Πώς να παρακολουθήσετε Sky Sports στο Kodi


Πώς να παρακολουθήσετε Sky Sports στο Kodi

Δημοσιεύθηκε: 02 Ιουλίου 2019


Το Sky Sports είναι γεμάτο αγώνες Live Sports και PPV. Αλλά πώς μπορείτε να το ξεκλειδώσετε; Χρησιμοποιήστε το PureVPN για να παρακολουθήσετε το Sky Sports στο Kodi από οπουδήποτε θέλετε. Το PureVPN προσφέρει μια δοκιμαστική δοκιμή 7 ημερών με μόλις 0,99 $ για πρώτη φορά. Τώρα πάρτε το PureVPN για να παρακολουθήσετε το Sky Sports και αποσυμπιέστε τον εγκέφαλό σας κατά το κλείσιμο.

Πηγαίνουν οι μέρες που οι άνθρωποι εξαρτώνταν από τους φορείς εκμετάλλευσης καλωδιακής τηλεόρασης για να τους παρέχουν καλά κανάλια στην τηλεόρασή τους. Με τη ροή, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ό, τι θέλουν και οι επιλογές είναι απεριόριστες. Την τελευταία δεκαετία, εκατοντάδες υπηρεσίες ροής έχουν αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το Sky Sports

Το Sky Sports είναι μια συνδρομή συνεχούς ροής που προσφέρει περισσότερα από 10 κανάλια. Η υπηρεσία είναι ευρέως δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ενώ έχει μια μέτρια βάση θαυμαστών και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το δίκτυο είναι γνωστό για τη μετάδοση αθλημάτων όπως ζωντανή ροή ποδοσφαίρου, κρίκετ, ράγκμπι, μηχανοκίνητα αθλήματα, πυγμαχία, μπάσκετ και άλλα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που παρακολουθούν το Sky Sports έλαβαν τη συνδρομή στο τηλεοπτικό τους πακέτο. Ωστόσο, εάν θέλετε να εγγραφείτε μόνο στο Sky Sports, θα σας κοστίσει 20 £ / μήνα επιπλέον ενός πακέτου Sky Entertainment TV. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε δύο κανάλια Sky Sports για 22 £ / μήνα, τρία για 26 £ / μήνα ή και τα επτά κανάλια, καθώς και το κανάλι Sky Sports Main Event, για 28 £ / μήνα.

Σχετικά με τον Kodi

Το Kodi είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα που έχει εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια, η Kodi έγινε παγκόσμια δημοτικότητα λόγω του γεγονότος ότι το περιεχόμενο σε αυτό είναι απεριόριστο και απολύτως δωρεάν. Μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει οθόνη, συνδέεται στο Διαδίκτυο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ροή.
Ακριβώς όπως υπάρχουν εφαρμογές στο smartphone, το Kodi έχει πρόσθετα. Για οτιδήποτε θέλετε να παρακολουθήσετε στο Kodi, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα σχετικό πρόσθετο, το οποίο μπορεί να σας δώσει πρόσβαση στο περιεχόμενο που αναζητάτε. Η εγκατάσταση πρόσθετων Kodi είναι επίσης μια απλή εργασία. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία εγκατάστασης του πρόσθετου, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό εδώ.

Καλύτερο πρόσθετο για Sky Sports στο Kodi

Το Fusion είναι ένα από τα τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για σπορ εραστές που λατρεύουν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους αθλήματα στο Sky Sports. Το πρόσθετο δεν χάνει ποτέ τίποτα που μεταδίδει το κανάλι. Το καλό με το πρόσθετο είναι ότι παρέχει εξαιρετική ποιότητα ροής και είναι σχεδόν χωρίς σφάλματα.
Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Kodi Fusion στη συσκευή αναπαραγωγής ροής Kodi.

