Όροι Παροχής Υπηρεσιών του PureVPN


PureVPN’s
Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Καλώς ορίσατε στο PureVPN!

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ιστότοπού μας ("Υπηρεσίες"). Οι Υπηρεσίες ανήκουν και λειτουργούν από την GZ Systems Limited, δραστηριοποιώντας την PureVPN ™, μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στο Χονγκ Κονγκ με την κύρια έδρα της επιχείρησης που βρίσκεται στη διεύθυνση 36 / F, Tower Two, Times Square, 1 Matheson Street, Causeway Bay, Χονγκ Κονγκ. Το PureVPN ™ διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρήσει αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών όπως και όταν χρειάζεται. Η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ειδοποιήσει τους χρήστες της σχετικά με την αλλαγή στους παρόντες Όρους, όποτε συμβούν, μέσω email ή δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση στην περιοχή πελατών για να δουν οι χρήστες. Ωστόσο, η εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αυτήν. Η χρήση των Υπηρεσιών μετά την έναρξη ισχύος των αλλαγών σημαίνει ότι αποδέχεστε τους νέους Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με τους νέους Όρους, πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες. Εάν δεν λάβουμε νέα από εσάς εντός δέκα ημερών, τότε οι αναθεωρημένοι Όροι θα ισχύουν για εσάς.

Χρήσιμοι ορισμοί

 1. Αναφορές στο "Οροι" και / ή "Συμφωνία," ανατρέξτε στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών όπως ορίζονται στο παρόν
 2. Αναφορές σε "μας," "εμείς," "μας," και / ή "η εταιρία," ανατρέξτε στην GZ Systems Limited που δραστηριοποιείται ως PureVPN ™.
 3. Αναφορές σε "εσύ," και / ή "Χρήστης," ανατρέξτε στον Χρήστη της Ιστοσελίδας και / ή στις Υπηρεσίες.
 4. Αναφορές στο "Υπηρεσίες" Ανατρέξτε σε οποιαδήποτε και όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε από εμάς, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, υπηρεσιών VPN, διακομιστών, IP, εφαρμογών, λογισμικού, εφαρμογών για κινητά και άλλων υπηρεσιών που προσφέρονται με την επωνυμία "PureVPN".
 5. Αναφορές στο "Δικτυακός τόπος" ανατρέξτε στους ιστότοπους που φέρουν τις διευθύνσεις URL www.purevpn.com, support.purevpn.com, ideas.purevpn.com, billing.purevpn.com, purevpn.net, pointtoserver.com και οποιεσδήποτε άλλες διευθύνσεις URL που ενδέχεται να προστεθούν στους παρόντες όρους το μέλλον.
 6. Αναφορές σε "Επιχείρηση" σημαίνει μια επιχείρηση που χρησιμοποιεί τις Υπηρεσίες μας. Εσείς και η επιχείρησή σας θα αναφέρονται συλλογικά ως "εσύ" σε αυτούς τους Όρους.
 7. Αναφορές σε "Διαμάχη" σημαίνει κάθε αξίωση, σύγκρουση, διαμάχη, διαφωνία μεταξύ των Μερών που προκύπτει από ή σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτούς τους Όρους (ή οποιουσδήποτε Όρους, συμπλήρωμα ή τροποποιήσεις που προβλέπονται από τους παρόντες Όρους), συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, οποιασδήποτε αδικοπραξίας, σύμβαση ή άλλως, σε ίδια κεφάλαια ή νόμο, ή οποιαδήποτε εικαζόμενη παραβίαση, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, οποιουδήποτε ζητήματος σχετικά με την έννοια, το αποτέλεσμα, την εγκυρότητα, την εκτέλεση, τον τερματισμό, την ερμηνεία ή την επιβολή αυτών των Όρων ή οποιωνδήποτε προϋποθέσεων που προβλέπονται από Οροι.
 8. Αναφορές σε "Υλική παραβίαση" αναφερθείτε στην παραβίαση αυτών των Όρων με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν συμβεί ένα τέτοιο συμβάν, τότε το PureVPN έχει το δικαίωμα να τερματίσει αμέσως αυτούς τους Όρους λόγω αυτής της παραβίασης.
 9. Αναφορές σε "Κύκλος χρέωσης" σημαίνει την πληρωμή του λογαριασμού σας. Ο κύκλος περιλαμβάνει την πληρωμή σας που φθάνει σε εμάς μέσω ενός επεξεργαστή πληρωμών, την εγκυρότητα του λογαριασμού σας και επίσης την ημέρα που θα λήξει ο λογαριασμός σας.

Συμφωνείτε

Χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες μας, αποδέχεστε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Παρακαλώ διαβάστε τα προσεκτικά καθώς αποτελούν τους Όρους και Προϋποθέσεις μιας νομικά δεσμευτικής συμφωνίας μεταξύ εσάς και της εταιρείας.

Όταν συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας, το Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο ("VPN"), η οποία περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, τη χρήση των διακομιστών μας, των δρομολογητών, των διευθύνσεων IP, των πρωτοκόλλων, των πρόσθετων, του λογισμικού, των εφαρμογών και άλλου εξοπλισμού, μας εξουσιοδοτείτε να μεταδίδουμε πληροφορίες χρησιμοποιώντας το δίκτυό μας και συμφωνείτε να αποδεχτείτε τους Όρους σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών VPN από εσάς.

Η χρήση των Υπηρεσιών μας, ακόμη και μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους, σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτούς τους Όρους. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με την αποδοχή αυτών των Όρων ως έχουν, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, αν και θα λυπούμαστε που σας βλέπουμε.

Επιχειρηματικές χρήσεις του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας

Εάν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας για επιχειρηματική χρήση, ή για λογαριασμό μιας επιχείρησης ή σε σχέση με μια επιχείρηση, τότε, η συμφωνία σας με αυτούς τους Όρους θα ερμηνευθεί ως συμφωνία από αυτήν την επιχείρηση. Θα κρατήσει ακίνδυνο και θα αποζημιώσει το PureVPN και τις θυγατρικές του, αξιωματικούς, πράκτορες και υπαλλήλους από οποιαδήποτε αξίωση, αγωγή ή ενέργεια που προκύπτει από ή σχετίζεται με τη χρήση των Υπηρεσιών ή παραβίαση αυτών των Όρων, συμπεριλαμβανομένης τυχόν ευθύνης ή εξόδων που προκύπτουν από αξιώσεις, απώλειες , αποζημιώσεις, αγωγές, αποφάσεις, δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων.

Ο λογαριασμός σας PureVPN

Οι χρήστες ενδέχεται να έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό χρήστη, (ο δικός σας "λογαριασμός,") που μπορεί να σας επιτρέψει να λάβετε πληροφορίες από εμάς ή / και να συμμετάσχετε σε ορισμένες δυνατότητες ή πρόσβαση στον Ιστότοπο ή / και στις Υπηρεσίες. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου που διατίθεται στη διεύθυνση http://www.purevpn.com/privacy-policy.php.

