Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi VPN – Ένας πλήρης οδηγός για όλες τις συσκευές σας


Contents

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi VPN – Ένας πλήρης οδηγός για όλες τις συσκευές σας

Ενημερώθηκε: 03 Νοε 2019


Μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Kodi VPN στη συσκευή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλά πρόσθετα και να μετακινηθείτε εύκολα σε μπλοκ ISP. Η χρήση του PureVPN μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα μπλοκ ISP και το γκάζι από οπουδήποτε. Το PureVPN προσφέρει επίσης μια νέα δοκιμή 7 ημερών με μόλις 0,99 $ για να βοηθήσει τους συνδρομητές του Kodi να έχουν πρόσβαση σε άλλα πρόσθετα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κλειδώματος.

π.χ.

**Εκσυγχρονίζω: Έρχεται μια νεότερη, καλύτερη έκδοση της εφαρμογής Kodi! Διορθώσαμε ορισμένα σφάλματα & εισήγαγε σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης. Αναβαθμίστε την υπάρχουσα εφαρμογή στην έκδοση 1.8.0 (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) από εδώ.**

Σχεδόν όλα είναι δωρεάν στο Kodi. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση ή αν σας ενδιαφέρει να κάνετε binging τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, το Kodi τα έχει όλα. Απλώς πρέπει να λάβετε τα σωστά πρόσθετα που θα σας παρέχουν πρόσβαση σε όλο το προτιμώμενο περιεχόμενό σας.

Το Kodi όμως δεν είναι ασφαλές. Δεδομένου ότι είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, υπάρχουν χιλιάδες πρόσθετα που δεν ρυθμίζονται ή εποπτεύονται. Μερικοί από αυτούς έχουν κατηγορηθεί για κατασκοπεία χρηστών, ενώ άλλοι έχουν οδηγήσει τους χάκερ να αποκτήσουν πρόσβαση στους χρήστες εμπιστευτικά δεδομένα.

Τα πρόσθετα Kodi είναι διαθέσιμα για ροή ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, ζωντανής τηλεόρασης, αθλητικών, ντοκιμαντέρ, ειδήσεων και πολλά άλλα. Το Kodi VPN έχει γίνει μια ενιαία λύση για τους binge watchers.

Εκτός από το ατελείωτο πλεονέκτημα της προσφοράς Kodi, υπάρχει ένα μεγάλο μειονέκτημα και αυτοί οι περιφερειακοί περιορισμοί. Εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια πρόσθετα Kodi είναι περιεχόμενο κλειδωμένο στην τοποθεσία και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση εκτός των αντίστοιχων περιοχών τους.

Ομοίως, ζητήματα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και DMCA μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα με τις αρχές επιβολής του νόμου. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο με πρόσθετα και να παραμείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο με το Kodi VPN.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για το Kodi?

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν εγκαταστήσει το Kodi σε διάφορα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες υλικού, όπως τηλεοράσεις και τηλεχειριστήρια. Δεδομένου ότι το Kodi επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν και να προβάλλουν τα περισσότερα διαδικτυακά μέσα ροής, όπως βίντεο, μουσική και podcast, μαζί με ψηφιακά αρχεία πολυμέσων από τοπικά μέσα αποθήκευσης και δικτύου, οι χρήστες του Kodi χρειάζονται την ενσωματωμένη δυνατότητα ενός VPN για να τους βοηθήσουν να έχουν πρόσβαση σε αποκλεισμένες τοποθεσίες πρόσθετα και περιεχόμενο διαθέσιμο σε διαφορετικές περιοχές.

Το PureVPN πιστεύει στην απεριόριστη προσβασιμότητα. Τα χαρακτηριστικά του σάς επιτρέπουν να περιηγηθείτε οπουδήποτε στο Διαδίκτυο και να κάνετε streaming των αγαπημένων σας καναλιών όπως το Netflix US, Hulu, Amazon Prime κ.λπ., με τις καλύτερες ταχύτητες. Με το Kodi VPN, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως το Kodi και όλες τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες του.

Επιπλέον, μια καλή υπηρεσία VPN βοηθά επίσης στην καταπολέμηση επιθέσεων μέσω διαδικτύου από χάκερ και οργανισμούς παρακολούθησης. Σε συνδυασμό με τα οφέλη ασφαλείας ενός VPN, αυτός ο συνδυασμός βελτιώνει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Όσοι προτιμούν τις υπηρεσίες κοπής καλωδίων από την καλωδιακή τηλεόραση κατανοούν τη σημασία μιας υπηρεσίας VPN.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi με VPN; [Βίντεο]

Πώς βοηθά ένα VPN με το Kodi?

