Πώς να προωθείτε το PS4


Πώς να προωθείτε το PS4

Η προώθηση θυρών είναι ένας σχετικά κοινός όρος μεταξύ των διαδικτυακών παικτών και αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οι παίκτες έχουν βιώσει ότι το παιχνίδι τους δεν είναι διαθέσιμο λόγω ζητημάτων NAT.


video_thumb

Πηδάω σε…

Πώς μπορείτε να προωθήσετε το PlayStation 4 σας

Ενώ οι θύρες που απαιτούνται για το άνοιγμα τύπου NAT στο PS4 είναι οι ίδιες, η διαδικασία διαφέρει από router σε router, καθώς δεν έχουν όλοι οι δρομολογητές την ίδια διαμόρφωση. Παρόλο που οι ρυθμίσεις του δρομολογητή ενδέχεται να διαφέρουν, τα βήματα για μεταφορά προς τα εμπρός στο Playstation 4 είναι κυρίως τα ίδια σε οποιονδήποτε δρομολογητή. Απλά πρέπει να ψάξετε γύρω από τις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας.

Ακολουθούν τα βήματα για την προώθηση στο PS4:

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο PlayStation 4 σας.
 2. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε Δίκτυο.
 3. Επιλέγω Προβολή κατάστασης σύνδεσης.
 4. Σημειώστε το διεύθυνση IP της κονσόλας σας. Αυτό θα απαιτηθεί αργότερα στη διαδικασία προώθησης θύρας.
 5. Σημειώστε το Διεύθυνση MAC της κονσόλας σας. Αυτό μπορεί επίσης να απαιτείται για μεταγενέστερα βήματα.
 6. Σύνδεση στη διεπαφή ιστού του δρομολογητή σας.
 7. Μη αυτόματη εκχώρηση α στατική διεύθυνση IP στο δικό σου PS4 κονσόλα. Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα από το βήμα τέσσερα ή το βήμα πέντε που υπόκεινται στο δρομολογητή σας.
 8. Εντοπίστε το κανόνες προώθησης λιμένων για το δρομολογητή σας.
 9. Μόλις φτάσετε εκεί, προσθέστε θύρες για TCP 80, 443, 3478, 3479, 3480 και UDP 3478, 3479.

Όταν τελειώσετε με τις αλλαγές, συνιστάται να κάνετε εσείς επανεκκινήστε η συσκευή σου. Μετά την επανεκκίνηση, θα δείτε βελτίωση στον τύπο NAT. Εάν αναρωτιέστε τον καλύτερο τύπο NAT, είναι ο τύπος NAT 2, ο οποίος είναι μέτριος, με τον τύπο 3 να είναι αυστηρός και ο τύπος 1 να είναι ανοιχτός.

Μάθετε τι είναι η προώθηση θυρών.

Τι είναι το NAT?

Η Μετάφραση Διεύθυνσης Δικτύου (NAT) διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όσον αφορά τη συνδεσιμότητα για διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες καθώς αποφασίζει τον τρόπο χειρισμού της εισερχόμενης κίνησης. Για διαδικτυακούς παίκτες, το NAT παίζει σημαντικό ρόλο καθώς καθορίζει με ποιον μπορείτε να παίξετε.

Το Network Address Translation (NAT) είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται από τους δρομολογητές για την ερμηνεία μιας δημόσιας διεύθυνσης IP, η οποία χρησιμοποιείται στο Διαδίκτυο σε μια ιδιωτική διεύθυνση IP, η οποία χρησιμοποιείται στο οικιακό σας δίκτυο και αντίστροφα.

Σε έναν κόσμο διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, το NAT μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια εάν δεν έχει ρυθμιστεί σωστά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχετε ένα αυστηρό NAT στο δίκτυό σας. Ωστόσο, με την προώθηση της θύρας στη θέση σας, μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν.

Μιλώντας για τον κόσμο των κονσολών παιχνιδιών, υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι NAT που ταξινομούν τη συνδεσιμότητα που έχουν με άλλους παίκτες μέσω Διαδικτύου:

NAT Τύπος 1 – Άνοιγμα

Αυτός είναι ένας τύπος διαμόρφωσης όπου επιτρέπονται όλα. Αυτό σημαίνει ότι το Playstation 4 σας μπορεί να συνδεθεί σε παιχνίδια οποιουδήποτε και να φιλοξενήσει παιχνίδια. Δεν είναι μόνο αυτό, άλλοι χρήστες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να σας βρουν και να συνδεθούν με τα παιχνίδια που φιλοξενείτε. Αυτός ο τύπος ρύθμισης συνδέεται απευθείας στο Διαδίκτυο χωρίς κανένα τείχος προστασίας.