Είστε υπεύθυνοι για:

 • Παρέχοντας τις τρέχουσες και ακριβείς πληροφορίες, κατά τη στιγμή της εγγραφής του λογαριασμού σας PureVPN, από όσο γνωρίζουμε.
 • Όλη η χρήση του λογαριασμού σας, ανεξάρτητα από το εάν έχετε εξουσιοδοτήσει αυτήν την πρόσβαση ή χρήση και για να διασφαλίσετε ότι όλη η χρήση του λογαριασμού σας συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών.
 • Χρήση αυτού του λογαριασμού για την ακριβή χρήση, όπως επιτρέπεται από το PureVPN και σύμφωνα με την πολιτική μας περί ορθής χρήσης. Το PureVPN δεν θέτει όριο στο εύρος ζώνης ή στη χρήση δεδομένων ανά χρήστη. Ωστόσο, η χρήση της Υπηρεσίας υπόκειται σε δίκαιη χρήση. Δημιουργία αυτοματοποιημένων ή μη αυτόματων περιόδων σύνδεσης VPN με τρόπο που θα πλαστοπροσωπεί ένα bot ή να ασκήσει υπερβολικό φορτίο στο δίκτυο που μπορεί να ενοχλήσει άλλους χρήστες στο δίκτυο ή να χρησιμοποιήσει σημαντικά υπερβολικό εύρος ζώνης που υπερβαίνει το μέσο όρο χρήσης εύρους ζώνης χρήστη για παρατεταμένη διάρκεια ή αρέσει, όλα θεωρούνται άδικη χρήση του δικτύου, εκτός εάν επιτρέπεται ρητά από την Εταιρεία. Το PureVPN διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει προσωρινά ή να τερματίσει οριστικά τους χρήστες που βρέθηκαν εμπλεκόμενοι στην αθέμιτη χρήση των υπηρεσιών του.
 • Κρατώντας τα στοιχεία σύνδεσής σας εμπιστευτικά. Απαγορεύεται αυστηρά στους χρήστες να διανέμουν στοιχεία σύνδεσης χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή μας, καθώς και για δύο άτομα να μοιράζονται έναν λογαριασμό.
 • Δεν μοιράζεστε τα στοιχεία σύνδεσής σας με τους φίλους σας.
 • Να μην πουλήσει, να ανταλλάξει ή να μεταβιβάσει αυτόν τον λογαριασμό σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα χωρίς την ειδική άδεια της Εταιρείας να το πράξει
 • Διατηρώντας το αναγνωριστικό σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασής σας για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται μέσω του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων άλλων και ανεξάρτητα από το εάν επιτρέπονται τέτοιες δραστηριότητες. Συμφωνείτε να ειδοποιήσετε αμέσως την GZ Systems για τυχόν παραβίαση ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας.

Υπηρεσίες του PureVPN

Τέλη υπηρεσιών

Η χρήση της ιστοσελίδας είναι δωρεάν. Ωστόσο, ορισμένες πτυχές των Υπηρεσιών μπορεί να περιορίζονται σε Χρήστες που πληρώνουν με Τέλη Υπηρεσίας, που είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή στον Ιστότοπο καθώς και στο σημείο πώλησης. Η πρόσβαση στις Υπηρεσίες χρεώνεται με το ισχύον τέλος υπηρεσιών, με το εν λόγω τέλος να χρεώνεται αυτόματα κατά τη δημιουργία του λογαριασμού και στη συνέχεια σύμφωνα με το "Κύκλος χρέωσης" από τον λογαριασμό πληρωμής που μας δόθηκε κατά τη δημιουργία λογαριασμού, όπως ενημερώνεται από καιρό σε καιρό.

Προώθηση / Έκπτωση / Ειδικές Προσφορές

Το PureVPN λανσάρει τακτικά διάφορες προσφορές / εκπτώσεις / ειδικές προσφορές για να διευκολύνει περαιτέρω τους χρήστες του. Ωστόσο, ένας χρήστης που επωφελείται επί του παρόντος από μια προσφορά / έκπτωση / ειδική προσφορά αποκλείεται αυτόματα από το να κάνει χρήση άλλης προσφοράς / έκπτωσης / ειδικής προσφοράς κατά τη διάρκεια της διάρκειας ζωής της προσφοράς / έκπτωσης / ειδικής προσφοράς που του προσφέρεται. Επιπλέον, ένας χρήστης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μια προσφορά / έκπτωση / ειδική προσφορά δύο φορές σε έναν λογαριασμό.

Εξυπηρέτηση πελατών

Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες σχετικά με τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες, η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να επικοινωνηθεί ανά πάσα στιγμή μέσω [email protected] Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις εξυπηρέτησης πελατών εντός σαράντα οκτώ (48) εργάσιμων ωρών. Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί επίσης να επικοινωνηθεί ανά πάσα στιγμή, 24/7 μέσω της επιλογής ζωντανής συνομιλίας στον Ιστότοπο.

Παρέχουμε επίσης βοήθεια στον πελάτη μας από απόσταση. Παίρνουμε πρόσβαση στον υπολογιστή του πελάτη μας, με την προηγούμενη άδειά τους, για να επιλύσουμε το πρόβλημα.

Ακύρωση υπηρεσιών

Οι χρήστες μπορούν να ακυρώσουν τη χρήση των Υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας με τη Ζωντανή συνομιλία μας ή μέσω e-mail υποστήριξης στη διεύθυνση [email protected]

Επιστροφή Υπηρεσιών

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων υπόκειται στην ορθή χρήση των Υπηρεσιών μας και στη συμμόρφωση με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Η πολιτική εξυπηρετεί τον προσδιορισμό των διαδικασιών, των όρων και των όρων επιστροφής χρημάτων. Για μια αναλυτική ματιά στην Πολιτική επιστροφής χρημάτων, δείτε: εδώ.

Χρήση της Ιστοσελίδας και / ή των Υπηρεσιών από ανηλίκους ή / και παιδιά

Επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) ετών και / ή άνω της ηλικίας της πλειοψηφίας στη δικαιοδοσία που κατοικείτε και από την οποία έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπο ή / και στις Υπηρεσίες όπου η ηλικία της πλειοψηφίας είναι μεγαλύτερη από δεκαοκτώ (18) χρονών. Εάν είστε κάτω των δεκαοχτώ (18) ή / και κάτω από την ηλικία της πλειοψηφίας στη δικαιοδοσία που διαμένετε και από την οποία έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπο ή / και στην Υπηρεσία, τότε απαγορεύεται ρητά η πρόσβαση στον ίδιο. Καταλαβαίνετε και αναγνωρίζετε ότι το Διαδίκτυο μπορεί να περιέχει πληροφορίες που μπορεί να είναι ανακριβείς, προσβλητικές, άσεμνες, παράνομες σε διάφορες δικαιοδοσίες ή μπορεί να είναι ακατάλληλες για ορισμένους. Συμφωνείτε ότι η GZ Systems δεν φέρει καμία ευθύνη για την παροχή πρόσβασης σε ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από τέτοιες πληροφορίες.

Απαγορευμένες χρήσεις του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας

Για να προστατεύσουμε τις Υπηρεσίες μας από κατάχρηση, κατάχρηση ή χρήση για να βλάψουν κάποιον, έχουμε δημιουργήσει ορισμένους κανόνες που ισχύουν για κάθε χρήστη εξίσου, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πακέτων που επέλεξαν. Αυτοί οι κανόνες έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για να διασφαλιστεί ότι κάθε χρήστης του PureVPN απολαμβάνει πλήρη ελευθερία στο Διαδίκτυο, χωρίς να παρενοχλεί ή να βλάπτει οποιονδήποτε άλλο χρήστη και χωρίς να κάνει κατάχρηση της Υπηρεσίας μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη χρήση της Ιστοσελίδας και / ή των Υπηρεσιών από εσάς για παραβίαση οποιασδήποτε από τις απαγορευμένες χρήσεις ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο με τη μοναδική και αποκλειστική μας απόφαση.

