Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε iPhone ή Ipad – Ένας οδηγός χωρίς jailbreak


Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε iPhone ή Ipad – Ένας οδηγός χωρίς jailbreak

Δημοσιεύθηκε: 02 Ιουλίου 2019


Πρέπει να εγκαταστήσετε το Kodi σε iPhone ή iPad χωρίς jailbreak; Τότε αυτός ο οδηγός είναι για εσάς. Θα εξηγήσουμε τα βασικά βήματα για να αποκτήσετε το Kodi σε συσκευές IOS χωρίς καμία ταλαιπωρία. Επιπλέον, λάβετε το PureVPN με μόλις 0,99 $ για να περιηγηθείτε στα γεωμπλόκ και απολαύστε τη ροή στο iPhone κατά τις ημέρες κλειδώματος.

**Εκσυγχρονίζω: Έρχεται μια νεότερη, καλύτερη έκδοση της εφαρμογής Kodi! Διορθώσαμε ορισμένα σφάλματα & εισήγαγε σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης. Αναβαθμίστε την υπάρχουσα εφαρμογή στην έκδοση 1.8.0 (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) από εδώ.**
Ίσως έχετε ακούσει τους φίλους σας, τους συνομηλίκους ή τα αδέλφια σας να τραγουδούν επαίνους για τον Kodi. Δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, σας άφησαν να αναρωτιέστε “Πώς μπορώ να κατεβάσω το Kodi στο iPhone μου;” Σωστά? Σε τελική ανάλυση, το iPhone δεν επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών τρίτου μέρους, εκτός εάν κάνετε jailbreak τη συσκευή.
Κατά την αναζήτηση του οδηγού, μπορεί να έχετε βρει κάποιες παραβιάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουνet up Kodi σε iPhone ή IPad. Όμως, κάθε οδηγός σας ζητά να κάνετε jailbreak το τηλέφωνό σας. Για λόγους ασφαλείας και επειδή δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο το νέο σας iPhone, θέλετε μια μέθοδο χωρίς jailbreak για την εγκατάσταση του Kodi.
Ευτυχώς για εσάς, δημιουργήσαμε αυτόν τον καταπληκτικό οδηγό, ώστε να μπορείτε να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο iPhone χωρίς να το σπάσετε.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για το Kodi

Με τον οδηγό, θα μπορείτε να κάνετε το Kodi να λειτουργεί τέλεια στο iPhone σας. Ωστόσο, θα μείνετε να επιθυμείτε περισσότερα όταν θα δείτε ότι μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi δεν είναι προσβάσιμα καθόλου!
Θα αισθανόσασταν εξοργισμένοι. Δεν θα εσεις; Σε τελική ανάλυση, ένα μεμονωμένο πρόσθετο έχει μια τεράστια συλλογή ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και πολλού άλλου διασκεδαστικού περιεχομένου, στο οποίο δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση λόγω περιορισμών όπως το τοπικό περιεχόμενο ή τα ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων.
Μπορεί να εξοργιστείτε όταν παρατηρήσετε ότι έχετε την premium συνδρομή σε ένα κανάλι, αλλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο όταν ταξιδεύετε σε διαφορετική τοποθεσία.
Μπορείτε να εξαφανίσετε όλα αυτά τα ζητήματα με ένα VPN για το Kodi. Με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο δίπλα σας, μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε ψηφιακό εμπόδιο που δημιουργείται από οποιαδήποτε χώρα για να σας εμποδίσει να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές.
Έτσι, όπου κι αν ταξιδεύετε, μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το Kodi στο iPhone με ένα VPN.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi σε iPhone με PureVPN

Το PureVPN σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία VPN στο iPhone σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο Kodi στο iPhone, ανεξάρτητα από τυχόν περιορισμούς. Ακολουθούν τα παρακάτω βήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τις πραγματικές δυνατότητες του Kodi στο iPhone σας.

 1. Εγγραφείτε στο PureVPN
 2. Κατεβάστε την εφαρμογή PureVPN iOS για iPhone
 3. Συνδεθείτε σε οποιαδήποτε τοποθεσία διακομιστή θέλετε
 4. Απολαύστε μια απεριόριστη και πλούσια σε ψυχαγωγία εμπειρία Kodi

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο iPhone με την εφαρμογή TweakBox

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο iPhone με την εφαρμογή TweakBox

Τώρα που έχετε καταλάβει γιατί χρειάζεστε ένα Kodi VPN και πώς να ρυθμίσετε το PureVPN στη συσκευή σας iOS, προχωρήστε στη διαδικασία εγκατάστασης του Kodi.
Επειδή δεν μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Kodi απευθείας από το Apple Store, πρέπει να κατεβάσετε ένα “πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογής” για να κάνετε το κόλπο.

