Τρόπος διαγραφής λογαριασμού τηλεγραφήματος


Τρόπος διαγραφής λογαριασμού τηλεγραφήματος

Ανεξάρτητα από το πόσο φοβερό και ασφαλές ισχυρίζεται μια εφαρμογή, δεν μπορείτε απλά να ευχαριστήσετε όλους. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και συχνά έχουν διαφορετικές προτιμήσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να δοκιμάζουν διαφορετικές εφαρμογές μέχρι να βρουν αυτήν που ταιριάζει καλύτερα. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που επιτρέπουν στους χρήστες να απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους αμέσως με λίγα κλικ, η διαδικασία απενεργοποίησης του λογαριασμού της Telegram είναι αρκετά κουραστική και περίπλοκη. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που ανταγωνίζονται, δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Telegram απευθείας διαγράφοντας την εφαρμογή iOS ή Android.


Για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Telegram, πρέπει να συνδεθείτε μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή ή ενός προγράμματος περιήγησης για κινητά. Επιπλέον, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Telegram. Σύμφωνα με την πολιτική του Telegram, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για αρκετές ημέρες αφού επιλέξετε την απενεργοποίηση λογαριασμού. Έτσι, εάν θέλετε να γίνετε ξανά χρήστης του Telegram, ίσως χρειαστεί να περιμένετε αρκετές ημέρες για να εγγραφείτε ξανά.

π.χ.

Πίνακας Περιεχομένων

Γιατί μπορεί να θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο τηλεγράφημα

Με την πάροδο των ετών, το Telegram αντιμετώπισε πολλά ζητήματα ασφαλείας. Από κυβερνοεπιθέσεις έως παραβιάσεις δεδομένων, το Telegram είναι γνωστό ότι διαδίδει κακόβουλο λογισμικό σε υπολογιστές με Windows.

Είναι κατανοητό ότι αφού ακούτε καθημερινά παραβιάσεις και διαρροές δεδομένων, θα θέλατε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Telegram. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους θέλετε να διαγράψετε την εφαρμογή:

 1. Το 2017, το Telegram αντιμετώπισε μια τεράστια παραβίαση ασφαλείας, όπου οι χάκερ κατάφεραν να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό σε υπολογιστές με Windows μέσω του Telegram. Η εφαρμογή είναι επίσης γνωστό ότι διαρρέει μεταδεδομένα των χρηστών της.
 2. Ως συμμετέχων, έχετε λιγότερο έλεγχο στις συνομιλίες σας. Εφόσον οποιοσδήποτε στην ομάδα μπορεί να διαγράψει τα μηνύματα του άλλου, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και χειραγώγηση.
 3. Το Telegram χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο ασφαλείας γνωστό ως MTProto, του οποίου η ασφάλεια και η αξιοπιστία δεν είναι ακόμη σίγουροι. Οι κρυπτογράφοι του κλάδου έχουν απορρίψει το πρωτόκολλο ως αρκετά ασφαλές.

Μέθοδοι διαγραφής λογαριασμού τηλεγραφήματος

Δεδομένου ότι συναντήσαμε πολλά άτομα που ρωτούσαν για το “πώς να διαγράψετε λογαριασμό τηλεγράφου” στο διαδίκτυο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για να διευκολύνουμε τα άτομα που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Telegram: τη μέθοδο αυτοκαταστροφής και μη αυτόματης απενεργοποίησης. Τώρα θα εξηγήσουμε λεπτομερώς και τις δύο διαδικασίες.

Μέθοδος αυτοκαταστροφής για διαγραφή λογαριασμού τηλεγραφήματος

Όπως είπαμε προηγουμένως, το Telegram είναι υπέρ της ιδιωτικής ζωής και φίλος του λάτρεις της ασφάλειας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Telegram διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα αυτοκαταστροφής. Εάν ένας χρήστης του Telegram παραμένει ανενεργός για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για αυτοκαταστροφή. Αυτή η λειτουργία θα διαγράψει όχι μόνο τον λογαριασμό σας στο Telegram, αλλά θα διαγράψει και τις προηγούμενες συνομιλίες και τα αρχεία που μεταφέρθηκαν.