Συμφωνείτε συγκεκριμένα να μην:

 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για οποιαδήποτε παράνομη χρήση, όπως μετάδοση οποιουδήποτε παράνομου υλικού που θα αποτελούσε ποινικό αδίκημα σύμφωνα με τον τοπικό, πολιτειακό, εθνικό ή διεθνή νόμο ή κανονισμό.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για σκοπούς μετάδοσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων. για σάρωση θυρών, ανοιχτών διακομιστών μεσολάβησης, ανοιχτών ρελέ. αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεγάλες ποσότητες για opt-in ή για διαφημιστικούς / εμπορικούς σκοπούς, ακόμη και αν το email αποστέλλεται / λαμβάνεται από άλλο διακομιστή.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για την προβολή αναδυόμενων διαφημίσεων.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να επιτεθείτε με οποιονδήποτε τρόπο, να διαμορφώσετε ή να σχηματίσετε οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή ή δίκτυο.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για να μεταδώσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, καταχρηστικό, παρενοχλητικό, βασανιστικό ή που μπορεί να θεωρηθεί απαράδεκτο σε δικαστήριο.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για να βλάψετε, να απειλήσετε, να «στελέξετε» ή να παρενοχλήσετε με άλλο τρόπο άλλο άτομο / επιχείρηση.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για χειρισμό κεφαλίδων ή πλαστογράφησης αναγνωριστικών προκειμένου να αποκρύψετε την προέλευση οποιουδήποτε περιεχομένου μεταδίδεται μέσω του Ιστότοπου ή / και των Υπηρεσιών μας.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε μορφή ανεπιθύμητων ή μη εξουσιοδοτημένων διαφημιστικών / μάρκετινγκ / διαφημιστικών δραστηριοτήτων.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να εμπλακείτε στη μετάδοση ιών λογισμικού ή κακόβουλου λογισμικού με σκοπό να βλάψετε άλλο λογισμικό / υλικό / τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για να μην συμμορφωθείτε με τυχόν πολιτικές / διαδικασίες / κανονισμούς των δικτύων που σχετίζονται με τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για παρενόχληση, κακοποίηση, προσβολή, βλάβη, δυσφήμιση, συκοφαντία, περιφρόνηση, εκφοβισμό ή διάκριση βάσει φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας, εθνικότητας, φυλής, ηλικίας, εθνικής καταγωγής ή αναπηρίας. να υποβάλετε ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες ·
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για να παραβιάσετε εν γνώσει ή εν αγνοία τυχόν διεθνείς, κυβερνητικούς, ομοσπονδιακούς, επαρχιακούς ή πολιτειακούς κανονισμούς, κανόνες, νόμους ή τοπικές διατάξεις.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να προωθήσετε παράνομες δραστηριότητες ή να παρέχετε μέσα για / να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να διαπράξουν παράνομες δραστηριότητες παρέχοντας εκπαιδευτικές πληροφορίες.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για παραβίαση ή παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για να προωθήσετε ή να υποκινήσετε σωματική βλάβη ή τραυματισμό σε οποιαδήποτε ομάδα ή άτομο ή να προωθήσετε οποιαδήποτε πράξη σκληρότητας σε ζώα
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για να αποκρύψετε μια πραγματική διεύθυνση email παραλήπτη για την παράβαση των νόμιμων όρων μιας άλλης υπηρεσίας.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για να ζητήσετε από άλλους να εκτελέσουν ή να συμμετάσχουν σε παράνομες πράξεις.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να κάνετε κατάχρηση του Ιστότοπου ή / και της Υπηρεσίας μας με δέσμες ενεργειών και χρήση λογισμικού για να καταναλώσετε περισσότερους πόρους από άλλους χρήστες σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να αναφέρετε ένα μήνυμα που προωθείται κανονικά μέσω του Ιστότοπου ή / και της Υπηρεσίας ως ανεπιθύμητο σε έναν οργανισμό με τρόπο που συνεπάγεται την Υπηρεσία ως πηγή του ανεπιθύμητου.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένες ή χειροκίνητες υπερβολικές συνδέσεις για να λάβετε διαφορετικά IP ή για οποιονδήποτε λόγο. Οι υπερβολικές συνδέσεις είναι ενοχλητικές, καθώς δημιουργούν σημεία συμφόρησης και πνίγουν το δίκτυό μας, η τιμή των οποίων πληρώνεται από άλλους χρήστες και αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο. Οι μέγιστες επιτρεπόμενες περίοδοι σύνδεσης είναι 300 ανά ημέρα και η υπέρβαση αυτού του ορίου μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη αναστολή ή τερματισμό του λογαριασμού σας, εκτός εάν επιτρέπεται ρητά από την εταιρεία.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για την προώθηση της διεύθυνσης email, η οποία απαιτεί η Υπηρεσία να επικοινωνεί με έναν διακομιστή αλληλογραφίας που διαθέτει "με γκρι χρώμα" ο διακομιστής αλληλογραφίας των Υπηρεσιών,
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για πρόσβαση / κοινή χρήση / μεταφόρτωση / λήψη παράνομου περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, παιδικής πορνογραφίας ή περιεχομένου που θεωρείται παιδική πορνογραφία. Ο λογαριασμός οποιουδήποτε χρήστη που εμπλέκεται σε αυτήν ή οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα θα ανασταλεί αμέσως χωρίς προειδοποίηση.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να αποκρύψετε IP για τη δημιουργία αναζητήσεων σε μηχανές αναζήτησης, δημιουργία συνδέσμων σε φόρουμ, μη αυτόματη ή αυτόματη ανίχνευση ιστότοπων και οποιαδήποτε άλλη τέτοια δραστηριότητα που εμπίπτει στον τομέα της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, σχολιασμού φόρουμ ή εξόρυξης δεδομένων, εκτός εάν επιτρέπεται συγκεκριμένα από την εταιρεία ·
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να ανεβάσετε ή να μεταδώσετε ιούς ή οποιοδήποτε άλλο είδος κακόβουλου κώδικα που θα χρησιμοποιηθεί ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο που θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία του Ιστότοπου ή / και της Υπηρεσίας.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να συλλέξετε ή να παρακολουθήσετε τα προσωπικά στοιχεία άλλων.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για ανεπιθύμητη αλληλογραφία, ηλεκτρονικό ψάρεμα, κακόβουλο περιεχόμενο, πρόσχημα, αράχνη, ανίχνευση ή κατάργηση.
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο και / ή τις Υπηρεσίες μας για άσεμνο ή ανήθικο σκοπό. και / ή
 • Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες μας για να παρέμβετε ή να παρακάμψετε τις δυνατότητες ασφαλείας του Ιστότοπου ή / και των Υπηρεσιών.

Τροποποίηση και τερματισμός των υπηρεσιών μας

Εάν βρεθείτε ότι παραβιάζουν τους Όρους ή τις Υπηρεσίες μας με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή, τότε ίσως χρειαστεί να κάνουμε το ακραίο βήμα για τον τερματισμό του Λογαριασμού σας μαζί μας, αν και θα λυπούμαστε που σας πηγαίνουμε.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα:

