Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Pokémon Go


Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Pokémon Go

07/08/19

Pikachu, σε διάλεξα! Φέρνει σίγουρα ένα μπαράκι αναμνήσεων!

Για να διατηρήσει αυτές τις αγαπημένες, παιδικές αναμνήσεις για τις επόμενες αιώνες, η Niantic ανέπτυξε το πιο δημοφιλές παιχνίδι για κινητά, το Pokémon Go! Πρέπει να το παίξατε με τους φίλους, την οικογένειά σας ή εντελώς σόλο, όπως ένας μοναχικός λύκος. Περιττό να πούμε ότι μπορεί να έχετε πέσει σε ένα πόλο ή δύο παίζοντας.

Πραγματικά έχει κάνει μακροχρόνιο αντίκτυπο στη βιομηχανία Augmented Reality (AR) με το ζωντανό και εντυπωσιακό παιχνίδι. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο εκπληκτικό είναι αυτό το παιχνίδι AR, δεν μπορείτε να αγνοήσετε το γεγονός ότι συνοδεύεται από μια τιμή που δεν μπορούν να αντέξουν όλοι οι χρήστες. Και, η τιμή είναι, ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ!

Εάν είστε χρήστης με γνώμονα το απόρρητο, ίσως έχετε προσπαθήσει να διαγράψετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας. Η αφαίρεσή της από τη συσκευή δεν θα σας έκανε καλό, εκτός από το ότι θα σας απομακρύνει από τους θανάσιμους κινδύνους. Ο μόνος τρόπος για να εμποδίσετε τα δεδομένα σας να μην πηγαίνουν σε λάθος χέρια είναι να μάθετε πώς να διαγράφετε το λογαριασμό ή το προφίλ Pokémon Go για πάντα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον πλήρη οδηγό για τη διαγραφή λογαριασμού και τα πρόσθετα μέτρα για την προστασία του απορρήτου σας.

π.χ.

Προφίλ Pokemon Go: Γιατί πρέπει να το διαγράψετε?

Η ιδιωτική ζωή δεν είναι μόνο ένα καυτό θέμα του αιώνα, αλλά μια πραγματική ανησυχία δισεκατομμυρίων ανθρώπων που συνδέονται με τον ψηφιακό χώρο. Και το Pokémon Go είναι ένα ακόμη γρανάζι στο γρανάζι που έχει κλιμακώσει τις ανησυχίες σε άλλο επίπεδο.

Για αρχάριους, δεν είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα σας. Υπάρχουν επίσης τρίτοι προγραμματιστές που εμπλέκονται στη δημιουργία πλαστών εφαρμογών Pokémon Go για να δελεάσουν ανυποψίαστους χρήστες.

Δεύτερον, και το πιο σημαντικό, υπάρχουν οι ενοχλητικές πολιτικές συλλογής δεδομένων που σχεδιάστηκαν από την εταιρεία.

Για παράδειγμα, η τοποθεσία σας στο GPS και η κάμερά σας δεν είναι τα μόνα στοιχεία στα οποία έχει πρόσβαση η εταιρεία. Ακολουθούν οι πληροφορίες που διατηρεί η εταιρεία όταν συμφωνείτε να αποδεχτείτε τις πολιτικές τους κατά την εγγραφή σας:

 1. Συλλέγει και αποθηκεύει, το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης, το αναγνωριστικό email Google, το αναγνωριστικό email Facebook και το αναγνωριστικό σας Pokémon Trainer Club. Εάν δημιουργείτε το λογαριασμό για λογαριασμό ανηλίκου, θα πρέπει να παρέχετε στην εταιρεία πρόσθετες πληροφορίες όπως το πρώτο και το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης.
 2. Ο προγραμματιστής διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης cookie και παρόμοιων τεχνολογιών παρακολούθησης για την παρακολούθηση της συμπεριφοράς σας στο παιχνίδι που δεν περιλαμβάνει μόνο το παιχνίδι ή τη συμπεριφορά σας, αλλά και τα μηνύματα που στέλνετε στους φίλους σας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που συλλέγει περιλαμβάνουν την IP, την έκδοση λειτουργικού συστήματος και τον τύπο προγράμματος περιήγησης. Εκτός από τον προγραμματιστή παιχνιδιών, άλλες εταιρείες τρίτων μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν cookie στη συσκευή σας.

Πώς μπορεί να συμβιβαστούν οι προσωπικές σας πληροφορίες αναγνώρισης (PII)?

Με έναν μεγάλο όγκο δεδομένων χρηστών εκεί έξω, όπως μια πάπια, δεν υπάρχει κανένας τρόπος που ένας εγκληματίας στον κυβερνοχώρο – περιλαμβάνονται και οι ευκαιριακοί – να το αφήσει ανέγγιχτο.

