Πολιτική απορρήτου του PureVPN


Contents

PureVPN’s
Πολιτική απορρήτου

ΔΕΝ διατηρούμε αρχεία καταγραφής που μπορούν να αναγνωρίσουν ή να βοηθήσουν στην παρακολούθηση της δραστηριότητας ενός χρήστη.

Πολιτική απορρήτου του PureVPN

Είστε αόρατοι – Ακόμα και δεν μπορούμε να δούμε τι κάνετε στο Διαδίκτυο

ΔΕΝ διατηρούμε κανένα αρχείο των δραστηριοτήτων περιήγησής σας, των αρχείων καταγραφής σύνδεσης, των αρχείων των IP IP που σας έχουν ανατεθεί, των αρχικών σας IP, του χρόνου σύνδεσης, του ιστορικού της περιήγησής σας, των ιστότοπων που επισκεφτήκατε, της εξερχόμενης κίνησης, του περιεχομένου ή των δεδομένων σας έχετε πρόσβαση ή τα ερωτήματα DNS που δημιουργήσατε από εσάς.
Θέλουμε να έχετε τη σιγουριά ότι γνωρίζετε ότι συλλέγουμε ελάχιστα δεδομένα, ο μοναδικός σκοπός του οποίου είναι να λειτουργείτε την υπηρεσία VPN και διακομιστή μεσολάβησης και να τη διατηρούμε ομαλά. Τα συστήματα, οι διαδικασίες και οι διακομιστές μας έχουν σχεδιαστεί για να μην διατηρούν ευαίσθητα / προσωπικά αναγνωρίσιμα δεδομένα. Αυτό γίνεται με σχεδιασμό για να διασφαλιστεί ότι δεν έχουμε δεδομένα για κοινή χρήση, ακόμη και όταν απαιτείται από το νόμο για να το πράξει.

Δεν το ισχυριζόμαστε απλώς, αλλά το αποδείξαμε ελέγχοντας τα συστήματα και τις διαμορφώσεις μας από έναν κορυφαίο ανεξάρτητο ελεγκτή με έδρα τις ΗΠΑ, την Altius IT. Ο ελεγκτής έχει πιστοποιήσει ότι:
“Δεν βρήκα κανένα στοιχείο για διαμορφώσεις συστήματος ή / και αρχεία καταγραφής συστήματος / υπηρεσίας που ανεξάρτητα ή συλλογικά, θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό ενός συγκεκριμένου ατόμου ή / και της δραστηριότητας του ατόμου κατά τη χρήση της υπηρεσίας PureVPN.”

Πίνακας περιεχομένων

 • Πληροφορίες που συλλέγουμε κατά την εγγραφή
 • Τι δεν ξέρουμε, τι ξέρουμε & Τι διατηρούμε
 • Οι πληροφορίες περιλαμβάνονται στα αρχεία καταγραφής σύνδεσης VPN
 • Λεπτομέρειες ΔΕΝ περιλαμβάνονται στα αρχεία καταγραφής σύνδεσης VPN
 • Συνολικό εύρος ζώνης που καταναλώθηκε
 • Αυτόνομη υπηρεσία DNS – Gravity
 • Φίλτρο διεύθυνσης URL & Αποκλεισμός εφαρμογών από το PureVPN
 • Ανάλυση λογισμικού, στατιστικά & Διαγνωστικά
 • Δεδομένα από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ζωντανές συζητήσεις και φόρμες σχολίων
 • Διεθνείς μεταφορές δεδομένων
 • Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών σας
 • Πολιτική διατήρησης δεδομένων & Τα δικαιώματά σας προστασίας δεδομένων
 • Εφαρμοστέοι νόμοι
 • Cookies και PureVPN
 • Ιστότοποι PureVPN και τρίτων
 • Περιορισμοί συγκατάθεσης και ηλικίας
 • Νομική βάση
 • Σημαντική σημείωση
 • Στοιχεία επικοινωνίας


Πληροφορίες που συλλέγουμε κατά την εγγραφή

 • Το όνομα σου
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Μέθοδος πληρωμής


Πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες

 • Για την παροχή, τη λειτουργία και τη συντήρηση των Υπηρεσιών μας
 • Για βελτίωση, εξατομίκευση και επέκταση των Υπηρεσιών μας
 • Να επικοινωνούμε μαζί σας, είτε άμεσα είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, να σας παρέχουμε ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με την Υπηρεσία, καθώς και για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης
 • Για να επεξεργαστείτε τις συναλλαγές σας
 • Για να βρείτε και να αποτρέψετε την απάτη
 • Για σκοπούς συμμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή άλλων νομικών δικαιωμάτων


PureVPN και δεδομένα που σχετίζονται με πληρωμές

Παρόμοια με τις περισσότερες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ή διαδικτύου, το PureVPN χρησιμοποιεί επίσης επεξεργαστές πληρωμών τρίτων. Εκτός από μερικούς επεξεργαστές πληρωμών που απαιτούν από εμάς να επεξεργαστούμε την πληρωμή, όλα τα δεδομένα πληρωμής ανήκουν στους αντίστοιχους επεξεργαστές πληρωμών. Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα, τα επεξεργαζόμαστε σε πραγματικό χρόνο και τα διαβιβάζουμε στην υπηρεσία προστασίας του επεξεργαστή και της αντιστροφής χρέωσης χωρίς να διατηρούμε κανένα αρχείο. Επισκεφθείτε την πολιτική απορρήτου του επεξεργαστή πληρωμών που έχετε επιλέξει για να κατανοήσετε καλύτερα τις πληροφορίες που συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί.

Επειδή είμαστε τεράστιοι πιστοί στην ανωνυμία, συμπεριλάβαμε τις Πληρωμές σε Κέρματα και τις Κάρτες Δώρων – 100% ανώνυμους τρόπους πληρωμής – στη λίστα των μεθόδων πληρωμής που γίνονται δεκτές.

Το PureVPN δεν κοινοποιεί, πωλεί ή ενοικιάζει τα προσωπικά σας στοιχεία με κανέναν εκτός από τη χρήση των πληροφοριών σας για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών για τις οποίες ζητήσατε.


Τι δεν ξέρουμε, τι ξέρουμε & Τι διατηρούμε

Δεν έχουμε αρχεία καταγραφής ή αρχεία:

 • Η διεύθυνση IP προέλευσης
 • Εκχωρήθηκε διεύθυνση IP διακομιστή VPN
 • Χρονική σήμανση περιόδου σύνδεσης VPN
 • Οι δραστηριότητες περιήγησής σας
 • Αιτήματα DNS


Με λίγα λόγια:

 • Δεν γνωρίζουμε τι έχετε πρόσβαση, περιηγηθείτε, ανεβάζετε ή κατεβάζετε με την υπηρεσία μας.
 • Δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε τη στιγμή που συνδεθήκατε στο VPN, με ποια διεύθυνση IP και ποια διεύθυνση IP VPN σας εκχωρήθηκε.
 • Ακόμα κι αν είμαστε υποχρεωμένοι να μοιραστούμε πληροφορίες χρήστη, απλά δεν μπορούμε επειδή δεν έχουμε τίποτα προσωπικά αναγνωρίσιμο για κοινή χρήση.


Οι πληροφορίες περιλαμβάνονται στα αρχεία καταγραφής σύνδεσης VPN

Γνωρίζουμε την ημέρα που συνδεθήκατε σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία VPN και από την οποία ο Πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου. Αυτό το γυμνό ελάχιστο σύνολο δεδομένων απαιτείται για να σας βοηθήσει με την τεχνική βοήθεια, την επίλυση προβλημάτων σύνδεσης και την υπέρβαση συγκεκριμένων προβλημάτων περιοχής.

Γνωρίζουμε επίσης τη διάρκεια σύνδεσης και πόσες συνδέσεις πραγματοποιείτε όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία VPN μας, χωρίς χρονικές σημάνσεις σύνδεσης, με μοναδικό σκοπό την κατηγοριοποίηση του προφίλ σας ως χρήστη Power, Core ή Casual. Αυτή η κατηγοριοποίηση βοηθά τις ομάδες προϊόντων μας να βελτιωθούν και να καλύψουν τις ανάγκες διαφόρων ομάδων χρηστών σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.