 • Για τροποποίηση, προσθήκη, αναστολή ή διαγραφή αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή άλλων συμφωνιών, εν όλω ή εν μέρει, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια ανά πάσα στιγμή, με τέτοιες τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές να ισχύουν αμέσως μετά την ανάρτησή τους στον Ιστότοπο. Η από μέρους σας χρήση του Ιστότοπου ή / και η συνεχής χρήση των Υπηρεσιών μετά από τροποποίηση, προσθήκη ή διαγραφή αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών θα θεωρείται ως αποδοχή από εσάς της τροποποίησης, προσθήκης ή διαγραφής.
 • Για τροποποίηση, προσθήκη, αναστολή ή διαγραφή οποιασδήποτε πτυχής αυτού του Ιστότοπου ή Υπηρεσιών που προσφέρουμε από εμάς, εν όλω ή εν μέρει, κατά την αποκλειστική μας κρίση ανά πάσα στιγμή, με τέτοιες τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές να είναι άμεσα αποτελεσματικές. Τέτοιες τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, περιεχόμενο που προσφέρεται, ώρες διαθεσιμότητας, υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό διακομιστών, διαθεσιμότητα διακομιστών, διαθεσιμότητα εφαρμογών, αριθμός πρωτοκόλλων, πρόσθετα, εξοπλισμό απαιτείται για πρόσβαση ή χρήση, αλλαγή της διάταξης του Ιστότοπου, πακέτα VPN, διαθεσιμότητα οποιασδήποτε δυνατότητας, προωθητικών προσφορών και αναθεώρησης της τιμολόγησης για πακέτα VPN.
 • Να αρνηθείτε την παροχή πρόσβασης στον Ιστότοπο ή / και στις Υπηρεσίες ή να τερματίσετε τις Υπηρεσίες σας κατά παράβαση οποιουδήποτε από αυτούς τους Όρους ή για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή κατά την αποκλειστική μας κρίση. Μπορούμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε έναν λογαριασμό χρήστη για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσουμε μια αλλαγή ή ακύρωση ενός λογαριασμού, ενδέχεται να επιχειρήσουμε να σας ειδοποιήσουμε επικοινωνώντας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τη διεύθυνση χρέωσης / τον αριθμό τηλεφώνου που παρείχατε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Ωστόσο, η αποτυχία δεν θα οδηγήσει σε καμία ευθύνη, συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης για διαγραμμένα δεδομένα που έχουν διαγραφεί, απώλεια υπηρεσιών, τυχόν ζημιές και απώλεια επιχειρήσεων, ως αποτέλεσμα του τερματισμού του λογαριασμού.
 • Να εισαγάγετε νέες χρεώσεις, χρεώσεις ή άλλους όρους χρήσης της Υπηρεσίας ή τμημάτων αυτής ανά πάσα στιγμή.
 • Να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε τον εαυτό σας για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση μας. Σε περίπτωση που δεν προσκομίσετε επαρκή απόδειξη της ταυτότητάς σας, όπως ζητήθηκε από εμάς, ο Λογαριασμός σας θα τερματιστεί και δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.
 • Να τερματίσετε τον λογαριασμό σας σε περίπτωση που δεν διασφαλίσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας και αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας.
 • Για να σας ζητήσουμε να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασής σας εάν πιστεύουμε ότι οι κωδικοί πρόσβασής σας δεν είναι πλέον ασφαλείς. Ούτε η εταιρεία ούτε οι αντιπρόσωποί της θα είναι υπεύθυνες για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του Λογαριασμού σας, είτε με ή χωρίς τη γνώση σας. Ωστόσο, ενδέχεται να θεωρηθείτε υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες που υπέστη η GZ Systems ή άλλο μέρος λόγω κάποιου άλλου που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας.

Ακρίβεια, πληρότητα και επικαιρότητα των πληροφοριών

 • Παρόλο που προσπαθούμε να διαθέσουμε τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες εικοσιτέσσερις (24) ώρες την ημέρα, επτά (7) ημέρες την εβδομάδα, εκτός από τυχόν προγραμματισμένο χρόνο διακοπής για συντήρηση, δεν εγγυόμαστε ότι ο Ιστότοπος και οι Υπηρεσίες θα βρίσκονται στη διεύθυνση όλες τις διαθέσιμες ώρες.
 • Δεν εγγυόμαστε ότι ο υπολογιστής, το tablet ή / και το smartphone σας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση ή / και να υποστηρίζουν τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες.
 • Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν οι πληροφορίες που διατίθενται στον Ιστότοπο ή / και οι Υπηρεσίες δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή τρέχουσες. Αναγνωρίζετε ότι ο Ιστότοπος και οι Υπηρεσίες παρέχονται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν πρέπει να βασίζονται ή να χρησιμοποιούνται ως η μοναδική βάση για τη λήψη αποφάσεων χωρίς να συμβουλευτείτε πρωτεύουσες, πιο ακριβείς, πληρέστερες ή έγκαιρες πηγές πληροφοριών.
 • Δεν εγγυόμαστε ότι τυχόν σφάλματα στον Ιστότοπο ή / και στις Υπηρεσίες θα διορθωθούν.

Πνευματική ιδιοκτησία

Δεν παραιτούνται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Πρόκειται για Συμφωνία για πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας ή / και των Υπηρεσιών. Ο Ιστότοπος και οι Υπηρεσίες προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο Ιστότοπος και οι Υπηρεσίες ανήκουν σε εμάς και ανήκουν σε εμάς ή τους δικαιοπάροχους μας (εάν υπάρχουν). Διατηρούμε όλα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών.

Επιπλέον, όλο το υλικό ("Υλικά") προβάλλονται ή μεταδίδονται σε αυτόν τον Ιστότοπο ή / και Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά κειμένου, φωτογραφιών, εικόνων, εικόνων, βίντεο κλιπ, ηχητικών κλιπ και γραφικών που μας ανήκουν και προστατεύονται από το Χονγκ Κονγκ και τα διεθνή πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσίας και άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας, νόμους και συνθήκες.

Εκτός εάν παρέχεται, δεν μπορείτε ούτε να αντιγράψετε, να αναπαραγάγετε, να δημοσιεύσετε, να μεταφέρετε, να πουλήσετε, να ενοικιάσετε, να τροποποιήσετε, να δημιουργήσετε παράγωγα έργα από, να διανείμετε, να αναπαράγετε, να εκτελέσετε, να προβάλλετε ή με οποιονδήποτε τρόπο να εκμεταλλευτείτε εμπορικά τα Υλικά που μεταφέρονται στον ιστότοπο, Ούτε μπορείτε να παραβιάσετε οποιοδήποτε από τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που περιέχονται στο Υλικό. Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε ή να τροποποιήσετε, ούτε να αναιρέσετε ή να αφαιρέσετε, τυχόν πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα ή άλλες ιδιοκτησιακές ειδοποιήσεις ή οπτικά σήματα και λογότυπα από τα Υλικά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο εκτύπωσης οποιουδήποτε Υλικού που παρέχεται από εμάς σε αυτόν τον Ιστότοπο και / ή Υπηρεσίες για προσωπική, μη εμπορική χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι δεν αφαιρείτε ούτε προκαλείτε την κατάργηση πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων ή άλλων ιδιοκτησιακών ειδοποιήσεων ή οπτικά σήματα ή λογότυπα από το Υλικό. Δεν μπορείτε να αρχειοθετήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε από τα Υλικά που έχουν προσπελαστεί σε αυτόν τον Ιστότοπο ή / και Υπηρεσίες χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια μας. Όλα τα αιτήματα για αρχειοθέτηση, αναδημοσίευση ή διατήρηση οποιουδήποτε μέρους του Υλικού πρέπει να είναι γραπτώς σε εμάς και πρέπει να αναφέρουν σαφώς τον σκοπό και τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί το Υλικό. Τα αιτήματα για άδεια αρχειοθέτησης, διατήρησης ή αναδημοσίευσης οποιουδήποτε μέρους του Υλικού μπορούν να υποβληθούν σε [email protected]

Δεν αποκτάτε κανένα δικαίωμα ή άδεια χρήσης στο υλικό εκτός από τα περιορισμένα δικαιώματα χρήσης της Ιστοσελίδας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Οποιοδήποτε από τα υλικά στα οποία έχει προσπελαστεί ή ληφθεί από αυτόν τον Ιστότοπο πρέπει να προσπελαστεί ή να ληφθεί σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών που ορίζονται στην παρούσα Συμφωνία. Διατηρούμε οποιαδήποτε δικαιώματα, που δεν παραχωρούνται ρητά στους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών χρήσης.

