Πώς να παρακολουθήσετε το NBA στο Kodi – Stream Live με τα καλύτερα πρόσθετα


Πώς να παρακολουθήσετε το NBA στο Kodi – Stream Live με τα καλύτερα πρόσθετα

Δημοσιεύθηκε: 02 Ιουλίου 2019


Αν ταξιδεύετε κάπου εκτός των ΗΠΑ ή του Καναδά και δεν θέλετε να χάσετε τις ηλεκτρικές στιγμές, έχουμε καλά νέα για εσάς. Μπορείτε να δείτε τον παρακάτω οδηγό για το πώς να παρακολουθείτε το NBA στο Kodi μέσω των καλύτερων πρόσθετων NBA και να παρακολουθείτε όλες τις εποχές ζωντανά από οπουδήποτε στον κόσμο.

Θα συζητήσουμε περαιτέρω μερικά από τα ανώτερα επίσημα και τρίτα πρόσθετα NBA Kodi και πώς να τα εγκαταστήσουμε. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ξεκινήσουμε.

Πώς να παρακολουθήσετε το NBA στο Kodi χρησιμοποιώντας το PureVPN

Το PureVPN έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τη ροή ακόμη και όταν πρόκειται για ροή στο Kodi. Οι 2.000+ διακομιστές VPN και 300.000+ IP είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο, οπότε μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας σπορ και ψυχαγωγία με τρελές ταχύτητες και ταυτόχρονα να διατηρείτε την ταυτότητά σας ανώνυμη.
Ρυθμίστε το αξιόπιστο VPN μας για να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας, να κάνετε ανώνυμη την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο και, επομένως, να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα δημοφιλή πρόσθετα Kodi χωρίς να ανησυχείτε για τους περιορισμούς χωρών. Εκτός από την παράκαμψη των περιορισμών περιεχομένου, μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από την επιτάχυνση ISP για να απολαύσετε ροή χωρίς buffer.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

 1. Εγγραφείτε στο PureVPN.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της επιθυμητής εφαρμογής για τη συσκευή σας
 3. Συνδεθείτε στον διακομιστή των ΗΠΑ για την καλύτερη εμπειρία ροής.
 4. Παρακολουθήστε το NBA στο Kodi ζωντανά σε οποιαδήποτε συσκευή και από οπουδήποτε.

Τα καλύτερα πρόσθετα NBA Kodi [Επίσημο & Πρόσθετα τρίτου μέρους]

Το Kodi διαθέτει ένα ευρύ φάσμα αποθετηρίων και πρόσθετων διαθέσιμων για χρήστες. Τα πρόσθετα συνήθως κατηγοριοποιούνται σε επίσημα και τρίτα μέρη. Τα επίσημα πρόσθετα προσφέρουν επίσημες επιλογές ροής. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα επίσημα πρόσθετα χρειάζονται συνδρομή για να παρακολουθήσουν το ζωντανό περιεχόμενο, όπως τα αθλητικά NBA. Τα πρόσθετα τρίτου μέρους, από την άλλη πλευρά, παρέχουν κυρίως δωρεάν επιλογές ροής.
Έχουμε καθαρίσει την επίσημη και ανεπίσημη συλλογή πρόσθετων του Kodi για να παραθέσουμε τα πιο δημοφιλή πρόσθετα. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε αυτά.

Πρόσθετο NBA League Pass (Επίσημο)

Εάν έχετε συνδρομή στο πρωτάθλημα, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε τις περισσότερες από τις κανονικές σεζόν του NBA μέσω αυτού του πρόσθετου. Επειδή είναι επίσημο πρόσθετο, μπορείτε να το βρείτε στο προεπιλεγμένο αποθετήριο του Kodi και να το εγκαταστήσετε με μερικά κλικ (περισσότερα σε αυτό αργότερα).
Το πρόβλημα με το πέρασμα του πρωταθλήματος NBA είναι ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσει διακοπή λειτουργίας εάν η εκδήλωση μεταδίδεται σε τοπικό κανάλι. Επιπλέον, άτομα που ζουν εκτός ΗΠΑ ενδέχεται να μην μπορούν να συνδεθούν σε αυτήν λόγω περιορισμών τοποθεσίας.

Πρόσθετο Sportsnet Now (Επίσημο)

Ένα άλλο επίσημο πρόσθετο, το Sportsnet απαιτεί συνδρομή premium που ξεκινά από 24,99 $ ανά μήνα. Το πρόσθετο σχετίζεται με ένα καναδικό δίκτυο και, ως εκ τούτου, διαθέτει άδεια εκπομπής για έως και 40 κανονικές περιόδους NBA. Για τους λάτρεις των σπορ, το Sportsnet Now μπορεί να έρθει ως ιερό grail επειδή προσφέρει έναν καλό αριθμό αγώνων NHL, MLB καθώς και παιχνίδια Premier League. Μόλις εγκαταστήσετε το πρόσθετο, χρειάζεται μόνο να προσθέσετε τα διαπιστευτήρια Sportsnet Now για να ξεκινήσετε.

