Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε Amazon Fire Stick και Fire TV


Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε Amazon Fire Stick και Fire TV

Δημοσιεύθηκε: 17 Οκτωβρίου 2019


Σας αρέσει να παρακολουθείτε τον Kodi; Στη συνέχεια, μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε Amazon Fire Stick και Fire TV σε αυτόν τον οδηγό. Επιπλέον, αποκτήστε το PureVPN με μόλις 0,99 $ για να αποκτήσετε πρόσβαση στα καλύτερα πρόσθετα του Kodi και να απαλλαγείτε από την πλήξη στο σπίτι.

Το Amazon Fire Stick είναι μια εξαιρετική υπηρεσία ροής για άτομα που είναι πάντα σε κίνηση και θέλουν να αξιοποιήσουν ολόκληρη την ψυχαγωγική τους εμπειρία κάθε φορά που πηγαίνουν σε ένα νέο μέρος. Διαθέτει ποικίλο περιεχόμενο όπως τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και ντοκιμαντέρ διαφορετικών ειδών. Έχετε πολλά στη διάθεσή σας, αλλά μπορείτε να φτιάξετε τη ζωή σας με άπειρο περιεχόμενο, κάνοντας το Kodi στο Fire Stick.

Δυστυχώς, το Amazon Fire Stick επικεντρώνεται προς το παρόν στη στόχευση χρηστών των ΗΠΑ που έχουν λογαριασμό Amazon Prime. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μόνο σε μια βασική έκδοση του Amazon Fire Stick που προσφέρει πολύ λίγο περιεχόμενο.

Εν τω μεταξύ, το Kodi είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων συνεχούς ροής που διαθέτει κώδικα ανοιχτού κώδικα, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε απεριόριστο αριθμό πρόσθετων και να έχετε πρόσβαση σε απεριόριστο περιεχόμενο στην εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi. Δεδομένου ότι το Kodi είναι μια εφαρμογή τρίτου μέρους, δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο Fire Stick, εκτός εάν ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας για να επιτρέπει λήψεις και εγκαταστάσεις από άγνωστες πηγές – περισσότερα σε αυτό αργότερα.

Ωστόσο, αυτό κάνουν οι άνθρωποι τον τελευταίο καιρό, και αυτό ακριβώς στοχεύει να εξηγήσει αυτό το άρθρο, “Πώς να χρησιμοποιήσετε το Amazon Fire Stick with Kodi”.

Πώς να αποκτήσετε λογαριασμό Amazon στην περιοχή σας

Δυστυχώς, Το Amazon TV Fire Stick περιορίζεται σε λίγες χώρες μόνο όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Αυστραλία και η Ιαπωνία. Εκτός από αυτές τις χώρες, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Prime λόγω περιφερειακών περιορισμών.

Το Amazon Fire Stick περιορίζει την πρόσβασή σας με βάση την περιοχή σας, οπότε αν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή όπως στη Γαλλία, την Ισπανία ή οπουδήποτε αλλού στην Ασία, θα συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε αποκλεισμούς και μη διαθεσιμότητα υπηρεσιών. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία εκτός των περιοχών που αναφέρονται παραπάνω, θα πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας και ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο Amazon Fire Stick

Η εγκατάσταση του Kodi στο Fire Stick είναι εξαιρετικά εύκολη. Εάν έχετε εγκαταστήσει μια εφαρμογή στο Amazon Fire Stick ή στο Amazon Fire TV στο παρελθόν, η εγκατάσταση του Kodi δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς. Ωστόσο, εάν δεν έχετε εγκαταστήσει καμία εφαρμογή στο παρελθόν, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες και να πλοηγηθείτε εύκολα στη διαδικασία εγκατάστασης:

Πρόσβαση στις ρυθμίσεις συσκευής

Μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων στο Amazon Fire Stick και κάντε κλικ στο Device

Ενεργοποίηση εφαρμογών από άγνωστες πηγές

Από το μενού Συσκευή, μεταβείτε στις επιλογές προγραμματιστή. Αναζητήστε την επιλογή που λέει “Εφαρμογές από άγνωστες πηγές” και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη.