 • Για αρχάριους, οι εισβολείς είναι ήδη ικανοί να παραβιάζουν τους εντοπιστές θέσης στη συσκευή για να εντοπίσουν την πραγματική τοποθεσία οποιουδήποτε χρήστη.
 • Δεύτερον, το παιχνίδι χρησιμοποιεί συνεχώς την κάμερα για να παραδώσει το παιχνίδι AR. Ως αποτέλεσμα, ο μηχανισμός έχει μια πιθανή ικανότητα καταγραφής του βίντεο των χρηστών, το οποίο κάθε διαβόητος εγκληματίας στον κυβερνοχώρο θα μπορούσε να χαράξει με ευκολία.
 • Επιπλέον, ο προγραμματιστής και η εταιρεία έχουν τα πλήρη δικαιώματα να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που θεωρούν κατάλληλες. Για παράδειγμα, σε περίπτωση συγχώνευσης ή εξαγοράς, η εταιρεία πιθανότατα θα παραδώσει το θησαυρό των δεδομένων χωρίς να στοιχηματίσει.
 • Υπάρχει επίσης δυνητικός κίνδυνος επιθέσεων Κατανεμημένης Άρνησης Υπηρεσίας (DDoS). Στην πραγματικότητα, το κέντρο δεδομένων της πλατφόρμας παιχνιδιών είχε DDoSed στο παρελθόν από δύο διαβόητες ομάδες χάκερ. Μια ομάδα ισχυρίστηκε ακόμη και ότι την επιτέθηκαν για να δείξει την αδύναμη ασφάλεια των διακομιστών και θα το έκαναν ξανά αν δεν επιλυθεί η ευπάθεια.

Πώς να διαγράψετε μόνιμα το Pokémon Go Profile

Διακυβεύοντας τόσα πολλά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από εσάς, εκτός από το να διαγράψετε το προφίλ Pokémon Go και να αποτρέψετε την κατάχρηση των δεδομένων σας από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο.

Η διαγραφή του προφίλ και του λογαριασμού του Pokémon Go δεν είναι τόσο απλή όσο θα περίμενε κανείς από άλλες υπηρεσίες, δηλαδή δεν υπάρχει κουμπί “διαγραφή λογαριασμού”. Για να καταργήσετε τον λογαριασμό, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα αιτήματος διαγραφής, η οποία είναι διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο υποστήριξης.

Μόλις συμπληρώσετε και υποβάλετε τη φόρμα, θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για την επεξεργασία. Μετά την έγκριση, όλα τα δεδομένα σας θα καταργηθούν οριστικά. Ως αποτέλεσμα, θα χρειαστείτε ένα νέο αναγνωριστικό εάν θέλετε να παίξετε ξανά το παιχνίδι στο μέλλον.

Εκπαιδευτικό βήμα προς βήμα

 1. Παω σε Ιστοσελίδα υποστήριξης Pokémon Go κάνοντας κλικ σε αυτό Σύνδεσμος.
 2. πώς να διαγράψετε το λογαριασμό Pokémon Go βήμα 1

 3. Καταχώρησε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όνομα χρήστη στη φόρμα αίτησης.
 4. πώς να διαγράψετε το λογαριασμό Pokémon Go βήμα 2

 5. Επιλέγω Διαγράψτε τον λογαριασμό μου στο Pokémon Go: Τύπος προβλήματος πτυσώμενο μενού.
 6. πώς να διαγράψετε το λογαριασμό Pokémon Go βήμα 3

 7. Γράψε το αιτιολογικό Για κλείσιμο του λογαριασμού.
 8. πώς να διαγράψετε το λογαριασμό Pokémon Go βήμα 4

 9. Εισάγετε το captcha και μετά κάντε κλικ στο “Υποβολή σε” διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό.
 10. πώς να διαγράψετε το λογαριασμό Pokémon Go βήμα 5

Πηγαίνετε πέρα ​​για να προστατεύσετε το απόρρητό σας

Δεδομένου ότι το απόρρητο είναι και θα είναι πάντα το κύριο μέλημα για τέτοια δραστικά βήματα, η διαγραφή μιας εφαρμογής δεν θα σταματήσει τους εισβολείς ή τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο, για αυτό το θέμα. Συνιστάται πάντοτε να λαμβάνετε πρόσθετα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του απορρήτου σας, όπως η εγκατάσταση ενός VPN (Virtual Private Network).

Το PureVPN σας οπλίζει με τη δύναμη της κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού και απόλυτης ανωνυμίας. Με την τεχνολογία κρυπτογράφησης 256-bit, σας εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία δεδομένων έναντι κάθε αναγκαστικής ή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Επιπλέον, με τις πρόσθετες δυνατότητες και λειτουργίες ανωνυμίας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε όλους τους τύπους παραβιάσεων απορρήτου.

Λοιπόν, αποκτήστε το PureVPN και ασφαλίστε τα δεδομένα σας καθώς και το απόρρητό σας μια για πάντα!

Θέλετε να ανακτήσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο; Ίσως θελήσετε να δείτε τους παρακάτω οδηγούς:

no-log-img

Το PureVPN δεν διαθέτει πιστοποίηση καταγραφής!

Η πολιτική No-Log του PureVPN έχει επικυρωθεί από έναν από τους κορυφαίους ανεξάρτητους ελεγκτές που εδρεύουν στις ΗΠΑ. Όχι μόνο το PureVPN είναι ο ταχύτερος, αλλά και ένας επαληθευμένος πάροχος VPN χωρίς καταγραφή!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me