Κατεβάστε το PureVPN για Windows


Κατεβάστε το PureVPN για Windows

Λογισμικό VPN για υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές με Windows

 • Λειτουργεί στα Windows 10, 8.1 και 8
 • Κομψός, εύχρηστος πελάτης
 • Ροή με απίστευτη ταχύτητα
 • Προστασία διαρροών DNS και IPv6
 • Μεταμορφώστε τον υπολογιστή σας σε ένα Hotspot VPN

π.χ.


 • Πώς να ρυθμίσετε
 • Πώς να συνδεθείτε
 • Γιατί το PureVPN
 • Χαρακτηριστικά
 • Συχνές ερωτήσεις
 • Χωρίς ρίσκο

Πώς να ρυθμίσετε το PureVPN για Windows

 • 1Αποκτήστε ένα premium πρόγραμμα PureVPN
 • 2Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού VPN των Windows
 • 3 Εκκινήστε την εφαρμογή VPN για Windows στη συσκευή σας και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας.
 • 4 Μόλις συνδεθείτε, συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από τους 2.000+ διακομιστές μας από τη λίστα τοποθεσιών διακομιστών του PureVPN.

VPN των Windows

Τρόπος σύνδεσης PureVPN για Windows

VPN για Windows Βήμα 1

Βήμα 1

Εκκινήστε το λογισμικό PureVPN για Windows

VPN για Windows Βήμα 2

Βήμα 2

Επιλέξτε τη χώρα που θέλετε

VPN για Windows Βήμα 3

Βήμα 3

Τώρα θα είστε συνδεδεμένοι!

Συμβατό με:

Windows 10Windows 8.1παράθυρα 8

Το απλούστερο και ταχύτερο VPN για Windows

Η εφαρμογή VPN των Windows συνοδεύεται από:

Ταχύτερη ροή και περιήγηση

Εγγυόμαστε γρήγορη ταχύτητα για περιήγηση, ροή, λήψη και μεταφόρτωση. Ανεξάρτητα από το τι θέλετε να κάνετε, μπορείτε να το κάνετε καλύτερα με το VPN μας.

Ισχυρότερη κρυπτογράφηση

Το AES 256-bit, κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού έρχεται ως προεπιλογή με το VPN για Windows. Χρησιμοποιεί χειραψίες RSA-2048 / RSA-4096 και αλγόριθμο ελέγχου ταυτότητας δεδομένων SHA1 / SHA256. Ως αποτέλεσμα, έχετε βέλτιστη προστασία δεδομένων.

Παγκόσμια πρόσβαση διακομιστή

Το δίκτυο των 2.000+ διακομιστών VPN καλύπτει 180+ πόλεις. Με ένα τόσο μεγάλο δίκτυο διακομιστών στη διάθεσή σας, η φυσική απόσταση δεν σημαίνει τίποτα. Μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε τοποθεσία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτόματη δημόσια ασφάλεια Wi-Fi

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους χάκερ να ρυθμίζουν πλαστά hotspot Wi-Fi για να δελεάσουν ανυποψίαστους χρήστες. Με το PureVPN δίπλα σας, μπορείτε να σταματήσετε να φοβάστε τέτοιες απειλές. Και, χρησιμοποιήστε δημόσιο Wi-Fi με πλήρη ασφάλεια.

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Δεν είμαστε buzzkills! Είτε πρόκειται για ροή, περιήγηση στον ιστό ή λήψη, μπορείτε να τα κάνετε όλα. Και, κάντε το χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν όρια με το PureVPN. Παίρνετε απεριόριστο εύρος ζώνης, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε.

Σύνδεση με ένα κλικ

Το VPN για Windows προσφέρει έξυπνη και διαισθητική λειτουργικότητα. Δεν υπάρχουν περίπλοκα βήματα. Πατήστε σύνδεση και αφήστε την εφαρμογή να φροντίσει τα υπόλοιπα. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7 σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Αδιάβροχη προστασία από διαρροές

Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να διαρρεύσουν σε τρίτους μέσω διαρροών IP. Ευτυχώς, το VPN μας συνοδεύεται από κορυφαία προστασία WebRTC, IPv6 και DNS, για να διασφαλιστεί ότι το απόρρητό σας παραμένει ανέπαφο ανά πάσα στιγμή.

Το VPN μας για Windows έρχεται με δυνατότητες αιχμής

Διαχωρισμός σήραγγας

Η λειτουργία σάς επιτρέπει να διοχετεύσετε την κίνηση της συσκευής σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε δραστηριότητες VPN και εκτός VPN χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Διακόπτης Kill Διαδικτύου

Το IKS σκοτώνει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο όταν υπάρχει διακοπή σύνδεσης. Αυτό το κάνει για να προστατεύσει την πραγματική IP και την ταυτότητά σας.

1 λογαριασμός υποστηρίζει 10 συνδέσεις

Κάθε λογαριασμός PureVPN σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε έως και δέκα συσκευές ταυτόχρονα.

Αφιερωμένη IP

Μια προσωπική διεύθυνση IP σάς επιτρέπει να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και συσκευές. Το χρειάζεστε για καλύτερη ασφάλεια.

Προώθηση λιμένα

Ρυθμίστε τοπικούς διακομιστές, αποκτήστε πρόσβαση σε απομακρυσμένες συσκευές, προωθήστε τις θύρες στις κονσόλες παιχνιδιών και κάντε πολλά περισσότερα.

Πολύγλωσση υποστήριξη

Η εφαρμογή μας είναι διαθέσιμη σε 8 διαφορετικές γλώσσες. Μπορείτε να αποκτήσετε μια πιο φυσική αίσθηση ενώ χρησιμοποιείτε την υπηρεσία.

Συχνές Ερωτήσεις

Δοκιμάστε το VPN των Windows, τώρα χωρίς κίνδυνο

Ήρθε η ώρα να ενισχύσετε το λειτουργικό σας σύστημα Windows έναντι των διαδικτυακών απειλών. Επιπλέον, η δοκιμή της υπηρεσίας VPN των Windows συνοδεύεται από μηδενικούς κινδύνους. Σε τελική ανάλυση, έχετε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών χωρίς ερώτηση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me