Τι είναι το OpenVPN και πώς να το χρησιμοποιήσετε;


Contents

Τι είναι το OpenVPN & Πως να το χρησιμοποιήσεις?

03 Φεβρουαρίου 2020

Το OpenVPN είναι ένα δημοφιλές πρωτόκολλο tunneling βασισμένο σε SSL που χρησιμοποιείται στην υλοποίηση εικονικών ιδιωτικών δικτύων. Προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό ασφάλειας, ταχύτητας και συμβατότητας, είναι ένα από τα καλύτερα πρωτόκολλα VPN εκεί έξω.

άνοιγμα PureVPN

 • ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
 • Χαρακτηριστικά
 • Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα
 • Σύγκριση
 • Τρόπος χρήσης
 • Ρύθμιση OpenVPN

  Τι είναι το OpenVPN

  Σε αντίθεση με άλλα πρωτόκολλα σήραγγας που βασίζονται σε IPSec, το OpenVPN βασίζεται σε SSL / TLS για έλεγχο ταυτότητας και κρυπτογράφηση. Είναι η τυπική τεχνολογία ασφάλειας για τη δημιουργία ασφαλών, απομακρυσμένων συνδέσεων από τοποθεσία σε τοποθεσία ή από σημείο σε σημείο. Το SSL χρησιμοποιείται ευρέως για την προστασία χρηματοοικονομικών συναλλαγών, μεταφοράς δεδομένων, email και άλλων.

  Το OpenVPN είναι συμβατό με τα περισσότερα μεγάλα και λιγότερο γνωστά λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται σήμερα. Παρέχει ισχυρά πρότυπα κρυπτογράφησης και είναι εξαιρετικό όσον αφορά την παράκαμψη περιοριστικών τείχους προστασίας και απαγορευτικού γεω-αποκλεισμού.

  Το πρωτόκολλο VPN ανοιχτού κώδικα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιεί είτε TCP είτε UDP και υποστηρίζει κρυπτογράφηση έως 256-bit. Δεδομένου ότι είναι ανοιχτού κώδικα, οι ευπάθειες ασφαλείας συνήθως επιδιορθώνονται από την κοινότητα ανοιχτού κώδικα μόλις βρεθούν.

  Το OpenVPN χρησιμοποιείται συχνά λόγω των διαφόρων πλεονεκτημάτων που φέρνει στο τραπέζι. Για αρχάριους, σε αντίθεση με άλλα πρωτόκολλα, είναι συμβατό με Android και iOS. Μπορεί επίσης να παρακάμψει κάθε αποκλεισμό που συναντά. Επίσης, μπορεί να έχει πρόσβαση σε πολλές θύρες για επικοινωνία.

  Πώς λειτουργεί το OpenVPN?

  Με απλά λόγια, το OpenVPN δημιουργεί μια ιδιωτική σύνδεση – ή μια σήραγγα – μεταξύ του πελάτη VPN και του διακομιστή VPN. Η κυκλοφορία που περνά από αυτήν προστατεύεται πλήρως με κρυπτογράφηση, διατηρώντας τα δεδομένα σας ασφαλή από ISP, χάκερ και άλλα τρίτα μέρη.

  Τα πακέτα δεδομένων κρυπτογραφούνται από τον πελάτη OpenVPN πριν φύγουν από τη συσκευή ή τον υπολογιστή σας. Αυτά λαμβάνονται από το διακομιστή OpenVPN, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα μυστικό κρυπτογραφικό κλειδί για την αποκρυπτογράφηση. Τα αποκρυπτογραφημένα πακέτα δεδομένων αποστέλλονται στον επιδιωκόμενο διακομιστή ιστού, όπως το disneyplus, για παράδειγμα.

  Μετά τη λήψη τους, ο διακομιστής ιστού στέλνει τα ζητούμενα δεδομένα σας στον διακομιστή OpenVPN, όπου κρυπτογραφείται ξανά. Στη συνέχεια, τα δεδομένα αποστέλλονται πίσω στη συσκευή σας ή στον υπολογιστή που εκτελεί τον υπολογιστή-πελάτη OpenVPN, ο οποίος τα αποκρυπτογραφεί.

  Τι είναι το UDP?

  Το UDP είναι το αρκτικόλεξο του User Datagram Protocol και δεν εκτελεί διόρθωση σφαλμάτων. Ως αποτέλεσμα, τα πακέτα λαμβάνονται χωρίς επαναλήψεις ή αναγνώριση. Αυτό καθιστά το UDP ταχύτερο αλλά λιγότερο αξιόπιστο από το TCP.