Χρήση του ιδιόκτητου λογισμικού μας

Οι Υπηρεσίες VPN μας ενδέχεται να απαιτούν από εσάς να κάνετε λήψη / διαμόρφωση του ιδιόκτητου λογισμικού VPN στον υπολογιστή / έξυπνη συσκευή / σύστημα ψυχαγωγίας. Επιπλέον, ενδέχεται να στέλνουμε περιοδικές ενημερώσεις / επιδιορθώσεις στο Λογισμικό μας στον υπολογιστή σας / έξυπνη συσκευή / σύστημα ψυχαγωγίας. Με το παρόν επιτρέπετε την εγκατάσταση του Λογισμικού μας και των ενημερώσεών του στον υπολογιστή σας / έξυπνη συσκευή / σύστημα ψυχαγωγίας. Το Λογισμικό μας θα είναι διαθέσιμο σε εσάς σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και μια συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη για το Λογισμικό. Δεν μπορείτε να κάνετε αντίστροφη μηχανική, τροποποίηση, αντίστροφη μεταγλώττιση ή αποσύνθεση, αποσυναρμολόγηση ή αντιγραφή των δυνατοτήτων και λειτουργιών του Λογισμικού μας, ούτε μπορείτε να χρεώσετε κανέναν για χρήση του Λογισμικού μας.

Καταλαβαίνετε επίσης ότι θα εισαγάγουμε διάφορες νέες τεχνολογίες από καιρό σε καιρό, οι οποίες ενδέχεται ή όχι να αποδίδουν με συνέπεια σε κάθε πλατφόρμα, καθώς η απόδοσή της εξαρτάται από τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας, της ταχύτητας του Διαδικτύου, του ISP και άλλων συναφών συσκευών και λογισμικό. Ορισμένες από τις ενημερώσεις / ενημερώσεις κώδικα που παρέχονται από εμάς ενδέχεται να είναι κρίσιμες για τη λειτουργία του Λογισμικού και των Υπηρεσιών μας, και ως εκ τούτου ενδέχεται να είναι υποχρεωτικό για εσάς να τους επιτρέψετε να εγκαταστήσουν στο σύστημα / τη συσκευή σας.

Χορήγηση περιορισμένης άδειας

Όταν εγγραφείτε για έναν ατομικό λογαριασμό σε εμάς, σας παραχωρούμε μια περιορισμένη, μη αποκλειστική προσωπική, μη μεταβιβάσιμη άδεια για τη χρήση των Υπηρεσιών και του ιδιόκτητου λογισμικού μας. Ωστόσο, πρέπει να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας μόνο για τις προσωπικές, ιδιωτικές και μη εμπορικές σας δραστηριότητες, εκτός εάν εγγραφείτε σε εμάς ως χρήστης Business VPN και λάβετε έναν λογαριασμό Business VPN από εμάς. Αυτή η άδεια θα προορίζεται μόνο για προσωπική χρήση και θα σας απαγορευτεί περαιτέρω η μεταπώληση των Υπηρεσιών μας και επιτρέπεται σε άλλα άτομα να χρησιμοποιούν τον Λογαριασμό σας. Η μη συμμόρφωση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του λογαριασμού σας.

Ανατροφοδότηση

Ενδέχεται να έχετε την ευκαιρία να παρέχετε κριτικές, προτάσεις, ιδέες και σχόλια (εφεξής, συλλογικά, “Σχόλια”.) Εάν παρέχετε τέτοια Σχόλια, μας παραχωρείτε αποκλειστική ιδιοκτησία του ίδιου, το οποίο περιλαμβάνει χωρίς περιορισμό το δικαίωμα για εμάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος που ορίζουμε, για χρήση, αντιγραφή, μετάδοση, απόσπασμα, δημοσίευση, διανομή, προβολή δημοσίως, δημόσια εκτέλεση, δημιουργία παράγωγων έργων, κεντρικός υπολογιστής, ευρετήριο, προσωρινή μνήμη, ετικέτα, κωδικοποίηση, τροποποίηση και προσαρμογή (συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό το δικαίωμα προσαρμογή στη ροή, τη λήψη, τη μετάδοση, το κινητό, το ψηφιακό, τη μικρογραφία, τη σάρωση ή άλλες τεχνολογίες) σε οποιαδήποτε μορφή ή μέσα που είναι τώρα γνωστά ή στη συνέχεια θα αναπτυχθούν. Όλα αυτά τα σχόλια θα αντιμετωπίζονται ως μη εμπιστευτικά, αλλά η Εταιρεία ενδέχεται να επιλέξει να προστατεύσει την ταυτότητά σας διατηρώντας την ταυτότητά σας ανώνυμη.

Εάν διαπιστωθεί ότι διατηρείτε ηθικά δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων αναγνώρισης ή ακεραιότητας) στο περιεχόμενο που υποβάλατε, δηλώνετε ότι (α) δεν απαιτείτε να χρησιμοποιηθούν πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης σε σχέση με το περιεχόμενο ή τυχόν παράγωγα έργα ή αναβαθμίσεις ή ενημερώσεις αυτών · (β) δεν έχετε αντίρρηση για τη δημοσίευση, τη χρήση, την τροποποίηση, τη διαγραφή και την εκμετάλλευση του περιεχομένου από εμάς ή τους δικαιοδόχους, τους διαδόχους και τους εκχωρητές μας. (γ) παραιτείστε για πάντα και συμφωνείτε να μην διεκδικήσετε ή να διεκδικήσετε οποιοδήποτε δικαίωμα σε οποιοδήποτε και όλα τα ηθικά δικαιώματα ενός συγγραφέα σε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα. και (δ) μας απελευθερώνετε για πάντα, και τους δικαιοδόχους μας, τους διαδόχους και τους εκδότες μας, από οποιεσδήποτε αξιώσεις που διαφορετικά θα μπορούσατε να διεκδικήσετε εναντίον μας λόγω οποιωνδήποτε ηθικών δικαιωμάτων. Επιτρέπετε επίσης σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη να έχει πρόσβαση, προβολή, αποθήκευση ή αναπαραγωγή του περιεχομένου για προσωπική χρήση του συγκεκριμένου χρήστη.

Παρά τα παραπάνω, αναγνωρίζετε ότι τα σχόλιά σας μπορεί να περιέχουν έννοιες, ιδέες, υλικά, προτάσεις, προτάσεις και τα παρόμοια που σχετίζονται με το PureVPNTM ή τις πρωτοβουλίες του, (εφεξής «Ιδέες».) Όσον αφορά τις ιδέες σας, αναγνωρίζετε ότι: (α) λαμβάνουμε πολλές υποβολές από πολλά μέρη και / ή ενδέχεται να έχουμε αναπτύξει ανεξάρτητα ή / και να εξετάσουμε ιδέες παρόμοιες με τις ιδέες σας και ότι η αναθεώρησή μας για τις ιδέες σας δεν αποτελεί παραδοχή καινοτομίας, προτεραιότητας ή πρωτοτυπίας. και (β) η χρήση οποιωνδήποτε ιδεών παρόμοιων με τις Ιδέες σας, είτε βασίζονται στα Σχόλια ή τις Υποβολές σας, που μας παρέχονται από Τρίτα Μέρη, είτε αναπτύσσονται ανεξάρτητα ή εξετάζονται από εμάς, θα είναι χωρίς υποχρέωση για εσάς.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων

Η GZ Systems πιστεύει ακράδαντα στα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων και αναμένει από εσάς να σεβαστείτε αυτό το δικαίωμα. Επομένως, αποθαρρύνουμε έντονα τους Χρήστες μας να εμπλακούν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να εκληφθεί ως παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή / και εμπορικών σημάτων. Η κοινή χρήση αρχείων επιτρέπεται μόνο στους ακόλουθους διακομιστές: Αφγανιστάν, Αλγερία, Αγκόλα, Αρμενία, Μπαχάμες, Μπαχρέιν, Μπαγκλαντές, Μπαρμπάντος, Βέλγιο, Βερμούδες, Βολιβία, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, Μπρουνέι Νταρουσαλάμ, Βουλγαρία, Καμπότζη, Πράσινο Ακρωτήριο, Νησιά Καϊμάν, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Δανία, Δομινικανή Δημοκρατία, Δομινικανή Δημοκρατία, Ελ Σαλβαδόρ, Εσθονία, Αιθιοπία, Γερμανία, Γκάνα, Γερνάδα, Γουατεμάλα, Γουιάνα, Αϊτή, Ονδούρα, Καζακστάν, Κένυα, Κιργιζία, Λάος, Λετονία, Λίβανος, Λιθουανία, Λουξεμβούργο , Μακάο, Μαδαγασκάρη, Μαυριτανία, Μαυρίκιος, Μολδαβία, Μονακό, Μογγολία, Μοντσερράτ, Μιανμάρ, Ολλανδία, Νικαράγουα, Νίγηρας, Νιγηρία, Νορβηγία, Ομάν, Πακιστάν, Παναμάς, Παπούα Νέα Γουινέα, Παραγουάη, Περού, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Ρωσία, Αγία Λουκία, Σαουδική Αραβία, Σενεγάλη, Σερβία, Σεϋχέλλες, Σλοβενία, Σρι Λάνκα, Σουρινάμ, Σουηδία, Τατζικιστάν, Τανζανία, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Τυνησία, Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Νήσοι Τερκς και Κάικος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουζμπεκιστάν και Βενεζουέλα.

Σε κατάλληλες περιστάσεις και κατά την κρίση μας, ενδέχεται να απενεργοποιήσουμε και / ή να τερματίσουμε τους Λογαριασμούς των μελών που παραβιάζουν επανειλημμένα ή κατηγορούνται επανειλημμένα για παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων ή άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων. Εάν καταργήσουμε το περιεχόμενό σας ή / και τερματίσουμε τον Λογαριασμό σας για παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων κάποιου άλλου και πιστεύετε ότι το καταργήσαμε κατά λάθος, θα σας δώσουμε την ευκαιρία να υποβάλετε ένσταση.

Σύμφωνα με τον Νόμο για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή του 1998, το κείμενο του οποίου βρίσκεται στον ιστότοπο του Γραφείου πνευματικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ στη διεύθυνση http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf, θα ανταποκριθούμε ταχέως σε αξιώσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. δεσμεύτηκε να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπό μας που αναφέρεται στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό μας.

Εάν είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή είστε εξουσιοδοτημένοι να ενεργήσετε εκ μέρους κάποιου ή εξουσιοδοτημένοι να ενεργείτε βάσει οποιουδήποτε αποκλειστικού δικαιώματος βάσει πνευματικών δικαιωμάτων, αναφέρετε φερόμενες παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων που συμβαίνουν στον ιστότοπο ή μέσω του ιστότοπου συμπληρώνοντας την ακόλουθη ειδοποίηση DMCA για φερόμενη παράβαση και την παράδοση στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο πνευματικών δικαιωμάτων. Με την παραλαβή της Ειδοποίησης, θα προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, που κρίνουμε κατάλληλη, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης του αμφισβητούμενου υλικού από τον Ιστότοπο.

Πώς να υποβάλετε μια ειδοποίηση DMCA για φερόμενη παράβαση ("Ειδοποίηση"):

 1. Προσδιορίστε το έργο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που ισχυρίζεστε ότι έχει παραβιαστεί ή – εάν πολλά έργα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα καλύπτονται από αυτήν την Ειδοποίηση – μπορείτε να παρέχετε μια αντιπροσωπευτική λίστα των έργων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα που ισχυρίζεστε ότι έχουν παραβιαστεί.
 2. Προσδιορίστε (i) το υλικό που ισχυρίζεστε ότι παραβιάζει (ή αποτελεί αντικείμενο παράνομης δραστηριότητας) και το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί ή η πρόσβαση στο οποίο πρέπει να απενεργοποιηθεί και πληροφορίες επαρκώς επαρκείς για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε το υλικό, συμπεριλαμβανομένης της ένα ελάχιστο, εάν ισχύει, η διεύθυνση URL του συνδέσμου που εμφανίζεται στον Ιστότοπο όπου μπορεί να βρεθεί τέτοιο υλικό και (ii) η αναφορά ή ο σύνδεσμος, προς το υλικό ή τη δραστηριότητα που ισχυρίζεστε ότι παραβιάζετε, δηλαδή να καταργήσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση στην οποία πρόκειται να απενεργοποιηθεί και πληροφορίες επαρκώς επαρκείς για να μας επιτρέψουν να εντοπίσουμε αυτήν την αναφορά ή σύνδεσμο, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον, εάν ισχύει, της διεύθυνσης URL του συνδέσμου που εμφανίζεται στον Ιστότοπο όπου μπορεί να βρεθεί τέτοια αναφορά ή σύνδεσμος.
 3. Καταχωρίστε την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και, εάν υπάρχει, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 4. Συμπεριλάβετε και τις δύο ακόλουθες δηλώσεις στο σώμα της Ειδοποίησης:
  "Δηλώνω ότι πιστεύω καλή τη πίστει ότι η αμφισβητούμενη χρήση του υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή η αναφορά ή σύνδεσμος προς τέτοιο υλικό δεν επιτρέπεται από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, τον αντιπρόσωπό του ή τον νόμο (π.χ., ως ορθή χρήση)."
  "Δηλώνω ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα Ανακοίνωση είναι ακριβείς και, υπό ποινή ψευδορκείας, ότι είμαι ο ιδιοκτήτης ή εξουσιοδοτημένος να ενεργώ εκ μέρους του κατόχου, των πνευματικών δικαιωμάτων ή ενός αποκλειστικού δικαιώματος βάσει των πνευματικών δικαιωμάτων που φέρεται να παραβιάζονται."
 5. Δώστε το πλήρες νομικό σας όνομα και την ηλεκτρονική ή φυσική σας υπογραφή.
  Παραδώστε αυτήν την ειδοποίηση, με όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα, στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό μας για τα πνευματικά δικαιώματα:
  Η GZ Systems Limited δραστηριοποιείται ως PureVPN ™
  36 / F, Tower Two, Times Square, 1 Matheson Street, Causeway Bay,
  Χονγκ Κονγκ
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [προστασία με email]

Εάν λάβετε μια ειδοποίηση ότι το περιεχόμενό σας έχει καταργηθεί λόγω καταγγελίας περί πνευματικών δικαιωμάτων και / ή τερματισμού του λογαριασμού σας, αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο διαγράφηκε από τον ιστότοπό μας κατόπιν αιτήματος του κατόχου του περιεχομένου. Εάν ο λογαριασμός σας λαμβάνει πάρα πολλά παράπονα περί πνευματικών δικαιωμάτων, ενδέχεται να χάσετε τη δυνατότητα μετάδοσης νέου περιεχομένου και ο λογαριασμός σας ενδέχεται να απενεργοποιηθεί πλήρως.

Εάν πιστεύετε ότι το περιεχόμενο καταργήθηκε κατά λάθος ή / και ο λογαριασμός σας τερματίστηκε, έχετε την επιλογή να υποβάλετε αντικοινοποίηση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Όταν λάβουμε μια έγκυρη αντικοινοποίηση, θα προωθήσουμε ένα αντίγραφο στο άτομο που υπέβαλε την αρχική καταγγελία. Εάν δεν λάβουμε ειδοποίηση εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών ότι ο αποστολέας της αρχικής καταγγελίας ζητά δικαστική απόφαση για την αποφυγή περαιτέρω παραβίασης του επίμαχου περιεχομένου, θα καταργήσουμε την καταγγελία από το αρχείο του λογαριασμού σας και ενδέχεται να αντικαταστήσουμε το περιεχόμενο που καταργήθηκε κατά την κρίση μας.