Με απλά λόγια, ένα Kodi VPN όχι μόνο επιτρέπει στους χρήστες του διαδικτύου να περιηγούνται ελεύθερα στο Διαδίκτυο συνδέοντας σε διαφορετικούς διακομιστές VPN σε όλο τον κόσμο μέσω του παγκόσμιου δικτύου του, αλλά καλύπτει επίσης τη διεύθυνση IP τους, καθιστώντας τους εντελώς αόρατους για εγκληματίες στον κυβερνοχώρο, χάκερ, και εταιρείες τρίτων

Το Kodi μπορεί να διαμορφωθεί σε διάφορες συσκευές όπως Android, IOS, Linux, Windows, Mac OS, Xbox και PlayStation.

Με ένα Kodi VPN, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 1. Ροή υψηλής ταχύτητας: Μπορείτε να απολαύσετε ροή περιεχομένου με γρήγορη ταχύτητα με ένα VPN Kodi ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.
 2. Εύκολη εγκατάσταση με ένα κλικ σύνδεσης: Η εγκατάσταση ενός Kodi VPN είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι νομίζετε. Με ένα απλό κλικ, ανακατευθύνεστε στη σελίδα λήψης για μια συγκεκριμένη συσκευή και η διαδικασία ξεκινά αμέσως.
 3. Περιηγηθείτε με 100% ανωνυμία: Με το καλύτερο Kodi VPN, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον ISP που επιταχύνει την ταχύτητά σας ή τρίτα μέρη που παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Δεν είστε εντελώς ανιχνεύσιμοι στον Ιστό!

Είναι Kodi νόμιμο?

Το ίδιο το Kodi δεν είναι παράνομο. Ωστόσο, πολλοί παραγωγοί περιεχομένου και πολυμέσα το μισούν. Δεδομένου ότι το Kodi είναι ανοιχτού κώδικα, οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτε είδος πρόσθετου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε περιεχόμενο από μη εξουσιοδοτημένες πηγές.

Ωστόσο, επειδή λίγοι άνθρωποι κάνουν κακή χρήση του Kodi για να αποκτήσουν πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο, θα ήταν άδικο να απαγορευτεί ή να περιοριστεί το Kodi. Δοκιμάστε να το καταλάβετε με αυτόν τον τρόπο. υπάρχουν οδηγοί θεών και υπάρχουν οδηγοί εξανθήματος. Το γεγονός ότι υπάρχουν οδηγοί εξανθήματος δεν καθιστά το αυτοκίνητο μια κακή εφεύρεση.

Γνωρίζατε ότι ένα μεγάλο κομμάτι του Διαδικτύου είναι κρυμμένο από εσάς; Εκεί έρχονται τα VPN Kodi. Επιτρέπουν στους χρήστες του Kodi να έχουν πρόσβαση σε κρυφό περιεχόμενο, όπως περιορισμένες ζωντανές ροές και πρόσθετα.

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi σε διαφορετικές συσκευές (Windows / Mac / Android / iOS / Apple TV)

Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το Kodi στις συσκευές σας:

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi στα Windows

Η ρύθμιση του Kodi στα Windows 7, 8 ή Windows 10 είναι πιο εύκολη και απλή από τα άλλα λειτουργικά συστήματα. Δείτε πώς:

 1. Μεταβείτε στη σελίδα Λήψη στο Kodi και επιλέξτε το 32Bit Installer.
 2. Εάν είστε τακτικός χρήστης του λειτουργικού συστήματος Windows, θα δείτε τις κοινές επιλογές: Τρέξιμο, Σώσει ή Ματαίωση.
 3. Επιλέγω Σώσει για λήψη της εφαρμογής στην επιθυμητή τοποθεσία.
 4. Κάντε διπλό κλικ στο ληφθέν αρχείο για να εγκαταστήσετε το Kodi.
 5. Κατά την εγκατάσταση, μπορεί να σας ζητηθεί να ακολουθήσετε μερικά εύκολα βήματα. Είναι καλύτερο να ακολουθήσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
 6. Ολοκληρώθηκε!

