Αυτόματος διακόπτης Kill VPN PureVPN (Κλείδωμα δικτύου)


Αυτόματος διακόπτης Kill VPN PureVPN (Κλείδωμα δικτύου)

Η λειτουργία Kill Switch προστατεύει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες σε περίπτωση που το VPN αποσυνδεθεί. Το Kill Switch λειτουργεί τερματίζοντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε η ταυτότητά σας στο διαδίκτυο (διεύθυνση IP και τοποθεσία) να μην εκτίθεται. Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Kill Switch, μπορείτε να είστε σίγουροι για το διαδικτυακό απόρρητο και την ασφάλειά σας.


Διατηρήστε την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο σε περίπτωση αποσύνδεσης του VPN.

Τι είναι το VPN Kill Switch?

Η αυξανόμενη ανησυχία για το διαδικτυακό απόρρητο επικαλέστηκε το PureVPN για να ενσωματώσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας γνωστό ως Network Lock / Kill Switches, μια ισχυρή δυνατότητα που αποσκοπεί στην αποτροπή της σύνδεσης VPN από τυχαία έκθεση της πραγματικής σας IP. Αναφέρεται επίσης ως Kill Switch, η λειτουργία διασφαλίζει την ασφάλεια «Leak Proof» της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο.

Το Kill Switch λειτουργεί απενεργοποιώντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο τη στιγμή που διακόπτεται η σύνδεση VPN που εκθέτει την πραγματική σας IP. Η ιδέα είναι να εξασφαλίσετε την πολύτιμη κατοχή σας – τη διεύθυνση IP και τις δραστηριότητες από το να πέσετε στα χέρια των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο.

Σχεδόν όλα τα VPN έχουν μικρή πιθανότητα να αποσυνδεθούν κατά τη σύνδεση με τη σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο. Ως ισχυρός υποστηρικτής απορρήτου, το PureVPN δημιούργησε το διακόπτη Kill έτσι ώστε η πραγματική ταυτότητά σας, τα προσωπικά σας στοιχεία και η διεύθυνση IP σας να είναι ασφαλή ακόμα και όταν υπάρχει στιγμιαίο σφάλμα στη σύνδεση.

Γιατί χρειάζεστε το VPN Kill Switch?

Οι διακόπτες Kill Switch / Kill Switch σε πακέτα σύνδεσης έχουν παρθένα οφέλη και μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην προστασία της ψηφιακής σας ύπαρξης. Να γιατί χρειάζεστε αυτήν την προστασία Kill Switch για να προστατεύσετε στενά τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο:

 • 1. Αυτή η προστασία διασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων σας, ακόμη και αν η σύνδεση VPN των παρόχων υπηρεσιών VPN σας πέσει για μερικά δευτερόλεπτα και προστατεύει τη διεύθυνση IP σας από την έκθεση. Δυστυχώς, πολλά από τα VPN δεν μπορούν να παρέχουν το Kill Switch στην υπηρεσία τους. Αυτή είναι η προηγμένη δυνατότητα που προσφέρουν μόνο οι προμηθευτές VPN υψηλής ποιότητας όπως το PureVPN αυτή τη στιγμή.
 • 2. Κατά καιρούς, η σύνδεση VPN αντιμετωπίζει σταθερές ταχύτητες και διακυμάνσεις στη συνδεσιμότητα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αποσύνδεση. Σε μια τέτοια περίπτωση, αυτή η καταπληκτική λειτουργία διακόπτη kill στη σύνδεσή σας, αυτό θα διατηρήσει την ανωνυμία σας, μην εκθέτετε την πραγματική σας διεύθυνση IP.
 • 3. Οι πτώσεις σύνδεσης VPN σας αφήνουν εσάς και τις δραστηριότητές σας προσωρινά ευάλωτες σε snoopers ή σε άτομα που περιμένουν με ανυπομονησία να βρουν τα προσωπικά σας στοιχεία εκθέτοντας όλη την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο. Ένας διακόπτης Kill διασφαλίζει ότι ενώ βρίσκεστε στη σύνδεση, ποτέ δεν θα εκτεθείτε στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο, εκτός εάν είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο VPN.
 • 4. Με ενεργοποιημένο το διακόπτη VPN Kill, στη σύνδεση VPN, οι χρήστες μπορούν να ταξιδεύουν σε τοποθεσίες με υψηλή παρακολούθηση, καθώς η λειτουργία διακόπτη Kill σάς προσφέρει σιγουριά ότι η κυκλοφορία σας δεν θα διαρρεύσει ποτέ, ακόμη και για νανοδευτερόλεπτο, στα χέρια κάποιου άλλου . Με την κλοπή δεδομένων, την παρακολούθηση, την παρακολούθηση σε άνοδο, τον εαυτό σας με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN που προσφέρει την ταχύτερη σύνδεση υπηρεσίας VPN μαζί με αυτήν τη λειτουργία διακόπτη kill είναι απαραίτητη.