Σημείωση: Υπάρχουν νομικές και οικονομικές συνέπειες για ψευδείς ή / και κακές υποβολές. Πριν από την υποβολή αντικοινοποίησης, βεβαιωθείτε ότι είστε ο πραγματικός κάτοχος δικαιωμάτων του καταργηθέντος περιεχομένου ή ότι έχετε καλή πίστη ότι το υλικό καταργήθηκε κατά λάθος και κατανοήστε τις επιπτώσεις της υποβολής ψευδούς αξίωσης.

Για να υποβάλετε μια αντικοινοποίηση, στείλτε με email την αντικοινοποίησή σας στο [email protected] και συμπεριλάβετε τα εξής:

 1. Το όνομα, η διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου σας.
 2. Το αναγνωριστικό DMCA εκτυπώνεται στο κάτω μέρος του μηνύματος ειδοποίησης.
 3. Η διεύθυνση προέλευσης του περιεχομένου που καταργήθηκε (αντιγράψτε και επικολλήστε τον σύνδεσμο στο email ειδοποίησης).
 4. Δήλωση με ποινή ψευδορκίας ότι πιστεύετε καλή τη πίστει ότι το περιεχόμενο καταργήθηκε κατά λάθος.
 5. Μια δήλωση ότι συναινείτε στη δικαιοδοσία του Ομοσπονδιακού Επαρχιακού Δικαστηρίου για τη δικαστική περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση ή εάν η διεύθυνσή σας είναι εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, για οποιαδήποτε δικαστική περιοχή στην οποία ενδέχεται να βρεθεί και ότι θα αποδεχτείτε επίδοση διαδικασίας από το πρόσωπο που παρείχε την αρχική καταγγελία σύμφωνα με το εδάφιο (γ) (1) (Γ) ή από αντιπρόσωπο αυτού του προσώπου.
 6. Μια φυσική ή ηλεκτρονική υπογραφή.

Διαφημίσεις τρίτου μέρους, προσφορές και σύνδεσμοι

Διαφημίσεις και προσφορές τρίτων

Μπορούμε, κατά καιρούς, να προβάλλουμε διαφημίσεις και προωθήσεις από τρίτα μέρη στον Ιστότοπο ή / και στις Υπηρεσίες. Οι επιχειρηματικές σας συναλλαγές ή η αλληλογραφία με ή η συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες διαφημιστών εκτός από εμάς και τυχόν όροι, προϋποθέσεις, εγγυήσεις ή παραστάσεις που σχετίζονται με τέτοιες συναλλαγές, είναι αποκλειστικά μεταξύ εσάς και αυτού του τρίτου μέρους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία οποιουδήποτε είδους που προέκυψε ως αποτέλεσμα τέτοιων συναλλαγών ή ως αποτέλεσμα της παρουσίας διαφημιστών τρίτου μέρους στον Ιστότοπο ή / και στις Υπηρεσίες.

Χρήση εργαλείων τρίτων

Μπορούμε να σας παρέχουμε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων μερών, στα οποία ούτε έχουμε κανέναν έλεγχο ούτε καμία είσοδο, ούτε παρακολουθούμε τη χρήση ή την απόδοσή τους.

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι παρέχουμε πρόσβαση σε τέτοια εργαλεία στις "όπως είναι" και "όπως διατίθεται" βάση χωρίς εγγυήσεις, δηλώσεις ή όρους οποιουδήποτε είδους και χωρίς καμία έγκριση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη που προκύπτει από ή σχετίζεται με τη χρήση προαιρετικών εργαλείων τρίτων μερών από εσάς.

Οποιαδήποτε χρήση από εσάς προαιρετικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω του Ιστότοπου είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και διακριτική ευχέρεια και θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι γνωρίζετε και εγκρίνετε τους όρους με τους οποίους παρέχονται τα εργαλεία από τους σχετικούς παροχείς τρίτων..

Μπορούμε επίσης, στο μέλλον, να προσφέρουμε νέες Υπηρεσίες ή / και λειτουργίες μέσω του Ιστότοπου ή / και των Υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας νέων εργαλείων). Τέτοιες νέες δυνατότητες και / ή Υπηρεσίες υπόκεινται επίσης στους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Σύνδεσμοι τρίτων

Ορισμένο περιεχόμενο, προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της Ιστοσελίδας μας ή / και των Υπηρεσιών ενδέχεται να περιλαμβάνουν υλικό από Τρίτα Μέρη.

Οι σύνδεσμοι τρίτων στις Υπηρεσίες ενδέχεται να σας κατευθύνουν σε ιστότοπους ή / και υπηρεσίες τρίτων μερών που δεν σχετίζονται με εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εξέταση ή την αξιολόγηση του περιεχομένου ή της ακρίβειας και δεν εγγυόμαστε και δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε υλικό τρίτων μερών ή ιστότοπους ή / και υπηρεσίες, ή για οποιοδήποτε άλλο υλικό, προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων – Μέρη.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία ή ζημία που σχετίζεται με την αγορά ή τη χρήση αγαθών, υπηρεσιών, πόρων, περιεχομένου ή οποιωνδήποτε άλλων συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν σε σχέση με οποιοδήποτε τρίτο μέρος με το οποίο συνδέεστε μέσω των Υπηρεσιών. Διαβάστε προσεκτικά τις πολιτικές και τις πρακτικές του τρίτου μέρους και βεβαιωθείτε ότι τις κατανοείτε προτού προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Τα παράπονα, οι αξιώσεις, οι ανησυχίες ή οι ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα τρίτων πρέπει να απευθύνονται στο τρίτο μέρος.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ; ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

(Α) ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΜΑΣ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΟΧΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Ή ΑΔΕΙΑΣ / ΑΔΕΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ / Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΔΕΛΗ. ΟΧΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ / Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ή ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.

(Β) ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΗΨΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟ "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ" ΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΦΡΑΣΗ Ή ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ, ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥ Ή ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ή ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΗΜΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟ CONΠΟΘΕΣΕΙΣ.

(Γ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΑΡΟΧΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΡΙΤΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ / Ή ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΔΙΚΤΥΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ, ΖΗΜΙΕΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΕΣ, ΑΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΤΙΚΕΣ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ, Ή ΑΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ , Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ / Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

(Δ) ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ / Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΕΤΕ Ή ΑΛΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

(Ε) ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ / Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή / ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Μερικές δικαιοδοσίες ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ Ή ΣΥΜΠΕΡΑΣΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.

Καταλαβαίνετε ότι η GZ Systems δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε απώλεια, καταστροφή, τροποποίηση ή αφαίρεση οποιουδήποτε περιεχομένου μεταδίδεται μέσω των Υπηρεσιών μας ή μέσω του εικονικού ιδιωτικού δικτύου μας. Συμφωνώντας να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας, παραιτείτε ρητά από οποιοδήποτε δικαίωμα να ζητήσετε αποζημίωση ή να θεωρήσετε την Εταιρεία υπεύθυνη για οποιαδήποτε τέτοια απώλεια, αλλοίωση, διαφθορά ή κατάργηση. Εάν και όταν απαιτείται, ενδέχεται προσωρινά / μόνιμα να αναθεωρήσουμε ή να διακόψουμε το σύνολο ή οποιοδήποτε μέρος των Υπηρεσιών μας, το οποίο ενδέχεται να επηρεάσει τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, με ή χωρίς ειδοποίηση. Συμφωνείτε ότι εσείς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος δεν θα μας ευθύνετε για οποιαδήποτε αναθεώρηση, αναστολή ή διακοπή.