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi σε Mac

Για τους λάτρεις του Mac, το Kodi μπορεί να διαμορφωθεί στις συσκευές του Mac. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το Kodi στο Mac σας:

 1. Ξεκινήστε κατεβάζοντας την τελευταία εφαρμογή του Kodi για το Mac σας. Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή διατίθεται σε μορφή εικόνας δίσκου.
 2. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο για να το ανοίξετε. Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή στο Mac σας, απλά Σέρνω το εικονίδιο Kodi στο Εφαρμογές ντοσιέ.
 3. Τώρα, δοκιμάστε να ανοίξετε την εφαρμογή Kodi.
 4. Αν και εξαρτάται από το τρέχον Φύλακας ρυθμίσεις, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα σφάλμα στην πρώτη σας προσπάθεια που θα ήταν κάτι τέτοιο: Δεν είναι δυνατό να ανοίξει επειδή προέρχεται από έναν άγνωστο προγραμματιστή. Για να το ξεπεράσετε, μπορείτε απλά CMD + κλικ την εφαρμογή Kodi και επιλέξτε Ανοιξε για να παίξετε τον Kodi. Ή, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο OSX σας Ασφάλεια & Μυστικότητα ρυθμίσεις από το Επιλογές συστήματος μενού και επιλέξτε Οπουδήποτε όπου λέει Να επιτρέπεται η λήψη εφαρμογών από.
 5. Βιόλα! Τώρα είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε το Kodi.

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi σε Android

Μπορείτε πάντα να απολαύσετε το Kodi στις συσκευές σας με Android. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Μεταβείτε στο μενού Android και αναζητήστε Ρυθμίσεις.
 2. Ανοιξε Ρυθμίσεις και μετά πηγαίνετε στο Ασφάλεια μενού.
 3. Ψάξτε για το Αγνωστες πηγές επιλογή και επιλέξτε το πλαίσιο για να το ενεργοποιήσετε. Η λειτουργία θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Kodi για Android.
 4. Τώρα, πηγαίνετε στο Google PlayStore για λήψη και απόλαυση της πιο πρόσφατης εφαρμογής Kodi.
 5. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για το Android TV σας, καθώς τα μενού είναι ίδια σε όλη την εφαρμογή.

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi σε iPhone / iOS

Η ρύθμιση του Kodi στο iOS σας είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία που δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η διαδικασία εγκατάστασης του Kodi είναι ίδια σε διάφορες συσκευές iOS όπως iPhone, iPad, iPod Touch, iPad Mini και iPad Pro:

Για να απολαύσετε το Kodi στο iPhone σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με iOS, θα πρέπει να κατεβάσετε τα ακόλουθα σημαντικά αρχεία:

 • Το πιο πρόσφατο αρχείο deb Kodi.
 • Ο τραγουδιστής της εφαρμογής iOS.
 • Η εφαρμογή Xcode που είναι διαθέσιμη στο Mac App Store.

Μόλις κατεβάσετε τα προαναφερθέντα αρχεία, ας προχωρήσουμε στη ρύθμιση Kodi:

 1. Ξεκινήστε συνδέοντας το iPhone σας ή οποιαδήποτε άλλη κινητή συσκευή με iOS στο Mac σας. Μόλις συνδεθεί η συσκευή, ανοίξτε την εφαρμογή Xcode που έχετε λάβει από το Mac App Store.
 2. Τώρα, επιλέξτε Δημιουργήστε ένα νέο έργο Xcode, τότε Εφαρμογή μίας προβολής, και κάντε κλικ Επόμενο.
 3. Συμπληρώνω Ονομασία προϊόντος και Πεδία αναγνωριστικού οργανισμού. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο.
 4. Θα σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε το αρχείο, το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας. Κάντε κλικ Δημιουργώ.
 5. Εναπόκειται σε εσάς εάν θέλετε να μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας με το Xcode, καθώς η εφαρμογή ζητά συνήθως αυτήν την άδεια. Ωστόσο, δεν είναι υποχρεωτικό!
 6. Επιλέγω Επιδιόρθωση ζητήματος, που θα ανοίξει ένα πλαίσιο διαλόγου. Κάντε κλικ Προσθήκη. Τώρα, εισαγάγετε το δικό σας Apple ID για να συνδεθείς.
 7. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε Επιλέγω για να ανοίξω Υπογραφή εφαρμογής. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ξεφυλλίζω για να επιλέξετε και να ανοίξετε το Αρχείο Kodi deb κατεβάσατε νωρίτερα.
 8. Τώρα, επιλέξτε το προφίλ που δημιουργήσατε νωρίτερα με το αναγνωριστικό. Προχωρήστε για να προσθέσετε το Kodi ως το Εμφανιζόμενο όνομα εφαρμογής, πριν κάνετε κλικ Αρχή.
 9. Εισαγάγετε ένα όνομα αρχείου, πριν κάνετε κλικ Σώσει.
 10. Ανοίξτε ξανά το Xcode και επιλέξτε Windows. Επιλέγω συσκευές για να επιλέξετε τη δική σας από το αριστερό παράθυρο. Μόλις επιλέξετε τη συσκευή σας, αναζητήστε ένα Συν υπογράψτε στο κάτω μέρος του δεξιού παραθύρου και κάντε κλικ για να επιλέξετε και να ανοίξετε το .αρχείο ipa, δημιουργήθηκε νωρίτερα.
 11. Τώρα, αποσυνδέστε το iPhone σας και ξεκλειδώστε το.
 12. Μερικές φορές μπορεί να πάρετε ένα Μη αξιόπιστος προγραμματιστής σφάλμα όταν ανοίγετε τη συσκευή σας. Για να αφαιρέσετε το σφάλμα, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις της συσκευής σας. Πατήστε Γενικά και μετά Διαχείριση συσκευής. Βρείτε τον λογαριασμό σας κάτω από το Εφαρμογή προγραμματιστή. Τώρα, πατήστε Εμπιστοσύνη “Όνομα λογαριασμού” και πατήστε Εμπιστοσύνη πάλι.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε Kodi στο iOS 12 σας ή το δικό σας iPhone μέσω ενός Kodi VPN.