PureVPN Αποκλειστικά χαρακτηριστικά

εικόνισμα

Ασφαλές WiFi

Οι χρήστες Android μπορούν να συνδεθούν σε οποιοδήποτε Wi-Fi με πλήρη αυτοπεποίθηση και σιγουριά

εικόνισμα

Διαχωρισμός σήραγγας

Αποκτήστε την ελευθερία να διανείμετε την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο όπως θέλετε μεταξύ του PureVPN και του ISP σας

εικόνισμα

Hotspot VPN

Μεταμορφώστε τη συσκευή παραθύρων σας σε σημείο πρόσβασης για να ασφαλίσετε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές

εικόνισμα

Διαμόρφωση δρομολογητή

Το PureVPN είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα δρομολογητών για την ασφάλεια του δικτύου σας στο σπίτι ή στο γραφείο

εικόνισμα

Διακόπτης Kill Διαδικτύου

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία IKS ασφαλούς αποτυχίας για να διασφαλίσετε ότι η πραγματική διαδικτυακή ταυτότητά σας παραμένει μυστικό

εικόνισμα

Κρυπτογράφηση 256-Bit

Το PureVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit AES στρατιωτικού βαθμού για να εξασφαλίσει την κυκλοφορία του δικτύου Wi-Fi

εικόνισμα

Προστασία διαρροών

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία μας για να παραμείνετε προστατευμένοι από διαρροές IPv6, WebRTC και DNS ανά πάσα στιγμή

εικόνισμα

Ανώνυμη περιήγηση

Απόκρυψη της πραγματικής διεύθυνσης IP με το PureVPN και απολαύστε ανώνυμη περιήγηση στον ιστό

Τρόπος ενεργοποίησης του Διακόπτη Kill Διαδικτύου?

Η εξασφάλιση των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων έγινε πλέον εύκολη και απλή. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Kill Switch στην εφαρμογή σας:

Βήμα 1: Κάντε δεξί κλικ στο λογισμικό VPN και “Εκτέλεση ως διαχειριστής”

Κάντε δεξί κλικ στο δωρεάν vpn reddit και Εκτέλεση ως διαχειριστής

Βήμα 2: Αναζητήστε το εικονίδιο «Ρυθμίσεις» στο πρόγραμμα λογισμικού PureVPN

Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων για το killswitch

Βήμα 3: Αναζήτηση ρυθμίσεων «Σύνθετες επιλογές» στο πρόγραμμα λογισμικού VPN

Κάντε κλικ στην επιλογή

Το Network Lock είναι απαραίτητο

Ενώ οι χρήστες ενδέχεται να χρησιμοποιούν VPN για διαφορετικούς σκοπούς, ένα πράγμα είναι σίγουρο: όλοι ενδιαφέρονται για αξιόπιστο απόρρητο στο τέλος της ημέρας. Ωστόσο, εάν αποσυνδεθεί μια σύνδεση VPN, η ταυτότητά σας είναι εκεί ανοιχτή για να βλέπουν όλοι ότι μπορεί να αποφευχθεί μέσω του διακόπτη Kill.

Εάν είστε πολιτικός ακτιβιστής – Δεν θα θέλατε το ανταγωνιστικό σας μέρος ή άλλοι να γνωρίζουν την ατζέντα σας. Ως πολιτικός ακτιβιστής, φιλοξενείτε τεράστια δεδομένα, λίστα, email, πελάτες στον πολιτικό τομέα και τα γεγονότα στην περιοχή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει αυτήν την κρυπτογραφημένη εφαρμογή, ο διακόπτης Kill θα αποδειχθεί καρποφόρος καθώς ασφαλίζει και αποτρέπει την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο.

Εάν είστε δημοσιογράφος – Δεδομένου ότι η κυβέρνηση πιθανώς σας παρακολουθεί, δεν θα θέλατε τις ιδιωτικές επικοινωνίες σας, με διαρροές πηγών πληροφοριών και να θέσουν σε κίνδυνο μήνες σκληρής δουλειάς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το Kill Switch. Με ενεργοποιημένη την τεχνολογία διακόπτη Kill στην εφαρμογή σας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι δεν θα συμβεί ποτέ με τη σήραγγα VPN.