  Τι είναι το TCP?

  Το TCP είναι το αρκτικόλεξο του Transmission Control Protocol. Σε αντίθεση με το UDP, το TCP εκτελεί διόρθωση σφαλμάτων. Και, ο μηχανισμός αναμετάδοσης εξασφαλίζει ότι και τα δύο άκρα μπορούν να λάβουν πακέτα. Ωστόσο, η αυξημένη αξιοπιστία οδηγεί σε αυξημένη καθυστέρηση.

  Βασικά χαρακτηριστικά του OpenVPN

  Πλήρης ανωνυμία

  Το OpenVPN έχει υποστήριξη για DHCP και δυναμικές διευθύνσεις IP, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερη ανωνυμία καθώς περιηγείστε στο Διαδίκτυο.

  Γρήγορη ταχύτητα

  Η υποστήριξη μεταφοράς σήραγγας TCP στο πρωτόκολλο OpenVPN σας προσφέρει πολλά οφέλη. Περιλαμβάνει απρόσκοπτα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, βιντεοδιάσκεψη, ηχητική διάσκεψη, & περισσότερο.

  Υψηλή ασφάλεια

  Διατηρεί όλες τις επικοινωνίες σας ασφαλείς χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους. Χρησιμοποιεί κοινόχρηστα κλειδιά, έλεγχο ταυτότητας HMAC και κρυπτογράφηση 256-bit μέσω OpenSSL

  Beats Firewalls

  Μπορεί να εκτελεστεί σε οποιαδήποτε θύρα μεταξύ 1 και 65535. Αυτή η λειτουργία πολλαπλών θυρών κάνει το OpenVPN ένα ιδανικό πρωτόκολλο σήραγγας για παράκαμψη τείχους προστασίας.

  Τέλειο εμπρόσθιο απόρρητο

  Η δυνατότητα PFS στο OpenVPN προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε πλήρη μυστικότητα και ακεραιότητα δεδομένων.

  Περισσότερα φορητό

  Το OpenVPN είναι πιο φορητό από άλλα πρωτόκολλα. Σε τελική ανάλυση, εφαρμόζεται στον χώρο χρήστη και δεν χρειάζεται στοιχεία πυρήνα εκτός από το πρόγραμμα οδήγησης εικονικού δικτύου TUN / TAP.

  Πλεονεκτήματα του OpenVPN

  Ακολουθούν ορισμένα πλεονεκτήματα της χρήσης του OpenVPN:

  1. Πολύ ασφαλές
  Εάν θέλετε να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από ενδιαφερόμενες οντότητες, το OpenVPN είναι ένα ιδιαίτερα προτεινόμενο πρωτόκολλο. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφησης υψηλής τεχνολογίας και κρυπτογράφηση 256 bit, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου να υποκλέψουν ή να κλέψουν τις πληροφορίες σας μέσω επιθέσεων man-in-the-middle.

  2. Συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών
  Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το OpenVPN είναι ότι μπορεί να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες για επιτραπέζιους και κινητούς, όπως Mac, iOS, Android και Windows. Υποστηρίζει επίσης λιγότερο δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Solaris, το FreeBSD και το OpenBSD.

  3. Δύσκολο μπλοκάρισμα
  Δεν είναι εύκολο να εντοπίσετε και να αποκλείσετε συνδέσεις OpenVPN, καθώς μπορούν να χρησιμοποιούν θύρες τόσο στο TCP όσο και στο UDP. Επιπλέον, η διαμόρφωση του OpenVPN στη θύρα 443 θα σας επιτρέψει να αποφύγετε οποιοδήποτε τείχος προστασίας, καθώς είναι η ίδια θύρα που χρησιμοποιείται από την κυκλοφορία HTTPS.

  4. Πλήρης έλεγχος των συνδέσεων
  Σε αντίθεση με άλλα πρωτόκολλα, το OpenVPN σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε μεταξύ TCP και UDP για τη μετάδοση των δεδομένων σας. Έχοντας μεγαλύτερο έλεγχο στις συνδέσεις σας, θα διευκολύνετε την προσαρμογή τους σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  5. Τέλεια υποστήριξη εμπιστευτικότητας
  Αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο μέτρο ασφαλείας μειώνει τον κίνδυνο παραβίασης των ιδιωτικών σας δεδομένων. Η σύνδεσή σας VPN είναι ανθεκτική σε διάφορους τύπους εισβολών καθώς δημιουργούνται μοναδικά κλειδιά για κάθε περίοδο σύνδεσης.

