Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε συσκευή Android και smartphone


Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε συσκευή Android και smartphone

Δημοσιεύθηκε: 02 Ιουλίου 2019


Μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε Android και χρησιμοποιήστε ένα VPN για να λάβετε τα σωστά πρόσθετα σε αυτόν τον οδηγό. Οι συνδρομητές Kodi μπορούν να λάβουν PureVPN με μόλις 0,99 $ για πρόσβαση σε πολλά πρόσθετα και ροή περισσότερων καναλιών. Αποτρέψτε την πλήξη στο σπίτι και ξεκινήστε τη ροή των καλύτερων καναλιών στο Kodi.

**Εκσυγχρονίζω: Έρχεται μια νεότερη, καλύτερη έκδοση της εφαρμογής Kodi! Διορθώσαμε ορισμένα σφάλματα & εισήγαγε σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης. Αναβαθμίστε την υπάρχουσα εφαρμογή στην έκδοση 1.8.0 (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) από εδώ.**

Ο Kodi δεν χρειάζεται καθόλου εισαγωγή. Σε τελική ανάλυση, είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή ψυχαγωγίας μέσων σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, η διαδικασία εγκατάστασης ή ρύθμισης του Kodi δεν είναι παρόμοια σε διαφορετικές συσκευές ή λειτουργικά συστήματα. Για παράδειγμα, η ίδια διαδικασία του iOS δεν μπορεί να ακολουθηθεί όταν πρόκειται για λειτουργικό σύστημα Android.

Εφόσον είστε εδώ για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Kodi για Android, δημιουργήσαμε αυτόν τον εύκολο οδηγό όπου μπορείτε να μάθετε ακριβώς αυτό.

Αλλά, προτού προχωρήσετε στη διαδικασία εγκατάστασης, δεν θα ήταν κακό να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να μάθετε πρώτα γιατί χρειάζεστε το Kodi και γιατί πρέπει να ρυθμίσετε το Kodi στο Android σας με ένα VPN.

Γιατί χρειάζεστε το Kodi για Android?

Δεδομένου ότι οι λύσεις ψυχαγωγίας μέσων έρχονται από τις δεκάδες αυτές τις μέρες, μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί χρειάζεστε το Kodi και όχι άλλη υπηρεσία.

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν πάνω από 10 εκατομμύρια εγκαταστάσεις του Kodi στο Google Play Store; Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα την κυριαρχία του Kodi ως της κορυφαίας λύσης ψυχαγωγίας. Εκτός από τα στατιστικά στοιχεία, υπάρχουν μερικοί πιο έγκυροι λόγοι που υποστηρίζουν την ανάγκη του Kodi για συσκευές Android.

Εμπειρία ροής χωρίς κόστος

Εκτός από μια χούφτα premium καναλιών, το Kodi σας προσφέρει μια δωρεάν λύση ροής που μπορεί να ικανοποιήσει τις παρορμήσεις σας για απόλυτη παρακολούθηση. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής είναι πολύ απλό στην πλοήγηση και προσφέρει υψηλής ποιότητας ροή. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ορισμένα κανάλια που παρέχουν ροή υψηλής ευκρίνειας, εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας και ανάλυση 4K.

Απεριόριστα πρόσθετα

Το Kodi δεν είναι τίποτα χωρίς τα πρόσθετά του. Επιπλέον, δεν είναι το επίσημο σύνολο πρόσθετων του Kodi που το κάνει καταπληκτικό αλλά η διαθεσιμότητα εκατοντάδων άλλων πρόσθετων τρίτων. Μπορείτε να βρείτε το πρόσθετο Netflix στο Kodi, το πρόσθετο Hulu στο Kodi και άλλα δημοφιλή πρόσθετα όπως το Exodus και το Covenant. Κάθε πρόσθετο έχει μια τεράστια συλλογή περιεχομένου που περιλαμβάνει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανά σπορ και άλλα.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για το Kodi?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα πρόσθετα είναι αυτά που κάνουν το Kodi ένα από τα πιο δημοφιλή και απαιτητικά κέντρα διασκέδασης. Τι γίνεται όμως όταν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποια πρόσθετα; Εναλλακτικά, τι συμβαίνει εάν ορισμένα πρόσθετα δεν είναι προσβάσιμα ακόμα κι αν είστε premium χρήστης αυτού του καναλιού όπως το Hulu ή το Netflix?

Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρειάζεστε ένα VPN για το Kodi. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) είναι η μόνη τελευταία λύση στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε όταν έχετε πρόσβαση στα περιορισμένα πρόσθετα του Kodi. Αυτά τα πρόσθετα δεν περιορίζονται από το ίδιο το Kodi αλλά από τους παρόχους καναλιών.

Λόγω των προβλημάτων πνευματικών δικαιωμάτων, οι υπηρεσίες ορισμένων καναλιών όπως το Hulu περιορίζονται στη χώρα που έχει την άδεια να εμφανίζει συγκεκριμένο περιεχόμενο. Για παράδειγμα, ακόμη και αν έχετε συνδρομή σε ένα premium κανάλι, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενο αυτού του καναλιού, εκτός εάν βρίσκεστε σε αυτήν τη χώρα.

