Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ ζωντανά


Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ ζωντανά

Δημοσιεύθηκε: 18 Δεκ 2019


Μπορείτε να κάνετε streaming στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ από οπουδήποτε στον κόσμο. Απλώς αποκτήστε το PureVPN και αλλάξτε την τοποθεσία σας. Δοκιμάστε το καλύτερο VPN ροής με μόλις 0,99 $.

Φέτος, θα δούμε μεγάλες αλλαγές στη συνολική εκδήλωση όσον αφορά το ημερολόγιο, το πλήρωμα, την ομάδα και τη διαδρομή. Για παράδειγμα, σε αντίθεση με το προηγούμενο έτος, το πρωτάθλημα θα καλύψει τώρα 14 γύρους συναρπαστικών αγώνων αγώνων σε 14 χώρες. Ο αρχικός αγώνας θα διεξαχθεί στην «Μικτή» επιφάνεια των Άλπεων του Μόντε Κάρλο, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί σε μια επιφάνεια «Χαλίκι» στο Coffs Harbour, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία.

Σεζόν Ράλι 2020: Rallye Automobile Monte Carlo 23-26 Ιανουαρίου

Stream World Rally Championship 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο

1. Εγγραφείτε στο PureVPN

Το πρώτο βήμα είναι να αποκτήσετε το PureVPN. Μπορείτε να επωφεληθείτε από μεγάλη έκπτωση σε μεγαλύτερα σχέδια για να απολαύσετε την πλήρη σεζόν του WRC χωρίς καμία ταλαιπωρία. Το PureVPN διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών και προσφέρει διακομιστές σε 140+ χώρες με συνεχή αύξηση και βελτιστοποίηση στην απόδοση του διακομιστή.

2. Λήψη PureVPN

Αφού εγγραφείτε στο PureVPN, κατεβάστε την εφαρμογή ή τη ρύθμιση στη συσκευή σας στην οποία θέλετε να WRC 2020 Live Online. Το PureVPN υποστηρίζει 20+ συσκευές που περιλαμβάνουν υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, tablet, δρομολογητές, έξυπνες τηλεοράσεις, KODI, ROKU, PS / XBox κ.λπ. Έχουμε όλους τους οδηγούς εγκατάστασης και το υλικό βοήθειας στο Κέντρο υποστήριξης.

3. Παρακολουθήστε WRC δωρεάν

Μπορείτε να μεταδώσετε δωρεάν όλους τους αγώνες είτε σε δημοφιλή κανάλια όπως το France TV είτε το RTBF. Απλώς συνδέστε το PureVPN με γαλλικό διακομιστή για να το παρακολουθήσετε στο France TV ή στο διακομιστή του Βελγίου για ροή σε RTBF.

Υπάρχουν μερικά ακόμη κανάλια που μεταδίδουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ σε διαφορετικές περιοχές. Μπορείτε να επαναλάβετε τα ίδια ακριβώς βήματα όπως παραπάνω, απλά αντικαθιστώντας τον διακομιστή χώρας για να συνδεθείτε για οποιοδήποτε αντίστοιχο κανάλι στην παρακάτω λίστα.

Πού να παρακολουθήσετε το WRC 2020 Online

Λίστα επίσημων ραδιοτηλεοπτικών φορέων WRC

Αυτή είναι η επίσημη λίστα ραδιοτηλεοπτικών φορέων για κορυφαίες χώρες με το Ράλι. Διατίθενται σε αντίστοιχες περιοχές μόνο στις τοπικές γλώσσες τους. Μερικά από τα κανάλια είναι δωρεάν, ενώ μερικά απαιτούν συνδρομή επί πληρωμή.

Το PureVPN συμβάλλει στη βελτίωση της αθλητικής εμπειρίας ροής και της πρόσβασης σε αυτά τα κανάλια εκτός των διαθέσιμων περιοχών τους. Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο οικιακό σας κανάλι ή εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή ροή στη χώρα σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι ζωντανά από οπουδήποτε.

Εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο
ΑυστρίαORF (δωρεάν)
ΒέλγιοRTBF (δωρεάν)
ΕσθονίαETV (δωρεάν)
ΓαλλίαFrance TV (Δωρεάν) – Συνιστάται
ΦινλανδίαYLE (δωρεάν)
ΓερμανίαSport1 (επί πληρωμή)
ΙταλίαSportitalia (επί πληρωμή)
ΝορβηγίαTV2 (επί πληρωμή)
ΠολωνίαSport TV (επί πληρωμή)
RTP (δωρεάν)
ΙσπανίαRTVE (δωρεάν)
TV3 (δωρεάν)
ΣουηδίαSVT (δωρεάν)
Ηνωμένες ΠολιτείεςESPN 3 (επί πληρωμή)
Λατινική ΑμερικήFox Sports (επί πληρωμή)
ΜεξικόTV4 (δωρεάν)
Ηνωμένο ΒασίλειοBT Sport (επί πληρωμή)
Κανάλι 5 – Στιγμιότυπα (δωρεάν)
ΟυαλίαS4C (δωρεάν)
ΠαγκόσμιοςWRC + (επί πληρωμή)
Red Bull TV (δωρεάν)

