Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας στο OkCupid;


Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας στο OkCupid?

Εάν αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλειμμα από αυτήν την online εφαρμογή γνωριμιών, είτε πρόκειται για γενική έλλειψη απόκρισης είτε για υπερβολική ανταπόκριση, επομένως θέλετε να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο OkCupid.
Μάθετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό ιστορικού σας γρήγορα και εύκολα.


Μάθετε για το απόρρητο του Διαδικτύου και ασφαλίστε τον εαυτό σας, επειδή το απόρρητό σας έχει σημασία.

Πηδάω σε

 • Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο OkCupid
 • Τι είναι το OkCupid
 • Λόγοι για τους οποίους θέλετε να διαγράψετε το προφίλ σας στο OkCupid
 • Διαγραφή λογαριασμού OkCupid με χρήση του iOS μου
 • Διαγραφή λογαριασμού OkCupid χρησιμοποιώντας το Android μου

απενεργοποίηση-okcupid

Βήματα για να διαγράψετε το OkCupid σας

Εάν τελικά αποφασίσατε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο OkCupid, τότε θα μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας μερικές απλές οδηγίες.

 • Σύνδεση στο δικό σου Λογαριασμός OkCupid και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το βέλος δίπλα στο εικονίδιο σας στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Επιλέγω Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω Πήγαινε εδώ τμήμα στη μέση.
 • Θα εμφανιστεί μια σελίδα και υπάρχει ένα κουμπί παρακάτω που λέει "Διαγραφή λογαριασμού" αγγίξτε το και συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες στη σελίδα που εμφανίζεται.
 • Μόλις είστε έτοιμοι, πατήστε το "Διαγράψτε τον λογαριασμό μου" κουμπί. Αυτό θα διαγράψει αμέσως και μόνιμα το OkCupid σας.

Τι είναι το OkCupid?

Το OkCupid είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών. Οποιοσδήποτε κάτω των 18 ετών μπορεί να συμμετάσχει στον ιστότοπο. Η επικοινωνία μεταξύ των χρηστών μπορεί να γίνει μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων ή άμεσων μηνυμάτων, όπως συνομιλίας. Στη συνέχεια, το OkCupid σας βρίσκει πιθανούς αγώνες με βάση τις απαντήσεις που έχετε δώσει.

Κάθε προφίλ που ταιριάζει μαζί σας έχει δύο βαθμολογίες που αναφέρονται δίπλα στις ερωτήσεις που ξοδέψατε να απαντήσετε νωρίτερα. Το πρώτο σκορ δείχνει πόσο συμβατό είναι το άτομο με εσάς για ρομαντισμό, ενώ το δεύτερο σκορ κάνει το ίδιο για φιλία. Όταν περιηγείστε στους αγώνες σας, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με αυτό το άτομο.

Εάν κάποιος σας αρέσει, τότε έχετε την επιλογή είτε να τους στείλετε ένα μήνυμα είτε να τον προσθέσετε στα αγαπημένα σας. Προσθέτοντας το άτομο στη λίστα αγαπημένων σας, το άτομο ενημερώνεται για το ενδιαφέρον σας χωρίς να του στείλετε ένα μήνυμα. Το OkCupid προσφέρει μια τακτοποιημένη διεπαφή που είναι εύκολη στην πλοήγηση και διαθέτει μεγάλο αριθμό χρηστών με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε.