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi στο Apple TV

Έχετε Apple TV; Μπορείτε να ρυθμίσετε το Kodi στο Apple TV σας και να απολαύσετε ροή υψηλής ταχύτητας με την εφαρμογή.

Για να απολαύσετε το Kodi στο Apple TV 4ης γενιάς, πρέπει να έχετε λογαριασμό Apple Developer – δωρεάν ή ενεργό. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να κατεβάσετε τα ακόλουθα σημαντικά αρχεία:

 • Xcode 7.2+ (διατίθεται στο Mac App Store)
 • Υπογραφή εφαρμογής iOS για Mac
 • Το πιο πρόσφατο αρχείο Kodi .deb για το TvOS σας

Μόλις κατεβάσετε τα προαναφερθέντα αρχεία, ας προχωρήσουμε στη ρύθμιση Kodi:

 1. Ξεκινήστε συνδέοντας το Apple TV στο Mac σας μέσω καλωδίου USB-C σε USB-A.
 2. Αφού συνδεθεί η συσκευή, ανοίξτε το Xcode και επιλέξτε Δημιουργήστε ένα νέο έργο Xcode. Επιλέγω Εφαρμογή από το κύριο μενού κάτω από το Τηλεόραση Ενότητα. Τώρα, επιλέξτε Εφαρμογή μίας προβολής, πριν κάνετε κλικ Επόμενο.
 3. Τώρα, προχωρήστε δημιουργώντας ένα «Νέο έργο». Μπορείτε να συμπληρώσετε το Ονομασία προϊόντος και Όνομα οργάνωσης πεδία με οποιεσδήποτε λεπτομέρειες θέλετε. Κάντε το ίδιο όταν συμπληρώνετε το Αναγνωριστικό δέσμης πεδίο και εδώ οι λεπτομέρειες θα γράφονται σε στυλ αντίστροφης περιοχής – για παράδειγμα, com.arcade.kodiappletv. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα πεδία έχουν συμπληρωθεί πριν κάνετε κλικ Επόμενο. Τέλος, αποθηκεύστε το έργο στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία από όπου μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο αρχείο.
 4. Τώρα, επιστρέψτε στο κύριο παράθυρο του Xcode όπου θα πρέπει να εμφανίζεται κάποιο σφάλμα Ταίριασμα προφίλ παροχής δεν μπορεί να βρεθεί. Για να ξεπεράσετε το σφάλμα και να το επιλύσετε, απλώς κάντε κλικ στο Επιδιόρθωση ζητήματος.
 5. Ωστόσο, για να επιδιορθώσετε το παραπάνω ζήτημα, θα χρειαστείτε δωρεάν ενεργό Προγραμματιστής της Apple λογαριασμός. Συνεχίστε λοιπόν να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το συσχετισμένο Apple ID και κωδικό πρόσβασης. Αν και η εφαρμογή συνεχίζει να ζητά λεπτομέρειες, μπορεί να παραβλεφθεί καθώς δεν είναι υποχρεωτική. Συνεχίστε επιλέγοντας το σωστό αναγνωριστικό της Apple και κάνοντας κλικ Επιλέγω. Μόλις ολοκληρωθεί, η εφαρμογή Xcode θα διορθώσει το πρόβλημα για τη δημιουργία προφίλ παροχής.
 6. Τώρα, επιλέξτε Apple TV από το αναπτυσσόμενο μενού που μπορείτε να βρείτε στην επάνω αριστερή πλευρά της εφαρμογής Xcode, μαζί με άλλες επιλογές, όπως τα κουμπιά Play και Stop.
 7. Μόλις τελειώσετε με την εφαρμογή Xcode, ανοίξτε το iOS App Signer. Τώρα, επιλέξτε το σωστό Πιστοποιητικό υπογραφής και προχωρήστε για να συμπληρώσετε το Προφίλ παροχής πεδίο. Επιλέξτε το όνομα του έργου που έχετε δημιουργήσει στην εφαρμογή Xcode νωρίτερα. Επιλέγω Αρχείο εισαγωγής για περιήγηση, τοποθεσία και επιλέξτε το Αρχείο Kodi .deb, κατεβάσατε νωρίτερα. Εξαρτάται από εσάς εάν θέλετε να συμπληρώσετε το Πεδίο Όνομα εμφάνισης εφαρμογής και δώστε το ένα μοναδικό όνομα ή αφήστε το.
 8. Κάντε κλικ Αρχή αφού βεβαιωθείτε ότι όλα τα πεδία έχουν συμπληρωθεί με τις σωστές λεπτομέρειες. Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί έναρξης, η εφαρμογή θα προχωρήσει στη δημιουργία .αρχείο ipa το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε στο Apple TV σας.
 9. Επιστρέψτε στο Xcode, και πηγαίνετε στο Παράθυρο, τότε συσκευές, και επιλέξτε μήλο.
 10. Τώρα, επιλέξτε το αρχείο IPA που μόλις δημιουργήσατε. Η εφαρμογή θα εγκαταστήσει τώρα τα αρχεία στο Apple TV σας.
 11. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε το Kodi στην τέταρτη γενιά του Apple TV.

