Δεν είναι δυνατή η σύνδεση του Kodi; Εδώ είναι 5 λύσεις για να διορθώσετε το σφάλμα


Δεν είναι δυνατή η σύνδεση του Kodi; Εδώ είναι 5 λύσεις για να διορθώσετε το σφάλμα

Δημοσιεύθηκε: 6 Δεκεμβρίου 2019


Συνεχίζετε να λαμβάνετε το σφάλμα “Δεν είναι δυνατή η σύνδεση” στο Kodi; Τότε αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να το διορθώσετε. Καθώς πολλοί συνδρομητές Kodi αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτό το σφάλμα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Δοκιμάστε το PureVPN για μόλις 0,99 $ για να διορθώσετε το σφάλμα Unable to Connect στο Kodi και μεταδώστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε ροή από οπουδήποτε.

Από την αρχή των διαδικτυακών υπηρεσιών ροής πολυμέσων, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων έκοψε τα καλώδια και άλλαξε μεταξύ άλλων το Netflix, το Amazon Prime και το Hulu. Παρόλο που η μετάβαση αξίζει κάθε κομμάτι και κοστίζει φθηνότερα από τις παραδοσιακές υπηρεσίες πολυμέσων, θα πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα από την τσέπη σας για να καλύψετε τις ανάγκες σας για διασκέδαση. Όλοι σκεφτήκαμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσει, αλλά, ευτυχώς, ο Κόντι ήρθε στη διάσωση. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι καλύτερο από μια ανοιχτή πηγή, μη κερδοσκοπική υπηρεσία ροής πολυμέσων που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο βίντεο χωρίς να χρεώνετε μια δεκάρα; Και επίσης, σε γρήγορη ταχύτητα συχνά σε HD (ανάλογα με την ποιότητα της ροής).

Ωστόσο, είναι όλα διασκεδαστικά και παιχνίδια μέχρι να αντιμετωπίσετε ένα ενοχλητικό σφάλμα που καταστρέφει εντελώς την εμπειρία ροής του Kodi. Ένα σφάλμα, το οποίο έχουν βιώσει σχεδόν όλοι οι χρήστες του Kodi κάποια στιγμή. Το “Kodi Unable to Connect” είναι η συζήτηση της πόλης εδώ και αρκετό καιρό. Λαμβάνοντας τη δέσμευση, το PureVPN παρουσίασε τις πιθανές αιτίες για το σφάλμα και διάφορους τρόπους για να το διορθώσει.

Τι προκαλεί το σφάλμα “Kodi Unable to Connect”?

Καθώς έχουμε ήδη αποδείξει ότι αυτό το σφάλμα προκαλείται από τη χρήση ενός πρόσθετου τρίτου μέρους, το οποίο όλοι κάνουμε, εδώ είναι οι πιθανοί λόγοι του.

Ελαττωματική σύνδεση στο Διαδίκτυο:

Μια κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο καθιστά τη συσκευή σας αδύνατη να στείλει ή να λάβει πληροφορίες από την πηγή που προκαλεί το σφάλμα.

Λανθασμένη διεύθυνση URL πηγής:

Εάν το εισαγόμενο URL προέλευσης είναι λανθασμένο για οποιονδήποτε λόγο όπως ένα απλό ορθογραφικό λάθος, μπορεί επίσης να προκαλέσει το σφάλμα.

Λήξη αποθετηρίου:

Το σφάλμα ενδέχεται επίσης να προκύψει εάν το αποθετήριο τρίτου μέρους στο οποίο προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση έχει λήξει ή έχει φθαρεί.

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με την πηγή:

Εάν το repo που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση δεν ανταποκρίνεται στη σύνδεση, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αυτό το σφάλμα.

Πώς να επιλύσετε το σφάλμα “Kodi Unable to Connect”

Τώρα που έχουμε αναπτύξει μια βασική κατανόηση του σφάλματος και των αιτίων του, ας φτάσουμε στο πιο αναπόσπαστο μέρος. η λύση.

Λύση 1: Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο για προβλήματα

Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με τις πιο βασικές από όλες τις λύσεις. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε όταν γνωρίζετε ότι λειτουργεί σχεδόν το ήμισυ του χρόνου. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή εκτός από το Kodi για να δείτε αν η σύνδεση στο Διαδίκτυο λειτουργεί ή όχι. Εάν είναι, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο πρόσθετο Kodi ή ακόμα καλύτερα, εγκαταστήστε ένα νέο πρόσθετο από το επίσημο repo Kodi. Εάν το Kodi δεν λειτουργεί καθόλου, μπορείτε να προσπαθήσετε να απενεργοποιήσετε οποιοδήποτε τείχος προστασίας ή λογισμικό προστασίας από ιούς που εκτελείται στη συσκευή σας. Εάν επιλύσει το σφάλμα, κρατήστε τα απενεργοποιημένα πριν χρησιμοποιήσετε το Kodi.

Λύση 2: Ελέγξτε τη διεύθυνση URL πηγής που καταχωρίσατε για σφάλματα

Τα ανθρώπινα λάθη είναι τα χειρότερα. Πολύ συχνά, το περίφημο σφάλμα Kodi προκύπτει εάν πληκτρολογήσετε εσφαλμένα το URL repo προέλευσης. Θα μπορούσε να είναι τόσο αβλαβές όσο ένας επιπλέον χώρος στη διεύθυνση URL ή στο “https” αντί για “http”. Η ανθεκτική προσέγγιση είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL απευθείας στο Kodi. Μπορείτε να ελέγξετε ξανά και να επεξεργαστείτε τη διεύθυνση URL repo ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

 • Άνοιγμα “Ρυθμίσεις” Kodi
 • Ανοίξτε το “File Manager” από τη σελίδα συστήματος
 • Κάντε κλικ στο αντίστοιχο αποθετήριο και επιλέξτε “Επεξεργασία πηγής”
 • Κάντε κλικ στη διεύθυνση URL του καταγεγραμμένου αποθετηρίου
 • Ελέγξτε ξανά για τυχόν σφάλματα (ενωτικά, ανάστροφη κάθετη, κεφαλαία γράμματα) και διορθώστε εάν χρειάζεται
 • Κάντε κλικ στο “O” και αποθηκεύστε

Λύση 3: Ελέγξτε ξανά τη διεύθυνση URL του repo

Τα αποθετήρια του Kodi αλλάζουν συχνά τις διευθύνσεις URL σε περίπτωση που ένας τομέας έχει αποκλειστεί ή τερματιστεί. Για να είμαστε σίγουροι, χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας στην αναζήτηση Google και ανακαλύψτε αν συμβαίνει αυτό με τα repos στα οποία προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση.

Λύση 4: Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα Kodi VPN

Το Kodi δεν είναι άγνωστο στους περιορισμούς που θέτουν οι ISP και άλλοι. Είναι επίσης πιθανό να αποκλείεται η πρόσβαση σε αυτήν τη συγκεκριμένη διεύθυνση URL αποθετηρίου. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα Kodi VPN για να αποφύγετε αυτούς τους περιορισμούς και να χρησιμοποιήσετε το Kodi ανώνυμα.

Λύση 5: Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό αποθετήριο

Εάν όλες οι παραπάνω λύσεις αποτύχουν να σας βγάλουν έξω από τη δυστυχία σας, η μόνη πιθανή αιτία που απομένει είναι το κλείσιμο του αποθετηρίου για πάντα. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να καταφύγετε σε ένα εναλλακτικό αποθετήριο και να επιστρέψετε το Kodi σε λειτουργία ροής.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map