Λεπτομέρειες ΔΕΝ περιλαμβάνονται στα αρχεία καταγραφής σύνδεσης VPN:

 • Η IP προέλευσής σας
 • Το IP VPN σας
 • Η συγκεκριμένη ώρα σύνδεσης με τον διακομιστή μας
 • Οι δραστηριότητές σας μετά τη σύνδεση στον διακομιστή μας

Σημείωση: Μόνο σε περίπτωση που αγοράσετε το Dedicated IP Addon, σας έχει εκχωρηθεί μια σταθερή, αποκλειστική IP (VPN IP). Για τη διάρκεια της συνδρομής σας που παραμένει το IP VPN σας στα αρχεία μας


Συνολικό εύρος ζώνης που καταναλώθηκε

Κάθε χρήστης PureVPN επί πληρωμή έχει πρόσβαση σε απεριόριστο εύρος ζώνης, ανεξάρτητα από το πώς χρησιμοποιείται αυτό το εύρος ζώνης. Παρακολουθούμε το συνολικό εύρος ζώνης που καταναλώνετε από εσάς για να διασφαλίσουμε ότι κάθε χρήστης του PureVPN θα έχει το ίδιο υψηλότερο επίπεδο ταχύτητας και εμπειρίας με το PureVPN. Εάν υποψιαζόμαστε κατάχρηση της υπηρεσίας μας από οποιονδήποτε χρήστη όπου ο χρήστης διαπιστώνει ότι καταναλώνει ένα αφύσικο εύρος ζώνης και διακόπτει την υπηρεσία για άλλους χρήστες, τότε διατηρούμε το δικαίωμα να επικοινωνήσουμε με αυτόν τον χρήστη και να του ζητήσουμε να εξηγήσουν τη συμπεριφορά τους.

Ανάλυση λογισμικού, στατιστικά

«Το PureVPN συλλέγει ελάχιστα στατιστικά στοιχεία και αναφορές σύνδεσης. Η συλλογή γίνεται για να εξασφαλιστεί ανώτερη ποιότητα εξυπηρέτησης και υποστήριξη πελατών. Ωστόσο, τα δεδομένα που συλλέγονται ως στατιστικά στοιχεία και αναφορές δεν περιλαμβάνουν και δεν θα περιλαμβάνουν ποτέ μοναδικά αναγνωρίσιμα δεδομένα χρήστη ή συμπεριφορά, όπως λεπτομέρειες κίνησης, διευθύνσεις IP και αιτήματα DNS.

Διεξάγουμε διαγνωστικά VPN και παρακολουθούμε αναφορές σφαλμάτων για να κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργικότητα του λογισμικού μας, πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, τα συμβάντα που συμβαίνουν εντός της εφαρμογής, συγκεντρωτική χρήση, δεδομένα απόδοσης, αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης και παροχή μη καλυμμένης ταχύτητας για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των εφαρμογών μας, των επεκτάσεων και του άλλου λογισμικού πελάτη.

Χρησιμοποιούμε μερικά εργαλεία στο λογισμικό των πελατών μας για το σκοπό αυτό, οι λεπτομέρειες των οποίων είναι:

Google Analytics – Επισκεφτείτε τους Όρους της Google εδώ.

iTunes – Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου εδώ.

Crashlytics – Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου εδώ.

Σημαντικό – Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου εδώ.

Firebase – Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου εδώ.

Νέο λείψανο – Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου εδώ.

MixPanel – Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου εδώ.

Facebook Pixel – Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου του Facebook εδώ. Μπορείτε να σταματήσετε τη χρήση των δεδομένων σας με σκοπό την εμφάνιση διαφημίσεων Facebook κάνοντας κλικ εδώ.

Για να διασφαλίσουμε τη συμβατότητα με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, είναι ευθύνη των πελατών να ενημερώνουν τις εφαρμογές τους ανά πάσα στιγμή. Για να το διευκολύνουμε, απλοποιήσαμε τη διαδικασία αναβάθμισης και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ενημερώσουμε τους χρήστες σχετικά με τις αναβαθμίσεις όποτε είναι δυνατόν.

Δεδομένα από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ζωντανές συζητήσεις και φόρμες σχολίων

Είναι απαραίτητο να διατηρούμε το αρχείο της αλληλογραφίας σας μαζί μας για να διασφαλίσουμε την ομαλή παροχή υπηρεσιών και την ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών. Επομένως, διατηρούμε αρχείο της αλληλογραφίας σας μαζί μας, είτε πρόκειται για ερωτήσεις, καταγγελίες ή φιλοφρονήσεις που υποβάλατε μέσω των εφαρμογών, του ιστότοπου ή των επεκτάσεών μας.