Πρόσθετο ESPN Player (Επίσημο)

Το ESPN player είναι επίσης πιθανός υποψήφιος στη λίστα πρόσθετων, καθώς προσφέρει δυνατότητα on-demand και live streaming. Η συνδρομή ξεκινά από $ 10 ανά μήνα. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε μόνο ένα πάσο μιας ημέρας, μπορείτε να το πάρετε με 7 $.

USTV Now (Επίσημη)

Το USTV Now διαθέτει μερικές από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες αθλητικών όσον αφορά τα αθλητικά πρόσθετα. Το πρόσθετο προσφέρει έως και 7 δωρεάν αθλητικά κανάλια. Ωστόσο, εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερα κανάλια, μπορείτε να ξεκλειδώσετε 29 ακόμη κανάλια με 19,99 $. Στο πρόσθετο USTV Now, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα αθλήματα που μεταδίδονται στο ESPN καθώς και στο δίκτυο ABC.

Πρόσθετο Popcorn TV (τρίτων)

Το Popcorn TV είναι ένα ευρέως δημοφιλές πρόσθετο που παρέχει στους χρήστες ένα θησαυροφυλάκιο διαδικτυακού περιεχομένου όπως ταινίες κατά παραγγελία, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά, ζωντανά κανάλια και άλλα. Ευτυχώς, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τη ζωντανή αθλητική ροή NBA στο πρόσθετο δωρεάν.

Πρόσθετο playlist UK Turk (Τρίτο μέρος)

Το πρόσθετο διαθέτει μεγάλο όγκο περιεχομένου από διάφορες χώρες, ειδικά από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Προσφέρει εντελώς δωρεάν επιλογές ροής, συμπεριλαμβανομένης της αθλητικής ροής. Το πρόσθετο αλλάζει συχνά αποθετήρια για να αποφύγει τα ύποπτα μάτια των συρτών πνευματικών δικαιωμάτων.

Πώς να εγκαταστήσετε το επίσημο NBA League Pass στο Kodi

Τώρα που έχουμε απαριθμήσει μερικά από τα πιο δημοφιλή επίσημα και πρόσθετα Kodi τρίτων για το NBA, ας δούμε τον οδηγό εγκατάστασης. Χρησιμοποιούμε το πρόσθετο pass NBA για παράδειγμα:

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Kodi
 2. μεταβείτε στο Πρόσθετα επιλογή
 3. μεταβείτε στο Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων στην επάνω αριστερή γωνία
 4. Τώρα, κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αποθετήριο
 5. Παω σε Αποθήκη πρόσθετου Kodi και μετά Πρόσθετα βίντεο
 6. Κάντε διπλό κλικ στο NBA League Pass και Install
 7. Περιμένετε να αλλάξει το πρόσθετο Ενεργοποιήθηκε
 8. Επιστρέψτε στο Σπίτι οθόνη
 9. Παω σε Πρόσθετα και μετά Πρόσθετα βίντεο
 10. Κάντε κύλιση για να βρείτε το NBA League Pass πρόσθετο
 11. Συνδεθείτε στο πρόσθετο χρησιμοποιώντας τη συνδρομή League Pass
 12. Απολαύστε το NBA ζωντανά στο Kodi από οπουδήποτε

**Σημείωση: Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα επίσημα πρόσθετα μόνο με τις προαναφερθείσες οδηγίες. Για πρόσθετα τρίτων, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το αποθετήριο του αντίστοιχου πρόσθετου.

Γιατί χρειάζεται VPN για να παρακολουθήσετε το NBA στο Kodi?

Το Kodi είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη κέντρο ψυχαγωγίας. Παρέχει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη λύση για τη ροή ενός ευρέος φάσματος περιεχομένου, είτε πρόκειται για σπορ, ταινίες, ντοκιμαντέρ, ακόμη και ζωντανά κανάλια.
Η εφαρμογή τροφοδοτείται από πρόσθετα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε αποθετήρια. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο κάθε πρόσθετο σε κάθε περιοχή. Δεύτερον, ορισμένα δημοφιλή πρόσθετα, όπως για σπορ, αντιμετωπίζουν αποκλεισμό που αφήνει τους χρήστες να εξοργίζονται και να μην μπορούν να μεταδώσουν το περιεχόμενο σε ροή.
Εδώ, ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο έρχεται ως το μόνο εργαλείο ικανό να λύσει αυτό το φοβερό πρόβλημα. Με δυναμικό εύρος δυνατοτήτων ασφάλειας και ανωνυμίας, όπως κρυπτογράφηση και ανώνυμες διευθύνσεις IP, το VPN βοηθά τους χρήστες να πλαστογραφούν την τοποθεσία τους και να παρακάμπτουν όλους τους περιορισμούς.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me