 1. Ανοίξτε το iPhone σας και εισαγάγετε https://www.tweakboxapp.com/ στο πρόγραμμα περιήγησης Safari.
 2. Παρακέντηση Λήψη εφαρμογής και πατήστε Επιτρέπω εάν εμφανιστεί ένα αναδυόμενο πλαίσιο
 3. Τώρα πατήστε Εγκαθιστώ και αν η εφαρμογή ζητήσει ξανά επιβεβαίωση, πατήστε Εγκαθιστώ πάλι
 4. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, Ανοιξε το
 5. Παρακέντηση Εφαρμογές από το επάνω, οριζόντιο μενού
 6. Περιηγηθείτε στο Κατηγορίες ενότητα και πατήστε το Εφαρμογές Tweakbox
 7. Εύρημα Κόδι στη λίστα και πατήστε για να Εγκαθιστώ
 8. Εάν δείτε ένα πλαίσιο επιβεβαίωσης, πατήστε Εγκαθιστώ πάλι
 9. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις του iPhone σας
 10. Στο Γενικός μενού των ρυθμίσεων του iPhone σας, μεταβείτε στο Προφίλ & Διαχείριση συσκευής
 11. Πατήστε την επιλογή κάτω από το Εφαρμογές για επιχειρήσεις Ενότητα
 12. Παρακέντηση Εμπιστοσύνη
 13. Παρακέντηση Εμπιστοσύνη πάλι
 14. Τώρα, απολαύστε το Kodi στο iPhone σας

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε iPhone με Cydia Impactor

Το Cydia Impactor είναι από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων στο iPhone σας. Πριν προχωρήσετε, κατεβάστε το αρχείο Kodi.IPA μαζί με την εφαρμογή CydiaImpactor.

 1. Συνδέστε το iPhone σας είτε με το δικό σας Υπολογιστής ή Mac. Εάν το iTunes παραλάβει τη συσκευή αυτόματα, βγείτε από το iTunes.
 2. Ανοιξε το Cydia Impactor εφαρμογή
 3. Σύρετε και αποθέστε το Kodi.IPA αρχείο στο Cydia Impactor
 4. Επιλέξτε iPhone από το Πτυσώμενο μενού
 5. Κάντε κλικ Αρχή
 6. Η εφαρμογή θα ζητήσει το Apple ή το αναγνωριστικό προγραμματιστή. Εισαγάγετε είτε το ίδιο αναγνωριστικό είτε χρησιμοποιήστε διαφορετικό
 7. Μετά την εγκατάσταση, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις και μετά Προφίλ & Διαχείριση συσκευής
 8. Βρες το Apple ID χρησιμοποιήσατε και πατήστε για να συνεχίσετε
 9. Πατήστε το Εμπιστοσύνη επιλογή για να συνεχίσετε
 10. Απολαύστε το Kodi στο iPhone σας

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε iPhone με Xcode

Kodi στο iPhone με Xcode

Η χρήση του Xcode για λήψη και εγκατάσταση του Kodi στο iPhone είναι ελαφρώς πιο τεχνική και δύσκολη. Για να ξεκινήσετε, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το iOS App Signer, την εφαρμογή Xcode και τη σταθερή έκδοση του Kodi.

 1. Συνδέστε το iPhone στο Mac σας και ανοίξτε το Xcode εφαρμογή
 2. Τώρα επιλέξτε το Δημιουργήστε ένα νέο έργο Xcode και επιλέξτε Εφαρμογή μίας προβολής.
 3. Κάντε κλικ Επόμενο
 4. Τώρα στο Ονομασία προϊόντος πεδίο, τύπος Κόδι.
 5. Επίσης, εισαγάγετε λεπτομέρειες στο Αναγνωριστικό οργανισμού. Και στο Συσκευή αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Παγκόσμιος
 6. Κάντε κλικ Επόμενο να προχωρήσει
 7. Εάν δείτε κάποιο σφάλμα όπως Δεν βρέθηκε προφίλ αντιστοίχισης, Κάντε κλικ Επιδιόρθωση ζητήματος. Θα πρέπει να εισαγάγετε το Apple ID σας για να διορθώσετε το πρόβλημα
 8. Ξεκινήστε το Υπογραφή εφαρμογής iOS
 9. Στο Αρχείο εισαγωγής πεδίο, ξεφυλλίζω και επιλέξτε το Κόδι αρχείο που κατεβάσατε νωρίτερα
 10. Στο Προφίλ παροχής πεδίο, επιλέξτε το Αναγνωριστικό ορίσατε νωρίτερα μέσα Βήμα 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να μεταβείτε στο επόμενο βήμα όπου θα αποθηκεύσετε το αρχείο
 11. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Xcode και επιλέξτε συσκευές στο Παράθυρα μενού στην κορυφή
 12. Επιλέξτε τη συσκευή σας iOS, που είναι iPhone εδώ. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε ένα μικρό συν (+) σημάδι. Κάντε κλικ στο σύμβολο +
 13. Τώρα βρείτε και επιλέξτε το αρχείο .ipa στο οποίο δημιουργήσατε Βήμα 10
 14. Μόλις τελειώσετε, αποσυνδέστε το iPhone σας και μεταβείτε στην αρχική οθόνη ή στο μενού του για να βρείτε το εικονίδιο Kodi
 15. μεταβείτε στο Ρυθμίσεις, τότε Διαχείριση συσκευής και φύγε στην εφαρμογή προγραμματιστή για να επιλέξετε το Εμπιστοσύνη μήνυμα. Παρακέντηση Εμπιστοσύνη και πάλι αν ρωτήσει
 16. Τώρα είσαι καλός να πας

Μεταξύ όλων των μεθόδων που αναφέρονται παραπάνω για την εγκατάσταση του Kodi στο iPhone, η μέθοδος Tweakbox App φαίνεται να είναι η ευκολότερη. Ωστόσο, εάν μια μέθοδος δεν λειτουργεί, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε την άλλη μέθοδο για να λάβετε απεριόριστη ψυχαγωγία στο iPhone σας.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me