PureVPN στις ειδήσεις


PureVPN στις ειδήσεις

Το PureVPN έχει δεσμευτεί να διατηρεί και να σέβεται το δικαίωμα ενός ατόμου να ολοκληρώνει την ελευθερία, το απόρρητο στο Διαδίκτυο, & ασφάλεια. Λόγω αυτής της ένθερμης δέσμευσης, το PureVPN επικροτεί αρκετά συχνά τα μέσα ενημέρωσης.

Για οποιαδήποτε έρευνα τύπου, γνώμη εμπειρογνωμόνων ή επαφή με συνέντευξη

[προστασία μέσω email]

Ein VPN mit erstaunlichen Datenschutzfunktionen

Δοκιμαστής VPN | 24 Οκτ 2019

Wir empfehlen PureVPN! Der Anbieter aus HongKong bietet einen guten Schutz v Abmahnungen und ein Netzwerk mit Standorten το 141 Λάντερν. PureVPN ist besonders geeignet für: Umgehung von geografischen Sperren im Internet mit einer großen Auswahl an Standorten, sicheres Filesharing und Streaming!

Ολοκλήρωση δοκιμής de PureVPN par Opportunites Digitales

Opportunites Digitales | 24 Οκτ 2019

"Πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, μια ευρεία επιλογή διακομιστών και συνολικά μια καλή σχέση ποιότητας / τιμής. Το PureVPN είναι μια καλή επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για το απόρρητό τους!"

Τα VPN έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το διαδικτυακό απόρρητο μεταμφιέζοντας την ταυτότητά σας

Mac.Informer | 09 Δεκεμβρίου 2014

Το PureVPN είναι μια υπηρεσία Διαδικτύου που διευκολύνει τη σύνδεσή σας με διακομιστές VPN. Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το διαδικτυακό απόρρητο μεταμφιέζοντας την ταυτότητά σας. Το βοηθητικό πρόγραμμα παρέχει ένα σύνθετο δίκτυο VPN που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε εκατοντάδες διακομιστές VPN που βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες παγκοσμίως. Με αυτόν τον τρόπο, θα πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο ελεύθερα και ανώνυμα, που καλύπτεται από ασφαλείς διευθύνσεις IP.

Αναθεώρηση PureVPN από το VPNRanks.com

Κατατάξεις VPN | 31 Ιουλίου 2015

Ένας πάροχος υπηρεσιών VPN δεν είναι τίποτα χωρίς καλή διάδοση διακομιστή και το PureVPN φαίνεται να το γνωρίζει αρκετά καθαρά. Ένα καλό spread server διανέμεται λογικά για να παρέχει στους χρήστες τη μέγιστη διαδικτυακή ανωνυμία, προσβασιμότητα και ασφάλεια. Ωστόσο, το PureVPN προχωρά ένα βήμα παραπέρα και περιλαμβάνει διακομιστή και σε αυτές τις χώρες, όπου η ελευθερία του Διαδικτύου θεωρείται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ως ευλογία λόγω των αυστηρών πολιτικών λογοκρισίας.

Αναθεώρηση PureVPN από το USAVPN.com

VPN ΗΠΑ | 22 Ιανουαρίου 2016

PureVPN – το όνομα έχει αναδειχθεί ως κορυφαία μάρκα VPN στον κλάδο τα τελευταία χρόνια. Το PureVPN εντυπωσιάζει από την αρχή. Με ολοκληρωμένο και εύκολο στην πλοήγηση ιστότοπο, εγγύηση επιστροφής χρημάτων, περίπου ένα εκατομμύριο λήψεις και 24/7/365 φιλική υποστήριξη πελατών, σας δίνει την αίσθηση ότι σας εξυπηρετούνται από επαγγελματίες.

Αναθεώρηση PureVPN από το Trust Pilot

Trust Pilot | 16 Αυγούστου 2016

Βεβαιωθείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα και η δραστηριότητα του Διαδικτύου δεν εκτίθενται ποτέ με το εξαιρετικά αξιόπιστο VPN που εμπιστεύονται περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες. Το αυτοδιαχειριζόμενο δίκτυο VPN του PureVPN έχει ευρύτερη εμβέλεια (550+ κόμβοι διακομιστών σε 141 χώρες) και επιτρέπει περισσότερες ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών (πέντε) από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο VPN εκεί έξω.

Κριτική PureVPN από το BestVPNProvider.com

Καλύτερος πάροχος VPN | 21 Αυγούστου 2015

«Το PureVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για netizens που ανησυχούν για το διαδικτυακό τους απόρρητο και χρειάζονται μια λύση για την προστασία της ταυτότητάς τους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Κίνα. Η αναθεώρησή μας στο PureVPN ανακάλυψε ότι το PureVPN δημιουργήθηκε με μια τεράστια προσφορά πρωτοκόλλων σήραγγας για να διασφαλίσει ότι οι συνδρομητές μπορούν να ασφαλίζονται ανάλογα με τον τύπο χρήσης τους. “

Αναθεώρηση PureVPN με ανάλυση VPNA

Ανάλυση VPN | 1 Απριλίου 2016

Το PureVPN αποδείχθηκε εξαιρετική υπηρεσία VPN με βέλτιστη ασφάλεια, ευκολία και ευέλικτες δυνατότητες. Με περισσότερους από 500 διακομιστές σε 101 χώρες, το PureVPN θαυμάζεται για τη μεγάλη του ταχύτητα και τις εφικτές τιμές. Πολλές επιλογές προσαρμογής, συμβατότητα με σχεδόν όλες τις συσκευές και όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα καθιστούν το PureVPN μία από τις αγαπημένες υπηρεσίες VPN.