  Μειονεκτήματα του OpenVPN

  Ακολουθούν μερικά μειονεκτήματα από τη χρήση του OpenVPN:

  1. Σύνθετη χειροκίνητη ρύθμιση
  Εάν θέλετε να ρυθμίσετε το OpenVPN χειροκίνητα, οι πιθανότητες είναι ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Άλλωστε, οι οδηγίες είναι πολύ περίπλοκες για τους μη τεχνολογικούς. Έτσι, προτιμάτε να επιλέξετε μια υπηρεσία VPN καθώς η διαδικασία εγκατάστασης αντιμετωπίζεται στο παρασκήνιο.

  2. Απαιτεί πρόσθετο λογισμικό
  Το OpenVPN δεν είναι ενσωματωμένο σε κανένα λειτουργικό σύστημα, επομένως θα πρέπει να εγκαταστήσετε λογισμικό τρίτων για να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό το μειονέκτημα, ωστόσο, μετριάστηκε σε κάποιο βαθμό χάρη στη διαθεσιμότητα υπηρεσιών VPN με εύχρηστες διεπαφές χρήστη.

  3. Χαμηλότερες ταχύτητες σύνδεσης
  Το OpenVPN θεωρείται ευρέως ως το πιο ασφαλές πρωτόκολλο σήραγγας. Ωστόσο, η ισχυρή ασφάλεια που προσφέρει μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των ταχυτήτων σύνδεσης.

  Σύγκριση πρωτοκόλλου OpenVPN

  OpenVPN vs L2TP vs IKEv2 vs SSTP vs PPTP

  Το παρακάτω είναι μια σε βάθος σύγκριση του OpenVPN με άλλα κοινά πρωτόκολλα VPN.

  PPTP IKEv2 L2TP SSTP OpenVPN
  Κρυπτογράφηση128-bit256-bit256-bit256-bit256-bit
  Ασφάλεια Η εφαρμογή PPTP έχει πολλές γνωστές ευπάθειες ασφαλείας Τελευταίο πρωτόκολλο VPN που εφαρμόζει το IPSec και είναι εξαιρετικά ασφαλές Το IPSec over L2TP, όταν εφαρμόζεται σωστά, δεν έχει σημαντικές γνωστές ευπάθειες Μπορεί να θεωρηθεί τόσο ασφαλές όσο το OpenVPN όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ισχυρά κρυπτογραφημένα και εφήμερα πλήκτρα Μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά ασφαλές όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με στιβαρά κρυπτογραφημένα και εφήμερα πλήκτρα
  Σταθερότητα Ασταθής και μπορεί να αποσυνδέεται συχνά Ιδιαίτερα σταθερή και σταθερή σύνδεση μόλις δημιουργηθεί Σταθερή σύνδεση Σταθερό, αλλά περισσότερο στα Windows Σταθερή σύνδεση
  Ταχύτητα Γρηγορότερο πρωτόκολλο VPN λόγω βασικής κρυπτογράφησης Ταχύτερα από άλλα πρωτόκολλα VPN λόγω της υποστήριξης MOBIIKE, το οποίο το καθιστά σταθερό και ανθεκτικό Το L2TL / IPSec εξακολουθεί να είναι γρήγορο, παρά τη γενική διόρθωση, λόγω της υψηλής απόδοσης κρυπτογράφησης / αποκρυπτογράφησης. Ταχύτερα από τα PPTP και L2TP Μεγάλη ταχύτητα σε μεγάλες αποστάσεις και σε συνδέσεις με υψηλή καθυστέρηση
  Υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα Όλες οι πλατφόρμες (Εγχειρίδιο) Windows OS iOS Android (Manual) Mac OS X (Manual) BlackBerry (Manual) Windows OS iOS (Manual) Android (Manual) Mac OS X (Manual) και άλλα… Windows OS iOS (Δεν υποστηρίζεται) Android (Δεν υποστηρίζεται) MAC OS X και άλλα… Windows OS iOS (Manual) Android Mac OS X (Manual) και άλλα…
  συμπέρασμα Συνιστάται ιδιαίτερα για παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για ασφάλεια Γρήγορη ταχύτητα, ισχυρή ασφάλεια, το μόνο πρωτόκολλο VPN που υποστηρίζεται από το Blackberry Εύκολο στη ρύθμιση, σταθερό και ασφαλές Ασφαλέστερη και ταχύτερη από τα PPTP και L2TP, ιδανικά για λειτουργικό σύστημα Windows, μπορεί εύκολα να παρακάμψει τείχη προστασίας Καλή ταχύτητα, ισχυρή ασφάλεια, εγγενής υποστήριξη για τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα.