Χρησιμοποιούμε διάφορες πλατφόρμες τρίτων για υποστήριξη και αλληλογραφία: Zendesk για εισιτήρια υποστήριξης, LiveChat inc. να παρέχουμε υποστήριξη μέσω συνομιλίας, Mailchimp και SendGrid για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το MixPanel για να διατηρήσουμε μια σχέση με τους χρήστες μας. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας αυτές τις πλατφόρμες, τα αρχεία αλληλογραφίας σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της διεύθυνσης email σας, αποθηκεύονται στα συστήματά τους. Όλες αυτές οι πλατφόρμες χρησιμοποιούν σύγχρονες πρακτικές ασφάλειας και κρυπτογράφηση HTTPS.

Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου του Zendesk εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές δεδομένων τους.

Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου του LiveChat εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές δεδομένων τους.

Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές δεδομένων τους.

Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου του SendGrid εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές δεδομένων τους.

Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου του MixPanel εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές δεδομένων τους.

Διεθνείς μεταφορές δεδομένων

Η υπηρεσία μας διαδίδεται παγκοσμίως, και ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας ταξιδεύουν μέσω των παγκόσμιων διακομιστών μας, οι οποίοι ενδέχεται να μην βρίσκονται ή να βρίσκονται εκτός της χώρας διαμονής σας. Βασιζόμαστε σε ορισμένους παρόχους υπηρεσιών τρίτων για να μας επιτρέψουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Κάθε φορά που μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας, λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία τους. Έχουμε εφαρμόσει αυστηρές συμφωνίες προστασίας δεδομένων με τρίτα μέρη για την προστασία των δεδομένων που ενδέχεται να μοιραστούμε μαζί τους.

Αναγνωρίζετε και κατανοείτε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν, θα υποστούν επεξεργασία και θα αποθηκευτούν όπως εξηγείται, καθώς είναι απαραίτητο να παρέχετε τις υπηρεσίες μας και να τηρείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας.

Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών σας

Όλα τα PII, δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά και κωδικοί πρόσβασης προστατεύονται με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ισχυρούς κρυπτογραφικούς αλγόριθμους όπου είναι απαραίτητο.

Λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία αυτών των πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, μη εξουσιοδοτημένη αλλοίωση, καταστροφή ή αποκάλυψη δεδομένων. Η πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες από υπαλλήλους, εργολάβους και αντιπροσώπους της PureVPN είναι περιορισμένη. Αυτοί οι υπάλληλοι απαιτούν αυτές τις πληροφορίες για να λειτουργήσουν, να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν τις υπηρεσίες μας, αλλά δεσμεύονται από υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας. Μπορούν να υποβληθούν σε πειθαρχικά μέτρα, τα οποία περιλαμβάνουν τον τερματισμό και την ποινική δίωξη, εάν δεν τηρήσουν αυτές τις υποχρεώσεις.

Λάβετε υπόψη ότι έχουμε λάβει ακόμη και προληπτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας παραμένουν προστατευμένα, αλλά δεν υπάρχει κανένα σύστημα που να μπορεί να χαρακτηριστεί 100% ανθεκτικό, προστατευμένο και ασφαλές.

Πολιτική διατήρησης δεδομένων & Τα δικαιώματά σας προστασίας δεδομένων

Εάν είστε κάτοικος του ΕΟΧ, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

 • Μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση, να διορθώνετε και να ενημερώνετε τις πληροφορίες που μας παρείχατε, εντός του προφίλ περιοχής του μέλους σας.
 • Έχετε το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ που σας στέλνουμε ανά πάσα στιγμή από το προφίλ περιοχής του μέλους σας. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα κάνοντας κλικ στο "κατάργηση εγγραφής" ή "εξαίρεση" σύνδεσμος στα email μάρκετινγκ που σας στέλνουμε.
 • Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή του προσωπικού σας προφίλ χρήστη, εάν αποφασίσετε να αποχωρήσετε εντελώς από τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα email στο [email protected]. Εάν ζητήσετε τη διαγραφή του προφίλ σας, μπορεί να χρειαστεί έως και ένα μήνα (30 ημέρες) για να ολοκληρωθεί. Η διεύθυνση email σας θα διατηρηθεί και θα χρησιμοποιηθεί για να αποφευχθεί η επανάληψη λογαριασμού και η δημιουργία πλαστών λογαριασμών στο όνομά σας. Η διεύθυνση email σας θα διαγραφεί μόνο αφού λάβουμε ρητό αίτημα από εσάς για να το κάνετε.

