Διαγραφή μόνιμου λογαριασμού Kik ή απενεργοποίηση του Kik


Διαγραφή μόνιμου λογαριασμού Kik ή απενεργοποίηση του Kik

Όπως πολλές άλλες εφαρμογές αγγελιοφόρων που είναι διαθέσιμες σε καταστήματα ψηφιακών παιχνιδιών, το Kik είναι μια δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για χρήστες τόσο σε Android όσο και σε iOS. Ωστόσο, δεν είναι κάθε εφαρμογή messenger που ταιριάζει στις ανάγκες όλων και σε αυτήν την περίπτωση η εφαρμογή Kik, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη για εσάς.

Οι χρήστες θα ήθελαν να μάθουν τα βήματα στη διαγραφή του λογαριασμού Kik ή σε ορισμένες περιπτώσεις την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού Kik. Ο λόγος μπορεί να είναι ότι οι φίλοι σας δεν χρησιμοποιούν πλέον την εφαρμογή και μεταβαίνουν σε άλλη εφαρμογή ή επειδή είστε ανήλικοι για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για κινητά ή άλλα σχετικά με θέματα απορρήτου. Όποια κι αν είναι τα κίνητρά σας, αυτός ο οδηγός θα σας δώσει μια σύντομη επισκόπηση του τρόπου διαγραφής ή απενεργοποίησης του λογαριασμού σας Kik.

Διαγράφηκε ο λογαριασμός kik π.χ.

 • Απενεργοποίηση του λογαριασμού Kik
 • Προσωρινή έναντι μόνιμης απενεργοποίησης
 • Πώς να διαγράψετε το Kik σας
 • Τι έπεται

Πώς να απενεργοποιήσετε το kik και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας kik

Πρώτον, εάν δεν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Kik, μπορείτε να ακολουθήσετε μια εναλλακτική διαδρομή για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Ένα από τα μειονεκτήματα αυτής της εφαρμογής είναι, δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό από την εφαρμογή για κινητά. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του smartphone ή του υπολογιστή σας για να συνεχίσετε.

Για να ξεκινήσετε, επισκεφθείτε τη σελίδα βοήθειας απενεργοποίησης του λογαριασμού Kik για μερικές επιπλέον πληροφορίες. Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Kik σημαίνει ότι:

 1. Δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα ή μηνύματα Kik σχετικά με τον λογαριασμό σας
 2. Οι χρήστες δεν μπορούν να αναζητήσουν το όνομα χρήστη σας
 3. Το όνομά σας θα καταργηθεί από τις λίστες επαφών των ατόμων με τα οποία έχετε αλληλεπιδράσει

Εάν αποφασίσετε να επανεξετάσετε την απόφασή σας, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας και να τον ενεργοποιήσετε ξανά, πραγματοποιώντας κανονική σύνδεση. Εάν πρέπει να το επαναφέρετε στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του, μπορείτε να το κάνετε αρκεί να έχετε έναν λογαριασμό email που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Για προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μεταβείτε στη σελίδα απενεργοποίησης Kik.

Θα πρέπει να εισαγάγετε το αναγνωριστικό email που συγχωνεύεται με τον λογαριασμό σας Kik. Η Kik θα σας στείλει το σύνδεσμο απενεργοποίησης σε αυτό το email μέσω του οποίου μπορείτε να ολοκληρώσετε την απενεργοποίησή σας.

διαγραφή-kik-λογαριασμού

Προσωρινή έναντι μόνιμης απενεργοποίησης

Υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ της προσωρινής απενεργοποίησης ενός λογαριασμού και της οριστικής διαγραφής του λογαριασμού σας. Προσωρινή απενεργοποίηση σημαίνει ότι θα σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα Kik, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδοποιήσεις από τον λογαριασμό, το όνομα χρήστη και η διεύθυνση email σας δεν θα αναζητηθούν από άλλους χρήστες και από τη λίστα επαφών σας.

