Το Netflix δεν λειτουργεί στο Firestick;


Το Netflix δεν λειτουργεί στο Firestick?

Δημοσιεύθηκε: 03 Μαρτίου 2020

Οι χρήστες του Netflix Firestick έχουν αναφέρει ευρέως έναν φοβερό κωδικό σφάλματος 0013 συνοδευόμενο από το μήνυμα “Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στην υπηρεσία Netflix”. Εάν και εσείς αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων και μεταβείτε στη ροή.

Το Netflix δεν λειτουργεί στο Firestick

Το Netflix και το Firestick αποτελούν από κοινού την τέλεια πηγή ροής βίντεο χωρίς καλώδια σε μεγαλύτερες οθόνες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο, ένα πρόγραμμα Netflix της επιλογής σας και μια συσκευή Firestick. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων εκμεταλλεύεται το δίδυμο Netflix και το Firestick για να απολαύσει μια βελτιωμένη εμπειρία ροής στην τηλεόρασή τους. Τα πράγματα είναι όλα διασκεδαστικά και παιχνίδια έως ότου η εφαρμογή Netflix στη συσκευή σας Firestick σταματήσει να λειτουργεί για κάποιο σκοτεινό λόγο.

Σε κάποιο σημείο μπορεί να συναντήσετε ένα πρόβλημα που σταματά από την πρόσβαση της υπηρεσίας σας στο Netflix από τη συσκευή σας Firestick. Αυτό φαίνεται συχνά από έναν κωδικό σφάλματος 0013 μαζί με ένα μήνυμα “Συγγνώμη, δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στην υπηρεσία Netflix”. Ενώ μπορεί να είναι συνήθως δύσκολο να εντοπιστεί το ακριβές πρόβλημα, παρακάτω είναι μερικές γρήγορες διορθώσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε το περιβόητο σφάλμα.

Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

Οι παρακάτω μέθοδοι έχουν δοκιμαστεί από αρκετούς χρήστες του Netflix Firestick που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και λειτούργησαν σαν γοητεία. Μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε μόνοι σας και να μοιραστείτε την αγάπη με άλλους.

Λύση 1: Δοκιμάστε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να ελέγξετε το δίκτυο Wi-Fi για προβλήματα συνδεσιμότητας. Μπορείτε να το κάνετε δοκιμάζοντας το δίκτυο σε διαφορετική συσκευή, όπως smartphone ή υπολογιστή. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει σύνδεση και στην άλλη συσκευή, τότε το ζήτημα αφορά το δίκτυό σας. Εάν το Netflix λειτουργεί καλά στην άλλη συσκευή, τότε το πρόβλημα έγκειται στη συγκεκριμένη σύνδεση του Firestick με το Netflix. Σε περίπτωση που δεν έχετε άλλο για να δοκιμάσετε τη σύνδεση δικτύου, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε οποιοδήποτε άλλο κανάλι ροής όπως το Hulu ή το Amazon Prime στο Firestick.

Λύση 2: Κύκλος ισχύος Η συσκευή σας Firestick

Απενεργοποιήστε και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη συσκευή σας Firestick. Ενώ είναι η πιο προφανής λύση, είναι επίσης αυτή που λειτουργεί τις περισσότερες φορές. Βασικά, το Firestick είναι ένας μικροσκοπικός υπολογιστής Android, οπότε απενεργοποιείται και ενεργοποιείται μπορεί πραγματικά να αποκαταστήσει τη σύνδεση της συσκευής σας στο Netflix. Απλώς αποσυνδέστε τη συσκευή για 30 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, συνδέστε την ξανά. Εάν εξακολουθεί να μην επιλύεται το πρόβλημα, προχωρήστε στην επόμενη λύση.