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi VPN μέσω δρομολογητών

Εάν είστε χρήστης του Kodi και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από γεωγραφικά περιορισμένα πρόσθετα σε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα, μπορείτε να το κάνετε εγκαθιστώντας το Kodi VPN σε όλες τις συσκευές σας ξεχωριστά. Αυτή η εξαιρετικά βελτιστοποιημένη εφαρμογή VPN υποστηρίζει έως και δέκα πολλαπλές συνδέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό VPN σε 10 συσκευές ταυτόχρονα.

Αλλά δεν είναι βαρετό να εγκαταστήσετε το VPN σε όλες τις συσκευές σας ξεχωριστά, όταν μπορείτε απλώς να το διαμορφώσετε στο δρομολογητή σας και να λάβετε την προεπιλεγμένη λειτουργία VPN σε όλες τις συσκευές σας; Αυτό είναι σωστό. Η εγκατάσταση VPN στο δρομολογητή Wi-Fi είναι γρήγορη και απλή. Χρειάζεται πολύ λίγη προσπάθεια για την εγκατάσταση του VPN και λειτουργεί εξαιρετικά σε όλους τους δημοφιλείς δρομολογητές Wi-Fi.

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi VPN σε άλλες πλατφόρμες και συσκευές

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi σε συσκευές OpenELEC

Σημείωση: Η ρύθμιση του Kodi για να επιτύχετε τα μέγιστα οφέλη απαιτεί μια διαδικασία βήμα προς βήμα, η οποία δύσκολα παίρνει πολύ χρόνο.

Συμβουλή: Κατανοούμε ότι η διαδικασία περιέχει ορολογίες που μπορεί να σας είναι άγνωστες. Δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε καθώς σας καλύπτουμε. Απλώς ακολουθήστε την εύκολη διαδικασία για να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο Διαδίκτυο.

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση του Kodi στη συσκευή σας, για το Kodi v.15 ISENGARD, κάντε κλικ εδώ. Για το Kodi v.16 Jarvis, κάντε κλικ εδώ

Βήμα 1 – Λήψη Kodi στη συσκευή OpenELEC (Raspberry Pi)

 • Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Kodi.
 • Πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου.
 • Εγκαταστήστε το ληφθέν αρχείο.

Μόλις τελειώσετε, ακολουθήστε τη μέθοδο:

Βήμα 2: Λήψη και εγκατάσταση του πρόσθετου Kodi VPN.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο PureVPN Kodi στη συσκευή σας.