Ωστόσο, θα είστε πάντα σε θέση να το επανενεργοποιήσετε απλώς κανονικά με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Kik, δώστε την αιχμή της αιχμής στην ιστοσελίδα του Kik μέσω οποιασδήποτε συσκευής και χρησιμοποιήστε την ενότητα βοήθειας εφαρμογών, πληκτρολογήστε “Διαγραφή λογαριασμού”.

Επιπλέον, η οριστική διαγραφή του λογαριασμού Kik σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό στο μέλλον μόλις ολοκληρωθεί. Δεν θα λάβετε ποτέ email, μηνύματα και banner κειμένου στην αρχική οθόνη σας. Επίσης, άλλοι χρήστες δεν θα μπορούν ποτέ να σας αναζητήσουν αφού ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί για πάντα.

Ωστόσο, εάν θέλετε να συνεχίσετε τη χρήση του Kik, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με ένα νέο συσχετισμένο αναγνωριστικό email. Για χρήστες που αναζητούν έναν τρόπο μόνιμης διαγραφής λογαριασμού Kik, θα ήθελαν να ανατρέξουν στην επόμενη ενότητα παρακάτω.

απενεργοποίηση-kik-λογαριασμού

Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας Kik

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

 1. Μεταβείτε στη σελίδα λογαριασμού Kik απενεργοποίησης
 2. Μόλις φτάσετε εκεί, εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας που είναι το όνομα χρήστη, ο κωδικός πρόσβασης και το ενσωματωμένο αναγνωριστικό email
 3. Επιλέξτε έναν λόγο για την αποχώρηση του Kik από το αναπτυσσόμενο μενού
 4. Ο Kik θα σας ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες για την έξοδο από το Kik, αλλά αυτό είναι προαιρετικό για να συμπληρώσει ο χρήστης
 5. Επιλέξτε το πλαίσιο
 6. Πατήστε το κουμπί “GO”
 7. θα λάβετε τον σύνδεσμο για την οριστική απενεργοποίηση του Kik
 8. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία

Χέρεϊ! Η διαδικασία για οριστική απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Kik έχει ολοκληρωθεί και είστε έτοιμοι.

πώς να διαγράψετε-a-kik-λογαριασμό

Τι έπεται

Όταν επικοινωνείτε με εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρυπτογράφηση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της διαδικτυακής σας επικοινωνίας. Καθώς οι παραβιάσεις δεδομένων και οι διαρροές γίνονται συνηθισμένες, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα VPN για να προστατεύετε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και τα δεδομένα που στέλνετε ή λαμβάνετε σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

μόνιμα-διαγραφή-kik

Ακολουθούν μερικοί ακόμη οδηγοί για να διαγράψετε περαιτέρω την παρουσία σας στο διαδίκτυο:

Θέλετε να ανακτήσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο; Ίσως θελήσετε να δείτε τους παρακάτω οδηγούς:

 • Πώς να διαγράψετε λογαριασμό Skype
 • Πώς να διαγράψετε λογαριασμό ζουμ
 • Τρόπος κατάργησης λογαριασμού Gmail από την έξυπνη συσκευή σας
 • Πώς να διαγράψετε μόνιμα το ιστορικό αναζήτησης Google
 • Πώς να σταματήσετε κάποιον να κατασκοπεύει το κινητό σας
 • Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Yahoo
 • Πώς να διαγράψετε το Google Photos
 • Πώς να προστατέψετε την κάμερα Web από παραβίαση
 • Διαγραφή ιστορικού περιήγησης αναζήτησης του Firefox
 • Τρόπος απόκρυψης ιστορικού προγράμματος περιήγησης από ISP
 • Πώς να σκουπίσετε ένα τηλέφωνο
 • Πώς να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας
 • Πώς να διαγράψετε το ιστορικό του Google Voice
 • Πώς να διαγράψετε το Safari σε Mac ή iOS
 • Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Pokémon Go
 • Πώς να απεγκαταστήσετε το Dropbox από την επιφάνεια εργασίας ή το κινητό σας
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me