Οι παραπάνω περιορισμοί θα διατηρήσουν τους παρόντες Όρους και θα ισχύουν προς όφελός μας και των συνεργατών μας και των αντίστοιχων διευθυντών, αξιωματικών, υπαλλήλων και αντιπροσώπων.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΥΘΕΤΕ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΑΠΟΦΟΡΟΥΣΤΕΣ, ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΤΟΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΣ (Α) Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ / Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Β) Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. (Γ) ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ / Ή ΕΡΓΑΛΕΙΑ. (Δ) ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ. ή (Ε) Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ / Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

Κυβερνητικός νόμος; Διαιτησία

Κυβερνητικός νόμος

Οι παρόντες Όροι θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους του Χονγκ Κονγκ, ανεξάρτητα από τη σύγκρουση νομικών διατάξεων. Συμφωνείτε να υποβάλετε στην προσωπική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ και κάθε αιτία δράσης που σχετίζεται με ή προκύπτει από αυτούς τους Όρους ή / και ο Ιστότοπος ή / και οι Υπηρεσίες πρέπει να κατατεθούν σε αυτούς, εκτός εάν υπόκεινται στις δεσμευτικές διατάξεις διαιτησίας του Τμήμα Διαιτησίας, παρακάτω.

Επίλυση των συγκρούσεων; Διαιτησία

Σε περίπτωση που έχετε διαφωνία με εμάς, σχετικά με, σχετίζονται ή αναφέρεστε σε αυτούς τους Όρους ή / και στον Ιστότοπο ή / και στις Υπηρεσίες, συμφωνείτε να μας παράσχετε πρώτα ειδοποίηση για τη διαφωνία και περίοδο θεραπείας τριάντα (30) ημερών. κατά τη διάρκεια του οποίου θα εργαστούμε για την επίλυση του προβλήματος μαζί σας, πότε και εάν είναι κατάλληλο και λογικό. Σε περίπτωση που η διαφορά δεν μπορεί να επιλυθεί, τα μέρη συμφωνούν ότι θα επιλυθεί αποκλειστικά με δεσμευτική διαιτησία σύμφωνα με τους ουσιαστικούς νόμους του Χονγκ Κονγκ και θα ασκηθεί για διαιτησία στο Χονγκ Κονγκ. Ο διαιτητής και όχι οποιοδήποτε ομοσπονδιακό, πολιτειακό ή τοπικό δικαστήριο ή οργανισμός θα έχει την αποκλειστική εξουσία επίλυσης οποιασδήποτε διαφοράς που σχετίζεται με την ερμηνεία, την εφαρμογή, την εκτελεστότητα, τη συνάφεια ή τη διαμόρφωση αυτής της σύμβασης, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά οποιασδήποτε αξίωσης ότι όλες ή οποιεσδήποτε μέρος αυτής της σύμβασης είναι άκυρο ή άκυρο. Τίποτα στο παρόν δεν εμποδίζει κανένα μέρος να ζητήσει προσωρινή διαταγή που θεωρεί απαραίτητο για τη διατήρηση του status quo πριν από την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς, σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία.

Διάφορα

Τοποθεσία διακομιστή; Διεθνής μεταφορά

Η προστασία δεδομένων και άλλοι νόμοι άλλων χωρών ενδέχεται να μην είναι τόσο ολοκληρωμένοι όσο εκείνοι στη χώρα σας. Να είστε βέβαιοι ότι λαμβάνουμε λογικά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι το απόρρητό σας προστατεύεται. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο ή / και τις Υπηρεσίες, συναινείτε στη συλλογή, χρήση και μεταφορά των πληροφοριών σας, όπως ορίζεται στο http://www.purevpn.com/privacy-policy.php.

Εξουσία

Κάθε συμβαλλόμενο μέρος δηλώνει και εγγυάται στο άλλο ότι έχει πλήρη εξουσία και εξουσία να συνάψει αυτήν την συμφωνία και ότι είναι δεσμευτικό για το εν λόγω μέρος και είναι εκτελεστό σύμφωνα με τους Όρους του.

Παραίτηση

Οποιαδήποτε παραίτηση από δικαίωμα σύμφωνα με αυτούς τους Όρους θα είναι αποτελεσματική μόνο εάν συμφωνηθεί ή δηλωθεί γραπτώς. Η καθυστέρηση στην άσκηση ενός δικαιώματος ή η μη άσκηση ενός δικαιώματος δεν θεωρείται παραίτηση και δεν εμποδίζει ένα μέρος να ασκήσει το δικαίωμα αυτό στο μέλλον. Τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα που παρέχονται στο παρόν είναι αθροιστικά και δεν αποκλείουν οποιαδήποτε δικαιώματα και ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο.

Ανωτέρας βίας

Δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε σε καμία υποχρέωση, εάν εμποδιστεί να το πράξει ως συνέπεια πράξεων θεού ή ανωτέρας βίας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των μέτρων που έχουν ληφθεί ή επιβληθεί από οποιαδήποτε κυβέρνηση ή δημόσια αρχή ή σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου γεγονότος πέραν του ελέγχου μας συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των φυσικών καταστροφών (όπως καταιγίδα, τυφώνας, πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμός), πόλεμος, αστικές αναταραχές, τρομοκρατικές δραστηριότητες, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, κυβερνητικές κυρώσεις, εμπάργκο, εθνικοποιήσεις, απεργίες και βλάβες των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (όπως: υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας ή τηλεπικοινωνιών). Θα καταβάλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας ενημερώσουμε για τις περιστάσεις που προκαλούν την καθυστέρηση και για να συνεχίσουμε την απόδοση το συντομότερο δυνατό, και τα δύο χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θα έχουμε το δικαίωμα να εκχωρήσουμε και / ή να μεταφέρουμε αυτούς τους Όρους και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας σε οποιοδήποτε Τρίτο Μέρος αφού σας ειδοποιήσουμε όπως προβλέπεται στο παρόν. Συμφωνείτε και αναγνωρίζετε ότι δεν θα εκχωρήσετε ή μεταβιβάσετε τα δικαιώματά του ή την υπεργολαβία ή δεν θα εκχωρήσετε οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις της βάσει των παρόντων Όρων χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας κατά την αποκλειστική και αποκλειστική μας κρίση..

Δικαιώματα τρίτων

Αυτοί οι Όροι δεν παρέχουν κανένα δικαίωμα σε κανένα τρίτο μέρος, εκτός από οποιαδήποτε διάταξη στους παρόντες Όρους.

Σχέση των μερών

Τα συμβαλλόμενα μέρη είναι ανεξάρτητοι εργολάβοι σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και τίποτα στο παρόν δεν ερμηνεύεται ότι δημιουργεί μια εταιρική σχέση, μια κοινοπραξία ή μια σχέση μεταξύ τους. Κανένα μέρος δεν έχει την εξουσία να συνάψει Όρους οποιουδήποτε είδους στο όνομα του άλλου Μέρους.

Διαχωρισμός

Εάν οποιοδήποτε μέρος αυτής της Συμφωνίας κριθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο από το εφαρμοστέο δίκαιο, τότε η άκυρη ή μη εκτελεστή διάταξη θα αντικατασταθεί από μια έγκυρη, εκτελεστή διάταξη που ταιριάζει περισσότερο με την πρόθεση της αρχικής διάταξης και το υπόλοιπο αυτής της Συμφωνίας θα συνεχίστε σε ισχύ.

Ενημερώσεις & Ημερομηνία ισχύος

Η ημερομηνία έναρξης ισχύος αυτών των Όρων είναι η 14η Οκτωβρίου 2016. Κατά καιρούς, ενδέχεται να ενημερώσουμε αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών δημοσιεύοντας εμφανώς μια ειδοποίηση ενημέρωσης στον Ιστότοπο ή στην Περιοχή Μέλους ή επικοινωνώντας μαζί σας στο email που παρείχατε κατά την εγγραφή. να τα ελέγχετε συχνά.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map