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφθείτε τη διεύθυνση “https://s3.amazonaws.com/purevpn-dialer-assets/kodi/app/service.purevpn.monitor-1.8.0.zip”
 2. Το αρχείο θα κατεβάσει αυτόματα
 3. Μετά τη λήψη, εντοπίστε το αρχείο εγκατάστασης στο φάκελό του.

Βήμα 3: Τοποθετήστε το ληφθέν αρχείο στη μονάδα USB.

Τοποθετήστε το ληφθέν αρχείο “service.purevpn.monitor-1.3.0.zip“Σε μια μονάδα USB και συνδέστε τη στο Κουτί OpenElec Kodi.

Βήμα 4: Εκκινήστε το KODI και εγκαταστήστε το VPN Addon για το KODI.

 1. Μεταβείτε στην Αρχική σελίδα και κάντε κλικ στο “Πρόσθετα.”
 2. Κάνε κλικ στο “ΑρχείαΕικονίδιο.
 3. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση από αρχείο zip.”
 4. Μεταβείτε στο Συσκευή USB όπου έχετε τοποθετήσει το αρχείο εγκατάστασης.
 5. Κάντε κλικ μία φορά στο “service.purevpn.monitor-1.3.0.zipΓια να ξεκινήσει η εγκατάσταση του πρόσθετου.

Βήμα 5: Ρύθμιση του πρόσθετου PureVPN Kodi

 1. Μεταβείτε στην καρτέλα Πρόσθετα και κάντε κλικ στο PureVPN Monitor OpenVPN.
 2. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις πρόσθετου.
 3. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 4. Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή από την οποία θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της επιλογής σας. Κάντε κλικ στην Εμφάνιση κατάστασης VPN για να ελέγξετε την τρέχουσα IP και την τοποθεσία σας.
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή ή αποσύνδεση σύνδεσης VPN για να εμφανιστεί η λίστα των διακομιστών. Συνδεθείτε στη χώρα της επιλογής σας.

Ολοκληρώθηκε! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο συγκεκριμένης περιοχής Kodi addons με πλήρη ανωνυμία μέσω του Kodi VPN.

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi σε Amazon Fire Stick, Fire TV και Fire Cube

Το Kodi μπορεί επίσης να διαμορφωθεί σε συσκευές Amazon. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το Kodi στο Amazon Fire Stick ή στο Amazon Fire TV:

 1. Ξεκινήστε ενεργοποιώντας τη συσκευή σας Amazon και μετά πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις > Σύστημα και μετά Επιλογές ανάπτυξης.
 2. Επιλέξτε και ενεργοποιήστε το Εφαρμογές από άγνωστες πηγές, και μετά το Εντοπισμός σφαλμάτων ADB επιλογές.
 3. Ενδέχεται να δείτε μια προειδοποίηση όταν ενεργοποιείτε την άγνωστη πηγή, αλλά μπορείτε να επιλέξετε Εντάξει για να αγνοήσετε την προειδοποίηση, καθώς μπορείτε πάντα να την απενεργοποιήσετε αργότερα.
 4. Μεταβείτε στην κύρια οθόνη του Fire Stick. Τώρα, πηγαίνετε στο Αναζήτηση και πληκτρολογήστε Πρόγραμμα λήψης για να το επιλέξετε. Επιλέγω Παίρνω.
 5. Μόλις επιλέξετε Παίρνω, θα ξεκινήσει η λήψη. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση στην κάτω δεξιά γωνία.
 6. μεταβείτε στο Μενού και επιλέξτε Ξεκινήστε τώρα.
 7. Επιλέξτε την ενότητα URL για λήψη μιας από τις δύο συμβατές εκδόσεις: Krypton 17 και Leia 18. Για το Krypton πληκτρολογήστε την ακόλουθη διεύθυνση URL, bit.ly/ kodi17apk. Για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση v18, πληκτρολογήστε bit.ly/kodi18apk στο πλαίσιο URL.
 8. Κάντε κλικ Επόμενο και μετά Κατεβάστε για να λάβετε την επιθυμητή έκδοση Kodi.
 9. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ όταν ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση του Kodi θα ξεκινήσει σύντομα.
 10. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανοίξτε το Kodi και απολαύστε τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές ερωτήσεις)

Τι είναι το Kodi?

Το Kodi είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα που έχει εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η δημοτικότητά του μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι περιέχει χιλιάδες δωρεάν πρόσθετα και σας δίνει πρόσβαση σε άπειρο περιεχόμενο. Δεν είναι μόνο η ροή βίντεο για την οποία είναι γνωστή η Kodi. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Kodi και για να ακούνε μουσική.