Εφαρμοστέοι νόμοι

Η PureVPN επέλεξε ειδικά το Χονγκ Κονγκ (HK) για την έδρα της, επειδή υπάρχουν "Δεν υπάρχουν υποχρεωτικοί νόμοι διατήρησης δεδομένων" στο Χονγκ Κονγκ. Επομένως, δεν είμαστε υποχρεωμένοι νομικά να αποθηκεύουμε δεδομένα χρηστών και να τα κοινοποιούμε σε κανέναν. Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν έχουμε αξιόλογα δεδομένα για κοινή χρήση με οποιαδήποτε υπηρεσία επιβολής του νόμου από οποιαδήποτε συγκεκριμένη χώρα στον κόσμο. Ακόμα κι αν και όταν λάβουμε κλήσεις που τηρούνται νομικά στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ, δεν θα έχουμε μεγάλη βοήθεια, καθώς δεν έχουμε τίποτα πολύτιμο να μοιραστούμε.

Cookies και PureVPN

Το PureVPN χρησιμοποιεί διάφορους τύπους cookie – μικρά αρχεία κειμένου – για να αποθηκεύσει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, να σας δώσει την καλύτερη εμπειρία και να παραδώσετε διαφημιστικά μηνύματα και προσφορές που σας ενδιαφέρουν. Ανατρέξτε στην Πολιτική cookie για να λάβετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με τα cookie που χρησιμοποιούμε, τον τύπο των δεδομένων που συλλέγονται, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται αυτά τα δεδομένα και πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την αποδοχή αυτών των cookie.

Ιστότοποι PureVPN και τρίτων

Ο ιστότοπος του PureVPN ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους τρίτων. Λάβετε υπόψη και κατανοήστε ότι δεν ελέγχουμε τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουν τις πρακτικές απορρήτου τους και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για αυτές.

Περιορισμοί συγκατάθεσης και ηλικίας

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, τις εφαρμογές, τις επεκτάσεις ή τις υπηρεσίες μας, θα το θεωρήσουμε ως συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

Η υπηρεσία που παρέχεται από το PureVPN προορίζεται για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας έχει παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία για χρήση, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

Νομική βάση

Η νομική μας βάση για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας στοιχείων εξαρτάται από:

 • Οι σχετικές προσωπικές πληροφορίες
 • Το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο το συλλέγουμε.

Η μόνη φορά που συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία από εσάς είναι (i) όταν χρειαζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία για να συνάψουμε συμβόλαιο μαζί σας. (ii) όταν η επεξεργασία είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας και δεν παραβιάζει τα δικαιώματά σας.

Σημαντική σημείωση

Το PureVPN ενδέχεται να αλλάζει και να τροποποιεί κατά καιρούς την Πολιτική Απορρήτου του. Το PureVPN διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να αλλάξει και να τροποποιήσει την Πολιτική Απορρήτου του όποτε κρίνεται απαραίτητο. Όποτε γίνεται μια αναθεώρηση, η ενημερωμένη ημερομηνία αναθεώρησης θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε συχνά αυτήν τη σελίδα για τυχόν αλλαγές ώστε να ενημερώνεστε. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την πολιτική απορρήτου και να γνωρίζετε τις τροποποιήσεις. Επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βεβαιωθούμε εάν γνωρίζετε τις αλλαγές στην πολιτική, θα την θεωρήσουμε ως συμφωνία μεταξύ εσάς και της PureVPN σχετικά με την πολιτική απορρήτου εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το PureVPN.

Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν κάτι που αναφέρεται στην Πολιτική απορρήτου μας είναι ασαφές ή χρειάζεστε περισσότερη σαφήνεια, στείλτε το ερώτημά σας στην ακόλουθη διεύθυνση email: [email protected]

* Αυτές οι λειτουργίες δεν προσφέρονται ούτε μέσω των εφαρμογών iOS ούτε συλλέγονται αυτές οι πληροφορίες μέσω εφαρμογών iOS

Τελευταία ενημέρωση στις 31 Αυγούστου 2019

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map