  Το PureVPN προσφέρει υποστήριξη για όλα τα κύρια πρωτόκολλα και πλατφόρμες VPN.

  Τρόπος χρήσης του OpenVPN?

  Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN χρησιμοποιώντας το OpenVPN, υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό. Η ευκολότερη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN με υποστήριξη OpenVPN, όπως το PureVPN. Σε αυτό το σενάριο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  1. Εγγραφείτε στο PureVPN.
  2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής PureVPN για τη συσκευή σας.
  3. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας PureVPN.
  4. Επιλέξτε OpenVPN ως το πρωτόκολλο που θέλετε.
  5. Απολαύστε μια ασφαλή και γρήγορη σύνδεση VPN!

  Εάν είστε χρήστης με τεχνική εμπειρία, ίσως προτιμάτε τη διαδρομή μη αυτόματης διαμόρφωσης. Θα βρείτε τα απαιτούμενα βήματα για τη μη αυτόματη ρύθμιση του OpenVPN σε διαφορετικές συσκευές παρακάτω. Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

  • Λειτουργεί σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Premium λογαριασμός PureVPN

  Ρύθμιση OpenVPN σε διαφορετικές συσκευές

  Πώς να ρυθμίσετε το OpenVPN στα Windows?

  Για να ρυθμίσετε το OpenVPN με μη αυτόματο τρόπο στα Windows, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης OpenVPN του PureVPN και εξαγάγετε το.

  2. Πραγματοποιήστε λήψη των αρχείων OpenVPN του PureVPN και εξαγάγετε το.

  3. Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης OpenVPN και επιλέξτε Properties.

  Πώς να ρυθμίσετε το OpenVPN στα Windows

  4. Από την καρτέλα Γενικά, επιλέξτε το πλαίσιο Κατάργηση αποκλεισμού. Κάντε κλικ στο Εφαρμογή και στη συνέχεια Εντάξει.

  Κάντε κλικ στο Εφαρμογή και στη συνέχεια Εντάξει

  5. Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης OpenVPN και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.

  Πρόγραμμα εγκατάστασης OpenVPN

  6. Κάντε κλικ στο Ναι για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

  διαδικασία εγκατάστασης

  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

  Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο

  8. Τώρα, κάντε κλικ στο Συμφωνώ.

  Τώρα, κάντε κλικ στο Συμφωνώ

  9. Κάντε κλικ στο Επόμενο και μετά στην Εγκατάσταση.

  Κάντε κλικ στο Επόμενο και, στη συνέχεια, Εγκαταστήστε

  10. Επιλέξτε το πλαίσιο Πάντα εμπιστοσύνη από το “GZ Systems Limited”. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην Εγκατάσταση.

  GZ Systems Limited

  11. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Επόμενο.

  κάντε κλικ στο Επόμενο

  12. Αποεπιλέξτε το πλαίσιο Show Readme και κάντε κλικ στο Finish.

  Εμφάνιση πλαισίου Readme

  13. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο OpenVPN GUI και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.

  Εικονίδιο OpenVPN GUI

  14. Κάντε κλικ στο Ναι για να επιτρέψετε την εκτέλεση της εφαρμογής.

  επιτρέψτε στην εφαρμογή να τρέξει

  15. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος OpenVPN, μεταβείτε στον διακομιστή που θέλετε και επιλέξτε Σύνδεση.

  Εικονίδιο δίσκου συστήματος OpenVPN

  16. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης PureVPN. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ok.

  Όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης PureVPN

  17. Είστε πλέον συνδεδεμένοι!

  Είστε πλέον συνδεδεμένοι

  Πώς να ρυθμίσετε το OpenVPN σε Mac?

  Για να ρυθμίσετε το OpenVPN χειροκίνητα σε Mac, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Κατεβάστε το ιξώδες από εδώ.

  2. Κατεβάστε τα αρχεία OpenVPN του PureVPN από εδώ και εξαγάγετε το.

  Πώς να ρυθμίσετε το OpenVPN σε Mac

  3. Ανοίξτε τις Εφαρμογές, μεταβείτε στο εικονίδιο ιξώδους και εκτελέστε το.