Το Kodi μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή που έχει οθόνη και συνδέεται στο Διαδίκτυο. Είναι απολύτως δωρεάν και προσφέρει ροή καλής ποιότητας.

Τι είναι το Kodi VPN?

Ο Kodi έχει κατηγορηθεί ότι φιλοξενεί πειρατικό περιεχόμενο από πολλούς παραγωγούς περιεχομένου. Γι ‘αυτό δεν λειτουργεί καλά σε πολλές χώρες. Εάν ζείτε σε μια χώρα όπου το Kodi δεν λειτουργεί, ή εάν βρίσκεστε σε μια περιοχή όπου ένα συγκεκριμένο πρόσθετο δεν λειτουργεί σωστά, ένα Kodi VPN μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τα πράγματα.

Με ένα Kodi VPN, μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο σε μια στιγμή. Ένα Kodi VPN θα σας προστατεύει επίσης από όλες τις διαδικτυακές κακόβουλες ενέργειες, όπως hacks cyber-serangan και ransomware.

Πώς να ρυθμίσετε το VPN στο Kodi?

Το VPN μας διαθέτει μια ειδική εφαρμογή για το Kodi. Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί διατηρώντας υπόψη τους χρήστες του Kodi και τις συνήθειες ροής τους. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση οποιουδήποτε πρόσθετου και ροής περιεχομένου με πλήρη ελευθερία και ασφάλεια στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από τη συσκευή ροής που διαθέτετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN στο Kodi.

Δωρεάν VPN ή VPN επί πληρωμή; Ποιό είναι καλύτερο?

Ένα δωρεάν VPN φαίνεται να είναι μια ελκυστική επιλογή για τους περισσότερους χρήστες. Ωστόσο, είναι πολύ επικίνδυνο να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα δωρεάν VPN σας κάνει εντελώς ευάλωτους στο διαδίκτυο και σας εκθέτει σε όλους τους διαδικτυακούς κινδύνους που μπορεί να καταστρέψουν το απόρρητό σας. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα πληρωμένο VPN για οτιδήποτε κάνετε στο διαδίκτυο.

Πώς να προσθέσετε κανάλια στο Kodi?

Για οτιδήποτε θέλετε να παρακολουθήσετε στο Kodi, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα σχετικό πρόσθετο. Αν θέλετε να κάνετε ροή περιεχομένου από διαφορετικά κανάλια, αναζητήστε ένα πρόσθετο που παρέχει περιεχόμενο της επιλογής σας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μόνο μερικά πρόσθετα μπορούν να βρεθούν στο επίσημο αποθετήριο πρόσθετων του Kodi. Αν ψάχνετε για ένα πρόσθετο που δεν είναι διαθέσιμο στο επίσημο αποθετήριο, θα πρέπει να κάνετε λήψη από μια ανεπίσημη πηγή, γνωστή και ως αποθετήριο. Θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε τις λήψεις / εγκαταστάσεις από άγνωστες πηγές στο μενού ρυθμίσεων.

Πώς μπορώ να διορθώσω την προσωρινή αποθήκευση στο Kodi?

Εάν η ροή σας μειώνεται συνεχώς και καταστρέφει την εμπειρία ροής σας, αυτό μπορεί να οφείλεται σε περιορισμούς ISP ή περιορισμούς εύρους ζώνης που επιβάλλονται από τον ISP σας. Μπορείτε εύκολα να αποφύγετε αυτούς τους περιορισμούς και να αποκτήσετε την απόλυτη εμπειρία ροής χωρίς buffer, αποκτώντας ένα VPN για το Kodi και γίνοντας εντελώς ανώνυμο στο διαδίκτυο.

Ποια είναι η καλύτερη κατασκευή Kodi?

Υπάρχουν πολλές κατασκευές Kodi εκεί που παρέχουν πολλά πρόσθετα, πρόσθετα και υπέροχες εκδόσεις που μπορείτε να ρυθμίσετε με ένα μόνο κλικ. Εξοικονομούν πολύ χρόνο, τον οποίο διαφορετικά θα χρησιμοποιούσατε για να βρείτε τα σωστά πρόσθετα για την απόλαυση προβολής σας. Οι καλύτερες κατασκευές που παρέχουν εξαιρετικό περιεχόμενο και έχουν επιδερμίδες ευχάριστες στα μάτια περιλαμβάνουν Misfit Mods Lite και Titanium Build.

Είναι ασφαλής η σύνδεσή μου στο Kodi; Μπορεί κάποιος να ανακαλύψει τι μεταδίδω?