οριστικά-διαγραφή-okcupid-λογαριασμός

Λόγοι για τους οποίους θέλετε να διαγράψετε το προφίλ σας στο OkCupid

Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους θέλετε να διαγράψετε το προφίλ σας στο OkCupid:

 1. Ο κύριος λόγος που οι άνθρωποι διαγράφουν τα προφίλ γνωριμιών τους είναι ότι έχουν γνωρίσει κάποιον. Επομένως, δεν βλέπουν πλέον την ανάγκη για λογαριασμό.
 2. Υπάρχουν πολλά παράπονα από ορισμένα άτομα ότι καταλήγουν να λαμβάνουν μηνύματα από πάρα πολλά άτομα, μερικά με κακές προθέσεις. Και για αυτόν τον λόγο, καταλήγουν να διαγράφουν την ταυτότητά τους.
 3. Κάποιο άτομο θα διαγράψει το προφίλ του επειδή έχει κουραστεί να συνδέεται στον λογαριασμό του και δεν λαμβάνει απαντήσεις από κανέναν.
 4. Εάν ένα άτομο βρήκε τον αγώνα του και βγήκε σε ραντεβού, μια κακή εμπειρία γνωριμίας με αυτό το μέλος του ιστότοπου μπορεί να είναι η αιτία διαγραφής του προφίλ.
 5. Εάν ένα μέλος του ιστότοπου έχει προϋπολογισμό, θα σταθμίσει τις επιλογές του. Εάν το κόστος ενός ιστότοπου γνωριμιών υπερβαίνει τα οφέλη που λαμβάνει το μέλος, τότε θα διαγράψει τον λογαριασμό του.
 6. Μπορεί να είναι αποθαρρυντικό να αναζητάτε συνεχώς έναν ιστότοπο γνωριμιών χωρίς να βρίσκετε την κατάλληλη αντιστοίχιση, και αυτό θα αναγκάσει ορισμένα άτομα να σηκωθούν και να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους.
 7. Η χρονολόγηση είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Ωστόσο, εάν δεν είστε έτοιμοι, μπορείτε να αισθανθείτε άγχος ή πίεση. Μερικά άτομα θα σβήσουν τα αναγνωριστικά τους αφού βυθίσουν το δάχτυλό τους στην πισίνα γνωριμιών και συνειδητοποιώντας ότι δεν είναι προετοιμασμένοι για τον κόσμο των γνωριμιών.
 8. Σε οποιαδήποτε ομάδα, ορισμένα μέλη είναι ενεργά και, στη συνέχεια, κάποια είναι ανενεργά. Εάν ένα μέλος διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες για έναν ή τον άλλο λόγο, τότε θα καταλήξει τελικά να διαγράψει το προφίλ του.
 9. Άτομα αμφιβολίας. Εκείνοι που πιστεύουν ότι κανείς δεν θα τους καταλάβει ή κανείς δεν είναι καλός ή κατάλληλος για αυτούς.

/ πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό okcupid

Διαγραφή λογαριασμού OkCupid με χρήση του iOS μου

 • Ανοίξτε την εφαρμογή OkCupid και Συνδεθείτε στον λογαριασμό
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία
 • Παω σε Ρυθμίσεις λογαριασμού
 • Κάντε κλικ Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας
 • Στη συνέχεια, από εδώ, θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις Ναι και Όχι.
 • Μόλις τελειώσετε, μια σελίδα θα εμφανιστεί πατήστε στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο και επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού, μετά αγγίξτε Επιβεβαιώνω, και ο λογαριασμός σας διαγράφεται αμέσως

Διαγραφή λογαριασμού OkCupid χρησιμοποιώντας το Android μου

 • Ανοίξτε τον ιστότοπο OkCupid και Σύνδεση
 • Στην επάνω γωνία της σελίδας, θα βρείτε το δικό σας εικόνα προφίλ
 • Κάντε κλικ Ρυθμίσεις
 • Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, κάντε κλικ στην καρτέλα Ο λογαριασμός μου
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ Πήγαινε εδώ
 • Υπάρχει ένα κόκκινο κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας που αναφέρει Διαγραφή λογαριασμού.Κλίκαρέ το
 • Πείτε στο OkCupid γιατί φεύγετε και επιβεβαιώστε πληκτρολογώντας τον κωδικό πρόσβασής σας
 • Και κάντε κλικ Διαγράφω

Διαγραφή λογαριασμού OkCupid

Θέλετε να ανακτήσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο; Ίσως θελήσετε να δείτε τους παρακάτω οδηγούς:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me