  Εικονίδιο ιξώδους

  4. Κάντε κλικ στο Ιξώδες από τη γραμμή μενού και επιλέξτε Προτιμήσεις.

  επιλέξτε Προτιμήσεις

  5. Κάντε κλικ στο "+" εικόνισμα.

  6. Επιλέξτε Εισαγωγή σύνδεσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Από αρχείο.

  Εισαγωγή σύνδεσης

  7. Επιλέξτε τον διακομιστή που θέλετε από τα αρχεία OpenVPN του PureVPN.

  Τα αρχεία OpenVPN του PureVPN

  8. Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερους διακομιστές, επαναλάβετε τα βήματα 4-7.

  9. Κάντε κλικ στο κουμπί Ok.

  Κάντε κλικ στο κουμπί Ok

  10. Κάντε κλικ στο Ιξώδες από τη γραμμή μενού και επιλέξτε οποιονδήποτε διακομιστή.

  Κάντε κλικ στο Ιξώδες

  11. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης PureVPN.

  12. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες της μνήμης στο πλαίσιο της μπρελόκ μου και κάντε κλικ στο Ok.

  Θυμηθείτε λεπτομέρειες στο πλαίσιο της μπρελόκ μου

  13. Είστε πλέον συνδεδεμένοι!

  Είστε πλέον συνδεδεμένοι

  Σημείωση: Αν θέλετε να ρυθμίσετε το OpenVPN σε Mac χρησιμοποιώντας το Tunnel Bick, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται.

  Πώς να ρυθμίσετε το OpenVPN στο iPhone & iPad?

  Για να ρυθμίσετε το OpenVPN χειροκίνητα σε iPhone / iPad, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Πραγματοποιήστε λήψη των αρχείων OpenVPN του PureVPN για iOS και εξαγάγετε το.

  2. Κατεβάστε την εφαρμογή OpenVPN Connect.

  3. Τώρα, κάντε τα εξής:

  ένα. Συνδέστε το iPhone ή το iPad στο Mac σας και ανοίξτε το iTunes.

  σι. Κάντε κλικ στις Εφαρμογές και επιλέξτε OpenVPN Connect.

  Πώς να ρυθμίσετε το OpenVPN σε iPhone & iPad

  ντο. Σε Mac, μεταφέρετε και αποθέστε τους διακομιστές που θέλετε, καθώς και Client.key, Client.crt, Ca.crt και WDC.key για OpenVPN Documents από τα αρχεία OpenVPN του PureVPN.

  Τα αρχεία OpenVPN του PureVPN

  4. Πατήστε την εφαρμογή OpenVPN Connect.

  Εφαρμογή OpenVPN Connect

  5. Πατήστε το "+" εικονίδιο και εισαγάγετε τα διαθέσιμα προφίλ OpenVPN.

  Προφίλ OpenVPN

  6. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης PureVPN.

  Όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης PureVPN

  7. Πατήστε Αποθήκευση και ενεργοποιήστε το VPN.

  8. Είστε πλέον συνδεδεμένοι!

  εναλλαγή του VPN

  Πώς να ρυθμίσετε το OpenVPN σε Android?

  Για να ρυθμίσετε το OpenVPN χειροκίνητα σε Android, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Κατεβάστε τα αρχεία OpenVPN του PureVPN για Android από εδώ και εξαγάγετε το.

  2. Κατεβάστε την εφαρμογή OpenVPN Connect από εδώ.

  Πώς να ρυθμίσετε το OpenVPN σε Android

  3. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πατήστε το κουμπί Άνοιγμα.

  πατήστε το κουμπί Άνοιγμα

  4. Πατήστε Εισαγωγή.

  Πατήστε Εισαγωγή

  5. Πατήστε την επιλογή Εισαγωγή προφίλ από κάρτα SD.

  Επιλογή κάρτας SD

  6. Μεταβείτε στα αρχεία OpenVPN του PureVPN και επιλέξτε τους διακομιστές που θέλετε.

  Τα αρχεία OpenVPN του PureVPN

  7. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης PureVPN.

  8. Πατήστε Αποθήκευση και μετά Σύνδεση.

  Όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης PureVPN

  9. Πατήστε το κουμπί ΟΚ.

  Πατήστε το κουμπί ΟΚ

  10. Στη συνέχεια, πατήστε Συνέχεια.

  Στη συνέχεια, πατήστε Συνέχεια

  11. Είστε πλέον συνδεδεμένοι!

  Είστε πλέον συνδεδεμένοι