Παρακολουθήστε το WRC στο BT Sport

Από τον Ιανουάριο του 2020, η BT Sport έχει αποκτήσει τα επίσημα δικαιώματα μετάδοσης για τη ροή του γεμάτου δράσης Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Αυτό σημαίνει ότι, παρόλο που το WRC είναι ένα παγκόσμιο γεγονός, όπου οι αγωνιστές από όλη τη λέξη έρχονται να τρέχουν μεταξύ τους, μόνο οι άνθρωποι που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ζωντανές ροές για το ράλι. Οι χρήστες σε όλες τις άλλες χώρες δεν θα έχουν πρόσβαση σε ζωντανές ροές, λόγω περιφερειακών περιορισμών στη χώρα τους.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο BT Sport και να παρακολουθήσετε WRC, χρειάζεστε PureVPN. Κατά τη σύνδεση στο PureVPN, μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε την τοποθεσία σας σε Ηνωμένο Βασίλειο, συνδέοντας έναν διακομιστή με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Μόλις συνδεθείτε, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της BT Sports και χρησιμοποιήστε την υπάρχουσα συνδρομή σας για να παρακολουθήσετε το WRC από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς να παρακολουθήσετε τους πρωταθλητές του Παγκόσμιου Ράλλυ στις ΗΠΑ

Οι Fox Sports και ESPN μεταδίδουν WRC στις ΗΠΑ. Έτσι, εάν έχετε τις συνδρομές τους, μπορείτε να παρακολουθήσετε εύκολα. Ωστόσο, εάν είστε κόπτης καλωδίων και δεν προτιμάτε καλώδια και συνδρομές, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε WRC δωρεάν στην Αμερική. Με το PureVPN, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δωρεάν κανάλια συνδέοντας τη χώρα που απαιτείται. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδεθείτε με διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο και να αποκτήσετε πρόσβαση στο κανάλι 5 για να παρακολουθήσετε το WRC ζωντανά. Μέσω του PureVPN, η εικονική τοποθεσία σας αλλάζει αμέσως από ΗΠΑ σε ΗΒ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ, αλλά είναι προσβάσιμες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Προεπισκόπηση: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2020

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ FIA 2020 θα περιλαμβάνει δεκατέσσερις αγώνες αγώνων που θα περιλαμβάνουν διάφορους δρόμους, δηλαδή, από χαλίκια και άσφαλτο έως χιόνι και Μικτή επιφάνεια. Οι νικητές από τις τελευταίες έξι συνεχόμενες διοργανώσεις του WRC, οι Sébastien Ogier και Julien Ingrassia, θα ξεκινήσουν την εκδήλωση ως υπερασπιστής και πρωταθλητές. Ωστόσο, η Ogier και η Ingrassia θα εγκαταλείψουν το M-Sport Ford WRT για το Citroën Total WRT.

Επιπλέον, υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στο ημερολόγιο, τις ομάδες και τα πληρώματα, καθώς και στις διαδρομές αγώνων. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα υπάρξουν τώρα δεκατέσσερις αγώνες αγώνων, με το Rally Chile να είναι η τελευταία προσθήκη στο ημερολόγιο.

Ημερολόγιο WRC 2020

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι 2020 ξεκινά στις 23 Ιανουαρίου 2020 και ολοκληρώνεται στις 22 Νοεμβρίου 2020.

Έναρξη-Τέλος Ημερομηνία Rally Surface
23-26 ΙανουαρίουRallye Automobile Μόντε ΚάρλοΜικτός
13-16 ΦεβρουαρίουΡάλι ΣουηδίαςΧιόνι
12-15 ΜαρτίουΡάλι Guanajuato MéxicoΧαλίκι
16-19 ΜαρτίουΡάλι ΧιλήςΧαλίκι
30 Απριλίου – 3 ΜαΐουΡάλι ΑργεντινήςΧαλίκι
21-24 ΜαΐουΡάλι της ΠορτογαλίαςΧαλίκι
4-7 ΙουνίουΡάλι Italia SardegnaΧαλίκι
16-19 ΙουλίουΡάλι Safari ΚένυαΧαλίκι
6-9 Αυγούστου Ράλι ΦινλανδίαΧαλίκι
3-6 Σεπτεμβρίου Ράλι Νέα ΖηλανδίαΧαλίκι
24-27 Σεπτεμβρίου Ράλλυ της ΤουρκίαςΧαλίκι
15-18 ΟκτωβρίουADAC Rallye DeutschlandΑσφαλτικό σκυρόδερμα
29 Οκτωβρίου – 21 ΝοεμβρίουΡάλλυ Ουαλίας GBΧαλίκι
19-22 ΝοεμβρίουΡάλι ΙαπωνίαςΑσφαλτικό σκυρόδερμα

Τώρα που γνωρίζετε το πλήρες ημερολόγιο αγώνων και όλα σχετικά με τους αγωνιστές, τους οδηγούς και τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, δεν θα υποφέρετε να χάσετε τη ζωντανή δράση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι 2020.

Οδηγοί ροής σπορ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις παρακάτω

 • Moto GP
 • Πρέμιερ Λιγκ
 • ΛΑ ΛΙΓΑ
 • Φόρμουλα 1
 • NFL
 • Σειρά Α
 • WRC
 • MLB
 • ΟΥΕΦΑ κύπελλο πρωταθλητριών
 • Μπουντεσλίγκα
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Τένις
 • ΝΒΑ
 • IPL
 • ΝΗΛ
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me