 1. Από την κύρια οθόνη του Kodi μεταβείτε στα Πρόσθετα > Ρυθμίσεις
 2. Ορίστε την επιλογή Πρόσθετα και κάντε κλικ στην επιλογή Άγνωστες πηγές για να ενεργοποιήσετε άγνωστες πηγές
 3. Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Διαχείριση αρχείων > Προσθέστε πηγή και κάντε κλικ στην επιλογή Καμία
 4. Πληκτρολογήστε http://fusion.tvaddons.co και κάντε κλικ στο Τέλος
 5. Κάντε κλικ στο πλαίσιο κειμένου κάτω από “Εισαγάγετε ένα όνομα για αυτήν την πηγή πολυμέσων”, πληκτρολογήστε Fusion και κάντε κλικ στο OK
 6. Από την αρχική οθόνη κάντε κλικ στα Πρόσθετα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης
 7. Εγκατάσταση από Zip File > Σύντηξη > Kodi-repos > Αγγλικά > repository.leopold.x.x.x.zip
 8. Τώρα κάντε κλικ στο Install from repository και μετά κάντε κλικ στο Leopolds add-ons
 9. Μεταβείτε στα Πρόσθετα βίντεο και κάντε κλικ στο Sky Sports Video
 10. Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση και περιμένετε για ενεργοποίηση πρόσθετης ειδοποίησης

Πώς να αποκτήσετε ένα VPN στο Kodi

Η εγκατάσταση ενός VPN στη συσκευή σας είναι εξαιρετικά εύκολη. Ένα VPN έχει ένα ειδικό πρόσθετο για το Kodi το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε ακολουθώντας τα βήματα:

Βήμα 1 – Λήψη Kodi στη συσκευή OpenELEC (Raspberry Pie)

 • Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Kodi.
 • Πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου.
 • Εγκαταστήστε το ληφθέν αρχείο.

Μόλις τελειώσετε, ακολουθήστε τη μέθοδο:

Βήμα 2: Λήψη και εγκατάσταση ενός πρόσθετου VPN Kodi.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο VPN Kodi στη συσκευή σας.

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφθείτε τη διεύθυνση “https://s3.amazonaws.com/purevpn-dialer-assets/kodi/app/service.purevpn.monitor-1.8.0.zip”
 2. Το αρχείο θα κατεβάσει αυτόματα
 3. Μετά τη λήψη, εντοπίστε το αρχείο εγκατάστασης στο φάκελό του.

Βήμα 3: Τοποθετήστε το ληφθέν αρχείο στη μονάδα USB.

Τοποθετήστε το ληφθέν αρχείο “service.purevpn.monitor-1.3.0.zip” σε μια μονάδα USB και συνδέστε το στο OpenElec Kodi Box.

Βήμα 4: Εκκινήστε το KODI και εγκαταστήστε ένα πρόσθετο VPN για το KODI.

 1. Μεταβείτε στην Αρχική σελίδα και κάντε κλικ στο “Πρόσθετα”.
 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο “Αρχεία”.
 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση από αρχείο zip”.
 4. Μεταβείτε στη συσκευή USB όπου έχετε τοποθετήσει το αρχείο εγκατάστασης.
 5. Κάντε κλικ στο “service.purevpn.monitor-1.3.0.zip” για να ξεκινήσει η εγκατάσταση του πρόσθετου.

Βήμα 5: Ρύθμιση πρόσθετου VPN Kodi

 1. Μεταβείτε στην καρτέλα Πρόσθετα και κάντε κλικ σε ένα VPN Monitor OpenVPN.
 2. Όταν επιλέγετε “PureVPN Monitor OpenVPN, θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο. κάντε κλικ στο Add-on Settings.
 3. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης PureVPN.
 4. Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή από την οποία θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της επιλογής σας. Κάντε κλικ στην Εμφάνιση κατάστασης VPN για να ελέγξετε την τρέχουσα IP και την τοποθεσία σας.
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή ή αποσύνδεση σύνδεσης VPN για να εμφανιστεί η λίστα των διακομιστών. Συνδεθείτε στη χώρα της επιλογής σας.

Τελικό Word

Τα γεωγραφικά μπλοκ είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που εμποδίζει το streamer να αποκτήσει πρόσβαση και να παρακολουθήσει τους αγαπημένους του αθλητικούς αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο περιορίζουν το εύρος ζώνης των χρηστών, επιβραδύνουν τις ταχύτητες ροής και καταστρέφουν την εμπειρία τους.
Εάν έχετε κουραστεί από όλα αυτά τα ζητήματα που σχετίζονται με τη ροή και αναζητάτε κάτι που μπορεί πραγματικά να προσθέσει αξία στην εμπειρία ροής, ένα VPN μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς. Μπορεί να σας δώσει άμεση πρόσβαση σε οτιδήποτε θέλετε να παρακολουθήσετε και να σας κρατήσει ασφαλή από όλες τις διαδικτυακές απειλές.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me