Η εφαρμογή θα καταστραφεί αυτόματα εάν ένας χρήστης παρέμεινε ανενεργός για την περίοδο των 6 μηνών, αυτό είναι το χρονόμετρο αυτοκαταστροφής της εφαρμογής από προεπιλογή. Δυστυχώς, ένας χρήστης δεν μπορεί να απενεργοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα, ωστόσο, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το χρόνο για αυτοκαταστροφή. Ο χρονοδιακόπτης αυτοκαταστροφής μπορεί να ρυθμιστεί από 1 μήνα έως ένα έτος. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξετε το χρονόμετρο αυτοκαταστροφής:

 1. Πρόσβαση ‘Ρυθμίσεις’ από την εφαρμογή Telegram.
 2. Παω σε «Ιδιωτικότητα και ασφάλεια» αυτί.
  πώς να διαγράψετε λογαριασμό τηλεγράφου
 3. Κάτω από «Ιδιωτικότητα και ασφάλεια» επιλογές, αναζητήστε ‘Διαγράψτε τον λογαριασμό μου’.
  πώς να διαγράψετε λογαριασμό τηλεγράφου
 4. Ορίστε το χρονόμετρο αυτοκαταστροφής σε 1 μήνα και είστε καλοί να πάτε.
  πώς να διαγράψετε λογαριασμό τηλεγράφου

Μη αυτόματη διαγραφή μέσω επιτραπέζιου ή κινητού προγράμματος περιήγησης

Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, το Telegram δεν επιτρέπει στους χρήστες του να απενεργοποιούν ή να διαγράφουν τους λογαριασμούς τους από την εφαρμογή. Επομένως, εάν θέλετε να διαγράψετε αμέσως τον λογαριασμό σας στο Telegram, θα πρέπει να τον διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο μέσω ενός επιτραπέζιου ή κινητού προγράμματος περιήγησης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Telegram:

 1. Πρόσβαση Σελίδα απενεργοποίησης τηλεγραφήματος από επιτραπέζιο ή κινητό πρόγραμμα περιήγησης.
 2. Θα σας ζητηθεί το δικό σας πληροφορίες σύνδεσης. Σας παρακαλούμε εισαγάγετε τον αριθμό έχετε εγγραφεί και πατήστε το επόμενο.
  διαγραφή λογαριασμού τηλεγραφήματος

 3. Μόλις εισαγάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες και προχωρήσετε, θα λάβετε ένα κωδικός επιβεβαίωσης στην εφαρμογή Telegram.
 4. Στην καρτέλα κωδικός επιβεβαίωσης, εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε στην εφαρμογή και πατήστε Συνδεθείτε.
 5. Το πεδίο που δηλώνει ‘γιατι φευγεις?’ είναι προαιρετικό. Μπορείτε είτε να δώσετε τα σχόλιά σας είτε να παραλείψετε.
  διαγραφή λογαριασμού τηλεγραφήματος
 6. Μόλις το πατήσετε, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα – θα σας ρωτήσει εάν είστε σίγουροι για την απόφασή σας. Το μήνυμα εμφανίζει επίσης μια προειδοποίηση που δηλώνει ότι δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το Telegram για αρκετές ημέρες αφού επιλέξετε την απενεργοποίηση. Κάντε κλικ στο “Ναι, διαγράψτε τον λογαριασμό μου” και συνεχίστε.
  διαγραφή λογαριασμού τηλεγραφήματος

Ο λογαριασμός διαγράφηκε επιτυχώς

Συγχαρητήρια! Διαγράψατε με επιτυχία τον λογαριασμό σας στο Telegram. Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, δεν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ή να εγγραφείτε στο Telegram για αρκετές ημέρες μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Επομένως, εάν θέλετε απλά να κάνετε ένα διάλειμμα από την εφαρμογή, σας προτείνουμε να προσαρμόσετε τον χρόνο αυτοκαταστροφής και απλώς να παραμείνετε αδρανείς προς το παρόν και μάλλον να επιλέξετε χειροκίνητη απενεργοποίηση. Ωστόσο, εάν έχετε αποφασίσει, συνεχίστε με την προαναφερθείσα διαδικασία για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Telegram.

Θέλετε να ανακτήσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο; Ίσως θελήσετε να δείτε τους παρακάτω οδηγούς:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map