Λύση 3: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Το Firestick είναι σαν έναν μικρό υπολογιστή με περιορισμένο χώρο αποθήκευσης και είναι πολύ πιθανό τα δεδομένα που αποθηκεύονται για το Netflix να προκαλούν το πρόβλημα. Το επόμενο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να διαγράψετε τα δεδομένα της εφαρμογής Netflix και την προσωρινή μνήμη από τη συσκευή σας Firestick ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

 • Πατήστε το κουμπί αρχικής συσκευής Firestick και μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» από το κύριο μενού
 • Στις ρυθμίσεις, επιλέξτε «Εφαρμογές» και μετά «Διαχειριζόμενες εγκατεστημένες εφαρμογές»
 • Μεταβείτε στο Netflix και επιλέξτε το
 • Κάντε κλικ στο “Force stop” και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να κάνετε κλικ στο “Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης”
 • Μόλις διαγραφούν όλα τα δεδομένα και η προσωρινή μνήμη, ενεργοποιήστε τον κύκλο της συσκευής σας για να ξεκινήσει εκ νέου
 • Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Firestick και ανοίξτε ξανά το Netflix

Εάν αυτό λύνει το πρόβλημα, καλό για εσάς. Εάν όχι, δοκιμάστε την επόμενη λύση.

Λύση 4: Κατάργηση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής Netflix

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να απεγκαταστήσετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Netflix για να δείτε εάν λύνει το πρόβλημα. Μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

 • Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Firestick και επιλέξτε “Ρυθμίσεις”
 • Επιλέξτε «Εφαρμογές» και μετά «Διαχειριζόμενες εγκατεστημένες εφαρμογές»
 • Ανοίξτε το “Netflix” και ορίστε την επιλογή “Κατάργηση εγκατάστασης”
 • Επιστρέψτε στο σπίτι του Firestick
 • Πληκτρολογήστε «Netflix στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης και πατήστε το εικονίδιο αναζήτησης
 • Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix από τη λίστα
 • Κάντε κλικ στο «Εγκατάσταση»

Τώρα μετά την επανεγκατάσταση του Netflix, θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά τα διαπιστευτήριά σας. Συνδεθείτε και δείτε αν το πρόβλημα παραμένει. Εάν συμβαίνει αυτό, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λύση αριθ. 5.

Λύση 5: Ενημερώστε την εφαρμογή Netflix στο Firestick

Προβλήματα ενδέχεται επίσης να προκύψουν εάν η εφαρμογή Netflix στη συσκευή σας έχει εκκρεμεί ενημέρωση. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε απλώς η ενημέρωση της εφαρμογής στην πιο πρόσφατη έκδοση μπορεί να σας επιστρέψει σε ροή σε χρόνο μηδέν. Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, θα ειδοποιηθείτε εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Ακόμα κι αν αυτό δεν σας βοηθήσει, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το υλικολογισμικό Firestick ως μια γρήγορη λύση.

Λύση 6: Ενημέρωση της εφαρμογής Netflix στο Firestick

Ακόμη και η ενημέρωση της εφαρμογής Netflix δεν βοηθά, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το υλικολογισμικό Firestick ως γρήγορη επιδιόρθωση. Δείτε πώς:

 • Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Firestick και μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”
 • Μεταβείτε στο «Σύστημα» και μετά πατήστε «Σχετικά». Εδώ μπορείτε να δείτε την τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού του Firestick
 • Κάντε κλικ στο «Έλεγχος για ενημέρωση συστήματος». Εάν το Firestick έχει εκκρεμεί ενημέρωση, θα ξεκινήσει αυτόματα η λήψη του
 • Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε κλικ στο «Εγκατάσταση ενημέρωσης συστήματος». Μπορείτε επίσης να το αφήσετε να εγκατασταθεί αυτόματα επανεκκίνηση της συσκευής

Λύση 7: Επαναφέρετε το Firestick

Ως έσχατη λύση, μπορείτε να επαναφέρετε το Firestick στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του για να επιλύσετε το σφάλμα ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

 • Μεταβείτε στο σπίτι του Firestick και ανοίξτε τις “Ρυθμίσεις”
 • Μεταβείτε στο “Σύστημα” και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επιλέξετε “Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές”
 • Τώρα μπορεί να σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν πινέλο (εάν έχετε ορίσει έναν). Εισαγάγετε το και επιλέξτε “Επαναφορά”

Τώρα το Firestick θα επανέλθει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του και ελπίζουμε ότι θα ενεργοποιήσει το Netflix.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me