Πώς να επιταχύνετε το Διαδίκτυο


Πώς να επιταχύνετε το Διαδίκτυο

Έχουμε δοκιμάσει 8 τρόπους επιτάχυνσης του διαδικτύου. Πριν δοκιμάσετε κάθε επιλογή, ξεκινήστε επανατοποθετώντας το δρομολογητή σας


Σήμερα, σχεδόν όλα γίνονται μέσω του δικτύου ή του Διαδικτύου. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε μια εμπειρία χωρίς προβλήματα στη χρήση του Διαδικτύου ή εάν ελπίζετε να είστε ανταγωνιστικοί στην επιχείρηση, τότε πρέπει να έχετε μια εξαιρετική, σταθερή και ασφαλή υπηρεσία υψηλής ταχύτητας Διαδικτύου (HSI).

Με ένα Internet υψηλής ταχύτητας, έχετε μια καλύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο που είναι επωφελής όταν επικοινωνείτε με πελάτες από πολλές γωνιές του πλανήτη. Μπορείτε να μοιραστείτε γρήγορα έγγραφα και να συνεργαστείτε σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας άμεσα μηνύματα και άλλα στοχευμένα επιχειρηματικά προγράμματα. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε καλύτερη χρήση των αναδυόμενων τεχνολογιών.

Επιπλέον, ένα Internet υψηλής ταχύτητας θα σας επιτρέψει να μειώσετε το κόστος εκμεταλλευόμενοι τις υπάρχουσες τεχνολογίες. Με αυτό το σεμινάριο, μπορείτε να μάθετε μερικούς εύκολους τρόπους για να επιταχύνετε έτσι ώστε να λειτουργεί ξανά σαν καινούργιος!

Αλλαγή του διακομιστή DNS

Όταν εκτελείτε ένα αίτημα για μια συγκεκριμένη διεύθυνση URL, η συσκευή σας θα αναζητούσε τις διευθύνσεις για να σας κατευθύνει τον δηλωμένο ιστότοπο. Ο επιλεγμένος διακομιστής DNS μπορεί να επηρεάσει το χρόνο φόρτωσης μιας ιστοσελίδας.

Μπορείτε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο διακομιστή DNS, ο οποίος πιθανότατα παρέχεται από τον ISP σας (Internet Service Provider), στη συσκευή σας ή στο σημείο πρόσβασης (δρομολογητής).

Για να αλλάξετε τον διακομιστή DNS στα Windows 10, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου
 • Πατήστε Δίκτυο και Διαδίκτυο
 • Επιλέξτε Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης
 • Επιλέξτε Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα
 • Μεταβείτε στο παράθυρο Ιδιότητες του Δικτύου για το οποίο θέλετε να αλλάξετε τον διακομιστή DNS.
 • Επιλέξτε Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)
 • Επιλέξτε Ιδιότητες
 • Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση IP για τον προτιμώμενο διακομιστή DNS
 • Κάντε κλικ στο OK

Διαπραγματευτείτε με τον ISP σας

Εάν αντιμετωπίζετε αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε την ταχύτητά σας. Αυτή είναι η ταχύτητα με την οποία λειτουργεί η σύνδεσή σας χωρίς παρεμβολές από άλλο λογισμικό. Δοκιμάστε και εκτελέστε διαφορετικές δοκιμές ταχύτητας σε διάφορες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Εάν παρατηρήσετε ένα μοτίβο, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα με τον ISP. Επομένως, θα πρέπει να καλέσετε και να μιλήσετε μαζί τους. Λάβετε υπόψη ότι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που προκαλούν επιβράδυνση της ταχύτητας των συνδέσεων στο Διαδίκτυο είναι ότι οι εταιρείες Διαδικτύου συνήθως δεν στέλνουν τη σωστή ταχύτητα σύνδεσης στην τοποθεσία σας.

ISP

Αποκριτική διαδρομή

Τυχόν παρεμβολές μπορεί να επηρεάσουν το σήμα Wi-Fi. Δεδομένου ότι οι παρεμβολές επιβραδύνουν την ταχύτητα του Διαδικτύου, θα πρέπει να μειώσετε το εύρος της συσκευής Wi-Fi. Με τη χρήση αποκριτικών δρομολογητών, θα μπορείτε να απολαμβάνετε την λιγότερο χρησιμοποιούμενη συχνότητα 5GHz με ευκολία.

Αυτές οι συσκευές δεν απαιτούν εξωτερικό μόντεμ για επικοινωνία μέσω καλωδιακής γραμμής ή DSL. Με αυτήν τη συσκευή, μπορείτε να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όταν το Διαδίκτυο είναι αργό. Λάβετε υπόψη ότι εάν ο δρομολογητής σας δεν είναι ασφαλής, άλλα άτομα ενδέχεται να χρησιμοποιούν το εύρος ζώνης σας χωρίς να έχετε ιδέα. Επομένως, είναι σημαντικό να ασφαλίσετε το δρομολογητή σας εάν θέλετε υψηλότερη ταχύτητα στο Διαδίκτυο.

