. Η λειτουργία συμβάλλει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της εργασίας σας. Ας υποθέσουμε ότι ταξιδεύετε στο εξωτερικό για πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενο της χώρας. μπορείτε να δρομολογήσετε την κίνηση μέσω του Διαδικτύου και για πρόσβαση στο περιεχόμενο της χώρας καταγωγής σας, μπορείτε να δρομολογήσετε την κίνηση μέσω του δικτύου VPN ενεργοποιώντας αυτήν τη λειτουργία.

Υπάρχει κίνδυνος όταν χρησιμοποιείτε το Split Tunneling?

Το Split Tunneling είναι μια ισχυρή δυνατότητα που παρέχει ευκολία στις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί κίνδυνοι που σχετίζονται με το split tunneling. Ωστόσο, όταν είναι ενεργοποιημένη η διαχωριστική σήραγγα, οι χρήστες παρακάμπτουν την κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού AES 256-bit του PureVPN που είναι εκεί για να ασφαλίσουν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ενάντια σε χάκερ, εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και αδιάκριτα μάτια.

Εάν ρυθμίσετε το VPN split tunneling για να εξαιρέσετε συγκεκριμένη κίνηση από την προστασία της σύνδεσης VPN ή της σήραγγας VPN, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου ή τρίτος θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτήν την κυκλοφορία. Για να προστατέψετε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, χρησιμοποιήστε μόνο συνδέσεις διαχωριστικής σήραγγας με προστασία VPN για να προστατεύσετε τη διεύθυνση IP σας όταν χειρίζεστε ευαίσθητα δεδομένα, έχετε πρόσβαση σε περιορισμένους ιστότοπους ή P2P με προστασία διακόπτη Kill. Τώρα χρησιμοποιώντας υπηρεσίες Ιστού από τοπικές διευθύνσεις IP. Μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη με ασφάλεια χωρίς να επιβραδύνετε το άλλο.

Πώς λειτουργεί το Split Tunneling με τις εφαρμογές PureVPN?

Με τη λειτουργία split tunneling, η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μειώνει τυχόν εμπλοκές και διατηρεί το εύρος ζώνης, καθώς η διαδικτυακή κίνηση δεν χρειάζεται να περάσει από το δίκτυο split tunneling VPN. Αλλά το καλό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Split Tunneling με το PureVPN είναι ότι έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης για την προστασία της διεύθυνσης IP και της διαδικτυακής κίνησης.

Secure Split Tunneling με VPN

Ένα άλλο πλεονέκτημα στη χρήση split tunneling είναι όταν ένας χρήστης εργάζεται σε διάφορους ιστότοπους με διαφορετικές λειτουργίες και στα δύο δίκτυα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, το split tunneling εμποδίζει τον χρήστη να χρειάζεται να συνδέεται επανειλημμένα και να αποσυνδέεται.

VPN Split Tunneling στις εφαρμογές του PureVPN

• Εφαρμογή για Windows: Η εφαρμογή PureVPN για Windows έρχεται προσυσκευασμένη με τη λειτουργία Split Tunneling που ανοίγει εξαιρετικές ευκαιρίες για εσάς στο διαδίκτυο.

• Εφαρμογή για Android: Η εφαρμογή PureVPN για Android διαθέτει την επαναστατική λειτουργία Split Tunneling που παρέχει ευκολία όταν θέλετε να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές / ταινίες στο τηλέφωνό σας Android και να έχετε ταυτόχρονα πρόσβαση σε αρχεία εργασίας.

• Εφαρμογή για Android TV: Η εφαρμογή του PureVPN για Android TV είναι προεγκατεστημένη με συναρπαστικές επιλογές και το split tunneling βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Διαμορφώστε το στο Android TV σας και απολαύστε μια διαδικτυακή εμπειρία όπως ποτέ άλλοτε.

Μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες του PureVPN

 • Διακόπτης Kill Διαδικτύου
 • Κρυπτογράφηση AES
 • Ασφαλές WiFi
 • Ασφαλής κοινή χρήση αρχείων P2P
 • Προστασία διαρροών IPv6
 • iOS κατ ‘απαίτηση
 • Προστασία διαρροών DNS
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me