Για να ξεπεράσετε αυτούς τους παράλογους περιορισμούς περιεχομένου, χρειάζεστε τη βοήθεια ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου όπως το PureVPN.

Πώς να ρυθμίσετε το Kodi σε Android με ένα VPN?

Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Kodi για συσκευές Android, θα χρειαστείτε το PureVPN για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το κέντρο ψυχαγωγίας. Το VPN θα σας εξοπλίσει με μια διαφορετική IP, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε ψηφιακά εμπόδια που έχουν ορισμένα πρόσθετα ή κανάλια. Η απόκτηση του PureVPN για το Kodi είναι πολύ εύκολη. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Εγγραφείτε στο PureVPN
 • Κατεβάστε το PureVPN για Android
 • Ανοίξτε την εφαρμογή PureVPN, αφού εγκαταστήσετε το Kodi για Android
 • Επιλέξτε τη θέση διακομιστή της επιλογής σας
 • Απολαύστε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα του Kodi
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi για Android?

  Εγκαταστήστε το Kodi σε Android

  Δεν θα χρειαστείτε κανέναν μεγάλο οδηγό σχετικά με τον τρόπο λήψης του Kodi σε συσκευή Android, επειδή η διαδικασία είναι πολύ εύκολη.

  1. Εγγραφείτε στο PureVPN
  2. Κατεβάστε το PureVPN για Android
  3. Ανοίξτε την εφαρμογή PureVPN, αφού εγκαταστήσετε το Kodi για Android
  4. Επιλέξτε τη θέση διακομιστή της επιλογής σας
  5. Απολαύστε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα του Kodi

  Απλό, έτσι δεν είναι; Αν και η διαδικασία εγκατάστασης είναι εύκολη, αλλά για να αρχίσετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές στο Kodi, πρέπει πρώτα να κάνετε τα ακόλουθα βήματα:

  Βήμα 1 – Πώς να ενεργοποιήσετε την επιλογή Άγνωστη πηγή

  Δεδομένου ότι τα περισσότερα δημοφιλή πρόσθετα δημιουργούνται από προγραμματιστές τρίτων, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή άγνωστης πηγής στο Kodi για να κάνετε τα πρόσθετα και τα αποθετήρια να λειτουργούν

  1. μεταβείτε στο Ρυθμίσεις στο Kodi σας (πάνω αριστερά)
  2. Τώρα πατήστε το Ρυθμίσεις συστήματος
  3. Πλοηγηθείτε και πατήστε το Ειδικός (κάτω αριστερά)
  4. Σύμφωνα με το εξοικονόμηση ενέργειας μενού, πατήστε Πρόσθετα
  5. Ενεργοποιήστε ο Αγνωστες πηγές
  6. Εάν εμφανιστεί ένα πλαίσιο προειδοποίησης, πατήστε Ναί για να επιβεβαιώσετε

  Βήμα 2 – Πώς να εγκαταστήσετε πρόσθετα Kodi στη συσκευή Android

  Τώρα που έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή άγνωστης πηγής, μπορείτε πλέον να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αποθετήρια Kodi καθώς και πρόσθετα. Ο παρακάτω οδηγός θα σας διδάξει πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Kodi στη συσκευή σας Android.

  Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, θα χρησιμοποιήσουμε το αποθετήριο XvBMC και το πρόσθετο Covenant για παράδειγμα εδώ.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Kodi και μεταβείτε στο Ρυθμίσεις
  2. Τώρα πηγαίνετε στο Διαχείριση αρχείων να προχωρήσει
  3. Παρακέντηση Προσθήκη πηγής και θα εμφανιστεί ένα κουτί
  4. Παρακέντηση Κανένας και εισαγάγετε http://archive.org/download/repository.xvbmc/
  5. Στο Εισαγάγετε το όνομα πεδίο, ονομάστε το repo με οποιοδήποτε όνομα θέλετε, όπως το όνομα repo, XvBMC
  6. Παρακέντηση Εντάξει να προχωρήσει
  7. Επιστρέψτε στο Μενού και πατήστε Πρόσθετα
  8. Πατήστε το Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων εικόνισμα. Θα το βρείτε στην επάνω αριστερή γωνία
  9. Παρακέντηση Εγκατάσταση από αρχείο zip
  10. Όταν ανοίξει ένα νέο πλαίσιο, πλοηγηθείτε και πατήστε XvBMC
  11. Πατήστε το αρχείο .zip και πατήστε Εντάξει
  12. Μόλις εγκατασταθεί το αποθετήριο, πατήστε Εγκατάσταση από το αποθετήριο
  13. Πατήστε το Repo XvBMC
  14. Τώρα πηγαίνετε στο Πρόσθετα βίντεο
  15. Πατήστε το Σύμφωνο πρόσθετο
  16. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Εγκαθιστώ
  17. Επιστρέψτε στο Πρόσθετα βίντεο μενού για πρόσβαση στο πρόσθετο Covenant και απολαύστε τις αγαπημένες σας εκπομπές

  Έτσι,

  Τώρα ξέρετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το Kodi στη συσκευή σας Android και να χρησιμοποιήσετε τα πρόσθετα. Ήρθε η ώρα να κλείσετε τις πόρτες, να σβήσετε το φως και να απολαύσετε τη νύχτα, να παρακολουθείτε όλες τις παραστάσεις που έχετε χάσει.

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me