Διαδρομή

Χρησιμοποιήστε ένα μπλοκ διαφημίσεων για να αποκλείσετε διαφημίσεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές, αλλά μπορούν να περιορίσουν την εμπειρία περιήγησής σας, ειδικά εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αργή. Λάβετε υπόψη ότι όταν φορτώνονται αυτές οι διαφημίσεις, λαμβάνουν περισσότερα δεδομένα από διάφορους διακομιστές και αυτό απαιτεί μεγαλύτερη αναμονή πριν από τη φόρτωση του ιστού. Συνιστάται να μειώσετε την ποσότητα δεδομένων που αποστέλλονται στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Με αυτήν την έξυπνη κίνηση, μπορείτε να βελτιώσετε τις ταχύτητες περιήγησής σας, καθώς οι διαφημίσεις φορτώνονται συνήθως πριν από άλλο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα. Επιπλέον, καθιστά την εμπειρία στο Διαδίκτυο πιο ανεκτή.

πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων

Μείνετε μέσα στα όρια δεδομένων

Πολλοί ISP επιβάλλουν περιορισμούς στην ποσότητα των δεδομένων που μπορείτε να μεταφέρετε στο διαδίκτυο. Φυσικά, αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θέλετε να κάνετε online. Για παράδειγμα, η ροή μιας ώρας τηλεόρασης απαιτεί πολλά δεδομένα που θα μπορούσαν να είναι περισσότερα από 2 GB.

Ενώ εάν θέλετε να στείλετε ή να λάβετε μόνο ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο αρκετά megabyte. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών χρησιμοποιούν το γκάζι στο Διαδίκτυο για να αποθαρρύνουν την περιττή χρήση και να φορολογούν το εύρος ζώνης τους. Η καλύτερη λύση σας, εάν η ανάγκη σας είναι να καταναλώσετε περισσότερο εύρος ζώνης, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Μπορείτε είτε να πετάξετε είτε όχι, ανάλογα με τον ISP. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε κρυπτογράφηση για να ξεπεράσετε το ISP throttling και ένα VPN είναι ακριβώς αυτό που σας φέρνει γύρω από το ISP throttling. Σε αντίθετη περίπτωση, θα γίνει μήνυση από το MPAA.

όριο εύρους ζώνης

Εκτελέστε μια ανίχνευση ιών

Οι ιοί είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο οι συνδέσεις στο Διαδίκτυο λειτουργούν αργά. Αυτές είναι μικρές εφαρμογές λογισμικού που κάνουν πολλά ανεπιθύμητα πράγματα στον υπολογιστή σας. Το πιο επικίνδυνο από αυτά είναι πόσοι ιοί λειτουργούν "στείλετε" πληροφορίες πίσω στον χάκερ που δημιούργησε τον ιό.

Αυτό χρησιμοποιεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και μπορεί να καταλαμβάνει πολύ εύρος ζώνης, καθιστώντας το πιο αργό. Για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι απαλλαγμένος από ιούς ή λογισμικό υποκλοπής spyware, θα πρέπει να κατεβάσετε ένα εργαλείο προστασίας από ιούς και να το χρησιμοποιήσετε για σάρωση του συστήματός σας. Υπάρχουν πολλά χρήσιμα δωρεάν εργαλεία εκεί έξω.

Ωστόσο, μην κάνετε λήψη σχεδόν για οποιοδήποτε λογισμικό είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο, δοκιμάστε και εγκαταστήστε λογισμικό με υψηλές βαθμολογίες και θετικές κριτικές.

τείχος προστασίας

Χρησιμοποιήστε ασύρματο LAN

Το LAN είναι ένας τύπος δικτύου επικοινωνίας δεδομένων που περιορίζεται σε γεωγραφικό πεδίο. Το Διαδίκτυο είναι γρήγορο και θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε τους υπολογιστές σας Windows με οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Wi-Fi.

Με αυτήν τη ρύθμιση, δεν χρειάζεστε απαραίτητα τεχνικές δεξιότητες, καθώς είναι φιλικό προς το χρήστη, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού. Επιπλέον, δεν χρειάζεστε επιπλέον εξοπλισμό ή καλώδια. Με αυτό το Wi-Fi, μπορείτε να έχετε μια ασφαλή, γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο σε χρόνο μηδέν.

ethernet

Διαμορφώστε το δρομολογητή σας

Μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά σημεία που μπορούν να βελτιωθούν για βέλτιστες ταχύτητες διαδικτύου. Δεδομένου ότι κάθε δρομολογητής έχει διαφορετικό ταμπλό, θα πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας προτού κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές.

Πίνακας Διαχειριστή

συμπέρασμα

Ο προσωπικός υπολογιστής, όταν είναι νέος, δεν περιέχει ανεπιθύμητες πληροφορίες ή ανεπιθύμητα αρχεία. Το σύστημα είναι τακτοποιημένο και λειτουργεί χωρίς εμπόδια για την κάλυψη όλων των αναγκών σε υπολογιστές. Μετά τη χρήση για μερικούς μήνες, αυτή η κατάσταση αλλάζει τελείως.

Αρχίζετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα που επιβραδύνουν την ταχύτητα του υπολογιστή σας. η οθόνη του υπολογιστή παγώνει τακτικά κατά τη λειτουργία του υπολογιστή. Εάν αυτή η μικρή δοκιμή δεν επηρεάζει την ταχύτητα περιήγησης, τότε το Διαδίκτυο και το ασύρματο σύστημα στο σπίτι ή στο γραφείο σας δεν είναι ο ένοχος.

Και σε αυτό το σημείο, θα χρειαστεί να ζητήσετε από τον Πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου να σας βοηθήσει. Ελέγξτε τον καλύτερο τρόπο για να το κάνετε αυτό. Μερικές φορές η ζωντανή συνομιλία μπορεί να είναι πιο γρήγορη με επαναλήψεις υπηρεσιών από ένα τηλέφωνο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map