Πώς να απεγκαταστήσετε χειροκίνητα ένα Kodi Build στο Amazon Fire TV Stick


Πώς να απεγκαταστήσετε χειροκίνητα ένα Kodi Build στο Amazon Fire TV Stick

Δημοσιεύθηκε: 02 Ιουλίου 2019


Χρειάζεστε βοήθεια για να απεγκαταστήσετε το Kodi build στο Amazon FireStick; Ή Fire TV; Στη συνέχεια, συνεχίστε να διαβάζετε αυτόν τον οδηγό. Θα εξηγήσουμε πόσο εύκολο είναι να απεγκαταστήσετε μόνοι σας το Kodi builds. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN με μόλις 0,99 $ για να απολαύσετε ροή χωρίς buffer στο Kodi και να αποφύγετε το άγχος κλειδώματος.

Το Amazon Fire Stick και το Kodi πάνε μαζί σαν φυστικοβούτυρο & πηκτή. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα και απαιτούν κάποια δουλειά όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ή απεγκαταστήστε χειροκίνητα μια έκδοση Kodi στο Amazon Fire Stick, ειδικά αν δεν είστε καταλαβαίνοντας την τεχνολογία.

Τι είναι το Kodi Builds?

Το Kodi είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί χάρη στη φύση του ανοιχτού κώδικα και η κοινότητα του πρόσθετου Kodi κυκλοφορεί συχνά τροποποιημένες εκδόσεις της εφαρμογής γνωστής ως κατασκευές Kodi.
Είτε χρειάζεστε μια αλλαγή στη διεπαφή χρήστη ή γρήγορη πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο, αυτές οι εκδόσεις μπορούν να εξυπηρετήσουν το σκοπό σας χωρίς την ταλαιπωρία της εγκατάστασης δώδεκα αποθετηρίων. Σε περίπτωση που ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε μια παλιά έκδοση του Kodi από το Amazon Fire Stick και να εγκαταστήσετε ένα νέο, έχουμε δημιουργήσει έναν απλό οδηγό για να σας βοηθήσουμε να το κάνετε χειροκίνητα

Πώς να απεγκαταστήσετε χειροκίνητα ένα Kodi Build στο Amazon Fire TV Stick?

Υπάρχουν δύο τρόποι να ακολουθήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο τρίτου μέρους, όπως Indigo ή Ares Wizard για να απεγκαταστήσετε το build, αλλά εάν το θεωρείτε ανασφαλές για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να καταβάλλετε λίγη επιπλέον προσπάθεια και να το καταργήσετε χειροκίνητα ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.

 • Βήμα 1: Ελέγξτε αν ο εξερευνητής αρχείων σας έχει επιλέξει το πλαίσιο “κρυφά στοιχεία” ή όχι.
  Για Windows: Κάντε κλικ στην καρτέλα Προβολή και επιλέξτε το πλαίσιο «κρυφά αντικείμενα».
  Για Android: Ανοίξτε τη διαχείριση αρχείων, κάντε κλικ στο κουμπί μενού, ανοίξτε τις «ρυθμίσεις» και επιλέξτε το πλαίσιο «κρυφά στοιχεία».
 • Βήμα 2: Τώρα που μπορείτε να δείτε όλους τους κρυμμένους φακέλους και αρχεία, να αναζητήσετε την πλατφόρμα σας στη λίστα, να μεταβείτε στην τοποθεσία και να διαγράψετε όλους τους φακέλους και τα αρχεία.
  Για Windows 7, 8-8.1: Επικόλληση “% APPDATA% \ kodi \ userdata” στο πλαίσιο εκτέλεσης στο μενού έναρξης.
  Για Windows 10: Επικόλληση “% LOCALAPPDATA% \ Packages \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ Lo” στο πλαίσιο εκτέλεσης.
  Για Mac: Επικόλληση “/ Users // Library / Application Support / Kodi / userdata /” στο πλαίσιο εκτέλεσης.
  Για Linux: Ανοίξτε ένα τερματικό και επικολλήστε “~ / .kodi / userdata /”.
  Για Android: Διαγράψτε τους φακέλους “userdata” και “addons” από το “Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /”.
  Για iOS: “/ private / var / mobile / Library / Preferences / Kodi / userdata /”

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε όλες τις προαναφερθείσες εντολές χωρίς τα εισαγωγικά.

Το Kodi είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό αλλά είναι ασφαλές?

Το Kodi αντιμετωπίζει πρόσφατα πολλή ζέστη λόγω ορισμένων πρόσθετων τρίτων που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν παρελθόν περιορισμούς και να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο με άδεια. Ενώ μια σειρά από κτήρια Kodi έχουν αυτά τα πρόσθετα προεγκατεστημένα, συνιστάται σοβαρά να ερευνήσετε διεξοδικά τους «νόμους διαδικτυακής ροής περιεχομένου» προτού χρησιμοποιήσετε τέτοια πρόσθετα που ενδέχεται να οδηγήσουν σε νομικές συνέπειες.

Ένα άλλο μειονέκτημα της ροής χρησιμοποιώντας το Kodi είναι το ISP. Καθώς η ταχύτητα ροής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σύνδεση στο Διαδίκτυο που χρησιμοποιείται, ο τοπικός πάροχος υπηρεσιών Internet που παρακολουθείτε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο και η επιβράδυνση της ταχύτητάς σας στο Διαδίκτυο μπορεί να καταστρέψει σχεδόν την εμπειρία ροής του Kodi.

Υπάρχει ασφαλής τρόπος χρήσης του Kodi?

Ο συνεχώς αναπτυσσόμενος διαδικτυακός κόσμος είναι γεμάτος ευκαιρίες και απειλές. Ενώ το Διαδίκτυο έχει μεταμορφώσει τον τρόπο εργασίας, συμπεριφοράς και κοινωνικοποίησης. έχει επίσης ανοίξει πόρτες σε μια σειρά από απειλές σχετικά με το διαδικτυακό μας απόρρητο. Τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο όπως η κλοπή δεδομένων και το κακόβουλο λογισμικό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η χρήση ορισμένων πρόσθετων τρίτων όπως τα torrents P2P μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους για το διαδικτυακό σας απόρρητο και γι ‘αυτό συνιστάται η χρήση VPN για το Kodi.

Λειτουργούν όλα τα VPN?

Η απάντηση είναι όχι. Τα δωρεάν VPN χρησιμοποιούνται συχνά ως παγίδα για την αποθήκευση και την πώληση δεδομένων των χρηστών, επομένως συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση μιας αξιόπιστης υπηρεσίας Kodi VPN επί πληρωμή όπως το PureVPN.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Kodi VPN

 • Ένα VPN κρατά τις δραστηριότητές σας σε ροή στο διαδίκτυο κρυμμένες από τα αδιάκριτα μάτια του ISP σας, εξαλείφοντας όλους τους κινδύνους του ISP.
 • Ένα VPN σάς δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής επί πληρωμή από οπουδήποτε στον κόσμο.
 • Ένα VPN κρυπτογραφεί τη σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και του Διαδικτύου, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο, όπως κλοπή δεδομένων.
 • Ένα VPN σάς επιτρέπει να έχετε μεγαλύτερη πρόσβαση στα δεδομένα σας συμπιέζοντας το εύρος ζώνης.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me