Τρόπος διόρθωσης Υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης στο σφάλμα Netflix


Τρόπος διόρθωσης Υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης στο σφάλμα Netflix

Δημοσιεύθηκε: 05 Σεπ 2019


Το Netflix δεν είναι καινούργιο για ενοχλητικά τεχνικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν συχνά οι χρήστες κατά τη ροή. Ενώ ο γίγαντας ροής συνεχίζει να απελευθερώνει λύσεις ή διορθώσεις για τα αναφερόμενα σφάλματα, όλο και περισσότερο συνεχίζει να προσθέτει στη λίστα. Γνωρίζουμε πόσο απογοητευτικό μπορεί να πάρει όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας από μια κουραστική μέρα, έτοιμη να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή, μόνο για να διαπιστώσετε ότι ένα διαβόητο σφάλμα είναι έτοιμο να καταστρέψει την εμπειρία ροής σας. Εάν και εσείς είστε θύμα του διαβόητου Netflix «Υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με το Netflix», το σύνολο των παρακάτω λύσεων μπορεί να σας κάνει το τέχνασμα.

Τι προκαλεί το Netflix «Υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης στο Netflix»

Καθώς το ίδιο το μήνυμα σφάλματος υποδηλώνει ότι αυτό το ζήτημα σχετίζεται κυρίως με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο μεταξύ της συσκευής και της εφαρμογής Netflix. Ωστόσο, μπορεί επίσης να εμφανίζεται λόγω:

 • Ζητήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο με τη συσκευή
 • Κατεστραμμένα ή παλιά δεδομένα στην εφαρμογή Netflix

Πώς να επιδιορθώσετε το σφάλμα “Υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης στο Netflix”

Αν και δεν υπάρχει ούτε μια λύση για το σφάλμα, αλλά μια σειρά λύσεων που πρέπει να δοκιμάσετε και να δείτε ποια λειτουργεί για εσάς. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για τα βήματα βήμα προς βήμα και βεβαιωθείτε ότι τα δοκιμάζετε με αύξουσα σειρά.

Λύση 1: Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Επειδή αυτό το ενοχλητικό σφάλμα προκύπτει όταν η εφαρμογή Netflix αποτύχει να συνδεθεί στο δίκτυο, κάθε 8 φορές οφείλεται σε ελαττωματική ή κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Το κακό δεν αναφέρεται μόνο σε μια αργή ή καθυστερημένη ταχύτητα σύνδεσης, αλλά και άλλοι παράγοντες που αναφέρονται παρακάτω μπορεί επίσης να προκαλέσουν το σφάλμα.

 • Χρησιμοποιείτε είτε μια υπηρεσία μεσολάβησης είτε ένα VPN για πρόσβαση στο Netflix. Το Netflix περιφρονεί κάθε τεχνολογία που κρύβει τη διεύθυνση IP ενός χρήστη, επομένως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Netflix χωρίς αυτά. Ωστόσο, εάν θέλετε να παρακολουθείτε το Netflix εν κινήσει χρησιμοποιώντας δημόσια δίκτυα Wi-Fi και ανησυχείτε για το απόρρητο και την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο, τότε επιλέξτε ένα αξιόπιστο Netflix VPN, ένα που λειτουργεί πραγματικά.
 • Έχετε ενσωματωμένα τείχη προστασίας για το οικιακό σας δίκτυο που εμποδίζουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένου του Netflix
 • Χρησιμοποιείτε ένα δημόσιο δίκτυο Wi-Fi, όπως σχολείο ή νοσοκομείο, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, το οποίο περιορίζει συγκεκριμένους τύπους διαδικτυακής κυκλοφορίας στη διαδρομή

Δοκιμάστε να μεταβείτε σε διαφορετικό δίκτυο, όπως για παράδειγμα τα δεδομένα του κινητού σας. Εάν αυτό λύνει το πρόβλημα, τότε το πρόβλημα έγκειται στο τρέχον δίκτυό σας. Εάν το σφάλμα παραμένει, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το smartphone και τον δρομολογητή διαδικτύου για να δείτε εάν λειτουργεί τώρα. Ακόμα κι αν αυτό δεν διορθώσει το σφάλμα, μπορείτε να δοκιμάσετε την παρακάτω λύση.

Λύση 2: Επαναφέρετε την εφαρμογή Netflix

Μερικές φορές αυτό το σφάλμα μπορεί επίσης να προκύψει λόγω κατεστραμμένων δεδομένων ή λειτουργικών μονάδων που έχουν οριστεί σε κακή διαμόρφωση εντός της εφαρμογής Netflix. Αυτή η κοινή συμπεριφορά συμβαίνει κυρίως με smartphone που έχουν πρόσφατα ριζωθεί. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να διορθώσετε το ενοχλητικό σφάλμα επαναφέροντας την εφαρμογή Netflix ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Σημείωση: Τα παρακάτω βήματα αφορούν το Android. Οι χρήστες iOS μπορούν να τα αναπαραγάγουν σύμφωνα με τις συσκευές τους iOS.

 • Μεταβείτε στο smartphone σας ‘Ρυθμίσεις’ και μετά πηγαίνετε στο «Εφαρμογές»
 • Ψάχνω για «Netflix» στη λίστα εφαρμογών και κάντε κλικ στο ‘Ανοιξε’ να παω σε ‘Ιδιότητες’ Στη συνέχεια κάντε κλικ στο ‘Αποθήκευση’
 • Μόλις μπείτε στο Storage, πατήστε στο ‘Καθαρισμός δεδομένων’ ή ‘Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης’ και αυτό θα επαναφέρει το Netflix στην προεπιλεγμένη διαμόρφωσή του
 • Εκκινήστε ξανά το Netflix, εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας και δείτε εάν το σφάλμα έχει εξαφανιστεί. Εάν είναι, μη διστάσετε να αποχωρήσετε από αυτήν τη σελίδα, αλλά αν δεν το έχει, δοκιμάστε την παρακάτω λύση.

Λύση 3: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Netflix

Εάν οι παραπάνω δύο μέθοδοι δεν επιλύσουν το σφάλμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Netflix στη συσκευή σας Android. Η επανεγκατάσταση θα καταργήσει όλες τις υπάρχουσες λειτουργικές μονάδες της εφαρμογής από τη συσκευή που ενδέχεται να διορθώσουν το σφάλμα. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

 • Ανοίξτε την αρχική οθόνη της συσκευής σας όπου βρίσκονται οι εφαρμογές και μεταβείτε στο «Netflix». Κρατήστε πατημένο το εικονίδιο Netflix μέχρι να δείτε ένα παράθυρο με το “Κατάργηση εγκατάστασης” επιλογή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό
 • Μόλις αφαιρεθεί το Netflix από τη συσκευή, μεταβείτε στο Google Play Store ή το App Store, ψάχνω για Netflix και κάντε κλικ στο ‘Εγκαθιστώ’
 • Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας και θα χαρείτε να δείτε το Netflix να λειτουργεί
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me