NAT Τύπος 2 – Μέτρια

Σε αυτόν τον τύπο ρύθμισης, η κονσόλα παιχνιδιών σας θα συνδεθεί απευθείας με άλλους παίκτες, ωστόσο, ορισμένες πτυχές θα περιοριστούν. Συνήθως, όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο μέσω ενός δρομολογητή, θα λάβετε το NAT τύπου 2.

NAT Τύπος 3 – Αυστηρό

Με αυτόν τον τύπο NAT, το PS4 σας έχει περιορισμένη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές αναπαραγωγής στο διακομιστή PlayStation. Άλλοι παίκτες με NAT Type 2 και NAT Type 3 δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε παιχνίδι που προσπαθείτε να φιλοξενήσετε. Στο NAT Type 3, ο δρομολογητής σας δεν διαθέτει ανοιχτές θύρες και απαιτεί προώθηση θυρών.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού εάν βρίσκεστε στο NAT Type 1.

Μάθετε για το φιλτράρισμα NAT.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το Port Forwarding στο PS4

Ποιες είναι οι θύρες για το PS4?

Σχεδόν όλοι οι διαδικτυακοί παίκτες ελπίζουν να έχουν NAT Type 2. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να προωθήσετε τις ακόλουθες θύρες στη διεύθυνση IP του Playstation 4 σας:

Αριθμοί προώθησης θύρας Ps4:

Θύρες TCP: 80, 443, 1935, 3478-3480
Θύρες UDP: 3478-3479

Η προώθηση της θύρας PS4 βοηθά στο διαδικτυακό παιχνίδι?

Ο σκοπός της προώθησης θύρας είναι να συνδέσετε απευθείας την κονσόλα PS4 με το δίκτυο PlayStation της Sony. Με την προώθηση της θύρας στη θέση του, το PlayStation 4 θα αποκτήσει αυτόματα το NAT Type 2 (Moderate), το οποίο σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμπειρία του παιχνιδιού σας χωρίς παρεμβολές.

Προωθήστε το PS4 σας και παίξτε παιχνίδια με διαδικτυακούς παίκτες. Αποκτήστε το πρόσθετο προώθησης του PureVPN με μόλις 0,99 $

Είναι το NAT Type 2 το καλύτερο για το PS4?

Το NAT τύπου 2 είναι γνωστό ότι είναι το καλύτερο για παιχνίδια στο διαδίκτυο. Ωστόσο, με μέτρια ασφάλεια, μπορεί να οδηγήσει σε απειλή ασφαλείας για το δίκτυό σας, γι ‘αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε την προώθηση θύρας με ένα VPN διαμορφωμένο στο δρομολογητή σας ή στην κονσόλα PS4.

Γιατί απαιτείται προώθηση θυρών στο PS4?

Ενδέχεται να μην μπορείτε να παίξετε διαδικτυακά παιχνίδια με τους φίλους σας και άτομα από όλο τον κόσμο, εάν η προώθηση θύρας δεν έχει ρυθμιστεί στο PS4 σας. Όλα καταλήγουν στον τύπο NAT, καθώς από προεπιλογή, οι περισσότεροι δρομολογητές έχουν ενεργοποιημένο ένα τείχος προστασίας, οπότε δεν επιτρέπεται η είσοδος εξωτερικής κίνησης στο Διαδίκτυο στο δίκτυο Wi-Fi.

Με τη διαμόρφωση προώθησης θύρας στο PlayStation 4, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε εύκολα την εμπειρία σας στο διαδικτυακό παιχνίδι. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την προώθηση θυρών για παιχνίδια

Είναι η προώθηση θύρας ασφαλής για το PS4?

Γενικά, η προώθηση θυρών είναι ασφαλής. Ωστόσο, με οτιδήποτε γίνεται στο διαδίκτυο, υπάρχουν κίνδυνοι που σχετίζονται με αυτό και είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ένα VPN όταν απολαμβάνετε μια εμπειρία παιχνιδιού. Το PureVPN σας προστατεύει από επιθέσεις DDoS (συνηθισμένο στους παίκτες).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map