Εάν είστε blogger – Για την κάλυψη πολλαπλών θεμάτων ενδέχεται να απαιτείται ταξίδι σε χώρες όπου το Διαδίκτυο έχει ρυθμιστεί. Ενώ η χρήση σύνδεσης VPN δεν προτιμάται κυρίως από αυτές τις κυβερνήσεις, οι τοπικοί χρήστες βασίζονται σε αυτές για να αποκτήσουν πρόσβαση στον ανοιχτό ιστό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία διακόπτη Kill, θα αποφύγετε το ραντάρ των αρχών με αυτήν την εκπληκτική τεχνολογία που προσφέρει μια αξιόπιστη επιλογή με τη σήραγγά μας VPN.

Εάν είστε δικηγόρος – Οι περιπτώσεις στις οποίες εργάζεστε είναι συνήθως ευαίσθητης φύσης και δεν αφήνουν περιθώρια για πληροφορίες, ώστε να διαρρεύσουν πριν ξεκινήσει η δοκιμή σε περίπτωση που η σύνδεση VPN διακοπεί από τον διακομιστή VPN της. Δεδομένου ότι οι δικηγόροι μοιράζονται πληροφορίες και επικοινωνούν με τους πελάτες τους, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το Kill Switch στη σύνδεση VPN που προσφέρει αξιόπιστα και ασφαλή πρωτόκολλα.

Εάν είστε καταγγέλλων – Η έκθεση πληροφοριών σχετικά με δραστηριότητες που θεωρούνται παράνομες ή ανήθικες μπορεί να προσελκύσει πολλή ανεπιθύμητη προσοχή και εκφοβισμό από μέρη που θέλουν να σας εμποδίσουν να εκφράσετε τα ευρήματά σας. Με αυτήν την ασφαλή, η τρέχουσα εφαρμογή (μαζί με το Kill Switch VPN Connection) είναι το ασφαλέστερο στοίχημά σας για το Διαδίκτυο όταν πρόκειται να παραμείνετε ανώνυμοι και να σας διατηρείτε ασφαλείς όταν σφυρίζετε το σφύριγμα.

Αιτίες αποσύνδεσης

Οι αποσυνδέσεις είναι φυσιολογικές και αποτελούν μέρος της καθημερινής χρήσης του Διαδικτύου. Μπορεί να εμφανιστούν οποτεδήποτε, οπουδήποτε και ενδέχεται να διαρκούν μερικά δευτερόλεπτα έως λεπτά ή ώρες κατά καιρούς. Ακολουθούν περισσότερα για το γιατί συμβαίνουν:

· Ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ελέγξετε, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Wi-Fi. Το ανώμαλο Ίντερνετ μπορεί να οφείλεται σε χαμηλή ισχύ σήματος και ανεπαρκή κάλυψη. Επίσης, μπορεί να οφείλεται στο εύρος ζώνης που υπερβαίνει το όριο.

· Λογισμικό και συσκευές Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τακτικές αποσυνδέσεις εάν τα προγράμματα οδήγησης του φορητού σας υπολογιστή δεν έχουν ενημερωθεί ή εγκατασταθεί σωστά. Ορισμένα λογισμικά ή συσκευές ενδέχεται να έχουν σφάλματα τα οποία μπορούν να διορθωθούν απλώς ενημερώνοντάς τα.

· Αποτυχία διακομιστή και δικτύου Ένα πρόβλημα δικτύου μεταξύ εσάς και του διακομιστή VPN προκαλεί την αποσύνδεση του Διαδικτύου. Μπορεί να προκληθεί από σφάλματα διαμόρφωσης σε τείχος προστασίας δικτύου, δρομολογητή ή άλλη συσκευή πύλης δικτύου.

Υποστηριζόμενες συσκευές Kill Switch

Το PureVPN είναι ο καλύτερος πάροχος VPN που προσφέρει διαισθητικό και εύχρηστο λογισμικό για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες που ενσωματώνονται στο Internet Kill Switch καθώς και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

· Android: Το PureVPN είναι ένας από τους λίγους καλύτερους παρόχους VPN που προσφέρει ένα διακόπτη Android Kill Switch που ενσωματώνεται και λειτουργεί άψογα.

· Windows: Το PureVPN προσφέρει λειτουργίες Kill Switch για χρήστες Windows που λειτουργούν άψογα όταν είστε συνδεδεμένοι στο διακομιστή VPN.

· Linux: Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Kill Switch όταν εργάζεστε σε Linux.

· Mac: Το PureVPN είναι ένας πάροχος VPN που προσφέρει λειτουργίες Elite Kill Switch βελτιστοποιημένη για Mac, δίνοντας στους χρήστες Mac μια αίσθηση ασφάλειας όταν συνδέονται με διακομιστή VPN.

Μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες του PureVPN

 • Διαχωρισμός σήραγγας
 • Κρυπτογράφηση AES
 • Ασφαλές WiFi
 • Ασφαλής κοινή χρήση αρχείων P2P
 • Προστασία διαρροών IPv6
 • iOS κατ ‘απαίτηση
 • Προστασία διαρροών DNS
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map