Κριτική PureVPN από το BestReviews.com

Καλύτερες κριτικές | 13 Μαρτίου 2015

Ήμασταν περισσότερο από ικανοποιημένοι με την απόδοση του PureVPN. Ο συντριπτικός αριθμός τοποθεσιών, η ευρεία υποστήριξη συσκευών και πολλοί τύποι πρωτοκόλλων απλώς μας έπληξε. Το PureVPN αξίζει επίσης μετάλλιο για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας του με σημαντικές δυνατότητες όπως το διακόπτη kill, SSL, DNS και IPv6, διαρροή σήραγγας, τείχος προστασίας NAT και λειτουργία εικονικού δρομολογητή που αυξάνει το όριο για συνδεόμενες συσκευές έως και 10.

Αναθεώρηση PureVPN από το VPNFan.com

Ανεμιστήρας VPN | 15 Ιουνίου 2016

Το δίκτυο PureVPN περιλαμβάνει τις περισσότερες ηπείρους. Έχουν διακομιστές στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική, την Ωκεανία και τη Νότια Αμερική. Έχουν ένα γρήγορο δίκτυο VPN, όπως φαίνεται στο τεστ ταχύτητας.

Αναθεώρηση PureVPN από το FIPE.net

FIPE | 15 Οκτωβρίου 2015

Το PureVpn, έχει πλεονεκτήματα έναντι άλλων υπηρεσιών. Με περισσότερους από 500 διακομιστές σε 141 χώρες, το PureVPN προσφέρει ένα επίπεδο ευελιξίας που σίγουρα θα τους βοηθήσει να αντικαταστήσουν το Hide-My-Ass. Η χρήση του PureVPN δεν σημαίνει περιορισμούς εύρους ζώνης και πολύ ασφαλή σύνδεση όλη την ώρα.

Αναθεώρηση PureVPN από το δωρεάν λογισμικό του Gizmo

Δωρεάν λογισμικό της Gizmo | 24 Ιουνίου 2016

Το PureVPN με έδρα το Χονγκ Κονγκ προσφέρει μια πολύ γρήγορη υπηρεσία VPN που προσφέρει 500+ διακομιστές σε 141 χώρες. Υπάρχουν πολύ διαμορφώσιμοι πελάτες τόσο για χρήστες Windows όσο και για χρήστες Mac που και οι δύο προσφέρουν την πολύ ελκυστική επιλογή να επιτρέπεται στους χρήστες να επιλέγουν τον καλύτερο διακομιστή με βάση τον σκοπό και όχι απλώς τη γεωγραφική τοποθεσία.

Αναθεώρηση PureVPN από το MostSecureVPN

MostSecureVPN | 27 Οκτωβρίου 2016

Το PureVPN μόλις μια υπηρεσία για τις εταιρείες έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Με την τεχνολογία αιχμής, τις δυνατότητες και τις ειδικές λειτουργίες του, έχει φέρει επανάσταση στη χρήση του VPN από την πολυπλοκότητα στο όσο το δυνατόν πιο εύκολο, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει την ασφάλεια και το απόρρητό σας ως ύψιστη προτεραιότητα.

Αναθεώρηση PureVPN από το VPNPick

Επιλογή VPN | 11 Νοεμβρίου 2016

Η υπηρεσία του PureVPN είναι μία από τις καλύτερες, πληρέστερες επιλογές που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Έχουν σταθεροποιήσει τη θέση τους στον κλάδο παρέχοντας ασφαλή κρυπτογράφηση σε συνδυασμό με τις πιο σημαντικές λειτουργίες. Πέρα από την παγκόσμια κάλυψη, την προστασία από βαθιά πακέτα, έναν διακόπτη kill, το split-tunneling και τις πλούσιες σε λειτουργίες εφαρμογές είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που προσφέρονται.

Αναθεώρηση PureVPN από το Hostingpill

HOSTINGPILL | 22 Αυγούστου 2017

Αν θέλετε πραγματικά ένα VPN, θα το συνιστούσα σίγουρα – εκτός αν είστε εξαιρετικά επιλεκτικοί, δεν θα σας απογοητεύσει.

Αξιολόγηση PureVPN με βαθμολογία BESTVPN

BESTVPNΔράση | 12 Φεβρουαρίου 2018

Το PureVPN είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που παρέχονται με τα ισχυρότερα εργαλεία κρυπτογράφησης που έχουν σχεδιαστεί για να σας παρέχουν απόλυτη διαδικτυακή ασφάλεια. Αφού εγγραφείτε στο PureVPN, θα μπορείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο ελεύθερα και ανώνυμα όπως ποτέ άλλοτε!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me