Το Kodi είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα, το οποίο το καθιστά αρκετά ανασφαλές και εύκολο στην εκμετάλλευση. Έρευνες και στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι ταινίες Kodi υπόκεινται στον υψηλότερο αριθμό επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, όπως καταδίωξη στον κυβερνοχώρο και hacks.

Ένας χάκερ, ο οποίος μπορεί να έχει αποκτήσει είσοδο στο δίκτυό σας, μπορεί να γνωρίζει τι παρακολουθείτε και με ποιον επικοινωνείτε. Μπορεί ακόμη και να παρακολουθεί τις συνομιλίες σας ελέγχοντας τα μικρόφωνα στις συσκευές σας, όπως smartphone και οικιακοί βοηθοί.

Ποια είναι η τελευταία έκδοση Kodi?

Η τελευταία έκδοση του Kodi είναι v18.6, γνωστή ως Leia. Είναι εξαιρετικά σταθερή και έχει πολύ καλύτερη διεπαφή χρήστη, γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι κάνουν τη μετάβαση από παλαιότερες εκδόσεις. Επιπλέον, πολλά σφάλματα και περιορισμοί που είχαν ξεπεράσει τις προηγούμενες εκδόσεις Kodi έχουν αντιμετωπιστεί σε αυτό το build, το οποίο τελικά βοηθά στο να κάνει την εμπειρία του χρήστη πολύ πιο άπλετη και ευχάριστη..

Η καλύτερη χώρα για σύνδεση VPN για χρήση του Kodi?

Η καλύτερη χώρα για να συνδέσετε το VPN σας για χρήση του Kodi είναι οι ΗΠΑ. Σε αντίθεση με τις περισσότερες χώρες όπου οι αυστηροί νόμοι στον κυβερνοχώρο καθιστούν δύσκολη την πρόσβαση στα πρόσθετα που χρειάζεστε, οι ΗΠΑ έχουν μεγάλη διαδικτυακή ελευθερία. Πολύ λίγες υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ, αλλά κυρίως, οι άνθρωποι στις ΗΠΑ έχουν πρόσβαση σε όλες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή των ΗΠΑ.

Μόλις συνδέσετε το VPN μας σε διακομιστή των ΗΠΑ, όλα όσα θέλετε να παρακολουθήσετε θα είναι στη διάθεσή σας. Δεδομένου ότι το PureVPN σας προσφέρει μεγάλη ασφάλεια στο διαδίκτυο, θα παραμείνετε επίσης ασφαλείς από την επιβολή κυρώσεων ή δίωξης για πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο.

Γιατί χρειάζεστε VPN για το Kodi?

Υπάρχουν πολλά ζητήματα που σχετίζονται με τη ροή στο Kodi σε μια μη ασφαλή σύνδεση. Μπορεί να σας εκθέσει σε κακόβουλο λογισμικό, επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, hacks, υποκλοπές και πολλές άλλες κακόβουλες διαδικτυακές δραστηριότητες που μπορεί να σας προκαλέσουν βλάβη.

Χωρίς ένα καλό Kodi VPN, μπορεί να καταλήξετε να έχετε πολύ αργές ταχύτητες ροής που μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία ροής σας. Μόλις δημιουργήσετε ένα VPN στο Kodi σας, γίνετε εντελώς αόρατος στο διαδίκτυο, το οποίο θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς από κάθε διαδικτυακή κακία.

Τελική ετυμηγορία

Το Kodi είναι μια εντελώς δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων που αναπτύχθηκε από το XBMC Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό τεχνολογικό οργανισμό. Ενώ το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων είναι ανοιχτού κώδικα και το περιεχόμενο είναι δωρεάν, ανοίγει ατελείωτες δυνατότητες ψυχαγωγίας βίντεο για ταινίες από όλο τον κόσμο.

Λόγω της φύσης ανοιχτού κώδικα, το Kodi έχει το ίδιο μερίδιο των προβλημάτων του, τα περισσότερα από τα οποία περιστρέφονται γύρω από χάκερ και εισβολείς στον κυβερνοχώρο που μπορούν να αποκτήσουν είσοδο στις συσκευές σας για να σας παρακολουθήσουν και να κλέψουν τα δεδομένα σας. Με τις υπηρεσίες Kodi VPN, οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν ασφαλείς στον ιστό απολαμβάνοντας αδιάλειπτη υψηλής ποιότητας ροή των αγαπημένων τους τηλεοπτικών εκπομπών, αθλητικών και ταινιών οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλουν.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me