Αποκτήστε μια εφαρμογή λήψης

Υπάρχουν πολλές υπέροχες εφαρμογές λήψης διαθέσιμες για δωρεάν λήψεις. Μπορείτε να επιλέξετε ένα για το οποίο θα βρείτε καλύτερες κριτικές και χρηστικότητα.

Κατεβάστε το Kodi χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα λήψης

Αφού πραγματοποιήσετε λήψη του προγράμματος λήψης στο Amazon Fire Stick, προχωρήστε στην εγκατάσταση του Kodi. Εκκινήστε το πρόγραμμα λήψης και εισαγάγετε την ακόλουθη διεύθυνση URL για να κατευθύνετε το πρόγραμμα λήψης στο αρχείο εγκατάστασης του Kodi.

Λάβετε πρόσθετα Kodi που προτιμάτε

Η εγκατάσταση πρόσθετων στο Kodi είναι απλή. Απλά πρέπει να είστε σίγουροι για το σωστό πρόσθετο που χρειάζεστε. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν χιλιάδες πρόσθετα βίντεο διαθέσιμα για δωρεάν λήψεις και καθένα από αυτά προσφέρει διαφορετικό περιεχόμενο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης πρόσθετων βίντεο για να παρακολουθήσετε το Kodi στο Fire Stick.

Να χρησιμοποιείτε πάντα ένα VPN με το Kodi

Η Kodi ήταν στο επίκεντρο των καυτών συζητήσεων μεταξύ παραγωγών και διανομέων περιεχομένου τελευταία. Πολλοί ισχυρίζονται ότι το Kodi καθιστά εύκολη την πειρατεία περιεχομένου και ως εκ τούτου πρέπει να απαγορευτεί. Κατά συνέπεια, πολλές χώρες έχουν ρυθμίσει τη χρήση του Kodi στα δημογραφικά τους, συχνά χτυπώντας τους χρήστες του Kodi με μεγάλα πρόστιμα.

Αυτό δεν είναι το μόνο μειονέκτημα για τη χρήση του Kodi χωρίς VPN. Τα περισσότερα πρόσθετα Kodi που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο είναι ανοιχτού κώδικα. Επομένως, η γνησιότητα και η διαφάνεια αυτών των πρόσθετων δεν μπορούν ποτέ να εγγυηθούν. Στο παρελθόν, πολλά πρόσθετα του Kodi έχουν αναφερθεί ότι κλέβουν εμπιστευτικά δεδομένα χρήστη χωρίς τη συγκατάθεσή τους ή τις γνώσεις τους.

Για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή στο διαδίκτυο και να παραμείνετε ασφαλείς από πρόστιμα που επιβάλλονται από την κυβέρνησή σας για τη χρήση του Kodi, χρησιμοποιήστε ένα premium VPN όπως το PureVPN. Κατά τη σύνδεση, η πραγματική σας διεύθυνση IP, η οποία περιέχει τις πληροφορίες της τοποθεσίας σας, αποκρύπτεται και αντικαθίσταται από μια νέα ψευδο διεύθυνση IP. Αυτό σας δίνει μια νέα διαδικτυακή ταυτότητα, που σας επιτρέπει να αποφύγετε όλους τους περιορισμούς και να έχετε πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο στο Kodi με απόλυτη ηρεμία.

Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το PureVPN στο Amazon Fire Stick,

  1. Εγγραφείτε στο PureVPN
  2. Αποκτήστε το PureVPN για Fire Stick
  3. Εγκαταστήστε, συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και μετά συνδεθείτε
  4. Επιλέξτε τις ΗΠΑ ως τον προτιμώμενο διακομιστή σας
  5. Απολαύστε υπηρεσίες Amazon από όλο τον κόσμο

Μόλις εγκαταστήσετε με επιτυχία το PureVPN, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Amazon, οι οποίες είχαν προηγουμένως αποκλειστεί στην περιοχή σας. Η ρύθμιση και η παρακολούθηση του Kodi στο Fire Stick είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me